Waarde lezers,

Ik heb mij voorgenomen niet meer zoveel over ‘het Bloedsprookje’ te schrijven. Alles is er al over gezegd, het is een achterlijke ideologie vol haat, apartheid, barbarij en als er al iets mag, is het nog verplicht ook.

Maar het volgende artikel wilde ik wel met u delen:
Sharia-gecontroleerde zones in Engeland.

Ach, Engeland. Hitler kwam er niet in, maar de Sadist Allah wel. Bebaarde allahschreeuwers bereiden zich nu voor om sharia-gecontroleerde zones in te voeren. Geen drank of sigaretten. Geen muziek of porno en uiteraard geen vrije omgang tussen mannen en vrouwen.
Let wel, Engeland, Het Enge Land, is nog geen uurtje vliegen, hier vandaan. Dergelijke toestanden kunnen we hier ook verwachten. Linkse Gutmenschen kunnen niet wachten. Weg met ons!, luidt het devies.

Maar laten we ons niet druk maken over de Islamisering van Europa. Welnee, er is niets aan de hand. Deze mensen zijn opzoek naar hun identiteit. Ze komen in vrede en hebben het beste met u voor. Gaat u derhalve rustig slapen.
En ex-moslims die ons waarschuwen voor het naderende Kwaad? Dat zijn allemaal leugenaars. Maar zij moeten helaas voor hun leven vrezen… Islam is vrede, u weet zelluf…

Verder nog een mindblowing artikel:

De uitlatingen van PVV-leider Geert Wilders over de islam dragen mede bij aan bekladdingen en bedreigingen van moskeeën. Dat zegt voorzitter Farid Azarkan van het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders.

Wilders is het Grote Kwaad! Nee, Azarkan, infame Tegenlander, Wilders is de Boodschapper!

Steun de PVV en verdedig Onze Vlag!