Waarde lezers,

Wat gebeurt er toch allemaal in dit land? De maatschappij verhardt en dit alles komt de niet-Westerse visite uit den vreemde niet ten goede.
Zo heeft het kabinet Rutte besloten tolken bij bezoek aan een arts niet meer te vergoeden. Deze snoeiharde maatregel gaat januari 2012 in, maar goed, lekker boeiend, de wereld vergaat toch op 21 oktober, volgens een autistische geloofsgestoorde in de USA.
Enfin, dit levert ons op jaarbasis wel 19 miljoen euro op. Zoveel kost het namelijk om een huisarts ervan te overtuigen dat men met deze verrotte rug ècht niet kan werken. De voorzitter van GGZ:

Dit leidt tot een flinke toevloed van zwaar getraumatiseerde vluchtelingen die onbehandeld rondlopen.

Zwaar getraumatiseerd? vraagt de argeloze autochtoon. Maar hoe zit het dan met die demente bejaarden die pas na 24 uur een schone luier krijgen? Daar had meneer helaas geen antwoord op. Wellicht kan deze voorzitter zich daar eens in verdiepen.
In mijn naïviteit vroeg ik mezelf af; wordt een tolk vergoed dan? Tuurlijk en het kost klauwen met geld. Het is te gek voor woorden; een vluchteling verrot het om Nederlands te leren, dus moet de burgerij daar maar voor opdraaien. Nu begrijp ik waarom die premie zo achterlijk hoog is.

Wat gebeurt er toch allemaal in dit land? De maatschappij verhardt en dit alles komt de niet-Westerse visite uit den vreemde niet ten goede.
Zo heeft een boeschauffeur besloten een arme moslima voor de derde keer te laten staan bij de boeshalte. Mevrouw wapperde nog met haar boeskaart, maar de chauffeur gaf gas bij… Hier mogen we natuurlijk niet om lachen.
Volgens de moslima reed de chauffeur door omdat ze een hoofddoek op heeft en Fatima – ja, zo heet ze nu eenmaal – gaat aangifte doen bij de politie. Waarschijnlijk een gevalletje racisme. Doe geen moeite, de politie (Koos Spee spreekt steevast van poelisie) heeft toch geen tijd. Oh, wacht, u mist de uiterlijke kenmerken van een Hollander, vanwege uw hoofddoek. Nee, dan zet de politie graag zijn koffie op een later tijdstip. Wat kan ik voor u doen?

Voordat de Linxe Gutmenschen gaan huilen dat de boeschauffeur een PVV-stemmer is; vergeet dat maar, want volgens Linx zijn PVV-stemmers luie, werkeloze, laagopgeleide tokkies die de godganse dag onder een partytent blikken Aldi-bier zitten te zuipen, dus die vlieger gaat niet op.
Nee, ik denk zelfs dat de boeschauffeur Linx is. Een heuse PvdA-stemmer die ook heel goed weet dat een moslima niet zomaar in een boes vol met mannen mag zitten. Dat mag namelijk niet van haar eigenaar.

Daarom reed hij door… Zo hoort dat nu eenmaal in een land waar de islam inmiddels de overhand heeft.