BOMAANSLAG OSLO + update.

Zware bomaanslag in Oslo.

Update: Voor wie het trekt; de commenters op JOOP doen er alles aan om de Noorse massamoordenaar te linken aan Wilders en zijn PVV!

HIER

Maar ook dit: Islamtuig feliciteert zijn broeders met ‘de geslaagde bomaanslag’.

Advertenties

16 Reacties to “BOMAANSLAG OSLO + update.”

 1. Lebuïnus Says:

  Niet uit te sluiten valt dat het Volendams Operakoor weer actief is.

  U is wel snel heer BP ! ( eerder dan MSM )

  Like

 2. leefbarbaar Says:

  Wie zou hier nou achter zitten? Niettemin ben ik er van overtuigd dat wanneer een haatmensch zichzelf hier (of zijn lampenkap of kind) op blaast, dat er een draaiboek klaar ligt waarin precies ligt vastgelegd dat een zieke PVV-er achter de aanslag zal zitten. Onze regering is even betrouwbaar als een email van een Nigeriaanse bankier.
  Bij de weg: kunnen ze niet de regering in Griekenland opblazen?

  Like

 3. Harm Schouten Says:

  http://tinyurl.com/3aq3by3 Een interesant stuk van Keesje Maduraatje.
  Het schijnt dat donderdag de Noorse minister van binnenlandse zaken een bezoek aan het eiland gebracht heeft.
  Op en foto staat hij goedkeurend toe te kijken hoe de socialistische jeugd bezig is met een boycot Israël actie voor te bereiden.
  Afwachten dus tot een linksmensch begint te roepen dat Anders Behring Breivik een Mossad agent is.
  Wacht maar af.

  Like

 4. Victor Van Vosselaer Says:

  Verschrikkelijk, doch…Wilders erbij betrekken is éven dwaas als het niet-meer-willen-beluisteren van Wagner omdat “den Dolf-Hitler” een bewonderaar van die componist was.
  Hoé erg die moordpartij ook is, de èchte oorzaak is de krankzinnige geest van EEN (!) enkel individu.
  Toch kunnen wij ons eens afvragen WAAROM men onmiddelijk naar de PVV wijst, en de “streng-Christelijke” opvoeding van die dolle waanzinnige NERGENS als (mogelijke) oorsprong vermeld.
  Dàt ruikt toch naar “kwade wil” ???

  Like

  • leefbarbaar Says:

   Ja het is misdadig de PVV de schuld te geven van de aanslagen in Noorwegen. En dat met belastinggeld want de foutste media als Vara en Joop.nl krijgen subsidie. Verleden week wilde een moslim in Utrecht een slachtpartij aanrichten, maar kwam niet verder dan 1 persoon omdat omstanders ingrepen en omdat hij een mes gebruikte. Alle oude media verzwegen dit en gaven met opzet verkeerde informatie over dit geval; het zou gaan om een ruzie. Etc.
   Je kunt de media dus absoluut niet meer vertrouwen.
   En ja deze moordpartij was het werk van een gestoorde geest, maar kijk naar de Taliban, die hangen weer een kind op. Een daad in gemeenschap gepleegd door 10, 100 of meer moslims. Is dat niet veel erger? Iets krankzinnigs doen met z’n allen? Met stilzwijgende goedkeuring van miljoenen? Vreemd genoeg mag je nooit de moslim hier verantwoordelijk houden voor de moordpartijen van zijn geloofsgenoten elders, maar mag je alles, wat je niet bevalt, in de schoenen schuiven van de PVV.
   Intussen probeert de diep gezonken plofkip Elatik al voordeel te halen uit de aanslagen in Noorwegen: mevrouw voelt zich zo bedreigd.

   Like

 5. Ouwe Knoest Says:

  OK begreep niet helemaal, waarom op het NOS-journaal bij de Oslo verslaggeving in eerste instantie uit het publiek “licht-getinte” personen werden vertoond.
  De eersten spraken “engels” en de volgende personen (sterker getint) spraken een taal dat mogelijk Noors zou kunnen zijn.

  Wie kan mij dit uitleggen? Mogelijk onze wijze horatius (alias…).
  (Chico Lebuïnus y tu????)

  Like

  • horatius Says:

   Heer Knoest,

   Noorwegen is behoorlijk multicultureel met als aantekening dat dit land vele malen groter is dan Nederland.
   Dus er kan nog wel een tandje bij in dit opzicht wat ook de bedoeling is van de uiteraard socialistische regering.

   De Noorse massamoordenaar schijnt verantwoordelijk te zijn voor een manifest waarin hij dit beleid op de korrel neemt en een aantal malen Nederland én de PVV noemt als voorbeelden. In dit manifest (overigens onder een schuilnaam) maakt hij best wel zinnige opmerkingen over de multikul en de Islamisering. Maar blijkbaar zijn bij hem de stoppen volledig doorgeslagen en is hij overgegaan tot zijn onmenselijke daden die een volkomen averechts effect zullen hebben t.a.v. zijn doelstellingen.

   Like

   • Ouwe Knoest Says:

    “Captain” Horatio.
    Dank voor uw reactie.
    Maar nog steeds kan ik het niet begrijpen waarom “de NOS” met deze “Noren” in het journaal is begonnen.
    Ik zal er maar vanuit gaan, dat de “licht-getinten” wel meenden wat zij zeiden, hetgeen ik “akoestisch” heb meegekregen.
    Positief denken of voordeel van de twijfel geven . . . Wat zou het wezen . . ???

    Like

 6. allahshakkenbar Says:

  Socialisme en islam zijn de voedingsbodem voor dit soort geweld(!)

  en tevens ben ik van mening dat mekka vernietigt dient te worden!

  Like

 7. Harm Schouten Says:

  Israël achter de aanslagen.http://tinyurl.com/3vrn8zb
  Hier kon je op wachten, de Israël bashers weten het weer zeker.

  Like

 8. leefbarbaar Says:

  Het verhaal gaat verder. Lees de tweet van deze haatmensch: https://twitter.com/#!/FouadSidali/status/95055138514935808
  bedenk hierbij ook dat meneer een hoge baan heeft bij de PvdA.
  Bovendien weet deze achterlijke haatzaaier niet eens dat GeenStijl een linkse site is die fel tegen de PVV gekant is. Lutser.

  Like

 9. Boilingpoints Says:

  At Leefbarbaar,

  Gadver… Mijn minachting was al groot voor dergelijke ‘politici’, maar nu helemaal. Heeft Jolo hier al zijn afschuw over uitgesproken?

  Wat betreft GS; dat lees ik allang niet meer. Was vroeger leuk en nieuw, maar het is veranderd in een links bolwerk. Net wat je zegt.
  En lever geen kritiek en begin niet over Joris Demmink, want je krijgt meteen een ban. En dat op een blog dat anderen ervan beschuldigt censuur te plegen!
  Dus: BAH.

  Like

 10. geweta Says:

  De voorlopige opgave van het aantal doden door de Noorse gestoorde, is 76.
  Iets goedpraten zou uitermate onbehoorlijk zijn tegenover de nabestaanden.
  Wel bestaat er bij mij – en niet alleen bij mij – een erg grote ‘maar’.
  In april 2011 werden er bijvoorbeeld in Nigeria meer dan 200 mensen vermoord; in maart 2008 werden er in hetzelfde Nigeria zelfs meer dan 400 mensen vermoord.
  In 2008 bracht men in Somalië enige honderden mensen om het leven.
  Hebben de kranten daar vol van gestaan?
  Hebben de linkse Europeanen zich verenigd om dergelijke massamoorden – door de islam – geschokt te veroordelen?
  Vanzelfsprekend niet.
  Waar ook in de wereld moorden worden voltrokken door de islam…. daar kijkt iedereen, onder aanvoering van links, weg.
  Tot op heden, 26-07-2011, heeft de islam, gerekend vanaf 09-11 2001, meer dan 17 duizend (!) aanslagen met dodelijke afloop gepleegd.
  Iedere vijf minuten wordt er wel ergens op deze wereld een christen vermoord om zijn geloof. Staan de kranten daar vol van?
  Houden we ook 1 minuut stilte voor hen?
  Met in gedachten de vele manipulaties ( door wie?) aan dat weblog op Facebook van Breivik is het bijna onmogelijk om niet verder door te denken dan dat, wat de media ons over deze zaak voorschotelen.
  Volgens de voorzitter van het Noorse Centrum tegen Racisme is extreem rechts zich op internet helemaal aan het uitleven, in overgrote blijdschap over de daad van Breivik.
  En dáár komt de grote ‘maar’ over dit gehele geval bij mij boven.
  In tegenstelling tot wat Partapuoli verklaart is het namelijk juist extreem links, speciaal hier in Nederland, dat verheugd een berg onwaarheden uit de kast trekt en dat Geert Wilders bedekt of openlijk beschuldigt van een vorm van medeplichtigheid.
  Al deze onzinnige beschuldigingen komen uit de koker van het extreem linkse weblog Joop.nl en die van de allang niet meer rechts-conservatieve Dagelijkse Standaard, onder aanvoering van o.a. de extreem linkse hoernalist Dirk-Jan van Baar.
  Ook in de zaak van de moord op Seveke indertijd was links Nederland steeds bezig om rechts daarvan te beschuldigen.
  Twee jaar ( en vele miljoenen ) zijn er besteed om de zogenaamd rechtse dader te kunnen arresteren.
  Helaas bleek toen ook deze Seveke te zijn vermoord door een extreem linkse collega- kraker. De oude man, die in 2008 in Amsterdam werd vermoord en waarvan getuigen konden vertellen, wie de daders waren ( jongens met een iets getinte huidskleur en van duidelijk Noord-Afrikaanse afkomst), werd na drie maanden gesloten als zijnde niet op te lossen.
  Heeft misschien links Noorwegen geweten van de plannen van Breivik en leek dit bloedbad voor hen een goed argument, om van Noorwegen een soort politiestaat te gaan maken?
  Zoals bekend, kijkt men op links niet op een paar doden meer of minder, als het erom gaat macht te kunnen uitoefenen.
  Daarvan zijn duizenden voorbeelden aan te halen – en niet uitsluitend in Nederland.
  Ook het drie uur durende gesprek van Rutte, in de tijd van de coalitiebesprekingen, met Hare Majesteit – lid van de Bilderberggroep, die een Nieuwe Wereld Orde voorstaat – zal in zekere zin deel uit kunnen maken van de plannen van links, om daarmee hun tanende macht in de wereld – en vooral in Europa – weer nieuw leven in te blazen.
  We hebben na de laatste verkiezing voor de Tweede Kamer allemaal kunnen constateren, dat Hare Majesteit niet gecharmeerd was van iets anders dan links.
  Dat links, ook al praten zij anders, altijd al gecharmeerd is geweest van dictatuur, is bewezen door Jan Pronk en Den Uyl.
  Die hebben miljoenen van ons belastinggeld naar het Cuba van Fidel Castro overgeheveld. Ook de overleden echtgenoot van Hare Majesteit, Prins Claus, was bijzonder gecharmeerd van Cuba, met Fidel Castro aan het hoofd.
  Met het: “De vijand van mijn vijand is mijn vriend”, is de sympathie voor de islam van de linkse kerk verklaard.
  Ook bij dezen, zich religie noemende, ideologie, kijkt men niet op een paar doden meer of minder als het erom gaat hun wil aan andersdenkenden op te leggen.
  Het moet met dit alles in het achterhoofd overduidelijk zijn, dat de aanslag in Noorwegen weliswaar door Breivik is gepleegd ( en niet en nooit valt goed te praten) , maar dat de Noorse overheid van niets heeft geweten… dat is toch , mijn inziens, een grove leugen.
  De zogenaamd heftige emoties van de Noorse premier, zoals wij die op de televisie konden aanschouwen, zullen hem te zijner tijd wellicht nog eens een Oscar opleveren.
  Een dergelijke daad als die van Breivik past – helaas – helemaal in het straatje en in de stijl van links.
  Dag.

  Like

 11. isaak Says:

  Noorse overheid zeker als politieke aanvoerder is van de islamisering, waaraan men al decennia lang meewerkt en medeplichtig aan het hoogverraad, wat duidelijk is verantwoordelijk voor de massamoord en toekomstige burgeroorlog.

  Als christen weten we allemaal dat we te maken hebben met wat de bijbel ons leert de geestelijke strijd, strijd in de hemelse gewesten die zich in de eindtijd waarin wij leven zich steeds meer openbaart.

  In feite heeft Noorwegen de oorlog tegen het terrorisme al verloren, want we laten hier alles toe, tot aan de bouw van moskeeën en islamitische scholen waar eventuele haat en organisatie op dat gebied kan worden verspreid. We kunnen de islamisering en deze invloed niet meer stoppen want dan moet je alles stopzetten en dat gaat helaas niet meer. We kunnen niet meer terug wat dat betreft.

  Maffiosi woningbouwverenigingen brengen natuurbalans in gevaar!

  Omdat er snelle voortplanting een heilige plicht is van iedere moslim, wordt elke vierkantenmeter van groen omgezet in beton om nog meer broedplaatsen te creëren, beschaving wordt omgezet in middeleeuwse barbarij en het totale leefgebied van andere dieren wordt steeds kleiner.
  Agressieve, onnatuurlijke moslimbevolking kent geen grenzen met zijn explosieve voortplanting. In de grootsteden zijn er enkele moslim families die zelfs hele wijk kunnen bevolken, het is een kettingreactie die niet meer bestreden kan worden binnen Nederland. Heel veel woningen worden gebouwd, in de grootste steden zijn lange wachtlijsten voor woningen in de sociale sector. Een Marokkaanse vrouw die elke jaar 1 Mohammed baart wilt voor haar 10 zoontjes 10 huizen klaar hebben, een Somalische Moslima wilt 12 huizen hebben voor haar 12 kinderen, anders komt er een gesubsidieerde anti- discriminatiebureau met dure ambtenaren, advocaten en rechters samen dit te regelen voor de heilige.

  Islam is per definitie continue in oorlog met de niet -islamieten.
  Hiervoor heeft deze Islamitische oorlog de mannelijke bevolking nodig. De oorlogskwestie is een kwestie die de gehele moslimwereld voor alle komende eeuwen raakt. De oorlog moet altijd een bron van vermindering van het aantal Europese mannen kunnen zijn, terwijl het relatief een vermeerdering van het aantal vrouwen teweegbrengt. Moslims willen deze vrouwen ook onderwerpen aan hun barbarse ideologie.
  Mohammed wist hoe hij zijn baard mannen beter kan mobiliseren. Drijvende kracht was dus vrouw: de Koran eist dat een man recht heeft op meer vrouwen. In de koran is deze islamitische fokkerij tot de detail uitgewerkt.
  Duidelijk blijkt ook dat wanneer het aantal moslims een bepaalde kritische massa aanneemt zij hun eigen gang gaan en zich niets meer aantrekken van de wetten en gebruiken van het gastland. Wel alle lusten van het Westen maar niet de lasten!

  De gemeenschap voor zijn genoegens die vrouwen en talrijke kinderen onderhouden, als massa hoofddoekvrouwen niet in eigen onderhoud kunnen voorzien. Zo kan men dus vier of meer echtgenoten uit land van herkomst halen met alle kosten op de vijanden(met kaffer Nederlanders bedoelen ze niet heel lieve buurman!) Dit betekent in concrete dat de werkende Nederlander ervoor zorgt dat om de 3 jaren islamitische vrouwen massaal met meer kinderen voor de komende 40-jaar verzekerd zijn van vast inkomen zonder te hoeven werken. Belasting betaler moet steeds harder werken voor de Moslim stieren die hun neuk business “de enige ware godsdienst” noemen en zich vijandig stellen tegen de normen en waarden van de naïevelingen. Met de religieuze doekjes gemaskerde Moslimmannen fokken lekker door en beginnen meteen met de volgende ronde, ze gaan weer naar hun heilige herkomstland om jongere vrouwen uit te kiezen:hun Islam is puur een ultieme neuksysteem geworden.
  Niet stoppen van het Islamitische fokkerij betekent dat er tientallen miljoenen Moslims praktisch open grenzen hebben en dit gecombineerd met een verzorgingsstaat wordt een eindeloze toestroom en aanwas van criminele uitstoot. Dat betekent dat er geen toekomst meer is voor de autochtone bevolking.

  Like

 12. alma Says:

  BINNENALNDSE ZAKKEN IS TE LAAT BIJGEKOMEN. NA DE EERSTE MELDING [ongeeveer 2 uur late konden ze wat bedenken; maar eerst willden ze weten of hun vrienden moslims strijders mee te maken h ebben!!!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: