Waarde lezers,

Iedereen gefeliciteerd met de vrijspraak (op alle punten!) van Oom Geert! Maar goed, had u een andere uitspraak verwacht?
Verder vragen wij ons af hoeveel ellende de Linxe Gutmensch kan hebben. Eerst komt Donner met het verhaal dat het kabinet openlijk afstand neemt van de Multikul en nu deze, voor hen, pijnlijke uitspraak… Je zou haast medelijden krijgen met de inmiddels morrende Gutmensch… Maar dat doen we natuurlijk niet!

Felle kritiek leveren op een Bloedsprookje dat louter armoede, apartheid, haat tegen andersdenkenden, bloedvergieten, antisemitisme, etc met zich meebrengt, mag. Dus.

Maar het is nog niet afgelopen. Linx-Extremisten, waaronder Rabbae en trawanten, zullen de Hetze tegen Geert en zijn kiezers voortzetten. Deze rancuneuze low-lifes gaan door tot het gaatje, dus houdt u hen in de smiezen!

Wilders is dan wel vrijgesproken, maar vrij is hij nog steeds niet. Zelf autorijden of boodschappen doen, is voor Geert nog steeds niet mogelijk. Ook zijn kogelwerend vest zal hij nog steeds moeten dragen…
Sta daar even bij stil, zurige Linxmensch!

Nogmaals; Geert gefeliciteerd!!