Landgenoten,

Zoals u inmiddels weet, is de moordenaar van Baflo een uitgeprocedeerde asielzoeker. Het gaat om de 25 jarige Alasam Samarie uit…. Ja, dat wil meneer niet zeggen. De volgende zin laat zien hoe verrot de asielindustrie in elkaar steekt:

Welke nationaliteit de man heeft, is niet bekend. Dat is ook de reden waarom hij niet kon worden uitgezet.

Huh? Hoe kan het dan dat deze schoft is binnengelaten? Na wat reacties op Elsevier gelezen te hebben, kwam ik erachter dat je gewoon zonder reispapieren en/of identiteitsbewijs hier binnen mag. Hoe men dan je asielaanvraag kan behandelen, is mij een raadsel, maar het schijnt te kunnen. En dat wist deze Asalam natuurlijk ook heel goed.

Nederlanders daarentegen, worden aan alle kanten gecontroleerd. U bent verplicht uw paspoort/ID-kaart bij u te dragen en tegenwoordig gaat men al zóver dat uw vingerafdrukken op het identiteitsbewijs moeten. Daarnaast zijn er voldoende situaties op te noemen waarbij u telkens weer moet bevestigen wie u bent. Jan Janssen, zegt u? Bewijs maar. U kan wel zoveel zeggen.

Ongeleide projectielen uit ‘levensgevaarlijke’ landen hebben daar geen last van. Men komt hier binnen, men houdt de kaken stijf op elkaar en zie mij maar weer eens weg te krijgen. Desnoods pleeg ik een dubbele moord, zodat ik opgesloten wordt in een staatshotel à € 250,- per dag en verder ben ik van alle gemakken voorzien. Krijg ik toch nog m’n zin.
En als het meezit, krijg ik nog TBS opgelegd ook. Dan zit ik er helemaal warmpjes bij. Zo af en toe komt er dan een meneer met mij praten, dat noemen ze een psycholoog geloof ik, en die meneer gaat mij klaarstomen voor een terugkeer in de maatschappij. Ik heb dan al tienduizenden euro’s gekost, maar volgens mijn reisleider mensenhandelaar is dat geen enkel probleem. Er is immers geld in overvloed in dit land van Melk & Honing.

Ik heb de moordenaar toch maar afgebeeld met een privacybalkje. Dat moet hè, tegenwoordig. Ik dacht, laat ik ‘m eens bij de neus nemen, is weer eens wat anders.
Diverse media laten een foto van de dader zien met een balkje voor de ogen en laten zijn achternaam achterwege.
De moordenaar van Alphen verscheen in de media zonder balkje en met achternaam. Het was immers een blanke PVV-stemmer en die moet vol in beeld. Terecht overigens, maar dan wel gelijke monniken, gelijke kappen.

Landgenoten, pas goed op uzelf!