Nu ook rouwstoet doelwit Marokkanen.

Ja, waarde lezers,

Vandaag de dag gaan zelfs onze doden gebukt onder de Marokkanenterreur.

Maak kennis met authentieke Marokkaanse folklore: Het uitjouwen/belagen van een rouwstoet. Nadat men onze bejaarden, witmeisjes, blankmannen, dieren, etc heeft aangevallen en/of mishandeld, zijn nu onze doden en hun nabestaanden aan de beurt, want die groep hadden we nog niet gehad!

Deze festiviteiten zouden plaatsgevonden hebben rondom een islamitische haatschool. De juf ‘heeft niets gezien’, schreef het AD.
Goh, waar komt die diepe minachting voor ons’ Nederlanders toch vandaan? Waarschijnlijk krijgt het betreffende basisschool-tuig dat onderwezen door eerdergenoemde juf en ook de imam trekt de haatkaart richting ons.
Maar wee de Autochtoon – ja, wij blijven ook hier! – die diepe minachting heeft voor dergelijk tuig. Dan heet het ineens discriminatie/racisme.

Dit is de nieuwe aanwas Marokkanen, landgenoten. Té dom om dan ook maar iets te begrijpen van wat wij Beschaving noemen. Dat belooft wat voor de toekomst!

Maar het kan nog erger:

Eén van de nabestaanden van de overleden Ali Hazeleger, wier rouwstoet in Amersfoort ernstig werd verstoord, heeft dreigmailtjes ontvangen. Ook is hij ‘stevig toegesproken’ door een leraar van de Bilalschool.

Telegraaf

Trouwens, hebben de ‘welwillende Marokkanen’ al hun afschuw uitgesproken inzake dit laaghartige, schofterige gedrag?

Advertenties

4 Reacties to “Nu ook rouwstoet doelwit Marokkanen.”

 1. Lebuïnus Says:

  Het blijkt dat dit fenomeen – de muzelmankultus – het verstoren van
  uitvaarten veel vaker voorkomt.
  Maar meestal doet men er geen kond van en laat men de politie zowiezo buiten spel, overigens begrijpelijk, want die dienders zijn als de dood om tegen moslimtuig op te treden.
  Op Hoei Boei dit artikel van Hans Jansen m.b.t. tot dit thema.

  http://hoeiboei.blogspot.com/2011/06/begraven-onder-de-islam.html#more

  Like

 2. leefbarbaar Says:

  Ja het houdt niet op met dat tuig. Remigratie? Kijk dit zijn bedorven koters van een haatschool, maar nog erg jong. Als je het spul nu het land uitzet, met hun ouders, dan besparen we miljoenen. Want hoe langer ze hier potverteren, hoe duurder dat het wordt.
  Neem bijvoorbeeld dat haatmensch dat Wilders stond uit te schelden toen deze uit eten was. Een k*tmarokkaan, die vanwege zijn strafblad en PvdA-stem het heeft geschopt tot jongerenwerker. Moet je kijken wat dat ons allemaal heeft gekost en wat het oplevert. Nada. Dit manneke bevestigt trouwens wel wat ik al eerder heb geplempt: iedereen kan op vertoon van huidskleur, ideologie en achterstand een baan krijgen van de PvdA.

  Like

 3. horatius Says:

  Dit is de trieste oogst van 35 jaren pappen en nathouden, politieke correctheid en een van Overheidswege opgelegde Tolerantie & Verdraagzaamheid.

  Deze jongeren HATEN ons en laten dat op talloze manieren blijken.

  Opgehitst door hun ouders, die zich nooit konden aanpassen aan onze normen en waarden, menen zij al op zeer jonge leeftijd een blanco volmacht te hebben om de Nederlanders te terroriseren.

  De Linkse kerk en in het bijzonder de PvdA is volledig verantwoordelijk voor dit landelijke probleem wat al speelt sinds de vroege jaren 90 van de vorige eeuw. Vuistdikke rapporten over criminele Marokkaanse jongeren werden toen al gepresenteerd aan de burgemeester van Amsterdam Ed van Thijn. Zijn (voorspelbare) reactie was deze rapporten schielijk op te bergen en niet te publiceren vanwege het stigmatiserende karakter.

  Sinds die tijd is er eigenlijk niets veranderd. De politie mag niet optreden uit angst voor grootschalige rellen en onze bevolking is te onderling verdeeld om zelf op gepaste wijze deze straatterroristen tot de orde te roepen.

  Onze minister van Justitie zou de politieke moed moeten opbrengen om enkele families die het bijzonder bont maken het land uit te zetten. Daar zou een zekere preventieve werking van kunnen uitgaan en dit probleem op termijn beheersbaar maken.
  Maar de EU zou dit wel eens kunnen blokkeren vanwege de Mensenrechten van deze onaangepaste criminele allochtonen.

  Hoe het zit met ONZE mensenrechten is blijkbaar niet belangrijk.
  De autochtoon mag in het kader van de multiculturele samenleving het tolerante hoofd op het hakblok leggen.

  Hoe diep kan een volk zinken?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: