Zeg ja tegen immigranten!

Lectori Salutem!

Zeg ja tegen jagers en nee tegen negers, riepen wij vroeger altijd. Je deed wat je kon. Toentertijd keek niemand daar raar van op, maar moet u anno 2011 eens kijken wat voor wereldvreemde slogans men roept:

ZEG JA TEGEN IMMIGRANTEN!

Deze droefenis komt van de Raad voor Maatschappelijke Ontwikkeling. (RMO) Deze bedenkelijke club Linxen ligt waarschijnlijk chronisch aan het subsidie-infuus, vandaar deze opmerkelijke oproep.
De RMO heeft minister Hard Leers (Immigratie & Asielig) een advies gegeven als het gaat om immigranten, want de overheid moet anders aankijken tegen immigranten. Die hele houding klopt niet. Volgens de RMO moet het verplicht Nederlands leren voor immigranten geschrapt worden. Maar:

Alleen als beheersing van de Nederlandse taal onontbeerlijk is voor een baan, zou de verplichting in stand gehouden moeten worden.

Ook de ‘verplichte’ inburgeringskoersoes zou moeten vervangen worden door een niet-verplichte koersoes…
Daarnaast laakt de RMO de negatieve toon van het maatschappelijke debat over immigratie. Die zorgt er volgens de raad voor dat mensen worden ontmoedigd om naar Nederland te komen
Haha! Was het maar zo’n feest! Dat zou mooi zijn, we zitten namelijk vol. U bent niet welkom. De koek is op. We kunnen er even geen visite bij hebben. Domweg, omdat u teveel kost. En voor visite die teveel kost, houden wij de deur dicht. Het spijt ons, belt u eens aan bij de buren.
Laten we eerst onze bejaarden maar ‘ns gaan wassen. In je eigen uitwerpselen moeten liggen, is mensonterend. Daar horen wij het Europese Hof voor de Rechten van de Mensch nooit over.

‘Zeg ja tegen immigranten’, was het hè? In de eerste plaats maak ik dat zelf wel uit. Ik moet namelijk per definitie niets.
Ik zeg dus N E E.
Nee tegen eerwraak, illegale besnijdenissen, haatpaleizen, spuug & sis-Marokkanen, pauperschotelbuurten, Fatima Elatik, overgesubsidieerde buurtvaders & busmoeders, oorlogsmisdadigers uit Afrika, peperdure iftars, de ramadan, hongerfeesten, slachtfeesten, ritueel slachten en andere vreemde culturele ongemakken.

Nee. Dus. Duidelijk?

Overig nieuws: Vriend Horatius meldt tijdens zijn verblijf in het BP-café dat Ivo Opstelten belooft dat 89 in kaart gebrachte jeugdbendes binnen 2 jaar van straat zijn.
Horatius meldt ook dat we een slag om de arm moeten houden en de heer Opstelten het voordeel van de twijfel moeten geven. En dat doen we dan ook. De inmiddels ontstemde Wilderiaan zal het een en ander met argusogen bekijken.

*Dienstmededeling*
Mevrouw BP heeft het plan opgevat te verhuizen. Naar een andere slaapkamer. En die moet geheel opgeknapt worden… Daarom wellicht wat minder updates, de komende weken. Dan weet u ervan. 😉

Advertenties

5 Reacties to “Zeg ja tegen immigranten!”

 1. jager Says:

  Zeg ja tegen Jagers, hehe, dat lijkt me sowieso een prima idee, hahahahha

  Like

 2. leefbarbaar Says:

  Zo werkt het: de RMO is een politiek instrument. Heeft geen enkel bestaansrecht, geven volkomen debiel advies of publiceren verterstrikdiplomaonderzoeken. Ze geven een allochtoon een fraaie baan als directeur. Krijgt ie zo maar een ton per jaar waar hij niets voor hoeft te kunnen en niets hoeft te presteren. Zie: http://www.adviesorgaan-rmo.nl/over_de_rmo/raad/
  De andere grootverdieners zijn ook van de PvdA, google bijvoorbeeld zelf maar op nummer twee, Paul Frissen, het is allemaal graaier en PvdA. IMF-tuig als het ware. Deze trekken aan de touwtjes op de achtergrond.
  Waarom doet de PvdA dit? Omdat de andere politieke partijen dit goed vinden (behalve de PVV natuurlijk) en omdat de gehele raad dient om stemmen te kopen onder de moslims. Er zijn honderden stichtingen, die allemaal fel tegen de PVV zijn en uitsluitend dienen om de allochtonen te overladen met PvdA-propaganda, met een allochtoon aan het hoofd, die uitsluitend is geselecteerd op vertoon van achterstand en haatgeloof.
  Vandaar.

  Like

 3. Lebuïnus Says:

  Voor zover ik weet heeft Rutte één – hopelijk blijft het eenmalig –
  nog niet op dat bezopen RMO randdebielengroepje gereageerd.
  Dankzij de geplaatste link van leefbarbaar het zooitje geflipte
  figuren kunnen duiden.
  Wat opvalt is dat zo´n Micha de Winter onder het voorzittersschap
  van Sadik Harchaui zijn eigen entlösung bewerkstelligt.
  Nu zal het me worst wezen wat met wie dan ook gebeurt die heult
  met de toekomstige bezetter.

  Zondag aanstaande gemeenteraadsverkiezingen in Spanje en
  de PSOE (soort PvdA) staat in de peilingen op een enorm verlies.
  Weet niet wat te stemmen, maar de PP (soort CDA maar tegen
  immigratie).
  Niet stemmen is geen optie en op een gristelijke (katholieke)
  partij te stemmen is ook niet alles.
  Maar het doel heiligt de middelen dus kras ik wel een hokkie rood.

  Like

 4. horatius Says:

  Wij adviseren deze Raad voor Maatschappelijke Ontwikkeling met klem hun naam te wijzigen in de Raad voor Geruisloze Islamisering.
  Daarna kan de subsidie worden stopgezet wegens staatsgevaarlijke activiteiten.

  Kwamen de vroegere immigranten nog hier om onze toiletten schoon te maken, tegenwoordig eisen ze de bouw van nog meer moskeeën om over andere religieuze extremiteiten maar te zwijgen. Die z.g. negatieve toon in het maatschappelijke debat over immigratie beperkt zich overigens tot het ventileren van inhoudelijke kritiek op het ritueel slachten van onschuldige dieren en rechtse opiniemakers. En het periodiek organiseren van stille tochten die blijkbaar nodig zijn om de immigrant de gelegenheid te geven zijn verloren identiteit te zoeken.

  Binnenkort komen er nog veel meer immigranten ons land binnen als de Arabische lente echt door gaat zetten. Nieuw stemvee voor de PvdA en dus nog méér stille tochten. Volgens de RMO komen die kennismigranten onze aardbeien en tomaten plukken. Verder een welkome aanvulling voor onze Vogelaarwijken en de penitentaire inrichtingen.

  Onze taal hoeven deze idealisten niet te leren. Gebarentaal is in de praktijk meer dan voldoende; het dreigen met een vuurwapen en een snelle greep in de kassa of uw tas kan hier volstaan.

  Overigens nog een vraag in het algemeen maatschappelijk belang; wie van u heeft zeer recentelijk Emile Roemer (SP) gezien?
  Dit merkwaardige sujet heeft vandaag in zeer overspannen toestand het parlement verlaten. Volgens welingelichte bronnen heeft deze Roemer een aanvaring gehad met een zekere Geert Wilders (PVV) i.v.m. ‘Islamisering en Islamitisch stemvee’.

  Bij een onverwachte confrontatie snel de politie inschakelen of desnoods een betrouwbare wijkregisseur. Vooral niet in de ogen kijken, tomatensoep of dwangbuis paraat houden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: