Çohen: ‘minder burgerrechten migranten.’

Waarde lezers,

De kogel is door de Linxe Kerk. Çohen stelt dat ‘Nederland niet goed is omgesprongen met migratie.’ Hij zei dit op een of ander Rood feestje in Oslo. Maar het wordt erger: ‘Immigranten zouden beperkte burgerrechten moeten krijgen’. Wat de fok, zeggen we dan. Hoe durft deze Çohen deze hardwerkende mensen – die toch al een lange, vermoeiende reis achter de rug hebben – zo te schofferen. Volgens Horatius komen deze mensen onze economie een flinke boost geven en ook voor het handmatig ophogen van onze dijken is men niet te beroerd. En dan krijg je als dank minder burgerrechten dan die luie witmensen die overigens als makke schapen achter die Wilders aanhollen.

Als Wilders deze ‘populistische spierballentaal’ had uitgesproken, waren de Godwins en Hitlervergelijkingen niet van de lucht geweest en ook het schimmige weblog JOOP zou uit zijn voegen barsten van de verbolgen reacties van Gutmenschen. ‘Kijk, daar heb je die haatzaaier weer. Hij wil arme vluchtelingen hun rechten afnemen!’

Çohen is een vent met ballen als hij in Nederland een willekeurige moskeet binnenloopt en deze tekst nog even herhaalt. Daarbij houdt hij zijn schoenen natuurlijk gewoon aan. Dit, uit hygiënisch oogpunt, i.v.m. zijn chronische zweetvoeten, maar zover zal het wel niet komen.
Nee, dan liever in Noorwegen een beetje populair doen, want kijk mij eens die allochtoontjes aanpakken! En ik ben gekomen met een Volkswagen! Houzee!

Eenmaal op Nederlandsche bodem werpt meneer zich weer op als Beschermheer der Bi-Culturelen…
Vreemde, verwarrende man.

Advertenties

8 Reacties to “Çohen: ‘minder burgerrechten migranten.’”

 1. Lisa Says:

  Zo je doet het weer,jecomputer,gelijk al over de kookhelemaal met je eens Cohen heeft het licht gezien,miljardeneurieste laat

  Like

 2. Breinbrouwsels Says:

  Hij zou ook nog voor de spiegel hebben staan oefenenen met zo’n bloksnor en die hand om de schofthoogte van z’n hond aan te geven ondertussen proberend “Ausländer raus” maar hij kon het juiste accent niet vinden dus we mogen nog van geluk spreken dat ie duits op z’n oostenrijks spreekt.

  Like

 3. horatius Says:

  Beperkte burgerrechten voor migranten?

  Dat zal dan wel inhouden dat zij niet hoeven te werken voor de kost maar van de wieg tot het graf moeten worden verzorgd door ijverige, tolerante en vooral verdraagzame Oude Nederlanders.
  Oorspronkelijk waren deze idealisten z.g. kennismigranten die onze noodlijdende economie weer wat kleur op de wangen zouden komen geven.

  Maar Job Cohen is plotseling ter ore gekomen dat tal van regeringsleiders van mening zijn dat de multiculturele samenleving is mislukt en nu wil hij op zijn beurt ook een graantje meepikken van dit verlichte gedachtegoed. Niks geen ophogen van de dijken dus maar jarenlang zwoegen om via inburgeringscursussen te leren hoe men optimaal kan profiteren van de Verzorgingsstaat als men eenmaal onze nationaliteit verworven heeft.

  Wat zijn de zeer strenge eisen die gesteld gaan worden als Job zijn zin krijgt?
  De kandidaat moet over de volgende vaardigheden beschikken;

  Foutloos de formulieren kunnen invullen die recht geven op Kindertoeslag, Huurtoeslag en Zorgtoeslag.
  De Islam erkennen als de toekomstige staatsreligie.
  Voorstander zijn van het invoeren van de sharia.
  Voorstander zijn van veelwijverij, vrouwenbesnijdenis, eerwraak en het onverdoofd slachten van dieren en rechtse opiniemakers.
  De kandidaat mag over maximaal 3 paspoorten beschikken en moet minimaal 1 keer per jaar op pelgrimstocht naar Mekka.

  Verrek, dat zou een Groot Mufti ook kunnen voorstellen!
  Is de reactie van een echte Wilderiaan.
  Precies, die Cohen is alleen maar bezig ons zand in de ogen te strooien en is ondertussen stiekem doende ons uit te leveren aan de muzelmannen.

  Laatste nieuws over Osama Bin Laden;
  Op zijn harde schijven zijn de volgende (zeer schokkende) beelden aangetroffen; 2 foto’s van Anja Meulenbelt in doorschijnende bikini. 3 foto’s op posterformaat van Gretta Duisenberg in eendelig badpak (zonder bovenstuk dus). Volgens één van de vrouwen van Bin Laden heeft de goede man drie dagen in coma gelegen na het aanschouwen van mw. Duisenberg.

  Nadere berichten volgen!

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  Het staat Cohen natuurlijk vrij voortaan PVV te stemmen en zijn lidmaatschap van de rooie maffia op te zeggen, maar dat zal hij niet doen. Waar anders kun je zo onbeperkt graaien dan bij de PvdArabieren? Hij heeft wel degelijk meegeholpen met betere immigratieregels in te voeren, maar als PvdA-er is hij hoe dan ook mede verantwoordelijk voor een miljoen moslims, die hier potverteren en de boel verzieken.
  Lekker wat roepen in een ander land is erg gemakkelijk, zeker wanneer je als burgemeester van 020 er alles aan gedaan hebt op je stad te verpesten. Toen kon hij bewijzen wat hij waard was en zijn gebrek aan daadkracht werd legendarisch. Voorlopig is de PvdA fel tegen alle moties en pogingen van PVV om de instroom van kanslozen in te perken, dat is hun ware gezicht.
  Wie enige verbetering in Nederland wil moet gewoon PVV stemmen.

  Like

 5. Hanxie Says:

  Cohens islamitische adviseurs hebben hem niet goed duidelijk gemaakt dat men met wat subtieler gebruik van taqqiya langer geloofwaardig lijkt.

  Like

 6. Breinbrouwsels Says:

  Cohen staat erom vermaard dat ie alles opleest wat hem wordt voorgelegd omdat ie toch geen flauw benul heeft dus ik vermoed een vette joke van ene Hero die hem ’t verkiezingsprogramma van de PVV voor de neus heeft gelegen gehad. In ’t Engels nog wel en dat bij die Job van een talenknobbel…

  Like

 7. leefbarbaar Says:

  Ik kwam ergens de vermelding tegen dat Finnen boos zijn op een professor en dat bleek om dit artikel te gaan : http://www.binnenlandsbestuur.nl/home/all/opinie/%E2%80%98probleemjongere-sociaal-inkapselen%E2%80%99.1043960.lynkx
  Ook leuk voor de Vlamingen onder ons. Een Belgische prof deed drie jaar onderzoek naar Finnen in Brabant en wat denkkie?? Finnen deugen niet. Zou Job Cohen dit stuk ook gelezen hebben en van een prof aan nemen wat hij zelf altijd heeft ontkend? Misschien wel.
  In ieder geval is het stuk leuk leesvoer. Er staan herkenbare feiten in: iets over IQ’s en criminaliteitscijfers, gebrek aan opvoeding enz. Maar de prof zelf: ene van Arckel ziet alleen maar kostbare nutteloze oplossingen, pamperen dus, terwijl het verplaatsen van het probleem natuurlijk de beste, goedkoopste en langdurigste oplossing is. Maar dit terzijde. De Finnen zijn boos vanwege dit artikel, dus er moet wel veel waars in staan en de halve PvdA gaat er over klagen. Misschien gaat ze ooit nog eens klagen over Cohen, dat zou zijn betrouwbaarheid zeker goed doen.

  Like

 8. ron Says:

  Gohen ..Gohen ow ja was dat niet die laffe thee jood !
  laar dat ding maar even snel naar Israël oprotten .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: