Dit is toch wel de meest bizarre foto van de afgelopen dagen. Een passant dient zijn kleren uit te trekken. Dat moet namelijk van meneer de negert, want dergelijk tuig is momenteel heer en meester in de straten van Londen.
Totale anarchie: plunderingen, brandstichtingen en geweld. Kortom, een heus oorlogsgebied. Rioters – de BBC heeft er een handje van om van protesters te spreken – lopen doodgemoedereerd te ‘winkelen’ en klauwen alles mee.

En waar een brandhaard is, is Libië nooit ver weg: Libië steunt het tuig. Dit zegt veel over deze schurkenstaat, maar het verraadt ook de afkomst van de meeste rioters. Ja, lieve Gutmenschen die dit lezen, er zitten ook blanken tussen, het zogenaamde white trash, maar de gekleurde medemensch is toch weer oververtegenwoordigd op het Londense Slagveld.
De foto’s laten dat namelijk zien: HIER.

In Iran is men ook op de hoogte van de wanorde in Engeland en men wil zelfs inspecteurs voor de mensenrechten sturen… Moehaha! Iran en mensenrechten? Laat ons niet lachen!

En hoe nu verder? De Britse regering vindt het inzetten van een waterkanon teveel gevraagd: We handhaven de openbare orde in Groot-Brittannië niet via het waterkanon.
Handhaven? Terugveroveren zal men bedoelen! Maar hoe? Het is een oorlogsgebied, dus het leger inzetten en gericht schieten. Oorlog = Oorlog!

Update: De plunderaars in beeld.