Malmström: uitdrukking ‘illegale immigrant’ niet gewenst.

Waarde lezers,

Dit is er weer zo’n eentje: een ‘niemand is illegaal!’-roeper. Maak kennis met eurocommissaris Cecilia Malmström, uit Zwéééden! Vroeger en wellicht nu ook nog, kwamen daar hele goeie stofzuigers vandaan. Maar kijk eens wat Zweden nog meer in petto heeft. Een moreel verheven Gutmensch, waar u graag een blokje voor omloopt. (zie foto)
Mevrouw verbleef afgelopen woensdag in Holland voor een ontmoeting met CDA-Kamerlid Raymond Knops.

Tijdens een ontmoeting met Malmström vroeg Knops opheldering over haar uitlating in Elsevier.

‘Mevrouw’ houdt namelijk niet van de uitdrukking ‘illegale immigrant‘. Nee, zeg liever ‘irreguliere immigrant’, want volgens deze löllensmöller kan een individu nooit illegaal zijn…
U denkt: gelukkig dat deze tante zich aan het einde van de week weer moet melden bij de kliniek voor schizofenen, dan kan ze verder geen schade aanrichten. Ik zeg: N E E! Mevrouw heeft Asiel en Immigratie in haar pakket en geniet als eurocommissaris een riant salaris. Dit is een van de gevaarlijkste Gutmenschen in Europa. Nix strengere immigratieregels voor gelukszoekers, zoals het kabinet graag zou willen. Pas als alle 27 lidstaten dat ook willen, zullen we eens kijken…
Kortom, Malmström regeert Nederland en verder mondje dicht over lieden die hier de facto niets te zoeken hebben.

Ondertussen wordt in Zuiderburië bepaald toiletpapier uit de handel genomen… De rollen waren versiert met tekens van de dierenriem, maar met een beetje fantasie viel er ‘allah en mohammed’ te lezen. Wat is het toch snel bergafwaarts gegaan met Europa. In de jaren ’70 kwam Ali onze toiletten schoonmaken en anno 2011 valt het toiletpapier in verkeerde aarde.

Ik vraag het u andermaal; was ist passiert?

Advertenties

5 Reacties to “Malmström: uitdrukking ‘illegale immigrant’ niet gewenst.”

 1. Lebuïnus Says:

  Cecilia Knäckebröt heeft ze niet op een rijtje evenals Neel
  SmitKroes, PeperKroes en uiteindelijk weer Kroes.
  Wat meer dan verbazend is dat in die EU-commissie louter
  psychopaten zitten om – niet gekozen – openlijke terreur te plegen
  tegen staten en haar bevolking.
  Dat illegale immigrant vervangen door irreguliere immigrant schept
  voor iedereen tal van mogelijkheden.
  Zo van, vanavond lekker irregulier de bioscoop bezoeken of a.s.
  zondag irregulier naar de kuip.
  En natuurlijk irregulier kraken, kan de huidige wetgeving ook weer
  in de kast,
  Echt, deze dwazen moeten gestopt worden en dat met alles wat
  mogelijk is, alles maar dan ook alles is toegestaan als het aan mij ligt.
  In het verleden was de guillotine ook een handig hulpmiddel om
  wat orde op zaken te stellen.
  BP, op naar het eenduizendvijfhonderdste stukkie.

  Like

 2. horatius Says:

  Men zal als viriele man in de vroege ochtend wakker worden en dan onverhoeds geconfronteerd worden met mw. Malmström op het naastgelegen hoofdkussen. Grote kans dat men dan in een coma geraakt voor enkele dagen.

  Dit prototype van de strenge – frigide – schooljuffrouw komt ons even vertellen dat wij in ongelitimeerde aantallen immigranten moeten toelaten i.v.m. een snelle en geruisloze Islamisering.

  Het begrip ‘illegaal’ bestaat eenvoudig niet voor dit creatuur.
  Iedereen kan hier maar komen binnenwaaien; ex-kindsoldaten, ex-piraten, moordenaars, radicale moslims, slechte muzikanten, drugsdealers, analfabeten, Linkse Gutmenschen en andere criminelen. Allemaal ‘kennismigranten’ die komen aanschuiven aan de subsidieruif. In de harde praktijk is het parasiteren geblazen op kosten van de verzorgingsstaat; dus de argeloze autochtoon kan de knip weer trekken.

  Men zou bijna de indruk krijgen dat Nederland intussen is gedegradeerd tot een provincie van de EU. Recht op Zelfbeschikking? Nooit van gehoord! zal deze oude toverkol tegenwerpen. We moeten ons dus maar voorbereiden op de massale volksverhuizingen die het gevolg zijn van de Arabische Lente.
  Staan ze morgen onverhoopt op de stoep dan kunnen ze helpen met het verstevigen van onze uitgedroogde dijken.
  Maar dan blijken ze plotseling getraumatiseerd of ze grijpen naar hun rug.

  De volgende keer deze mevrouw met pek en veren het land uitzetten naar de binnenlanden van Donker-Afrika. Goede werken verrichten met gezonde arbeid in de brandende zon.

  Like

 3. Victor Van Vosselaer Says:

  Die “onnozelheden” over het toiletpapier bij ons, in het onland b, is juist.
  De betreffende grootwarenhuisketen Carrefour heeft dat aanbod (rexona-papier) volledig uit de rekken genomen {:-< … Had ik het maar bij voorbaat geweten: ik had een container-vol papier gekocht… zo kon ik iedere dag, meermaals mijn kont afvegen met a*** & mo-de-pédo. (^_^).
  Wat zitten wij toch opgescheept met een bende dhimmies. "Mo vint togh"*
  *) een Westvlaamse uitdrukking voor: "maar mens toch"(hoe is dàt nu mogelijk)

  Like

 4. b. gast Says:

  Malmstrom heeft zich totaal niet geïnformeerd over de problemen in Europa die het gevolg zijn van de immigratie, met name uit Noord Afrika en het Midden Oosten. Deze vrouw volgt blind haar eigen vastgeroeste ideeën en kijkt niet op of om. Bij kritische vragen doet ze net of ze gek is of moet erg hard lachen, waarmee ze aangeeft dat ze zich nooit in de verschillende religies of culturen verdiept heeft, zoals de meeste politiek correcte linkse gang. Geen relativeringsvermogen, geen inzichtelijk vermogen, niet op de hoogte van de problemen, kortom een domme huppelkut!

  Like

 5. b. gast Says:

  Ze maakt zich wel zorgen over het toenemende populisme in Europa, maar linkt dit niet aan de massa immigratie uit Noordafrikaanse en Midden-Oosten landen. Ze heeft verder nog van geen enkele ander land gehoord dat ze de immingratiewetten willen aanscherpen. Ze zal haar hoofd dan wel breken waar dat toenemende populisme vandaan komt, die arme domme meid. En dat staat aan het hoofd van de immigratie van Europa. Dus ze liegt of ze is oerdom.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: