Menschen,

Even wat functioneel naakt op BP. Dat mag ook wel, want volgens weeronline.nl krijgen we een prachtige zomer! En wie zomer zegt, zegt Bier & Tieten, een man zit nu eenmaal simpel in elkaar.
Vooral augustus zal een stuk droger zijn t.o.v. augustus 2010. Da’s mooi, want de familie BP vertoeft dan in de stad van Michiel de Ruyter: Vlissingen. Want een nationalist gaat natuurlijk lekker weg in eigen land.😉

Tot zover de weersvoorspellingen, want ik neem u even mee naar Ikea. Zoals u weet worden in deze Zweedse winkel met enige regelmaat ‘verdachte pakketjes’ gevonden. Deze maand was het ook weer raak:

Een pak melk in een vuilnisbak heeft tot grote paniek geleid bij Ikea in Delft. Een klant sloeg groot alarm toen hij zag dat iemand het pak weggooide. De beveiliging nam de melding zeer serieus en begon direct met ontruimen.

Je kan Nederlanders in paniek brengen door een leeg melkpak weg te gooien. We raken kennelijk in paniek als een keurige burger zijn of haar afval, zoals het hoort, in de vuilnisbak deponeert. Dat zijn we namelijk niet meer gewend, want het is heden ten dage de normaalste zaak van de wereld dat iedereen zomaar zijn afval op straat flikkert. We weten niet beter. Maar áls er dan een keurige burger handelt zoals het hoort, resulteert dat in een ontruiming in een Zweedse meubelwinkel waar u per definitie niet naartoe wilt.

Wat zijn we  toch een paniekerig, bang Volck.