Ja, waarde lezers,

Vandaag de dag gaan zelfs onze doden gebukt onder de Marokkanenterreur.

Maak kennis met authentieke Marokkaanse folklore: Het uitjouwen/belagen van een rouwstoet. Nadat men onze bejaarden, witmeisjes, blankmannen, dieren, etc heeft aangevallen en/of mishandeld, zijn nu onze doden en hun nabestaanden aan de beurt, want die groep hadden we nog niet gehad!

Deze festiviteiten zouden plaatsgevonden hebben rondom een islamitische haatschool. De juf ‘heeft niets gezien’, schreef het AD.
Goh, waar komt die diepe minachting voor ons’ Nederlanders toch vandaan? Waarschijnlijk krijgt het betreffende basisschool-tuig dat onderwezen door eerdergenoemde juf en ook de imam trekt de haatkaart richting ons.
Maar wee de Autochtoon – ja, wij blijven ook hier! – die diepe minachting heeft voor dergelijk tuig. Dan heet het ineens discriminatie/racisme.

Dit is de nieuwe aanwas Marokkanen, landgenoten. Té dom om dan ook maar iets te begrijpen van wat wij Beschaving noemen. Dat belooft wat voor de toekomst!

Maar het kan nog erger:

Eén van de nabestaanden van de overleden Ali Hazeleger, wier rouwstoet in Amersfoort ernstig werd verstoord, heeft dreigmailtjes ontvangen. Ook is hij ‘stevig toegesproken’ door een leraar van de Bilalschool.

Telegraaf

Trouwens, hebben de ‘welwillende Marokkanen’ al hun afschuw uitgesproken inzake dit laaghartige, schofterige gedrag?