Waarde lezers,

Ik heb nieuws voor u. Ik leef nog, want misschien dacht u; where the hell is Boilingpoints? Ik zeg; iedere dag bloggen trek ik niet meer, want al die shit die wij dagelijks in de krant lezen, gaat tussen mijn (omvangrijke) oren zitten en dat is niet helemaal de bedoeling, dacht ik zo, dus doe ik het de komende tijd wat rustiger aan.

Maar als de heer Wilders uitgejoeld wordt door ‘Helmondse’ kind’ren, dan moet er toch even ingelogd worden op dit schimmig pro Wilders blogje.
Wilders was in Helmond om wijkbewoners, die gebukt gaan onder Marokkaans straatterreur, een hart onder de riem te steken.

Tientallen kinderen van basisschool de Vuurvogel in Helmond hebben PVV-leider Geert Wilders woensdagmiddag na een werkbezoek aan een wijkhuis ontvangen met boegeroep. De leerlingen verlieten de naastgelegen school juist toen Wilders zijn gesprekken met bewoners en hulpverleners uit de wijk Binnenstad-Oost had beëindigd en de pers te woord stond.

Toen ondergetekende op de basisschool zat, durfde hij niet eens een volwassene aan te kijken, laat staan een politicus, laat staan om hem dan ook nog eens uit te joelen.
Maar de tijden zijn nu anders. Straks kom die Wilders naar Helmond. Je weet toch, Ali, die meneer die ons graag zou willen deporteren dan wel uitroeien, dus laat je horen. Maar als onze beschermheer Çohen op visite komt, dan ontvangen wij hem met allerhande Marokkaanse versnaperingen. Goed onthouden.

Ik ben benieuwd wat zo’n Peter Breedveld hier allemaal van vindt. Want hoe dacht hij ook alweer over die vreselijke Geert Wilders en zijn sympathisanten? Zomaar een alinea:

Ik spuug op PVV’ers, ik heb niets dan diepe, diepe minachting voor ze. Ik zie niet waarom ik ze niet over één kam zou mogen scheren. VVD’ers kunnen allemaal verschillende redenen hebben om VVD te stemmen: omdat ze zich laten wijsmaken dat die partij liberaal is, omdat ze geloven in de tucht van de markt en in het loon van de arbeid, enzovoort. PVV’ers stemmen maar om één reden op de PVV: haat. De PVV haat moslims, de PVV haat Europa, de PVV haat linkschmensen. PVV’ers zijn monomanen en ze zijn dom. Allemaal. Elke individuele PVV’er is een fenomenale domoor met een hoofd vol haat en een hart vol angst.
Die scheer ik over één kam, en ik heb er géén respect voor.

Met de hartelijke groeten van Geiten-Peter en zijn vrouwtje Hassnae, die wij overigens op twitter gekscherend ‘Haatsnee’ noemen.

Oei! Petor gebruikt de term; ‘over één kam scheren’. Dat moet de inmiddels getergde Wilderiaan niet proberen.

Ik spuug op Marokkaans straattuig, ik heb niets dan diepe, diepe minachting voor ze. Ik zie niet waarom ik ze niet over één kam zou mogen scheren.

De wereld zou te klein zijn. Een Gutmensch-Extremist (term geleend van Breedveld’s aardsvijand Bottehond) als Geiten-Peter zou al spugend en blazend zijn hele fucking blog volkalken met verontwaardiging.

En als klap op de vuurpijl is daar de Wilderiaan Horatius… Die vindt het dan nodig om met knuppel en al het Breedveldse hoenderhok op stelten te zetten. Enorm LOL! natuurlijk, maar de zuurlinkse Breedveld en zijn discipelen begrijpen de humor van Horatius niet. Maar goed, dat is dan weer hun tekortkoming.

De geplaagde Wilderiaan moet nu ook al met een paraplu de straat op, omdat Geiten-Peter spuugt op PVV’ers.
Het lijkt wel een Marokkaan, die hebben daar ook een handje van.

Sodemieter toch op, Breedveld. Ga lekker met je Haatsnee in Iran wonen, onfrisse collaborateur.