Waarde lezers,

Naar verluidt is de Beschermheer der Nederlandsche Cultuur, ene Geert Wilders, op fakansie.

Net als veel andere politici heeft Geert Wilders het natte Nederland tijdelijk ingewisseld voor een meer exotische bestemming. De PVV-leider verblijft tijdens het zomerreces op een geheime locatie aan de Adriatische kust, helemaal alleen.

En ondertussen houdt Foutlinks Wilders verantwoordelijk voor bijna 100 dode Noren… De psychopaat die verantwoordelijk is voor het bloedbad in Noorwegen heeft kennelijk een keer de letters PVV gemompeld, dus is het Geert’s schuld. Ik ga er verder niet eens op in, het is te misdadig voor woorden en ik wens alle Linkse, infame, haatzaaiende Geert-haters dan ook een hardnekkige griep toe.

Anyway, Geert is dus op fakansie. Moederziel alleen. Als de bovenstaande foto echt is, ben ik toch lichtelijk verbaasd. Een RODE zwembroek, Geert? Rood is links en links is fout, dat hebben we de afgelopen dagen weer eens aan den lijve ondervonden. Groflinksen, die pissen op Noorse lijken, om zodoende hun zieke haat tegen Wilders te profileren… Zum kotzen!

Nog meer ‘triest’ nieuws. Faalima Elatik. Een triestheid op zich. Deze ‘dame’ klaagt nu steen en been, omdat ze volgens eigen zeggen ‘niet meer veilig over straat kan’. Dit alles vanwege de ‘vele dreigementen‘ die ze krijgt…
Als er iemand NIET aangevallen wordt op straat, is het deze Elatik wel. Voor de verandering heeft ze zichzelf voor de zoveelste keer een slachtofferrol aangemeten en dat is ook wat de islam voorschrijft; zorg dat je zielig gevonden wordt, zorg voor een positie binnen de overheid/lokale overheden en vreet de boel van binnenuit leeg. Dit alles in het kader van de Grote Overname.
Mensen op internet roepen al gekscherend dat Elatik haar broeidoek zou moeten afwerpen en dat ze een kort rokje aan zou moeten trekken. Niemand zou haar herkennen op straat.
Maar dat moet ze wel haar klep dichthouden, want in Nederland is er maar één iemand met zo’n omvangrijk paardengebit.

Na de ‘lees verder’ heb ik nog wat off-topic-topics voor u.Amy Wijnhuis, natuurlijk. Dood. Overdosis. Slechts 27 jaar geworden. R.I.P.
Amy hoort nu ook bij de club van 27. Muzikanten die slechts 27 jaar geworden zijn:

Herkent u hen allemaal? Ja, toch!😉

En tenslotte dat overjarige ruimteschip, the Spaceshuttle. Na 30 jaar trouwe dienst verdwijnt het in het museum. Maar moet u nu eens kijken naar onderstaande pica. Vindt u het gek dat men gestopt is met dit gare ruimte-wrak? LOL!

What the fuck, ik ga nog even door. Zondag betekent namelijk ook functioneel naakt op BP.
Lekkere, vrouwelijke rondingen op het übervage Tumblr! HIERO.