Totale wanorde in Engeland.

Dit is toch wel de meest bizarre foto van de afgelopen dagen. Een passant dient zijn kleren uit te trekken. Dat moet namelijk van meneer de negert, want dergelijk tuig is momenteel heer en meester in de straten van Londen.
Totale anarchie: plunderingen, brandstichtingen en geweld. Kortom, een heus oorlogsgebied. Rioters – de BBC heeft er een handje van om van protesters te spreken – lopen doodgemoedereerd te ‘winkelen’ en klauwen alles mee.

En waar een brandhaard is, is Libië nooit ver weg: Libië steunt het tuig. Dit zegt veel over deze schurkenstaat, maar het verraadt ook de afkomst van de meeste rioters. Ja, lieve Gutmenschen die dit lezen, er zitten ook blanken tussen, het zogenaamde white trash, maar de gekleurde medemensch is toch weer oververtegenwoordigd op het Londense Slagveld.
De foto’s laten dat namelijk zien: HIER.

In Iran is men ook op de hoogte van de wanorde in Engeland en men wil zelfs inspecteurs voor de mensenrechten sturen… Moehaha! Iran en mensenrechten? Laat ons niet lachen!

En hoe nu verder? De Britse regering vindt het inzetten van een waterkanon teveel gevraagd: We handhaven de openbare orde in Groot-Brittannië niet via het waterkanon.
Handhaven? Terugveroveren zal men bedoelen! Maar hoe? Het is een oorlogsgebied, dus het leger inzetten en gericht schieten. Oorlog = Oorlog!

Update: De plunderaars in beeld.

Advertenties

2 Reacties to “Totale wanorde in Engeland.”

 1. horatius Says:

  “We handhaven de openbare orde in Groot-Brittanië niet via het waterkanon.”

  Precies, wij doen het hier in Nederland al jaren lang via de subsidiebuidel. Al gaan er soms stemmen op dit af te wisselen met wat gerichte knieschoten.
  Deze cultuurverrijkers zijn allemaal slachtoffers van discriminatie en komen ook in opstand tegen het door Wilders verziekte klimaat in West-Europa. GroenLinks wil hier op korte termijn een spoeddebat over gaan voeren; na Noorwegen en nu ook nog Engeland is de maat vol!

  Het wrakhout van de Arabische Lente zal de komende tijden wel voor meer onrust gaan zorgen. Opgezweept door radicale imams worden onze steden geplunderd en in brand gestoken.
  De Moslimbroederschap zal t.z.t. deze stoottroepen van de Islam inzetten om het invoeren van de sharia te eisen.
  Uiteraard met volledige steun van de Linkse kerk die een sinister verbond heeft gesloten met de religieuze baardmannen.

  Of het waterkanon dan nog effectief zal blijken om het gepeupel tot de orde te roepen is nog maar de vraag. Het leger zal dan waarschijnlijk worden ingezet tegen deze militante kennismigranten met een religieuze missie.

  Like

 2. leefbarbaar Says:

  Misschien worden de Tommies eens wakker. Ze denken er nog steeds massaal dat de multikul leuk is en noodzakelijk. Terwijl ze al genoeg eigen tuig hebben, net als wij, en er geen miljoenen allochtoon tuig bij kunnen gebruiken. Verleden jaar Frankrijk, nu Londen, morgen Rotterdam?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: