Oom Geert is op fakansie!

Waarde lezers,

Naar verluidt is de Beschermheer der Nederlandsche Cultuur, ene Geert Wilders, op fakansie.

Net als veel andere politici heeft Geert Wilders het natte Nederland tijdelijk ingewisseld voor een meer exotische bestemming. De PVV-leider verblijft tijdens het zomerreces op een geheime locatie aan de Adriatische kust, helemaal alleen.

En ondertussen houdt Foutlinks Wilders verantwoordelijk voor bijna 100 dode Noren… De psychopaat die verantwoordelijk is voor het bloedbad in Noorwegen heeft kennelijk een keer de letters PVV gemompeld, dus is het Geert’s schuld. Ik ga er verder niet eens op in, het is te misdadig voor woorden en ik wens alle Linkse, infame, haatzaaiende Geert-haters dan ook een hardnekkige griep toe.

Anyway, Geert is dus op fakansie. Moederziel alleen. Als de bovenstaande foto echt is, ben ik toch lichtelijk verbaasd. Een RODE zwembroek, Geert? Rood is links en links is fout, dat hebben we de afgelopen dagen weer eens aan den lijve ondervonden. Groflinksen, die pissen op Noorse lijken, om zodoende hun zieke haat tegen Wilders te profileren… Zum kotzen!

Nog meer ‘triest’ nieuws. Faalima Elatik. Een triestheid op zich. Deze ‘dame’ klaagt nu steen en been, omdat ze volgens eigen zeggen ‘niet meer veilig over straat kan’. Dit alles vanwege de ‘vele dreigementen‘ die ze krijgt…
Als er iemand NIET aangevallen wordt op straat, is het deze Elatik wel. Voor de verandering heeft ze zichzelf voor de zoveelste keer een slachtofferrol aangemeten en dat is ook wat de islam voorschrijft; zorg dat je zielig gevonden wordt, zorg voor een positie binnen de overheid/lokale overheden en vreet de boel van binnenuit leeg. Dit alles in het kader van de Grote Overname.
Mensen op internet roepen al gekscherend dat Elatik haar broeidoek zou moeten afwerpen en dat ze een kort rokje aan zou moeten trekken. Niemand zou haar herkennen op straat.
Maar dat moet ze wel haar klep dichthouden, want in Nederland is er maar één iemand met zo’n omvangrijk paardengebit.

Na de ‘lees verder’ heb ik nog wat off-topic-topics voor u.Amy Wijnhuis, natuurlijk. Dood. Overdosis. Slechts 27 jaar geworden. R.I.P.
Amy hoort nu ook bij de club van 27. Muzikanten die slechts 27 jaar geworden zijn:

Herkent u hen allemaal? Ja, toch! 😉

En tenslotte dat overjarige ruimteschip, the Spaceshuttle. Na 30 jaar trouwe dienst verdwijnt het in het museum. Maar moet u nu eens kijken naar onderstaande pica. Vindt u het gek dat men gestopt is met dit gare ruimte-wrak? LOL!

What the fuck, ik ga nog even door. Zondag betekent namelijk ook functioneel naakt op BP.
Lekkere, vrouwelijke rondingen op het übervage Tumblr! HIERO.

Advertenties

8 Reacties to “Oom Geert is op fakansie!”

 1. Harm Schouten Says:

  BP, die foto moet wel heel bijzonder zijn want de server is prompt over capacity.
  Compliment.

  Like

 2. Boilingpoints Says:

  At Harm,

  Servert doet ut weer! 😉

  Like

 3. Harry Says:

  Weten we de fetish van Links ook: klaarkomen op 100 lijken.

  Like

 4. horatius Says:

  Het valt mij nog mee hard mee dat de Linkse pers niet de naam en het kamernummer vermeld van het betreffende hotel.
  Dat is maar goed ook want de Fatima’s zouden dan wel eens spoorslags kunnen afreizen om Oom Geert te verleiden tot amoureuze betrekkingen om de goede man naderhand in diskrediet te kunnen brengen.

  Zo te zien op de foto zit bij Geert nog alles rechts van het midden, dus dat zit wel snor.

  Over Elatik kunnen we kort zijn: deze subsidiespons zou er goed aan doen om zich voortaan te hullen in een doorschijnende burka om zodoende de Lonsdalejongeren op zeer grote afstand te houden.

  Amy Winehouse is niet meer…
  Slecht twee CD’s heeft deze zangeres gemaakt en de nummers “Wake Up Alone” en “Back to Black”‘ zijn nu al legendarisch en werden ten huize van Horatius al vele malen ten gehore gebracht o.a. via de DVD “Live in London”.
  Toevallig draai ik nu de CD “Band of Gypsys” van de onvolprezen gitarist Jimi Hendrix. Ook te jong gestorven aan een overdosis van geestverruimende middelen.

  Johan Heesters (107 jaar!) blijft echter maar onverstoorbaar doorleven als zanger van operette en andere levensliederen.
  We moeten vrezen dat het met Jantje Smit ook die kant op gaat.

  De lijdensbeker van de Wilderiaan is blijkbaar nog niet vol genoeg…

  Like

 5. nimh Says:

  Ja ja, een rechtse Noor die een heel manifest heeft volgeschreven over hoe linkse partijen en moslims met geweld te neergehaald moeten worden omdat ze het continent te gronde richten voegt de lang-geplande daad bij het woord en schiet 90 hulpeloze tieners dood omdat ze een linkse partij aanhangen …

  dus wie besluit dit blog voor infame haatzaaiers uit te maken in de kwestie? Links, natuurlijk. *Dat* zijn de infame haatzaaiers. Da’s heel logisch.

  Like

 6. allahshakkenbar Says:

  Stel je eens voor, dat die vaatwas elatik één van die 72 maagden is die men in de moslimse hogere sferen toebedeeld krijgt, ben je dan even in de aap gelogeerd zeg.

  Like

 7. alidas Says:

  elatik, krijgt ook nog wel eens een kaal geschoren kop

  Like

 8. D. G. Neree Says:

  wat een slechte fotomontage is dat. De verhouding van hoofd en lichaam klopt voor geen meter, net zo min als de rare, onnatuurlijke stand van het hoofd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: