Kijk dan, Oom Geert is geen boeman…

Zomaar gevonden op twitter, landgenoten.
Het levende bewijs dat Oom Geert geen boeman is. Het levende bewijs dat Oom Geert helemaal niets tegen moslims heeft. Hij reikt hen zelfs de hand! Zou ik nooit doen… Dit, om de islamitische waarden – kuch – te repsec… retpec… respecteren. Ik kwam er even niet uit. Heb ik wel vaker met woorden die kompleet uitgehold zijn, maar dat terzijde.

Vraag blijft: krijgt Oom Geert nu een beker van deze moslima, of krijgt deze moslima nu een beker van Oom Geert?
Ik denk zelf het eerste. Oom Geert krijgt een beker vanwege zijn goede werken, vanwege de goede saeck, dat zal het zijn.

Zurige Linxmensjes proberen ons altijd wijs te maken dat Oom Geert moslims haat. Oom Geert heeft helemaal geen haatgevoelens voor deze mensen. Oom Geert signaleert alleen. Hoe ging dat Engelse spreekwoord ook alweer; ‘don’t shoot the messenger’, was het hè…
Oom Geert signaleert dat het in dit land volledig misgaat. De islam (spelling klopt, hoofdletter onwaardig) begint aardig wortel te schieten in Ons Land en daar mag best wat van gezegd worden, ook in harde bewoordingen.

Enfin, (wederom) gefeliciteerd Geert, wat het dan ook moge zijn. 😉

Advertenties

2 Reacties to “Kijk dan, Oom Geert is geen boeman…”

 1. horatius Says:

  We moeten niet vergeten dat Oom Geert bij een deel van de moslima’s bijzonder populair is. Menige bevallige moslima slaapt stiekem met een foto van Geert onder haar hoofdkussen.

  Tenslotte gaat hij er voor zorgen dat zij in de toekomst niet meer wordt uitgehuwelijkt aan een stokoude baardman die bij nadere inspectie ook nog haar oom blijkt te zijn. Besnijdenis wordt ook verboden evenals eerwraak en andere exotische extremiteiten.
  De betreffende beker wordt door deze jonge moslima aangeboden in het kader van de jaarlijks uit te rijken Prijs voor de Meest Vrouwvriendelijke Politicus.

  Zelfs in het verre Afghanistan is ‘Weert Gilders’ inmiddels een begrip geworden en kan hij geen kwaad meer doen.
  Daarom nemen onze militairen en bromsnorren een grote voorraad foto’s mee van onze Oom Geert die zij bij noodgevallen kunnen uitstrooien boven bepaalde onrustige gebieden als de zaak uit de klauwen mocht lopen daar in de woestijn.

  Niks geen poppenverbrandingen meer maar een rustige en ingehouden dialoog bij opstekende religieuze conflicten en andere misverstanden.

  Een goede raad voor iedere ijverige (en verlichte) moslim; stem voortaan PVV!

  Like

  • Ouwe Knoest Says:

   De beker heeft hij dan ook met de rechterhand overhandigd en een lichte buiging gemaakt (= een vriendelijke knikje geven).
   Jammer dat de vervolgfoto niet is gepubliceerd. Dat was de foto waarop zij (conform de kreet van eeh eeh Femke wie ook weer) haar hoofdoekje “afsmeet” en haar mooie haardos liet zien.
   Haar woorden daarbij gericht aan haar nog niet uitgedroogde “geloofsgenoten”. Beheers je hormonendrang. In het kader van de evolutie is dit zo langzamerhand HIER in het “vrije westen” wel van toepassing!!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: