Landgenoten,

Begrijpt u nog iets van Nederland en Europa? De franse president Sarkozy en de Duitse bondskanselier Merkel willen een soort van euro-regering van de grond krijgen. Een soort Derde Rijk, zeg maar… Kwam Merkel niet uit de DDR? Dat verklaart een hoop!

Maar goed, laten we eerst eens in eigen land rondkijken. Blijkbaar is het tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld dat een leider van een politiek partij een journaliste intimideert en onder druk zet:

HP/De Tijd-journaliste Lise Witteman werd na haar verhaal over de vermeende ontvoering door GL-Kamerlid Mariko Peters en haar echtgenoot Robert Kluijver onder druk gezet door GroenLinks-leider Jolande Sap. “Of ik wel dacht aan mijn carrière, zo als beginnend journalist.”

Nee, u bevindt zich niet in de DDR of in de Sovjet-Unie, maar gewoon in ons kleine kikkerlandje, Nederland.
Ik heb het al vaker geroepen, Groenlinks is een Criminele Organisatie, dat wijst de geschiedenis uit. Het zijn de moreel verhevenen van Groenlinks, de volbloed Gutmenschen, die permanent klaar staan met de wijzende vinger. Wij zijn beschaafd en u zeker niet.
Jolande Sap is een communist van het ergste soort. Daarom past Groenlinks ook zo goed bij haar. Een journaliste die gewoon haar werk doet, krijgt te maken met Frau Sap op hoge laarzen. Of de bewuste journaliste wel dacht aan haar carrière… Zum kotzen. Eigenlijk zegt Sap; zie nu maar af van publicatie, anders maak ik je kapot.

Ik zit toch met een aantal vragen. Heeft Tofik Dibi al een spoeddebat aangevraagd inzake deze  Monddoodmakerij van Frau Sap? Dibi is er altijd als de kippen bij als er ‘onrecht’ plaatsvindt. En hoe zit het met Het Femke? Praat zij nog steeds met dezelfde lovende woorden over haar opvolgster?

Frau Sap ontkent alles, maar de toon is al gezet. Sap heeft zich van haar slechtste kant laten zien en dient AF TE TREDEN, en wel onmiddellijk. En ondertussen maar strooien met steekwoorden als ‘integer’ en andere holle retoriek. BAH!

Hulde voor Lise Witteman! And keep up the good work!

Update: Bekijk nog even het tenenkrommende filmpje waarin Sap op geheel eigen wijze applaus in ontvangst neemt…
Acht maanden later intimideert ze haar eerste journaliste.

Wegwezen, onfris Gutmensch!

Update II: Check ook ons Zwartboek Foutlinxen. Leefbarbaar vult deze lijst met enige regelmaat aan, waarvoor dank.