Waarde lezers,

De kogel is door de Linxe Kerk. Çohen stelt dat ‘Nederland niet goed is omgesprongen met migratie.’ Hij zei dit op een of ander Rood feestje in Oslo. Maar het wordt erger: ‘Immigranten zouden beperkte burgerrechten moeten krijgen’. Wat de fok, zeggen we dan. Hoe durft deze Çohen deze hardwerkende mensen – die toch al een lange, vermoeiende reis achter de rug hebben – zo te schofferen. Volgens Horatius komen deze mensen onze economie een flinke boost geven en ook voor het handmatig ophogen van onze dijken is men niet te beroerd. En dan krijg je als dank minder burgerrechten dan die luie witmensen die overigens als makke schapen achter die Wilders aanhollen.

Als Wilders deze ‘populistische spierballentaal’ had uitgesproken, waren de Godwins en Hitlervergelijkingen niet van de lucht geweest en ook het schimmige weblog JOOP zou uit zijn voegen barsten van de verbolgen reacties van Gutmenschen. ‘Kijk, daar heb je die haatzaaier weer. Hij wil arme vluchtelingen hun rechten afnemen!’

Çohen is een vent met ballen als hij in Nederland een willekeurige moskeet binnenloopt en deze tekst nog even herhaalt. Daarbij houdt hij zijn schoenen natuurlijk gewoon aan. Dit, uit hygiënisch oogpunt, i.v.m. zijn chronische zweetvoeten, maar zover zal het wel niet komen.
Nee, dan liever in Noorwegen een beetje populair doen, want kijk mij eens die allochtoontjes aanpakken! En ik ben gekomen met een Volkswagen! Houzee!

Eenmaal op Nederlandsche bodem werpt meneer zich weer op als Beschermheer der Bi-Culturelen…
Vreemde, verwarrende man.