Helmond: knokploeg krijgt steeds meer vorm.

Waarde lezers,

Geert Wilders heeft aangekondigd een werkbezoek te willen afleggen in Helmond.

Oorlogsjournalist Arnold Karskens kwam met een schokkend verhaal over de marokkanentereur aldaar.

Aanbellen herinnert aan bezoeken in Syrië of Birma. De vrouw die opent fluistert samenzweerderig: ‘Kom binnen. Anders zien ze dat ik met je praat.’ Alleen, dit is Helmond, een Brabantse stad ten oosten van Eindhoven. Hier loeren geen agenten van een meedogenloze geheime dienst. De angst begon toen de moeder met haar dochter van 10 jaar langs een groep van 40 mannen liep. ‘Ze riepen: ‘Meisje, meisje wil je 50 euro verdienen? Moet je me even likken.’ Toen ze er wat van zei, kwam een jongen voor de ramen staan en liet zijn broek zakken. ‘Als je dan de politie belt, gaan ze je pesten. Belletje trekken. Tegen je deur aan plassen. Ze roepen ‘kankerhoer’ tegen je.’

Dit zijn verhalen die Gutmenschen u liever niet vertellen.

Er is zelfs een geval bekend van een vrouw die alleen haar achterdeur gebruikt, omdat het betreden en verlaten van haar woning via de voordeur domweg te gevaarlijk is.
Veel bewoners zijn doodsbang en de in juli aangekondigde knokploeg krijgt steeds meer vorm. Een anonieme bewoner meldt dat men ongeveer 150 tot 200 man kan mobiliseren. Maar daar komen de Molukkers en Antilianen nog bij, want die hebben ook een hekel aan die lui.

De lokale overheid/politie doet weinig tot niets. De enige hoop die de Helmonders nog hebben is Geert Wilders. Dit is vooralsnog de enige politicus die de Helmonders wil komen steunen. De PVV is overigens de meest verkozen partij tijdens de laatste TK-verkiezingen; 23.4 procent. Een duidelijk signaal.

De PvdA heeft een lange lijst met Kamervragen gesteld. Men stelt in feite Kamervragen over het eigen beleid door de jaren heen.

Laten we die lieve Marokkaantjes op karate les sturen. Sommige Helmonders hebben namelijk de kwalijke gewoonte tegen te stribbelen als zij beroofd, getreiterd of bespuugd worden. Met wat gratis aangeleerde karate technieken is dat euvel snel verholpen.
Mocht de vlam ècht in de pan slaan, dan is Wilders de hoofdschuldige. Die fascist heeft tijdens zijn werkbezoek leden van de te vormen knokploeg opgehitst en opgejut en hen aangespoord tot het gebruik van geweld. (Gutmensch-mode-off)

Wij wensen alle èchte Helmonders veel sterkte in deze tijden van terreur.

Advertenties

2 Reacties to “Helmond: knokploeg krijgt steeds meer vorm.”

 1. horatius Says:

  Mocht de vlam echt in de pan slaan dan komen de volgende scenario’s in beeld om de gemoederen te bedaren en dus Engelse toestanden te voorkomen:

  Het inzetten van een waterkanon.
  Het afvuren van gerichte knieschoten.
  Het via een megafoon oproepen tot een dialoog.
  Het afvuren van rubberkogels.
  Het afvuren van dumdumkogels.
  Het inzetten van een vlammenwerper.
  Het rammelen met de subsidiebuidel.
  Het tonen van een varkenskop.
  Het verspreiden van traangas.
  Het uitroepen van een Islamitische Staat der Nederlanden.

  We lopen dan wel het risico (bij sommige scenario’s) in conflict te komen met o.a. Amnesty International, Stichting Vluchtelingenwerk, GroenLinks, de Moslimbroederschap, de PvdA, de Mensenrechten, de Europese Raad, de Vrijheid van Meningsuiting en het Recht op Proletarisch Winkelen.

  Like

 2. Nick Says:

  WAT EEN ONZIN, SEG

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: