Een keurige cartoon van de profeet.

Landgenoten, nationalisten en andere geïnteresseerden,

Ik heb even tijd voor een update.
Bedoelt men dit met multicultureel BBQ’en? Haha! Nee, het zal wel weer in verkeerde aarde vallen bij sommige (bebaarde) ‘landgenoten’, maar ondergetekende vond ‘m wel grappig, of mag dat niet meer?

O ja, Fatima Elatik. Geenstijl kwam vandaag met een exclusief verhaal. Het bleek namelijk kinderlijk eenvoudig om in te loggen op de gemeentelijke site. Login: raadslid. Wachtwoord: oosterpark.
Hahaha! Om je ziek te lachen. Als het niet te triest voor woorden was… Allerhande vertrouwelijke stukken zijn nu openbaar en het stadsdeel Oost doet nu aangifte van diefstal… Hoe krom wilde u het hebben? Dit stadsdeel, onder leiding van Faalima Elatik, vermorst en verrommelt al jaren bakken met gemeenschapsgeld, dus who the fuck zijn jullie dan?

Het klinkt wellicht hard, maar overal waar allochtonen aan de macht zijn, is of wordt het een zooitje, op financieel gebied.
Graaien en harken luidt het devies en ondertussen de vermoorde onschuld spelen op Agitprop 1. Ik bedoelde eigenlijk Ned. 1 en dan met name bij Pauw & Witteman.

Maar als er iemand onschendbaar is in dit land, is het Elatik wel. Die mag gewoon blijven zitten. Die mag gewoon doorgaan met graaien en harken. Het is een allochtoon en daar blijf je van af!

Overigens heeft Linx Nederland er een handje van allochtonen te kwalificeren als zijnde ‘hulpbehoevend en kwetsbaar’. Je zal het maar naar je hoofd geslingerd krijgen. Deze mensen komen van ver, hebben een vermoeiende reis achter de rug en krijgen bij binnenkomst meteen een stempel opgedrukt. Zo ga je toch niet met buitenlanders om, dit riekt naar racisme!

Stay tuned 😉

Update: (reclame) Een zekere Wilders doet in zonnepanelen… LOL!

Advertenties

6 Reacties to “Een keurige cartoon van de profeet.”

 1. Lebuïnus Says:

  Het lijkt me niet lekker, maar een genot voor het oog !

  Like

 2. wout eenhoorn Says:

  Oei, oei als dat maar mag. Leuk gevonden.

  Like

 3. horatius Says:

  Ook de verlichte poldermoslim heeft gevoel voor humor dus geen zorgen over grootschalige demonstraties, betogingen, rellen, oproer, stakingen, petities, kamervragen en het ritueel slachten van tekenaars van satirische prenten.

  Na 40 jaren van noeste arbeid heeft de muzelman zich naadloos aangepast aan onze samenleving. Zij vervullen op vele gebieden een voorbeeldfunktie. Terwijl de Roemenen en Bulgaren zich onledig houden met skimmen en het rollen van de zakken van argeloze autochtonen maakt menige moslima zich verdienstelijk in het besturen van b.v. stadsdelen. (U weet wel, de Vogelaarwijken; de toekomstige moslimenclaves).

  Van de vroege morgen tot in de late avonduren zorgen zij voor een financieel verantwoorde besteding van onze belastingcentjes. Corruptie is deze idealisten volkomen vreemd en géén cent te veel voor het bouwen van moskeeën en andere religieus getinte praktijken. Mocht Job Cohen er over 3 jaar onverhoopt de brui aangeven en alsnog een theeplantage gaan runnen dan is Fatima Elatik de aangewezen persoon om dit merkwaardige sujet op te volgen als lijsttrekker van de Partij voor de Arabieren.

  Zij kan als minister van Financiën orde op zaken gaan stellen en zich bovendien inzetten voor de toetreding van Marokko en Turkije tot de EU.
  In één klap 80 miljoen moslims erbij in Europa en die komen niet met wrakke bootjes binnen maar via een luchtbrug, compleet met hoofddoek, burka en religieuze agenda. Let op, er komen dan ook wat Siriërs onze kant op. Die worden nu al ijverig verzameld door Erdogan – vrede zij met hem – om de Islamisering van Europa wat meer ‘body’ te verschaffen.

  Mocht het zover komen, wat oom Geert moge verhoeden, dan zal ondergetekende zijn harnas van zolder halen evenals een antieke voorlader met gebruiksaanwijzing.
  In 1940 heeft een verre oudoom van mij, een zekere Koenraad, 5 volle dagen met een kanon uit 1885 bij de Grebbeberg stand gehouden tegen de Duitse elitetroepen. Het is dat Willemien verkoos om ‘den strijd elders voort te zetten’ anders hadden we het misschien wel 10 dagen volgehouden!

  Nu houden we het al bijna 40 jaar vol, weliswaar met gering succes, maar nu Geert Wilders de zaken groot gaat aanpakken is er nog hoop.

  Like

 4. Duplo Says:

  Waarde Boilingpoints,

  “Het klinkt wellicht hard, maar overal waar allochtonen aan de macht zijn, is of wordt het een zooitje, op financieel gebied.”

  Heel gevaarlijk wat u hier schrijft. In één zin discrimineert u tot twee keer toe.

  Ten eerste de rode rakkers en de bloedrode groene meloenen. Mocht u in het onland b verblijven had u al direct een klacht tegen uw been door de gestapo van het centrum ter bevordering van haat en discriminatie tegenover de autochtone bevolking. Het is dus onverantwoord deze linkse en communistische partijen niet te vermelden. Ook zij streven enkel naar eigen gewin, profitariaat, haatzaaierij en onderwerping – onderdrukking – van de eigen bevolking ter eigen eer en portemonnee.

  Ten tweede: alsof het enkel “op financieel” gebied zou gaan.

  U vergeet de bewuste discriminatie en uitsluiting – in het onland b zelfs broodroof – van andersdenkenden, de “positieve” discriminatie van hun kiezende sukkelaars en graaiers, het voortdurend de autochtone bevolking met alle schulden van Israël beladen om hun eigen grote politiek-correcte gelijk te “bewijzen”, het manipuleren van de media en amusementensector, enzovoort enzoverder. Al valt dit laatste, wegens de exorbitante subsidies, eerder onder de financiële catastrofe onder mijn eerste punt.

  Voor het overige ben ik de mening toegedaan dat Europa de pot op kan en dat het gespuis maar moet terugkeren naar hun “prachtlanden”, Elatik incluis.

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  Besten,
  het schijnt dat de multiculturele samenleving voorbij is. Dat we weer Nederlander worden in Nederland. Zo dan, dat zou wat wezen, dat gaan we onmiddellijk merken in onze portemonnee. Ik zag op het journaal een smerige leugenaar van het Samenwerkende Moslims Ofzo (onmogelijke combinatie) twee harde leugens verkondigen zonder dat de intervieuwert van de NOS er op in ging. De oude media moeten we ook afschaffen. Maar dat wisten we al. Op naar een schone toekomst met geld genoeg voor leuke dingen en met zeer weinig criminaliteit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: