Waarde lezers,

Het is vrijdag, dus gaan we graag naar de moskee! Ik heb in die zes jaar dat ik stukkies tik, nooit gedacht dat ik die tekst ooit zou schrijven, maar zie hier, het is tóch zover gekomen.
Niet alleen de schoenen gingen uit, maar ook de overige kleding… Ik laat u kiezen: kijkt u liever naar deze naakte blankvrouwen of toch liever naar… Nee, natuurlijk niet, dat snapt een blind paard nog wel, want naakt heerst big time!
Overigens is dit de enige moskee zonder subsidie, maar dat was te verwachten.

Even terug naar het stukkie over het ingepakte standbeeld. (Even scrollen)
Maikiejj en Vlaamse Victor hadden het beiden juist. Het is ons aller admiraal Michiel Adriaanszoon de Ruyter. (*1607 – †1676)
Meneer verbleef tijdelijk aan het Oostfront. In het Achterhoekse durpie Vorden (GLD) om precies te zijn. Michiel moest gerestaureerd worden, maar hij is inmiddels terug in zijn geboorteplaats Vlissingen en dinsdag a.s. zal het standbeeld onthuld worden.
O ja, meneer heeft ook een Twitteraccount: @admirael

Nog een laatste bericht.

Bewoners van de Helmondse wijk Binnenstad-oost overwegen een knokploeg in te zetten tegen Marokkaanse hangjongeren.

Stelselmatig worden bewoners bedreigd door deze Prachtjongeren schuin streepje onderdanen van Linx. Eén buurtbewoner is zelfs naar een andere stad GEVLUCHT. En de ‘politie’ vindt het allemaal wel best. Tijdens de nachtdienst zit men vastgeketend aan het koffiezetapparaat en overdag deelt men bonnen uit aan kinderen die op de stoep fietsen. Lekker makkelijk geld verdienen, noemen we dat. Een wethouder heeft wel aangekondigd cameratoezicht in te stellen… Ja, dat zal ze leren. De bewoners zijn het nu zat en overwegen een knokploeg in te zetten en dat juichen we natuurlijk toe!

Genoeg = Genoeg!

Mobiliseren!