Illegaal slaat wild om zich heen.

Landgenoten,

Dat Nederland zich in een terminale fase bevindt, wisten we al, maar dat Nederland op sterven na dood is, blijkt uit het volgende bericht:
Illegalen kunnen hun uitzetting ANNULEREN.

Uit cijfers blijkt dat vorig jaar 2.404 van de ruim 6.600 uitzettingen zijn geannuleerd. Dat is 36 procent van het totaal aantal uitzettingen. Dat percentage was in 2009 nog 30 procent.

Dus er zit een mooie stijgende lijn in. Nederland doet er alles aan om illegale gelukszoekers binnen de grenzen te houden. Men komt hier de economie een flinke boost geven en ook integreert men razendsnel.
Was het maar zo’n feest. Het enige waar deze Ruifvreters in uitblinken, is procederen en nog eens procederen. En de Linxe advocaten varen er wel bij. Overigens worden die advocaten betaald door de belastingafdragende burgers, maar dat is slechts een futiliteit en daar mogen wij ook geen kritiek op leveren.

Tot op de vliegtuigtrap kunnen illegalen hun uitzetting nog annuleren. Gewoon wild om je heen slaan, fysiek geweld gebruiken en hoppa, je kan lekker verder met de boel kaalvreten.
Wat is er nou zo moeilijk aan om een illegaal het vliegtuig in te krijgen? U werkt niet mee? Prima, maar dan gebruiken WIJ geweld!
Maar dat is natuurlijk inhumaan. Linx Nederland zal spreken van het gebruik van buitensporing geweld tegen een weerloze kennismigrant. En zeer waarschijnlijk wordt het gevleugelde woord racisme nog even gemompeld.

Ik zou zeggen, starten maar hoor, die Antonov!

Overig nieuws:

De lust- en kindermoordenaar Koos H. mag weer naar een peperdure TBS-kliniek en mag weer vrijelijk tienerporno kijken… Deze schoft verdient de doodstraf, opruimen die handel.

Een beleidsmedewerker van de Linx-Marokkaanse Elatik huurt eigen stichting in.
Veertigduizend euro verdampt en let maar op, ook hier komt dit tuig prima mee weg!

Advertenties

2 Reacties to “Illegaal slaat wild om zich heen.”

 1. horatius Says:

  Wie gedacht mocht hebben dat dergelijke Linkse praktijken tot het verleden zouden behoren sinds de PVV z.g. aan de touwtjes trekt komt dus bedrogen uit.

  De oplossing in dergelijke gevallen is doodsimpel; een kalmerende injectie plus een preventief bijtmasker en desnoods een dwangbuis om de onwillige remigrant op humane wijze in het vliegtuig te krijgen. Al of niet met voedselpakket en oprotpremie (50 euro per individu, er moet bezuinigd worden!).

  Maar er gaan geruchten dat dit in strijd zou zijn met het zeer uitgebreide pakket EU-maatregelen om de illegalen te beschermen en dus gewoon hier te laten blijven. De PVV kan protesteren en Kamervragen stellen tot ze een ons wegen maar het zal allemaal niet baten.

  De harde feiten zijn namelijk de volgende;
  Nederland is gedegradeerd tot een provincie van de EU.
  Ieder wetsvoorstel dat gaat over beperking van de massa-immigratie zal onvermijdelijk stuiten op EU Regel- en Wetgeving.
  De illegaal geniet een onaantastbare status, ongeacht zijn strafblad.
  De Islamisering van Europa zal stapsgewijs worden voltrokken ongeacht het verzet van de autochtone bevolking.

  Alleen het eenzijdig opzeggen van een aantal verdragen kan hier een effectief einde aan maken.

  Een land als België is een goed voorbeeld van een staat die volledig in de pas loopt als volgzaam lid van de EU. Daarom heeft het ook geen nieuwe regering nodig. De huidige demissionaire status is eigenlijk perfect; men hoeft zich alleen maar aan te passen aan de nukken en grillen van het Europees Parlement en zodoende kan men zich tot in lengte van vele jaren naadloos handhaven.
  Ons land is verworden tot een waar paradijs voor moordenaars, drugscriminelen en radicale moslims. Het politieapparaat bestaat voornamlijk uit omgeschoolde opbouwwerkers en de Rechterlijke Macht is een besloten club van Linkse Intellectuelen.

  Is er nog hoop?
  Misschien als de ‘Finse Lente’ uiteindelijk zal uitmonden in de totale afbraak van het schrikbewind van de EU.

  Like

 2. leefbarbaar Says:

  Het is dus gelukt om 4200 asieligen weg te krijgen, terwijl er jaarlijks 10 keer zo veel binnenkomen. Iets vertelt me dan Nederland spoedig onbewoonbaar zal zijn. En onbetaalbaar voor werkenden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: