Landgenoten,

Dat Nederland zich in een terminale fase bevindt, wisten we al, maar dat Nederland op sterven na dood is, blijkt uit het volgende bericht:
Illegalen kunnen hun uitzetting ANNULEREN.

Uit cijfers blijkt dat vorig jaar 2.404 van de ruim 6.600 uitzettingen zijn geannuleerd. Dat is 36 procent van het totaal aantal uitzettingen. Dat percentage was in 2009 nog 30 procent.

Dus er zit een mooie stijgende lijn in. Nederland doet er alles aan om illegale gelukszoekers binnen de grenzen te houden. Men komt hier de economie een flinke boost geven en ook integreert men razendsnel.
Was het maar zo’n feest. Het enige waar deze Ruifvreters in uitblinken, is procederen en nog eens procederen. En de Linxe advocaten varen er wel bij. Overigens worden die advocaten betaald door de belastingafdragende burgers, maar dat is slechts een futiliteit en daar mogen wij ook geen kritiek op leveren.

Tot op de vliegtuigtrap kunnen illegalen hun uitzetting nog annuleren. Gewoon wild om je heen slaan, fysiek geweld gebruiken en hoppa, je kan lekker verder met de boel kaalvreten.
Wat is er nou zo moeilijk aan om een illegaal het vliegtuig in te krijgen? U werkt niet mee? Prima, maar dan gebruiken WIJ geweld!
Maar dat is natuurlijk inhumaan. Linx Nederland zal spreken van het gebruik van buitensporing geweld tegen een weerloze kennismigrant. En zeer waarschijnlijk wordt het gevleugelde woord racisme nog even gemompeld.

Ik zou zeggen, starten maar hoor, die Antonov!

Overig nieuws:

De lust- en kindermoordenaar Koos H. mag weer naar een peperdure TBS-kliniek en mag weer vrijelijk tienerporno kijken… Deze schoft verdient de doodstraf, opruimen die handel.

Een beleidsmedewerker van de Linx-Marokkaanse Elatik huurt eigen stichting in.
Veertigduizend euro verdampt en let maar op, ook hier komt dit tuig prima mee weg!