Lectori Salutem!

Vandaag heb ik een samenraapsel voor u. Nieuwsberichten uit Twitter geplukt en van het net. Allereerst een ontluisterend lijstje. De salarissen van ‘weldoeners’ die aan de top staan van verschillende ‘goede doelen’.
Gepost in de comments door lezer Pineut. Dit is overigens zijn blog.

U was er wellicht al eerder mee bekend, maar we kunnen het niet genoeg posten.

Het Kwakoe-festival: Steek dat festival maar in die zwarte apenreet ! LOL! Dit zou een zekere Paul Stiekema – organistator van Kwakoe – gezegd hebben… Bij de meeste dames is er plek zat. Komt door die omvangrijke achterwerken, maar dat mogen we natuurlijk niet zeggen.

Marcouch, de Misleider, in het nieuws. De Nijmeegse juwelier Kamerbeek – al acht keer overvallen door Marokkanen dan wel Antillianen – wil de Staat aanklagen. Bij de laatste overval in april liep deze juwelier zelfs een gedeeltelijke dwarslaesie op. Sindsdien laat hij geen ‘licht getinten’ meer binnen.
Marcouch is het hier niet mee eens, want op die manier sluit je mensen uit.
Nee, er moeten maatregelen komen, zodat de overvallers worden gepakt, zegt Marcouch. Maar nu komt ‘t: Er moeten meer Marokkaanse en Antilliaanse agenten komen, volgens Marcouch.

Omdat er nu veel agenten zijn die bijvoorbeeld Marokkanen niet van elkaar kunnen onderscheiden. Ze houden Hassan en Huseyin bij wijze van spreken niet uit elkaar.

Nee, wij burgers niet. Vind je het gek? Ze rijden allemaal al blowend op scootah’s, hebben opgeschoren achterhoofden en in het voorbijgaan spuugt men eens een bejaarde onder, of scheldt men eens een blonde vrouw uit voor hoerrr. Gewoon als tijdverdrijf. Respect, kut-racisten!

Hollandse agenten kunnen prima Marokkanen onderscheiden. Een select groepje ‘goeien’ *kuch* en een meerderheid ‘kwaden’. Dat zien we allemaal, alleen durven onze agentjes dat niet hardop te zeggen. Ze poepen peuken voor deze Prachtjongeren.

We schakelen over naar Engeland. Een Eng Land:

Een Britse moeder die borstvoeding gaf aan haar 19-weken oude zoon in een buurthuis, kreeg te horen dat ze dat beter niet kon doen omdat het een “multicultureel centrum” was. Ze zou er moslims mee kwetsen.

Sp!tsnieuws.

Prettig Weekend!