Een moskee die er wèl toe doet.

Waarde lezers,

Het is vrijdag, dus gaan we graag naar de moskee! Ik heb in die zes jaar dat ik stukkies tik, nooit gedacht dat ik die tekst ooit zou schrijven, maar zie hier, het is tóch zover gekomen.
Niet alleen de schoenen gingen uit, maar ook de overige kleding… Ik laat u kiezen: kijkt u liever naar deze naakte blankvrouwen of toch liever naar… Nee, natuurlijk niet, dat snapt een blind paard nog wel, want naakt heerst big time!
Overigens is dit de enige moskee zonder subsidie, maar dat was te verwachten.

Even terug naar het stukkie over het ingepakte standbeeld. (Even scrollen)
Maikiejj en Vlaamse Victor hadden het beiden juist. Het is ons aller admiraal Michiel Adriaanszoon de Ruyter. (*1607 – †1676)
Meneer verbleef tijdelijk aan het Oostfront. In het Achterhoekse durpie Vorden (GLD) om precies te zijn. Michiel moest gerestaureerd worden, maar hij is inmiddels terug in zijn geboorteplaats Vlissingen en dinsdag a.s. zal het standbeeld onthuld worden.
O ja, meneer heeft ook een Twitteraccount: @admirael

Nog een laatste bericht.

Bewoners van de Helmondse wijk Binnenstad-oost overwegen een knokploeg in te zetten tegen Marokkaanse hangjongeren.

Stelselmatig worden bewoners bedreigd door deze Prachtjongeren schuin streepje onderdanen van Linx. Eén buurtbewoner is zelfs naar een andere stad GEVLUCHT. En de ‘politie’ vindt het allemaal wel best. Tijdens de nachtdienst zit men vastgeketend aan het koffiezetapparaat en overdag deelt men bonnen uit aan kinderen die op de stoep fietsen. Lekker makkelijk geld verdienen, noemen we dat. Een wethouder heeft wel aangekondigd cameratoezicht in te stellen… Ja, dat zal ze leren. De bewoners zijn het nu zat en overwegen een knokploeg in te zetten en dat juichen we natuurlijk toe!

Genoeg = Genoeg!

Mobiliseren!

Advertenties

9 Reacties to “Een moskee die er wèl toe doet.”

 1. jager Says:

  Dat lijkt me idd een leuke moskee om eens te bezoeken!
  Ok de Ruyter, dan zat ik er naast, ahhaha

  Like

 2. Victor Van Vosselaer Says:

  Indien ieder stad, gemeente, of àndere negorij, zulke aantrekkelijke fietsrekken hebben, dan zouden àlle inwoners van jullie klompenland wéér naar die ouwe-getrouwe fietsen grijpen. {;0D.
  Anderzijds, zeeslagen hebben steeds mijn belangstelling gewekt… vanaf de “oudtijd” tot/met WO ll, en het mooiste stunt ooit uitgehaald door een Nederlands’ marinescheepje was van een mijnenveger (naam ontglipt me momenteel) dat zich camoefleerde als een drijvend eilandje, een paar dagen nog in de nabijheid van het (door de Jappen pas-veroverd) Java bleef liggen en slechts des nachts zachtjes verplaatste om niet opgemerkt te worden, en tenslotte TOCH Australië bereikte.
  Uw nederige dienaar: Fikken, is al héél z’n leven “Kustjongen” die nog NOOIT VERDER dan 800 meter (in vogelvlucht) van de Noordzee gewoond heeft: 66 jaar in Heist a/zee + nù 10jaar (op 3:25 min. in marstempo) van het wachtlokaal van de Marinebasis van Zeebrugge.

  Like

 3. horatius Says:

  Helmond is het spuugzat, de maat is vol en de subsidiebuidel is leeg dus de mouwen opgestroopt voor een fikse knokpartij met de marokkaantjes.

  Na een straatterreur van vele jaren zou het nu eindelijk kunnen komen tot een echte confrontatie tussen de frisse jongens van stavast en de Wajongeren die het eigenlijk niet zo slecht bedoelen volgens de PvdA van Job Cohen.

  Je zal maar geboren worden in een vreemd land waarvan je ouders de taal niet spreken. Vader zit veelvuldig in de moskee of in het koffiehuis, geplaagd door structurele rugklachten en heimwee naar het voormalige thuisland.
  Moeder is om het jaar zwanger en komt eigenlijk alleen maar buiten voor een fiets- of zwemcursus.

  Het VMBO is vaak te hoog gegrepen en dus wordt deze studie afgebroken om van een uitkering te gaan genieten en wat bij te verdienen als loverboy of drugskoerier. Veel vrije tijd dus en die moet worden benut met wat onschuldig kattekwaad zoals het opblazen van brievenbussen, het in brand steken van auto’s en het beroven van bejaarden en winkeliers. Ook het homoknuppelen is een geliefd tijdverdrijf evenals het verstoren van begrafenissen.

  Van tijd tot tijd klinkt er een kreet van een verontruste en bezorgde burgemeester die dan dreigt met een ‘keiharde aanpak.’
  Tot nu toe met verdacht weinig effect.

  Een zekere Geert Wilders – vrede zij met hem! – wil deze straatterroristen zonder pardon en oprotpremie verwijderen uit onze samenleving. En moet zich vervolgens verantwoorden voor een rechtbank.

  Onze bromsnorren staan vertwijfeld langs de kant van de weg te zwaaien met klapperpistolen in hun strijd tegen de zware georganiseerde misdaad. Tijd om de marokkanen op het rechte pad te brengen, desnoods met de knuppel en de knoet, ontbreekt hun helaas. De computers zijn hopeloos verouderd en hun lichamelijke en geestelijke conditie laat tot overmaat van ramp ook te wensen over.
  Toch gaan deze moedige politieagenten naar Afghanistan om aldaar buurtvaders en wijkregisseurs op te leiden om zodoende de Taliban definitief te verslaan.

  Wij moeten vrezen, mocht er inderdaad een harde confrontatie gaan plaatsvinden in Helmond, dat de autochtonen worden opgepakt wegens het verstoren van de Openbare Orde en vervolgens worden beschuldigd van extreemrechts gedachtegoed.

  Like

 4. Anton Says:

  Haha, een moskee met deze inhoud kan mijn goedkeuring wegdragen, daar zou ik zeker heen gaan!
  De Ruyter of Tromp dacht ik nog, was toch de Ruyter.
  Dan Helmond. Daar heb ik als import nog ± 5 jaar gewoond in mijn jeugd, en ieder bericht uit deze stad heeft onwillekeurig met extra belangstelling. Mooi als de vaan der opstand hier achteraf gezien bleek te beginnen. Niet alleen tegen straatterreur, maar ook tegen de overheid die maar niets doet. Slappe theedrinkende burgemeesters, sissy/dhimmyboy politie “(meneer, de man in die jurk zegt dat u niet mag filmen bij deze moskee, dus wilt u nu vertrekken, ook al staat u op de openbare weg)”. Slappe politici die voor straf 1 week schoffelen naar 2 weken verhogen, en denken dat dit toch wel extreem streng is. Slappe rechters die vinden dat dit dan weer buitenproportioneel is en er 4 dagen maken. Hopelijk gaat het begin in Helmond niet als een nachtkaars uit. Al denk ik voorlopig van wel, de pamperende en theedrinkende overheid zal er ongetwijfeld alles aan doen. Middels veel “goede gesprekken”. Praten, praten, praten. Terwijl de straatterreur achter hun rug gewoon doorgaat. Nu ja, de kruik gaat zolang te water tot ze barst.

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  Wanneer u een sterretje ziet, …………..

  Like

 6. Ouwe Knoest Says:

  Helmond de stad van de Kattenmeppers wordt nu de Stad van de MorocSlayers.
  De Katten – zo wordt beweerd – vraten ze op. Zoosdenaamkome.
  De Morocs zijn letterlijk en figuurlijk niet te pruimen,

  Like

 7. Breinbrouwsels Says:

  Mooi, dat je zo de mosselkeetjes binnen kunt lopen:)

  Like

 8. Victor Van Vosselaer Says:

  Beste Boilingpoint en dito Fans,
  Met ontsteltenis kom ik op de site van Het Laatste Nieuws te lezen dat….
  Hizb-ut-Tahir een bijeenkomst organiseert in Amsterdam.
  Zulke mooie fietsrekken zullen wel niet voorzien zijn zeker ?
  Ivo Opstelten heeft schrik om van z’n stelten te donderen en laat die bijeenkomst toe…;maar… die Eberhard van der Laan, .. van wèlke politieke strekking is deze (?) ik ben nog niet volledig mee met de vernieuwde ( {:-D) “upperclass”…sorry ervoor.

  Like

 9. Jean Says:

  Ben voor de eerste keer naar die ‘blauwe’ moskee geweest en heb me op de laatste rij genesteld. Wat een panorama…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: