Horatius op Frontaalbaard.

Zondagskind’ren,

De über-Wilderiaan en tevens vaste commenter op BP, de heer Horatius blijft toch een deugniet, menschen! Zo af en toe bezoekt hij de site van Geiten-Peter. FrontaalBaard heet het, geloof ik. Meneer gooit via nietsverhullende schrijfsels de welbekende knuppel in het hoenderhok en jaagt daarbij de moreel verhevende Goedmenschen op de kast. Je zou haast medelijden met hen krijgen, maar dat doen we natuurlijk niet.
Lees nog even mee en dat kan hier.

Ook maar even een grappig commentje van die site geplukt. Satire in de meest pure vorm!

Pas veel later begreep ik dat het helemaal geen satire was, maar pure ernst… LOL!

Maar goed, op zondag nemen we de zaken niet zo serieus en daarom iets heel anders: Er is een nieuwe planeet ontdekt. Het betreft de Vulva 69b3a. De eerste foto ziet u hieronder:

Verder kan ik u mededelen dat de fakansie van BP en zijn familie erop zit. Afgelopen zaterdag deden we nog even een dagje Amsterdam. En dan slenter je door de Spuistraat… OMG! (click on it)

Ik wens u verder een luie zondag!

Advertenties

8 Reacties to “Horatius op Frontaalbaard.”

 1. leefbarbaar Says:

  Lachen met Horatius. Werkelijk de knuppel in het hoenderhok. Het is natuurlijk wel diep triest dat hij volkomen gelijk heeft en de linxe kerk alles blijft ontkennen. Net lemmingen. Intussen hebben we hier al 100? 500? projecten gehad voor allochtone jeugd zonder enig resultaat. Hier is meer geld in verdampt dan met de bouw van de Afsluitdijk, terwijl deze dijk nog een functie heeft en het begeleiden van kansenjeugd bekend staat als water naar de zee dragen, dweilen met de kraan open, paarlen voor de zwijnen werpen, enz. enz. Kudo’s voor Horatius. Bij de weg: de Lampenstad gaat nu weer drie ton steken in Finnen (groensLinks wethouder) terwijl deze projecten overal volkomen mislukt zijn. Hoe dom of corrupt kun je zijn? Kans is groot dat ook dit geld zomaar in de moskee belandt.

  Like

 2. Maci Says:

  @Horatius, petje af voor je bijdrage op het blog van Pedo Naaktveld. Ik wil wel meer tikken, maar er is iets erg fout met mijn laptop. Moet denk ik nieuwe kopen. Toetsen werken niet naar behoren en teksten vallen weg.

  @BP Dit is dus een kraakpand . Voornamelijk buitenlanders tegenwoordig . Denken gratis in het centrum van Adam te mogen wonen

  Like

 3. jager Says:

  Genoeg nieuws weer bij jouw dus, wat nou komkommertijd, hahaha
  Maar nu jouw vakantie is geëindigd, daar is de mijne begonnen dus neem ik het stokje over en vertrek naar verre oorden waar wel de zon blijkt te schijnen 😉

  Like

 4. horatius Says:

  Op Wikipedia het volgende over Peter Breedveld:

  Enkele voormalige medewerkers hebben Frontaal Naakt in het verleden bekritiseerd omdat men vermoedde dat Breedveld zich onder pseudoniem in discussies zou mengen.
  Breedveld zelf heeft dit grotendeels ontkend.

  Ik heb een bruin(!) vermoeden dat Pyt van der Galiën en Breedveld één en dezelfde persoon zijn. Dit na nauwkeurige analyse van stijl en woordkeuze; ze beginnen hun reakties vaak met de volgende bewoordingen; “Flikker toch op, man!”

  Maakt mij verder niets uit. Maar de man schiet automatisch in een kramp bij de naam Geert Wilders. Die zou immigranten en moslims met miljoenen tegelijk willen deporteren.
  Flauwekul natuurlijk, de goede man bedoelde uitsluitend criminele en radicale moslims en uitdrukkelijk niet onze volijverige kennismigranten.

  Nu ik jullie toch spreek; in Rotterdam schijnt enige onrust te zijn ontstaan i.v.m. een schiet-incident waarbij een 28-jarige man in de rug is geschoten door een politieagent. 300 man sterk wilde men gaan rellen in navolging van de recente Engelse toestanden.
  Volgens – onbevestigde – geruchten zou het hier voornamelijk gaan om ‘licht getinte individuen en Antillianen van verder onbesproken gedrag.’

  Job Cohen zou zich al bereid hebben verklaard spoorslags af te reizen naar Rotterdam om te trachten ‘de boel bij elkaar te houden.’ Mits met gevulde subsidiebuidel en een container verse thee.
  Maar wij vrezen dat die tijden voorbij zijn, de geest is uit de fles (en uit de moskee) en we gaan roerige tijden tegemoet.

  In de Linkse kerk klinkt wederom de volgende kreet:

  HET IS ALLEMAAL DE SCHULD VAN GEERT WILDERS!

  Like

  • leefbarbaar Says:

   Iedereen is vergeten dat we hier in 010 een paar jaar geleden Londense toestanden hadden. De huldiging van F’noord liep uit op rellen en de gehele PvdA-achterban ging massaal plunderen. Het zijn dus Rotterdamse toestanden.

   Like

  • AJH van Buuren Says:

   Waarde Horatius,

   Pyt van der Galiën was/is een secretaris van een in Leeuwarden gevestigde vereniging:

   Vereniging Platform Een- en tweepersoonshuishoudens Leeuwarden (PEL)
   t.a.v. dhr. P. van der Galiën
   Postbus 2602
   8901 AC Leeuwarden

   http://verenigingpel.nl

   Met vrindelijke groet,

   AJH van Buuren

   Like

   • horatius Says:

    @AJH van Buuren,

    Mijn dank voor uw informatie.

    We hebben hier inderdaad te maken met twee verschillende individuen met wél dezelfde agenda: het demoniseren van Wilders en zijn aanhang.

    Like

 5. horatius Says:

  Somalische asielzoekers in Groot-Brittanië zijn er in geslaagd via een gat in de wetgeving een huis van 2 miljoen Pond (2,2 miljoen Euro) te bemachtigen in de chique wijk West Hampstead, Londen. En dat geheel gesubsidieerd.
  (Bron; Elsevier).

  Het hoofd van het betreffende gezin zit zonder werk en kan niet lezen of schrijven.

  Na 18 jaar nachtdienst zit ik in een huurwoning in Rotterdam, één grote Vogelaarwijk. Maar klagen doe ik niet want de multikul is een dagelijks feest!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: