Waarde lezers,

D’66 statenlid Wim Cool heeft kennelijk een bloedhekel aan de kleur rood, dus gebruikte hij afgelopen maandag tijdens de Eerste Kamerverkiezingen een blauwe balpen om het hokje naar keuze in te kleuren… Een oliedomme fout, want zijn stem is ongeldig verklaard, hetgeen resulteerde in een zetel minder voor D’66 in de EK.
Überlol natuurlijk, maar het is op z’n minst triest als je als statenlid niet eens weet hoe de kieswet in elkaar steekt. Er MOET met de kleur rood gestemd worden, al vergaat de wereld op 21 oktober a.s…

Nee, deze Cool heeft geen hekel aan de kleur rood, maar hij kon het rode potlood domweg niet vinden. Nu vraag je je af, hoe groot is een stemhokje? Een meter bij een meter? Is het dan zo moeilijk een rood potlood te vinden? Iemand riep nog; ‘Wim, achter die doos met brillen!’, maar het was al te laat…

Blauw, blauw, blauw
Keer ik terug naar jou…
♫ (Vrij naar the Scene, speciaal voor Wim…)

Wim kon zichzelf wel voor het linxe hoofd slaan! Dit gaat de Grote Leider en tevens Wildersbasher Pechtold niet tof vinden. En er waren volop alternatieven. Het maakt in het licht van de kieswet namelijk niet uit hoe je het hokje rood kleurt. Dat kan zelfs met een rode lippenstift, of wellicht had Wim Cool het rode kohl (Cool) potlood van zijn vrouw even kunnen lenen.
Je mag zelfs, als je daar behoefte aan hebt, met een zure soja-frikandel in je achterste en een bos radijzen op je hoofd het hokje rood maken met een gebruikte tampon van die milf van drie hoog achter. Als het hokje maar rood wordt.
Maar wat doet Wim Cool? Die maakt het hokje BLAUW! Dan moet er in je jeugd toch verschrikkelijk veel misgegaan zijn.

D’66 heeft nu ineens kritiek op de SGP, vanwege hun homo- en vrouwenstandpunt. Da’s prima, deze reli-fundi’s handelen m.i. in strijd met de Grondwet art.1 en daar mag je gerust kritiek op leveren. Maar kijk eens wat de achterban van D’66 doet met homo’s en vrouwen! De moslim uit de straat, laten we hem voor het gemak Mèhmèht noemen, ziet de vrouw als een baarmachine, een hulp in de huishouding en verder dient zij nederig te zwijgen. Uiteraard met een verband om het hoofd.
Homo’s zijn helemaal not done binnen de Islam. Die worden in landen als Iran en Saoedi-Arabië doodleuk opgehangen.
Maar daar hoor je de huichelaars van D’66 nooit over. Nee, Pechtold ontkent liever de Armeense Genocide, om de moslimse achterban tevreden te houden. Lekker veilig. Nee, Pechtold keert zich liever tegen Geert Wilders, die ageert tegen een Achterlijke Cultuur die Islam heet. Die ‘religie’, die overigens geïmporteerd is en ruim baan gegeven wordt door ROOD.

Op twitter schreef Pechtold dat hij een fles RODE wijn heeft voor diegene die de beste grap verzint over de actie van Wim Cool. Oei! Denk aan je achterban!
Alcohol is echt uit den boze binnen de grenzen van de Islamitische Staat der Nederlanden.