EU steekt 5.5 miljard in ‘kandidaat-lidstaten’.

Landgenoten,

De EUSSR, u weet wel, die criminele organisatie die ons tot op het bot kaal plukt, steekt 5.5 miljard scheuro in zogenaamde ‘kandidaat-lidstaten’… Er is immers geld in overvloed, het gaat uitstekend met de euro en elk EU-land kent een gezonde economie. Ook van corruptie in bepaalde landen is geen enkele sprake.
De volgende landen staan te trappelen van ongeduld om toe te treden tot de succesvolle EUSSR: Turkije, Kroatië en IJsland. In het kader van de nodige ‘hervormingen’ steunt de EUSSR deze landen met bakken vol geld. Opdat deze landen zo spoedig mogelijk kunnen toetreden tot de EUSSR… Turkije krijgt het meeste geld; een luttele 2.5 miljard euro, maar dat is slechts een detail.

We begrijpen dat Turkije dus ‘bij Europa’ komt? En waarom moeten wij betalen voor die zogenaamde ‘hervormingen’? Kunnen die landen dat zelf niet betalen? Zo nee, ophoeren. Zo ja, idem.

Europa gaat gebukt onder een financiële veenbrand. Griekenland, Portugal, Ierland, Spanje en nu ook Italië. Wie volgt? Het zal de zure Gutmensch in Europa een worst zijn, zolang men zelf maar een riant salaris kan opstrijken. Men strooit met miljarden alsof het een zak confetti betreft.
Intussen wordt u geacht door te werken tot uw dood. Wellicht niet eens een slecht idee. Zo blijft u in ieder geval gevrijwaard van een verblijf in een bejaardentehuis, want daar wil je vandaag de dag ook niet heen.

Iedereen sterkte!

Advertenties

3 Reacties to “EU steekt 5.5 miljard in ‘kandidaat-lidstaten’.”

 1. leefbarbaar Says:

  Absurd inderdaad. Miljarden steken in landen, die je miljarden gaan kosten. En dat doen ze al vele jaren. Uiteindelijk zal Oesbekistan ook bij Europa worden getrokken en wij maar betalen. En de gehele oude politiek vindt het best. En Turkije bij Europa? Hoe kan dat nou; het zijn en blijven Turken. En dat vinden ze zelf ook. Nee, terug naar de Benelux en weg met de Haagse maffia en landverraders.

  Like

 2. horatius Says:

  Ach, die 5,5, miljard kunnen er ook nog wel bij…

  Het papier is geduldig en een moslimhand is snel gevuld.
  Wat is die euro op termijn nog waard?
  Als de inflatie een beetje doorzet betalen we over enige tijd misschien wel 200.000 boterzachte euro’s voor een halfje bruin brood.

  In Brussel denkt men blijkbaar; ‘Hoe meer Zielen hoe meer Vreugd.’

  De meest exotische volkeren worden uitgenodigd om vooral lid te worden van de EU. Hoe meer corruptie hoe beter want het Steunfonds staat wel garant met desnoods triljoenen euro’s. De geldpersen draaien continue om al die schurkenstaten aan het infuus te kunnen houden.
  De argeloze autochtoon ziet intussen zijn zuurverdiende spaarcentjes verdacht snel in waarde verminderen en overweegt nu serieus om goud of zilver te kopen als appeltje voor de dorst voor zijn oude dag.

  Er is natuurlijk maar één oplossing. Niet elegant en zeker niet sociaal voelend maar wel uiterst effectief. De rijke landen – waaronder nog steeds Nederland – moeten als de vliegende bliksem een nieuwe Unie oprichten van financieel gezonde landen. De rest zoekt het maar uit; want eigen schuld, dikke bult! En daarna de grenzen stijf op slot om verdere infiltratie van geluksbeproevers te voorkomen.

  Maar hoe zit het dan met onze solidariteit met de noodlijdende medemens? Zal de Linkse Gutmensch tegenwerpen. Om over een vertraging van de Islamisering maar te zwijgen.
  Jammer dan! De subsidiebuidel is leeg en de veiligheid van onze blinde bejaarden en juweliers krijgen dan eindelijk voorrang.
  Geen cent meer naar die luie Grieken.
  Laat staan naar die Spaghettivreters en de Turken.

  Misschien staan we volgend jaar gezamenlijk met Achmed en Fatima in een lange rij voor de Voedselbank, inmiddels omgedoopt tot Gaarkeuken. Lekkere erwtensoep met varkenskluif op het menu!

  Like

 3. Percy Says:

  Ik kijk reikhalzend uit naar het moment waarop het ook compleet verkeerd loopt in Italië, want volgens kenners zal dat niet meer lang op zich laten wachten. Wanneer dat gebeurt kan de EU zichzelf ook niet redden blijkbaar. Ondanks tonnen geld bestaat er blijkbaar toch een bepaalde diepte van bodemloze put die gewoon TE diep is. De EU zou dan kunnen ophouden te bestaan. Weg met het overgesubsidieerde clubje van gutmenchen die vanuit hun bastions in Brussel en Straatsburg eens gaan bepalen wat er dient te gebeuren in de nationale politie van hun lidstaten. Die een riante wedde opstrijken om nauwelijks een poot uit te steken. Iedereen weet immers dat ‘Europa’ het goed gesubsidieerde pre-pensioneringsclubje is van uitgerangeerde politici.

  Mag ik een ‘hoera’ horen aub?

  Ik ben er namelijk sterk voorstander van dat we weer terug keren naar de tijd van de EEG, liefst ook enkel en alleen met de landen die er toen bij waren en niet meer dan dat. Enkel een beetje samenwerken op economisch gebied, meer niet. Voor de rest: grenzen dicht en iedereen weer baas in eigen land, zoals het hoort. Vreemd dat dit een streven moet zijn, het klinkt namelijk zo evident!

  Die euro mogen ze wat mij betreft ook houden! Ja, daar hadden die Engelsen dat slim bekeken: wel de voordelen, maar weinig van de nadelen van Europa. Waren wij ook maar zo slim geweest! Ok, het is leuk dat je niet meer moet gaan wisselen als je naar het buitenland gaat, maar hoe vaak gebeurt dat nou ook? Toch? Daarbij kan je in het buitenland altijd ook je VISA kaart trekken, dat werkt altijd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: