Landgenoten,

De EUSSR, u weet wel, die criminele organisatie die ons tot op het bot kaal plukt, steekt 5.5 miljard scheuro in zogenaamde ‘kandidaat-lidstaten’… Er is immers geld in overvloed, het gaat uitstekend met de euro en elk EU-land kent een gezonde economie. Ook van corruptie in bepaalde landen is geen enkele sprake.
De volgende landen staan te trappelen van ongeduld om toe te treden tot de succesvolle EUSSR: Turkije, Kroatië en IJsland. In het kader van de nodige ‘hervormingen’ steunt de EUSSR deze landen met bakken vol geld. Opdat deze landen zo spoedig mogelijk kunnen toetreden tot de EUSSR… Turkije krijgt het meeste geld; een luttele 2.5 miljard euro, maar dat is slechts een detail.

We begrijpen dat Turkije dus ‘bij Europa’ komt? En waarom moeten wij betalen voor die zogenaamde ‘hervormingen’? Kunnen die landen dat zelf niet betalen? Zo nee, ophoeren. Zo ja, idem.

Europa gaat gebukt onder een financiële veenbrand. Griekenland, Portugal, Ierland, Spanje en nu ook Italië. Wie volgt? Het zal de zure Gutmensch in Europa een worst zijn, zolang men zelf maar een riant salaris kan opstrijken. Men strooit met miljarden alsof het een zak confetti betreft.
Intussen wordt u geacht door te werken tot uw dood. Wellicht niet eens een slecht idee. Zo blijft u in ieder geval gevrijwaard van een verblijf in een bejaardentehuis, want daar wil je vandaag de dag ook niet heen.

Iedereen sterkte!