Waarde landgenoten,

Ik wilde het volgende bericht nog even met u delen:

‘ Zorgverzekeraars zijn op een wel heel bijzondere vorm van zorgfraude gestuit. Verzekerden, allen van allochtone afkomst, claimden op grote schaal neuscorrecties, uitgevoerd door een kliniek voor plastische chirurgie in Syrië. De operaties blijken allemaal een luchtje te hebben.’

U weet het inmiddels hè, het fraudefruit valt niet ver van de allochtonenboom. Als er wat te frauderen valt, staan deze individuen vooraan.
Het ideaalbeeld van de moslima is een perfecte neus. Althans, dat heeft haar eigenaar op vriendelijke, doch dwingende toon ingefluisterd. Het is ook zo’n beetje het enige lichaamsdeel wat nog te zien is. Het overige zit verborgen onder diverse lagen kleding. Men verwacht kennelijk een zandstorm, of zo iets.

De frauderende moslima maakt de zorgverzekeraar wijs dat ze een ongelukje heeft gehad met haar (omvangrijke) neus. De realiteit is natuurlijk dat het een cosmetische correctie betreft en dat wordt niét vergoed.

Maar wacht, men veracht het Westen toch tot op het bot? Waarom dan een neus naar Westers model?
Maar goed, het blijft een gok en een kansloze missie. Stel een moslima wat lastige vragen inzake haar geloof, vrijheid en het ‘vrijwillig’ dragen van haar broeidoek, en je ziet haar neus groeien. Dan kan zo’n Syrische chirurg alles doen wat in zijn vermogen ligt, maar het zal weinig uithalen. Hier valt domweg niet tegenop te snijden.

En ondertussen doet de moslima met de neuscorrectie of haar neus bloed. En of ze even kan vangen. Desnoods verhoog je de premie voor die racistische Nederlanders.