8 gedachten over “Kijk, een D’66 raadslid!

  1. Tja, D66. Dit is pas haat zaaien, toch staat Geert terecht en de linkse kerk niet. Manneke Peggold kan trots zijn op zijn meelopers.
    Waarom doet zo’n miezerig mannetje dat eigenlijk. Krijgt ie ook een wat aandacht en D66 is ook al op jacht naar de moslimstem, dus kiezen ze kant van het haatvolk. Nou, veel plezier ermee, je mag ze allemaal hebben.

    Like

  2. Hoofdschuddend heeft OK kennis genomen van de twitter dezer intrieste geestelijk arme figuur.
    Maar zolang deze arme figuur in het linxe potje moge blijven “pissen” meent hij zich dergelijke uitspraken te kunnen permitteren “ter meerdere glorie” van eveneens linx-stemvee.
    Pechtocht let op uw saeck, maar mogelijk onbegonnen werk. Zie ook de letterlijke kleurbekenner die Coolsingel.

    Like

  3. Updeetje: D66 is inmiddels tegen onverdoofd slachten. Alles voor de moslim, niets voor ons en zelfs de beesten kunnen verder verrekken. Stem islam, krijg je Peggold erbij.

    Like

  4. Deze vergelijkbare tweet van geïmporteerd islamitisch stemvee Tahir Yilmaz is verwijderd, maar gelukkig had mediamix hem nog:

    Like

  5. Het zou eerder niets meer dan normaal zijn Jan Maorijnissen aka Jan Tomaat te verzoeken Mladich live te ontmoeten. Jan heeft dingen gezegd in zijn “Ban de Balkanoorlog”-campagne die ik maar niet zal herhalen.
    D66 lag, ligt en zal nooit wakker liggen over de genocide gepleegd door Turken op Armeniers dus als ik Ivar Manuel was zou ik maar een minder grote broek aantrekken.

    Like

Plaats een reactie