De maatschappij verhardt, ten koste van de allochtoon.

Waarde lezers,

Wat gebeurt er toch allemaal in dit land? De maatschappij verhardt en dit alles komt de niet-Westerse visite uit den vreemde niet ten goede.
Zo heeft het kabinet Rutte besloten tolken bij bezoek aan een arts niet meer te vergoeden. Deze snoeiharde maatregel gaat januari 2012 in, maar goed, lekker boeiend, de wereld vergaat toch op 21 oktober, volgens een autistische geloofsgestoorde in de USA.
Enfin, dit levert ons op jaarbasis wel 19 miljoen euro op. Zoveel kost het namelijk om een huisarts ervan te overtuigen dat men met deze verrotte rug ècht niet kan werken. De voorzitter van GGZ:

Dit leidt tot een flinke toevloed van zwaar getraumatiseerde vluchtelingen die onbehandeld rondlopen.

Zwaar getraumatiseerd? vraagt de argeloze autochtoon. Maar hoe zit het dan met die demente bejaarden die pas na 24 uur een schone luier krijgen? Daar had meneer helaas geen antwoord op. Wellicht kan deze voorzitter zich daar eens in verdiepen.
In mijn naïviteit vroeg ik mezelf af; wordt een tolk vergoed dan? Tuurlijk en het kost klauwen met geld. Het is te gek voor woorden; een vluchteling verrot het om Nederlands te leren, dus moet de burgerij daar maar voor opdraaien. Nu begrijp ik waarom die premie zo achterlijk hoog is.

Wat gebeurt er toch allemaal in dit land? De maatschappij verhardt en dit alles komt de niet-Westerse visite uit den vreemde niet ten goede.
Zo heeft een boeschauffeur besloten een arme moslima voor de derde keer te laten staan bij de boeshalte. Mevrouw wapperde nog met haar boeskaart, maar de chauffeur gaf gas bij… Hier mogen we natuurlijk niet om lachen.
Volgens de moslima reed de chauffeur door omdat ze een hoofddoek op heeft en Fatima – ja, zo heet ze nu eenmaal – gaat aangifte doen bij de politie. Waarschijnlijk een gevalletje racisme. Doe geen moeite, de politie (Koos Spee spreekt steevast van poelisie) heeft toch geen tijd. Oh, wacht, u mist de uiterlijke kenmerken van een Hollander, vanwege uw hoofddoek. Nee, dan zet de politie graag zijn koffie op een later tijdstip. Wat kan ik voor u doen?

Voordat de Linxe Gutmenschen gaan huilen dat de boeschauffeur een PVV-stemmer is; vergeet dat maar, want volgens Linx zijn PVV-stemmers luie, werkeloze, laagopgeleide tokkies die de godganse dag onder een partytent blikken Aldi-bier zitten te zuipen, dus die vlieger gaat niet op.
Nee, ik denk zelfs dat de boeschauffeur Linx is. Een heuse PvdA-stemmer die ook heel goed weet dat een moslima niet zomaar in een boes vol met mannen mag zitten. Dat mag namelijk niet van haar eigenaar.

Daarom reed hij door… Zo hoort dat nu eenmaal in een land waar de islam inmiddels de overhand heeft.

Advertenties

2 Reacties to “De maatschappij verhardt, ten koste van de allochtoon.”

 1. horatius Says:

  Deze kostbare vorm van allochtonenknuffelarij was zelfs mij volkomen onbekend.

  Hoeveel heeft deze grap de argeloze autochtoon gekost de afgelopen 35 jaar? De PVV zal hier ongetwijfeld vragen over gaan stellen en de verantwoordelijken voor deze charitas aan de schandpaal nagelen.
  Ik heb een bruin(!) vermoeden dat hier met name de PvdA meer vanaf zal weten. Niets is deze slecht vermomde moslimpartij kennelijk te dol om haar achterban van analfabete muzelmannen te behagen en te pamperen.

  Waarom in Allah’s naam een tolk nodig is om deze draaideurpatiënten te verstaan is mij niet geheel duidelijk. Een beetje ingewerkte huisarts in een Vogelaarwijk weet echt wel wat voor vlees hij in de kuip heeft als er een allochtoon van een bepaalde signatuur binnen komt drentelen. Rugklachten, schizofrenie, slappe knieën en een Geert Wilders-fobie zijn de vaste klachten om het arbeidsproces te ontlopen.
  Een diagnose én een remedie zijn dus snel paraat; minimaal 6 maanden niet werken, een Wajonguitkering en een (gesubsidieerde) bedevaart naar Mekka zijn de vaste behandelingen. Niet verzekerd? Geen nood; iedere zichzelf respecterende Zorgverzekering heeft een apart potje voor dergelijke crepeergevallen. Vandaar dat uw zorgpremie jaarlijks zo onrustbarend stijgt zoals BP hier al zeer terecht opmerkt.

  De zielige kennismigranten en asielzoekers zullen dus voortaan zelf de knip moeten trekken om zich verstaanbaar te maken. Met gebarentaal en desnoods een stevige vuist op tafel komt men ook een heel eind. Heeft men als radicale moslim structurele voetklachten dan zijn een paar dubbeldikke steunzolen ruim voldoende om de bijpassende bomschoenen in te lopen. De multiculturele samenleving (lees; waanzin) mag best een paar duiten kosten en die 18 miljard aan bezuinigingen hoesten die domme kaaskoppen wel op.

  Maar terzake; een buschauffeur die een bevallige moslima z.g. niet ziet staan en zelfs plankgas geeft. Foei! Zo gaan we niet met onze kwetsbare minderheden om. Misschien was deze vrouw wel op weg om onze bejaarden te verzorgen; mantel- of burkazorg. U weet toch wel waarom die idealisten hier zijn gekomen? Juist, om onze hulpbehoevende bejaarden een onbezorgde oude dag te verschaffen. En dan staan ze daar gewoon voor paal terwijl die chauffeur (vast geen Wilderiaan) doet of zijn neus bloedt.
  Die racist zal hier wel meer van horen en streng worden gecorrigeerd; voortaan per tandem of desnoods met een kruiwagen gratis in zijn vrije tijd moslima’s vervoeren naar hun werkplek. Voor de duur van 3 maanden. Zo niet, dan kan hij gaan stempelen bij het Arbeidsbureau.

  In Nederland gaan we zéér zorgvuldig om met onze etnische en culturele minderheden. We hebben een naam hoog te houden in het buitenland en in het bijzonder in de Afrikaanse en Aziatische landen. Die slachtoffers van de Arabische Lente staan niet voor niets in de startblokken paraat om onze economie op poten te komen zetten. En die cultuurverrijking laten wij ons niet ontglippen door de eerste de beste onopgevoede buschauffeur die blijkbaar nog nooit heeft gehoord van de zegeningen van de diversiteit in onze gastvrije samenleving.

  Like

 2. Hanxie Says:

  Goeie stoekie over dat boeshoer meissie. Straf vor die ies allein op het straajt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: