Nieuwsbrief van Oom Geert.

De brute moord enkele dagen geleden op tientallen onschuldige Noorse burgers heeft de PVV diep geschokt. Wij rouwen en zijn solidair met de Noorse bevolking die een enorme klap te verwerken heeft gekregen.

Het manifest van de dader maakt duidelijk dat het hier gaat om een waanzinnige. Hij wil samenwerken met Al Qaida (waar hij grote bewondering voor koestert), hunkert naar het opblazen van steden, droomt van ridders die zichzelf op chirurgische wijze mutileren en wil zijn held Karadzic ontmoeten.

Ook verwijst Breivik naar Nederland. Dat de strijd tegen de islamisering door een psychopaat op gewelddadige wijze wordt misbruikt is walgelijk en een slag in het gezicht voor de wereldwijde anti-islambeweging. Het vervult me met walging dat de dader naar de PVV en mij verwijst in zijn manifest.

De PVV noch ik zijn verantwoordelijk voor een eenzame verknipte idioot die de vrijheidslievende anti-islamiseringsidealen op gewelddadige manier misbruikt, hoe graag sommigen dat ook zouden willen. Wij zijn democraten in hart en nieren. De Partij voor de Vrijheid heeft nooit en te nimmer opgeroepen tot geweld en zal dat ook nooit doen. Wij geloven in de kracht van de stembus en de wijsheid van de kiezer. Niet in bommen en pistolen.

Wij strijden op een democratische en geweldloze manier tegen de verdere islamisering van onze samenleving en zullen dat blijven doen. Het behoud van onze vrijheid en veiligheid is ons enige doel.

Geert Wilders.

BP: Wilders moest zich verantwoorden, omdat een Noorse massaslachter dood en verderf zaaide…
IK WAT VOOR ZIEK EN PERVERS LAND LEVEN WE DAN?!!

En dan de extreem-linkse Tofik Dibi (Groenlinks). Die wil een spoeddebat over xenofobie. Laat even op u inwerken wat ‘meneer’ zei:

Hij wil in het debat aandacht voor de raakvlakken tussen de ideeën van Breivik en gedachten die in ons land leven, bijvoorbeeld in kringen en achterban van de PVV.

Zegt hij dit nu echt? What. The. Fuck! Dus PVV-stemmers/sympathisanten kunnen weleens dezelfde ideeën/gedachten hebben als de Noorse Massaslachter?!! Er lopen dus 1.5 miljoen – and counting – potentiële massamoordenaars rond, volgens Dibi?

Het anti-Wilders-kacheltje wordt lekker opgestookt, op deze manier. Nog nog even wachten op die ‘eenzame gek’ die Wilders omlegt. Want links gaat dat natuurlijk niet zelf doen, want dan krijgt men vuile handen.
Het zijn ook de randfiguren als Dibi, maar ook Çohen, die na een politieke moord als een haas naar de studio van NieuwZuur rennen om te roepen dat men ‘het zo niet bedoeld had’.

Çohen, die roept dat ‘politici’- hij bedoelt louter PVV’ers – beter op hun woorden moeten letten. Hij doelt natuurlijk op het inmiddels ondergedoken (!!) PVV-raadslid Arnoud van Doorn. Iemand schreef op Elsevier:
Daar had je eerder mee moeten komen, dan had Fortuyn nog geleefd!

Ik wens iedereen veel sterkte in dit terminale land en ik spreek u vanwege omstandigheden/drukte pas weer over een aantal weken. Het is even niet anders 😉

Tot dan!

Advertenties

18 Reacties to “Nieuwsbrief van Oom Geert.”

 1. Baconwallah Says:

  Op het webloog “Angetjes” wordt nog even verwezen naar het volgende:

  “In de nacht van 26 op 27 maart 2002 schoot Richard Durn in Nanterre 8 mensen dood. Het waren allemaal gemeenteraadsleden van de stad Nanterre. Naast de 8 doden waren er 19 gewonden, van wie 14 ernstig. De slachtoffers werden koelbloedig afgemaakt. Durn ging in de raadszaal van bank naar bank en schoot, en schoot.

  Durn was een gewezen socialist die zich bekeerde tot de Groenen. Hij was tevens miltant voor de ‘Liga voor de Rechten van de Mens’.”

  Ik kan me net herinneren dat de Nederlandse media daar veel woorden aan vuil gemaakt hebben, laat staan dat ze Femke Halsema of Wouter Bos de schuld in de schoenen probeerden te schuiven.

  Like

 2. leefbarbaar Says:

  Tja, de vaselinekoning Cohen heeft makkelijk praten. Hij zelf heeft nog nooit opgetreden, nimmer ferme woorden gebruikt. Dan is het wel erg makkelijk naar iemand te wijzen, die wel doet wat hij zegt en de dingen bij hun naam noemt. Dus was gisteren de Diamantbuurt weer in het nieuws, waar het berbervolk zich crimineel ophoudt. Uw weet wel, die buurt waar als eerste autochtonen straffeloos werden weggepest en waar Cohen heel hard de andere kant op keek (maar geen harde woorden gebruikte, dat moet je hem meegeven).
  Bijgaand nog een gevalletje liegen door de oude media: http://www.district8.net/vrouw-25-loopt-ernstige-brandwonden-op.html
  Was deze keukenprinses aan het frituren en ging dat fout? Vergat zij de handschoentjes toen de lasagna klaar was? Niets van dit alles. Het is een incidentje. In werkelijk is deze vrouw in brand gestoken door haar man en zwager omdat zij geen kinderen kan krijgen. Andere moslims blokkeerden de deur zodat de artsen werden gehinderd en toch mogen we dit niet in de krant lezen, want stel je voor dat we op oom Geert gaan stemmen. Stel je voor dat we ons gaan afvragen wat toch de zegeningen zijn van de massa-immigratie. Hier komt echt geen debat over.

  Like

 3. Jean Says:

  De geschiedenis heeft ons geleerd dat “extreem linksen” de grootste massamoordenaars zijn, dat er nu een zot is opgestaan die de aandacht zoekt is niet goed te praten, integendeel, het is een verwerpelijke afschuwelijke misdaad, maar….ze is gekopieerd van de zaaiers van dergelijk geweld, hetgeen hij bestrijdt heeft hij gekopieerd, maar met heel die waanzin heeft Geert Wilders NIETS te maken, integendeel, hij verwittigt de mensen voor het echte barbaarse geweld dat geïmporteerd wordt.
  Dat daar nu een marokkaanse of turkse idioot zich geroepen voelt naar het voorbeeld van die parasiterende Zweedse klaploopster het woord ‘xenofobie’ bij te slepen daar waar iedereen weet dat dit woord in onze westerse samenleving onbestaande is, die islamlovers hebben deze praktijken geïmporteerd, wij westerlingen hebben NIETS tegen vreemdelingen die onze normen, waarden en wetten respecteren, die bijdragen en zich mee inzetten voor onze welvaart, wij hebben enkel een groot probleem met vreemdelingen die een barbaarse waanzin liefhebben, die geweld plegen als een hobby beschouwen en typisch toch dat we dan steeds uitkomen bij islamlovers, hoe zou dat nu toch komen?

  Like

 4. Karel van het Loon Says:

  BP: Wilders moest zich verantwoorden, omdat een Noorse massaslachter dood en verderf zaaide…
  IK WAT VOOR ZIEK EN PERVERS LAND LEVEN WE DAN?!!

  Nederlandse Moslims moesten zich verantwoorden, omdat een Al Qaida dood en verderf zaaide…
  IK WAT VOOR ZIEK EN PERVERS LAND LEVEN WE DAN?!!

  Like

 5. horatius Says:

  De Nederlandse Moslims hebben zich altijd massaal gedistancieerd van Al Qaida via spontane optochten, demonstraties, gebedsdiensten en vooral stille meditatie.

  Daarom hier geen Noorse toestanden maar een naadloze integratie, het afzweren van eerwraak, veelwijverij, homo-haat, joden-haat en andere religieuze uitspattingen. De poldermoslim vervult een voorbeeldfunktie in de vrije westerse samenleving en een fatwa vanuit Mekka behoort daarom tot de mogelijkheden om onze moslimpopulatie tot de orde te roepen.

  Intussen bereikt ons de treurige boodschap dat Oom Geert Noors bloed aan lippen zou hebben. Dit volgens advocaat Gerard Spong ( bekend van Radio, TV en Collaboratie) .
  Dit merkwaardige sujet zou een zaak tegen Wilders willen opstarten wegens zijn morele medeplichtigheid aan de massale moord op onschuldige burgers. Het gedachtegoed van Wilders zou een dankbare voedingsbodem zijn voor internationaal terrorisme gericht tegen de Linkse kerk en argeloze moslims.

  Of Wilders ook schuldig zou zijn aan het Islamitische terrorisme (o.a. 9-11) wordt nog nader bekeken door het Linkse advocatencollectief waar Spong een prominent lid van is.

  IN WAT VOOR EEN DHIMMISTAAT LEVEN WE DAN?!!

  Like

  • Karel van het Loon Says:

   “homo-haat”

   Had je gehoord van de Gay Pride in Israël?
   http://www.spitsnieuws.nl/archives/buitenland/2011/07/orthodoxe-joden-vallen-gay-pride-aan

   Niet alleen moslims haten homo’s, joden doen het ook.
   Christenen ook, maar dat wisten we toch allang?

   Like

   • horatius Says:

    Klopt; orthodoxe joden zijn geen haar beter dan radicale moslims.

    Met één verschil: ze plegen geen bomaanslagen om hun religie te promoten.

    Like

    • Karel van het Loon Says:

     Ze bombarderen burgerdoelen met fosfor. Of ze ondersteunen bewapende troepen in Sabrah en Sjatillah, die daar vrouwen en kinderen vermoorden.

     Maar goed, deze discussie is al zo vaak gevoerd, en het antwoord hierop is voorspelbaar, en mijn antwoord daarop ook.

     Ik laat het daarom hierbij.

     Like

  • Karel van het Loon Says:

   —Dit merkwaardige sujet zou een zaak tegen Wilders willen opstarten wegens zijn morele medeplichtigheid aan de massale moord op onschuldige burgers.

   Incorrect, hij wil het in de lopende zaak tegen Wilders voor het Europese Hof als aanvullend argument meenemen.

   Like

  • Karel van het Loon Says:

   “De Nederlandse Moslims hebben zich altijd massaal gedistancieerd van Al Qaida via spontane optochten, demonstraties, gebedsdiensten en vooral stille meditatie. ”

   Waarom zouden ze, heb jij je dan in gebedsdiensten op spontane optocht-deelname gedistantieerd van de misdaden van Breivik?
   Hij streed toch tegen een Islamitische overname van Europa, en hij deelde veel van het verdere politieke gedachtegoed van de PVV.

   Like

   • horatius Says:

    Oslo is een incident terwijl de Islamitische terreur overduidelijk een structureel karakter heeft.

    Like

    • Karel van het Loon Says:

     Wat noem je een incident, Er bestaat zeker een Europese traditie van extreem rechts in Europa, en al meer dan twintig jaar.

     Ik herinner me de brandstichtingen in asielzoekercentra in Duitsland, waarbij tientallen doden vielen, begin jaren negentig.

     En ook in Nederland, gelukkig geen doden, maar wel tientallen brandstichtingen in moskeeën en islamitische scholen.

     Toch heb ik nooit de PVV aanhang de straat op zien gaan om te demonstreren tegen de extreem rechtsen die deze aanslagen plegen.

     Wat ik wil zeggen is dat het onzin is om de straat op te gaan als iemand met hetzelfde geloof of politieke overtuiging ergens een
     aanslag pleegt.

     Want als je dat van de Islamieten zou eisen, dan zou je dat ook van je eigen politieke vrienden moeten eisen. Maar voorlopig zitten die laatsten nog in de ontkenningsfase.

     Like

     • leefbarbaar Says:

      Nou, nou, noem eens drie haatketen in Nederland die zijn aangestoken door rechtsen, autochtonen of PVV-ers. Als je dat lukt zal ik je verklappen hoeveel schapen er jaarlijks worden gestolen tijdens de ramadan. Succes.

      Like

 6. horatius Says:

  BREAKING NEWS!

  Personen die een taakstraf uitvoeren, zijn voortaan tijdens de werkzaamheden herkenbaar aan een fel oranje hesje met daarop de tekst: WERKT VOOR DE SAMENLEVING.
  Dit op voorstel van “Reclassering Nederland.”
  (Bron; De Telegraaf).

  Het wachten is nu op de voorspelbare reacties vanuit de Linkse kerk: ‘Dit zou wel eens stigmatiserend kunnen werken op bepaalde kwetsbare minderheden die het toch al zo moeilijk hebben in een door het gedachtegoed van Geert Wilders verziekte klimaat. Het vervolg zou kunnen zijn het invoeren van de schandpaal en het brandmerken van individuen die de wet hebben overtreden.’

  Wij pleiten hier wederom om deze lieden in te zetten bij het handmatig ophogen van onze dijken onder het motto:

  EEN GEZONDE GEEST IN EEN GEZOND LICHAAM!

  Like

 7. Ouwe Knoest Says:

  In Else4 staat een artikel over die Turkse met nederlands paspoort.
  Dat allochtonen worden uitgescholden ligt aan GW???
  Helaas waren er geen reacties te zien. Mocht niet van Else4. Mogelijk zouden het er enige honderden zijn geweest. Ik was er benieuwd naar.

  Like

 8. batavier Says:

  Syrische leger richt slachting aan in Hama socialsten-staat libie moord en doodslag socialstenstaat -egypte door en door corupt socialstenstaat -chaves socialst- pol pot socialist- stalin socialist -mao socialist- hitler socialist den uil socialist- bos socialist -kok sebrinica socialist -van thijn socialist- cohen de theedrinker socialist.enz enz .Hoeveel slacht offers alleen al in sebrinica hoor je geen pvda over praat ik niet eens over sommige ander hier boven millioenen. Zo ik zou mijn eigen diep schamen als ik van thijn de loser was.
  Ooit in de geschiedenis zal dit systeem veroordeelt worden als het gevaarlijkste voor de mens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: