Groenlinks: een Criminele Organisatie.

Landgenoten,

Begrijpt u nog iets van Nederland en Europa? De franse president Sarkozy en de Duitse bondskanselier Merkel willen een soort van euro-regering van de grond krijgen. Een soort Derde Rijk, zeg maar… Kwam Merkel niet uit de DDR? Dat verklaart een hoop!

Maar goed, laten we eerst eens in eigen land rondkijken. Blijkbaar is het tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld dat een leider van een politiek partij een journaliste intimideert en onder druk zet:

HP/De Tijd-journaliste Lise Witteman werd na haar verhaal over de vermeende ontvoering door GL-Kamerlid Mariko Peters en haar echtgenoot Robert Kluijver onder druk gezet door GroenLinks-leider Jolande Sap. “Of ik wel dacht aan mijn carrière, zo als beginnend journalist.”

Nee, u bevindt zich niet in de DDR of in de Sovjet-Unie, maar gewoon in ons kleine kikkerlandje, Nederland.
Ik heb het al vaker geroepen, Groenlinks is een Criminele Organisatie, dat wijst de geschiedenis uit. Het zijn de moreel verhevenen van Groenlinks, de volbloed Gutmenschen, die permanent klaar staan met de wijzende vinger. Wij zijn beschaafd en u zeker niet.
Jolande Sap is een communist van het ergste soort. Daarom past Groenlinks ook zo goed bij haar. Een journaliste die gewoon haar werk doet, krijgt te maken met Frau Sap op hoge laarzen. Of de bewuste journaliste wel dacht aan haar carrière… Zum kotzen. Eigenlijk zegt Sap; zie nu maar af van publicatie, anders maak ik je kapot.

Ik zit toch met een aantal vragen. Heeft Tofik Dibi al een spoeddebat aangevraagd inzake deze  Monddoodmakerij van Frau Sap? Dibi is er altijd als de kippen bij als er ‘onrecht’ plaatsvindt. En hoe zit het met Het Femke? Praat zij nog steeds met dezelfde lovende woorden over haar opvolgster?

Frau Sap ontkent alles, maar de toon is al gezet. Sap heeft zich van haar slechtste kant laten zien en dient AF TE TREDEN, en wel onmiddellijk. En ondertussen maar strooien met steekwoorden als ‘integer’ en andere holle retoriek. BAH!

Hulde voor Lise Witteman! And keep up the good work!

Update: Bekijk nog even het tenenkrommende filmpje waarin Sap op geheel eigen wijze applaus in ontvangst neemt…
Acht maanden later intimideert ze haar eerste journaliste.

Wegwezen, onfris Gutmensch!

Update II: Check ook ons Zwartboek Foutlinxen. Leefbarbaar vult deze lijst met enige regelmaat aan, waarvoor dank.

Advertenties

9 Reacties to “Groenlinks: een Criminele Organisatie.”

 1. Victor Van Vosselaer Says:

  Ondanks dat “tenenkommend” clipje, moet ik, als neutraal waarnemer, toch een zekere bewondering hebben voor de WIJZE-waarop zij hààr stellingen ten gehore brengt: tamelijk korte zinnen die sloganesk klinken waardoor de toehoorders eigenlijk niet ànders kunnen dan hetgeen zij vertelde te beamen en te appaudisseren.
  Hoogstwaarschijnlijk heeft zij in de leer geweest bij een “spindokter” die haar ingewijd heeft in de principes van “Didactiek” & “Rhetoriek”.
  Een ” 10 en een griffel” voor haar optreden, doch… een dikke O voor de inhoud zeker ?

  Like

 2. leefbarbaar Says:

  BP,
  omdat de oude media meestal alles verzwijgt wat de linxen allemaal uitvreten, ben ik blij dat ik hier het lijstje mag blijven bijhouden. Voor het nageslacht. Opa; vertel nog eens van Mussert en van de NSB? En opa, vertel nog eens van de PvdA en foutmoefti Cohen en van Groenslinks en die andere boeven. Ja, iedere bezetting drukt voor generaties zijn stempel op een land. Nu ook weer.

  Like

 3. horatius Says:

  Europa aan de rand van de afgrond?

  Welnee, de oplossing is natuurlijk een versnelde toetreding van Turkije tot de EU. In één klap alle problemen opgelost en we worden weer een diep-religieus volkje.

