Landgenoten, nationalisten en andere geïnteresseerden,

Ik heb even tijd voor een update.
Bedoelt men dit met multicultureel BBQ’en? Haha! Nee, het zal wel weer in verkeerde aarde vallen bij sommige (bebaarde) ‘landgenoten’, maar ondergetekende vond ‘m wel grappig, of mag dat niet meer?

O ja, Fatima Elatik. Geenstijl kwam vandaag met een exclusief verhaal. Het bleek namelijk kinderlijk eenvoudig om in te loggen op de gemeentelijke site. Login: raadslid. Wachtwoord: oosterpark.
Hahaha! Om je ziek te lachen. Als het niet te triest voor woorden was… Allerhande vertrouwelijke stukken zijn nu openbaar en het stadsdeel Oost doet nu aangifte van diefstal… Hoe krom wilde u het hebben? Dit stadsdeel, onder leiding van Faalima Elatik, vermorst en verrommelt al jaren bakken met gemeenschapsgeld, dus who the fuck zijn jullie dan?

Het klinkt wellicht hard, maar overal waar allochtonen aan de macht zijn, is of wordt het een zooitje, op financieel gebied.
Graaien en harken luidt het devies en ondertussen de vermoorde onschuld spelen op Agitprop 1. Ik bedoelde eigenlijk Ned. 1 en dan met name bij Pauw & Witteman.

Maar als er iemand onschendbaar is in dit land, is het Elatik wel. Die mag gewoon blijven zitten. Die mag gewoon doorgaan met graaien en harken. Het is een allochtoon en daar blijf je van af!

Overigens heeft Linx Nederland er een handje van allochtonen te kwalificeren als zijnde ‘hulpbehoevend en kwetsbaar’. Je zal het maar naar je hoofd geslingerd krijgen. Deze mensen komen van ver, hebben een vermoeiende reis achter de rug en krijgen bij binnenkomst meteen een stempel opgedrukt. Zo ga je toch niet met buitenlanders om, dit riekt naar racisme!

Stay tuned😉

Update: (reclame) Een zekere Wilders doet in zonnepanelen… LOL!