Landgenoten,

Donderdagavond mocht ene Corine de ruiter aanschuiven bij Knevel en van den Brink. U weet wel, dat gezapige praatprogramma welke uitgezonden wordt op Nederland 1 Agitprop 1. De Ruiter werd uitgenodigd naar aanleiding van haar stuk in dagblad Trouw. Deze pedante tante meent dat Wilders ooit gezegd heeft dat ‘we moslims beter kunnen uitroeien, voordat zij dat met ons doen’. ‘Uitroeien is een term die Wilders gebruikt’, aldus dit volbloed Gutmensch die zich overigens forensisch psycholoog durft te noemen.

Voor de geïnteresseerden die hiertegen bestand zijn; klik op het screenshot en kijk en luister met stijgende verbazing naar Corine de Ruiter. O ja, ze ziet vergelijkingen tussen een TBS’er en Wilders. Ook dat nog.
En om een parallel te trekken tussen Wilders en Dutroux? Ook daar draait deze nitwit haar hand niet voor om.
De begeleidende tekst bij het filmfragment komt van Joost Niemöller.

Zo. Gezien? Aan het eind van het fragment neemt ze het woord uitroeien dan toch maar terug. Op z’n zachtst gezegd opmerkelijk, want een aantal minuten daarvoor was ze er nog 100 procent van overtuigd dat dat de woorden van Wilders waren.
Dat loopt de studio maar binnen, dat schuift maar aan en ze heeft verder geen flauw idee waar ze het nu eigenlijk over heeft! En maar stotteren en maar hakkelen. Het had zó een valse zuster van Çohen kunnen zijn.

De pest is dat een gedeelte van de bevolking de zieke verdachtmakingen van Corine de Ruiter onthoudt: ‘Ja, ik hoorde het bij Knevel en van den Brink. Die Wilders gaat de moslims uitroeien, die man hoort in een TBS-kliniek. En hij had ook banden met Dutroux, hè’.

En hoppa, weer stapje dichter bij de moord op Geert Wilders. Die eenzame gek moet toch een keer te triggeren zijn?
Als het ooit zover komt, dan houden we o.a. Corine de Ruiter – een notoire leugenares – verantwoordelijk.

Meer lezen:

Artikel 7
Geenstijl

Twitteraar @Nafta78 vindt dat de Ruiter als lerares uit haar functie ontheven moeten worden en is een petitie gestart.
Tekenen kan HIER.

Goed weekend. 8)