  Maar alle gekheid op een minaretje; we moeten wel zeer alert blijven anders worden we echt een provincie van de EU. Gelukkig worden we beschermd door ons Koningshuis die altijd zal blijven strijden voor het behoud van ons Recht op Zelfbeschikking, onze Cultuur & Identiteit. En mocht het helemaal uit de klauwen lopen dan is er altijd nog Geert Wilders die aan het hoofd van de verzetsbeweging PVV de strijd zal aanbinden met de religieuze baardmannen.

  Over GroenLinks kunnen we kort zijn; een bonte verzameling van krakers, oplichters, pedofielen, taartensmijters, beroepswerkelozen, geitenwollensokken en andere werkschuwe elementen.

  Deze idealisten zijn ook verantwoordelijk voor de kansloze missie in Afghanistan om daar wat buurtvaders op te leiden die de Taliban moeten gaan bestrijden met de hand op de Mensenrechten, de subsidiebuidel en het uitdelen van gevulde koeken aan onschuldige kinderen.
  Dit laatste kan wel eens nare gevolgen hebben als wij de berichten moeten geloven dat er ook kinderen worden ingezet als lopende bommen om de ongelovige westerlingen op te blazen.

  Het zwartboek Fout-Linxen zal uitgroeien tot een ware bibliotheek vol onheil, landverraad, vernielingen, afpersing, intimidatie, chantage, achterklap, roof, verpaupering, verloedering, collaboratie en andere onwettige handelingen.

  Wij wensen onze geachte medewerker Leefbarbaar veel sterkte met zijn levenswerk om het een en ander in kaart te brengen.

  Daarom is het mij een genoegen om Leefbarbaar met onmiddelijke ingang te benoemen tot Lid van Bijzondere Verdienste van de Stichting WBOH.

  Met vriendelijke groet;
  Horatius, Voorzitter en waarnemend penningmeester WBOH (Wij Blijven Ook Hier).

  Like

  • leefbarbaar Says:

   Beste Horatius,
   dank voor deze eretitel. Ik kan alleen niet beloven dat ik hier wel blijf want ik heb het helemaal gehad met de multikul en de Neo-N.S.B., die al jaren ons land regeert.
   Het zwartboek blijf ik aanvullen, ik merk dat het incidenteel al eens wordt gebruikt voor naslag. Met dank aan BP en Aart.

   Like

   • Boilingpoints Says:

    At Horatius & Leefbarbaar,

    Ik ben ook he-le-maal klaar met de multikul-gekte en allerlei ‘weg met ons’ -types. Daarom blog ik ook niet meer zo veel. Al die ellende gaat tussen de oren zitten en da’s niet helemaal de bedoeling, geloof ik.

    Ik doe het derhalve even rustig aan, maar schroom niet uw ergernissen hier te spuwen!

    Het eerstvolgende stukkie zal gaan over Geiten-Peter (FrontaalBaard). Die ‘spuugt op PVV’ers’, zo valt te lezen op zijn verzamelde brokjes html.
    Die man heeft werkelijk geen idee!

    Like

    • horatius Says:

     ‘GENERALISEREN’
     “Bewijs mijn ongelijk en organiseer als PVVer een krachtig ‘NEEN’ tegen het ongedierte in de eigen gelederen. Tot het zover is, beschouw ik elke PVVer als een stuk schorem.”

     Peter Breedveld op FRONTAAL NAAKT.
     (19.08.2011).

     Over haatzaaien gesproken…

     Like

    • horatius Says:

     At Boilingpoints,

     Op Frontaal Naakt is enige onrust ontstaan over een aantal schimmige zaken zoals: Stormfront en het openbaar maken van adressen e.d.

     Ik dacht er goed aan te doen om daar wat geestelijk voedsel te verschaffen via wat milde kritiek op de multikul en aanverwante zaken.
     Het zijn helaas parels voor de zwijnen.
     Dat ik daar niet meer welkom ben zal ik voor kennisgeving aannemen.

     Het is kwaad kersen eten met de Linkse kerk!

     Like

 4. leefbarbaar Says:

  Niet om het een of ander, maar multimiljonair en aanvoerend landverrader Rosenmöller (GroensLinks) gaat de corruptie op Curaçao onderzoeken in opdracht van de overheid. Nu kun je toch zien dat Rutte I nog steeds de baantje verdeelt uit dezelfde hele kleine foute vijver als Bakellende. Rozenluller hadden ze na de moord op Pim voor eeuwig het land moeten uitzetten en zijn vermogen besteden aan de slachtoffers van allochtoon geweld. Maar ze gaven hem zendtijd en een baan als commissaris bij de N.S. Weet je gelijk waarom de treinen nimmer op tijd rijden en steeds duurder worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: