Landgenoten,

Mevrouw von Amsberg heeft tijdens een staatsbanket in Duitsland de Duitse president Christian Wulff geprezen omdat hij de islam een vast onderdeel van de Duitse samenleving noemt.
Voor mevrouw von Amsberg een uitgelezen kans om het gevleugelde woord Tolerantie maar weer eens van stal te halen. Ze hield een korte toespraak.

In ons eigen land spannen we ons in voor het behoud van tolerantie in een steeds ingewikkelder wordende samenleving.

Eigenlijk zegt mevrouw von Amsberg dat de moslimse medemensch meer tolerantie moet tonen, als het gaat om homoseksuelen, Joden, Christenen en Ongelovigen. Of heb ik haar verkeerd begrepen?
Trouwens, we hebben helemaal geen ingewikkelde samenleving. Ja, sommige inwoners zijn wel wat ingewikkeld. Het hoofd vooral. Met een doek, maar verder gaat het prima. Aan de ene kant hebben we namelijk de racistische PVV-stemmer en aan de andere kant staan de zielige, gediscrimineerde Baardmannen met hun Linx-collaborerende beschermheren. Dit een en ander vormt een schoolvoorbeeld voor een perfecte parallelle samenleving.

Linx Nederland is nog steeds in de veronderstelling dat men water en olie zonder problemen kan mengen, maar dat is niet zo. Het ene drukt het andere weg. In de praktijk betekent dit vooral dat individuen met een islamitische ACHTERgrond het nodig vinden om tot vervelens toe op de VOORgrond te treden. Brutalen hebben de halve wereld.

Maar laten we nog even teruggaan naar Duitsland. Islamles in Duitsland, hier de beelden:

Geen tolerantie voor Intoleranten!

O ja… Het tienduizendste comment gaat vandaag vrijwel zeker vallen😉