De brute moord enkele dagen geleden op tientallen onschuldige Noorse burgers heeft de PVV diep geschokt. Wij rouwen en zijn solidair met de Noorse bevolking die een enorme klap te verwerken heeft gekregen.

Het manifest van de dader maakt duidelijk dat het hier gaat om een waanzinnige. Hij wil samenwerken met Al Qaida (waar hij grote bewondering voor koestert), hunkert naar het opblazen van steden, droomt van ridders die zichzelf op chirurgische wijze mutileren en wil zijn held Karadzic ontmoeten.

Ook verwijst Breivik naar Nederland. Dat de strijd tegen de islamisering door een psychopaat op gewelddadige wijze wordt misbruikt is walgelijk en een slag in het gezicht voor de wereldwijde anti-islambeweging. Het vervult me met walging dat de dader naar de PVV en mij verwijst in zijn manifest.

De PVV noch ik zijn verantwoordelijk voor een eenzame verknipte idioot die de vrijheidslievende anti-islamiseringsidealen op gewelddadige manier misbruikt, hoe graag sommigen dat ook zouden willen. Wij zijn democraten in hart en nieren. De Partij voor de Vrijheid heeft nooit en te nimmer opgeroepen tot geweld en zal dat ook nooit doen. Wij geloven in de kracht van de stembus en de wijsheid van de kiezer. Niet in bommen en pistolen.

Wij strijden op een democratische en geweldloze manier tegen de verdere islamisering van onze samenleving en zullen dat blijven doen. Het behoud van onze vrijheid en veiligheid is ons enige doel.

Geert Wilders.

BP: Wilders moest zich verantwoorden, omdat een Noorse massaslachter dood en verderf zaaide…
IK WAT VOOR ZIEK EN PERVERS LAND LEVEN WE DAN?!!

En dan de extreem-linkse Tofik Dibi (Groenlinks). Die wil een spoeddebat over xenofobie. Laat even op u inwerken wat ‘meneer’ zei:

Hij wil in het debat aandacht voor de raakvlakken tussen de ideeën van Breivik en gedachten die in ons land leven, bijvoorbeeld in kringen en achterban van de PVV.

Zegt hij dit nu echt? What. The. Fuck! Dus PVV-stemmers/sympathisanten kunnen weleens dezelfde ideeën/gedachten hebben als de Noorse Massaslachter?!! Er lopen dus 1.5 miljoen – and counting – potentiële massamoordenaars rond, volgens Dibi?

Het anti-Wilders-kacheltje wordt lekker opgestookt, op deze manier. Nog nog even wachten op die ‘eenzame gek’ die Wilders omlegt. Want links gaat dat natuurlijk niet zelf doen, want dan krijgt men vuile handen.
Het zijn ook de randfiguren als Dibi, maar ook Çohen, die na een politieke moord als een haas naar de studio van NieuwZuur rennen om te roepen dat men ‘het zo niet bedoeld had’.

Çohen, die roept dat ‘politici’- hij bedoelt louter PVV’ers – beter op hun woorden moeten letten. Hij doelt natuurlijk op het inmiddels ondergedoken (!!) PVV-raadslid Arnoud van Doorn. Iemand schreef op Elsevier:
Daar had je eerder mee moeten komen, dan had Fortuyn nog geleefd!

Ik wens iedereen veel sterkte in dit terminale land en ik spreek u vanwege omstandigheden/drukte pas weer over een aantal weken. Het is even niet anders😉

Tot dan!