Liegen bij KvdB: Corine de Ruiter.

Landgenoten,

Donderdagavond mocht ene Corine de ruiter aanschuiven bij Knevel en van den Brink. U weet wel, dat gezapige praatprogramma welke uitgezonden wordt op Nederland 1 Agitprop 1. De Ruiter werd uitgenodigd naar aanleiding van haar stuk in dagblad Trouw. Deze pedante tante meent dat Wilders ooit gezegd heeft dat ‘we moslims beter kunnen uitroeien, voordat zij dat met ons doen’. ‘Uitroeien is een term die Wilders gebruikt’, aldus dit volbloed Gutmensch die zich overigens forensisch psycholoog durft te noemen.

Voor de geïnteresseerden die hiertegen bestand zijn; klik op het screenshot en kijk en luister met stijgende verbazing naar Corine de Ruiter. O ja, ze ziet vergelijkingen tussen een TBS’er en Wilders. Ook dat nog.
En om een parallel te trekken tussen Wilders en Dutroux? Ook daar draait deze nitwit haar hand niet voor om.
De begeleidende tekst bij het filmfragment komt van Joost Niemöller.

Zo. Gezien? Aan het eind van het fragment neemt ze het woord uitroeien dan toch maar terug. Op z’n zachtst gezegd opmerkelijk, want een aantal minuten daarvoor was ze er nog 100 procent van overtuigd dat dat de woorden van Wilders waren.
Dat loopt de studio maar binnen, dat schuift maar aan en ze heeft verder geen flauw idee waar ze het nu eigenlijk over heeft! En maar stotteren en maar hakkelen. Het had zó een valse zuster van Çohen kunnen zijn.

De pest is dat een gedeelte van de bevolking de zieke verdachtmakingen van Corine de Ruiter onthoudt: ‘Ja, ik hoorde het bij Knevel en van den Brink. Die Wilders gaat de moslims uitroeien, die man hoort in een TBS-kliniek. En hij had ook banden met Dutroux, hè’.

En hoppa, weer stapje dichter bij de moord op Geert Wilders. Die eenzame gek moet toch een keer te triggeren zijn?
Als het ooit zover komt, dan houden we o.a. Corine de Ruiter – een notoire leugenares – verantwoordelijk.

Meer lezen:

Artikel 7
Geenstijl

Twitteraar @Nafta78 vindt dat de Ruiter als lerares uit haar functie ontheven moeten worden en is een petitie gestart.
Tekenen kan HIER.

Goed weekend. 8)

Advertenties

15 Reacties to “Liegen bij KvdB: Corine de Ruiter.”

 1. D. G. Neree Says:

  Deze dame heeft zich door haar optreden voorgoed gediskwalificeerd als deskundige op welk gebied en dient als pathologische leugenaar in therapie te gaan.

  Like

 2. horatius Says:

  Ik heb toevallig dit programma gezien en ik moet eerlijk zeggen: hier zijn Alexander Pechtold en Job Cohen nog kleine jongens bij wat betreft het demoniseren van Geert Wilders.

  Dit prominente lid van de Linkse Intellectuele Elite beweert dat Wilders letterlijk zou hebben gezegd een voorstander te zijn van het uitroeien van moslims. En dit met droge ogen en zonder een spier te verrekken.

  Afvoeren in een dwangbuis en onder strenge curatele plaatsen zou hier helend kunnen werken maar ik vrees dat we hier te maken hebben met een in kritiek stadium verkerende hersenverweking waar geen enkele therapie tegen is opgewassen.

  Een aanklacht wegens smaad is dus verder volkomen zinloos. De publieke opinie zal haar rol in een serieus gevoerd debat voorgoed blokkeren.
  Haar infantiele argumenten slaan als een tang op een varken en ze ging uiteindelijk af als een gieter.

  Het onbedoelde effect zal zijn dat onze Geert alweer een paar zetels zal stijgen in de wekelijkse peilingen.

  Like

 3. jorisdesukkel Says:

  Ik heb zo’n idee dat dit mens op on-begeleidverlof is, gezien haar uitspraken(!)

  Like

 4. Boilingpoints Says:

  At Horatius,

  Ik volgde dit zurige programma gisteravond via Twitter. Ik zag aan de tweets dat ik de TV absoluut niet aan moest zetten. Vreselijk.

  Vanmorgen maar teruggekeken …

  Like

  • horatius Says:

   At Boilingpoints,

   Men moet inderdaad over een groot incasseringsvermogen beschikken om dit aan te horen.

   Over incasseringsvermogen gesproken: ik ben vanmiddag weer eens op bezoek geweest bij Frontaal Naakt. Ik kreeg de hele meute over mij heen op het beladen onderwerp van de multiculturele samenleving. Volgens sommigen een dagelijks feest!

   Like

 5. Ouwe Knoest Says:

  Iets vergelijkbaars werd bij P&W door de GLse Mei Li aan het eind van de uitzending van GW gezegd. Niemand nam haar op dat moment nog serieus.
  Wat zei zij ook weer? Iets met Ben Hur??

  Like

 6. G Says:

  ongeloofelijk

  Like

 7. leefbarbaar Says:

  Ik heb Corine de Ruiter toegevoegd aan het Zwartboek Foulinxen, er van uitgaand dat “haatzaaien” een misdrijf is. Want de hele PvdA maakt zich hier aan schuldig. Ze proberen de moslims tot daden te brengen met opmerkingen als: “wanneer de PVV aan de macht komt worden alle mosketen (haatpaleizen) gesloten, moeten alle moslims het land uit, mag je niet meer terugkomen in Nederland, wanneer je op vakantie bent geweest in je eigen grafland,” enz. enz. Toch kunnen ze maar beter heel zuinig zijn op Geert en zijn PVV, want nog een moord pikt niemand meer.

  Like

 8. Victor Van Vosselaer Says:

  Het zit snor hoor, beste BP, mijn naam staat ook reeds op de petitie, (met nr. 110) doch TOCH wil ik U, en àlle BP-fans verwittigen dat die “petitiemakers” reeds van mijn inloggen MISBRUIK gemaakt hebben om MIJ PERSOONLIJK aan te sporen om ook nog een àndere lijst in te vullen; eentje uit… Amerika.
  Mijn bedoeling was ènkel als steun omdat die rode rotteef onze Nederlandse IDEOLOGIEGENOOT, Geert Wilders, in nauwe schoentjes TRACHTTE te brengen, doch die Amerikanen moeten maar zèlf hun boontjes doppen… tè veel & tè diep water tussen ons.

  Like

 9. Boilingpoints Says:

  At Victor,

  Dank u voor uw deelname aan de petitie. Jammer inderdaad, dat men mensen weer aanspoort een andere petitie in te vullen…

  Like

 10. janfreakJan hamer Says:

  Ik heb haar anders in eerdere interviews heel zinnige dingen horen zeggen. En ik weet ook wel eens niet meer wat iemand letterlijk gezegd heeft, en voor mij maakt het weinig verschil of je iemand opvreet of uitroeit, het eindresultaat is hetzelfde. En een vrouw uitschelden voor rode rotteef kan alleen maar komen van een totaal onbeschaafd persoon, een pummel pur sang zogezegd.

  Like

  • leefbarbaar Says:

   Mevrouw de Ruiter had door eigen onderzoek in de gaten gekregen dat de islam en criminaliteit hand in hand gaan. Dat moslims vaak hun geloof gebruiken als excuus voor hun misdaden, enz. Dat ze desondanks de multikul aanhangt, haar zakken vult met de allochtoonse ellende en te keer gaat tegen de enige man in Nederland, die haar oude rapporten serieus neemt, dat vraagt om harde kwalificaties.

   Like

 11. Victor Van Vosselaer Says:

  @ Jan Hamer (en sikkel ?)
  “Pur sang”… zéker en vast, de rest laat ik aan het oordeel over van de BP-fans.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: