De BP leestafel!

Lectori Salutem!

Vandaag heb ik een samenraapsel voor u. Nieuwsberichten uit Twitter geplukt en van het net. Allereerst een ontluisterend lijstje. De salarissen van ‘weldoeners’ die aan de top staan van verschillende ‘goede doelen’.
Gepost in de comments door lezer Pineut. Dit is overigens zijn blog.

U was er wellicht al eerder mee bekend, maar we kunnen het niet genoeg posten.

Het Kwakoe-festival: Steek dat festival maar in die zwarte apenreet ! LOL! Dit zou een zekere Paul Stiekema – organistator van Kwakoe – gezegd hebben… Bij de meeste dames is er plek zat. Komt door die omvangrijke achterwerken, maar dat mogen we natuurlijk niet zeggen.

Marcouch, de Misleider, in het nieuws. De Nijmeegse juwelier Kamerbeek – al acht keer overvallen door Marokkanen dan wel Antillianen – wil de Staat aanklagen. Bij de laatste overval in april liep deze juwelier zelfs een gedeeltelijke dwarslaesie op. Sindsdien laat hij geen ‘licht getinten’ meer binnen.
Marcouch is het hier niet mee eens, want op die manier sluit je mensen uit.
Nee, er moeten maatregelen komen, zodat de overvallers worden gepakt, zegt Marcouch. Maar nu komt ‘t: Er moeten meer Marokkaanse en Antilliaanse agenten komen, volgens Marcouch.

Omdat er nu veel agenten zijn die bijvoorbeeld Marokkanen niet van elkaar kunnen onderscheiden. Ze houden Hassan en Huseyin bij wijze van spreken niet uit elkaar.

Nee, wij burgers niet. Vind je het gek? Ze rijden allemaal al blowend op scootah’s, hebben opgeschoren achterhoofden en in het voorbijgaan spuugt men eens een bejaarde onder, of scheldt men eens een blonde vrouw uit voor hoerrr. Gewoon als tijdverdrijf. Respect, kut-racisten!

Hollandse agenten kunnen prima Marokkanen onderscheiden. Een select groepje ‘goeien’ *kuch* en een meerderheid ‘kwaden’. Dat zien we allemaal, alleen durven onze agentjes dat niet hardop te zeggen. Ze poepen peuken voor deze Prachtjongeren.

We schakelen over naar Engeland. Een Eng Land:

Een Britse moeder die borstvoeding gaf aan haar 19-weken oude zoon in een buurthuis, kreeg te horen dat ze dat beter niet kon doen omdat het een “multicultureel centrum” was. Ze zou er moslims mee kwetsen.

Sp!tsnieuws.

Prettig Weekend!

Advertenties

4 Reacties to “De BP leestafel!”

 1. leefbarbaar Says:

  Zal morgen de lijst van graaiers bijzetten op het Zwartboek foutlinxen. Hebben ze dik verdiend.
  Verder is Markoek een goed voorbeeld van een Fin. Altijd is meneer bezig het straatje van zijn echte landgenoten schoon te vegen, terwijl zijn landgenoten er alles aan doen om een slechte naam te krijgen. Tuig is het. Je mag ze niet allemaal over een kam scheren, maar de goede Fin is al jaren zoek. Dus generaliseren ligt voor de hand. Zo denken veel middenstanders er ook over. Want waarom anders houden ze de deur dicht wanneer de familie van Markoek voor de deur staat? Willen ze geen klanten, zijn ze niet gastvrij? Nee, ze hebben bij herhaling ondervonden wat het betekent een PvdA-gedrocht in je winkel te hebben. Vandaar dus. Diefstal, beroving en uitzinnig veel geweld. Overigens ken ik een winkelier in 010 waar de deur op slot zit en je eerst moet aanbellen voordat je naar binnen mag. En omdat de winkelier ervaring heeft met een bepaalde groep pigmentaal gehandicapten, komen die er dus niet in. Nu zijn niet alle ******** crimineel, toch mogen ze er als groep niet meer in. Vanwege de statistieken zeg maar. Maar op een dag gaat iedere crimineel terug naar land van zijn ouders / grootouders en hoeven we ons niet meer druk te maken over een winkelier, die geen Finnen meer wil binnenlaten en wordt die winkelier niet meer beroofd. Win/win.

  Like

 2. Maci Says:

  @Leefbarbaar, het is mij opgevallen in 020, dat in de buurten met veel getinte landgenoten de juweliers, vaak beheerd door net zo getinte eigenaren de winkel alleen betreden kan worden door aanbellen aan de deur.

  It takes one to know one?

  Like

  • leefbarbaar Says:

   at Maci
   het deurbeleid van eerst aanbellen en dan kijken wat voor vlees je in de kuip hebt wordt meer toegepast. Bezit is nu eenmaal kwetsbaar, dat geldt voor ons allemaal. Zeer moedig van de juwelier uit Nijmegen om de staat verantwoordelijk te stellen voor alle overvallen. En gelijk heeft hij. Iedere maatschappij heeft zijn tuig en recht op bescherming hiertegen. Wij hebben hier het tuig van de halve wereld en een overheid, die weigert hier iets aan te doen.
   Het is wel een feit dat in buurten waar Nederlanders geen bedrijf meer kunnen runnen vanwege de criminaliteit, dat allochtonerts dit wel kunnen. Blijkbaar is de autochtoon in het nadeel, toegepast racisme van een soort waar de linxe kerk niet van wil weten. Dan zijn haatketen ook vrijplaatsen voor handel. Daar worden diensten en goederen verhandeld vrij van Nederlandse regels en heffingen en waarschijnlijk is dat veiliger voor de winkeliers. Ons kent ons dus.

   Like

 3. Anton Says:

  Met name als ik de naam Oxfam/Novib zie, of hoor, gaat mijn bloed koken. Ondanks 30 miljoen per jaar minder, nog altijd meer dan 100 miljoen per jaar subsidie. Zomaar, en zie maar wat je er mee doet. Ook al geef je het aan linkse hobbyclubjes. Welke gek heeft dit ooit bedacht? Geert, doe er wat aan, dit moet naar nul!

  Marcouch. Als ik ooit een wolf in schaapskleren heb gezien is hij het wel. Volgens mij iemand met een dubbele (moslim)agenda. Een maand geleden zette ik op een vroege zondagmorgen argeloos de tv aan en belandde in het programma ‘Het Vermoeden’. Van de IKON, wat al een teken aan de wand is. Daar waren ze in gesprek: een redelijk klinkende Marcouch en een nogal onderdanige (Wow, spannend man, prachtig) Annemiek Schrijver die alles voor zoete koek slikte. Op een gegeven moment had hij het over Christelijk-Joodse waarden in Nederland. Daar willen de Moslims “invoegen”, zo zei hij. Snel verbeterde hij zichzelf nog door er “toevoegen” van te maken, maar eigenlijk bedoelde hij gewoon “heersen” denk ik. Die man vertrouw ik voor geen cent. Vijfde colonnefiguur.

  Het eens zo mooie Engeland, waar nu plaatselijk Sharia-rechtbanken zijn. Hoe is het zover gekomen? Hopelijk is dit niet ons voorland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: