Ook geil: de Torenpoeper.

Landgenoten,

Zoals u weet hebben wij ook een groep Belgische Vlaamse lezers. De Vlaamse lezer Rob stuurde ons het omstreden filmpje van de burgemeester van Aalst toe. U weet toch, deze ‘dame’ liet zich bovenop een toren op Kreta volblaffen door haar ex-man. Dikke LOL! Alleen, het filmpje is inmiddels van Youtube verwijderd. Op last van de brandweer de burgemeester zelf, worden de filmpjes zo snel mogelijk van het internet gehaald. Een ondoenlijke klus, natuurlijk, want als je er 1 weghaalt, komen er weer 2 voor terug. Het filmpje is zelfs te zien op Liveleak.

En op Telegraaf, natuurlijk. Daar valt ook te lezen dat de tot de nok toe afgevulde burgemeester zich totaal niet schaamt voor haar buitenseks-aktie.
Vlamingen – ‘Belgen’ is uit den boze, geloof ik – noemen haar al de ‘Torenpoeper’. ‘Poepen’ betekent in Vlaanderen iets heel anders dan bij ons, zoals u weet.

Het is niet te hopen dat er ooit filmpjes van onze (vrouwelijke)  burgemeesters opduiken. Ik noem bijvoorbeeld een zekere Guusje ter Horst… Deze alcomobiliste was ooit burgemeester van Nijmegen. O Heer, laat ons dat bespaard blijven! Dergelijke beelden kunnen wij absoluut niet verdragen. Alleen al de gedachte dat er op deze wereld een man rondloopt die ooit zijn mannelijk lid in deze PvdA’er heeft geprakt… Brrr, de rillingen lopen over je rug!

Of die andere tante; Annemarie Jorritsma . Momenteel burgemeester van de lelijkste stad van Nederland, Almerië. Haar seks-filmpje wil je ook niet zien. Mevrouw ziet eruit alsof ze zojuist een dekbed opgegeten heeft.

Maar laat ik eerlijk zijn, ik ben best wel een beetje jaloers op onze Zuidervrienden. Ik wil ook zo’n rel in Nederland. Lijkt me geweldig om zo’n burgemeestertje aan de virtuele schandpaal te nagelen. De bovengenoemde dames zijn overigens uitgesloten van deelname.

Die hebben al genoeg schade aangericht.

Update: Gadver! Die kale ruikt nog aan zijn vingers ook. Zie ik nu pas!

Advertenties

4 Reacties to “Ook geil: de Torenpoeper.”

 1. horatius Says:

  Ach, een burgemeester is tenslotte ook een mens dus een ‘licht verzetje’ op zijn tijd moet kunnen.

  Maar er zijn natuurlijk ook grenzen want deze vorm van copuleren in het openbaar en dan nog wel op een toren is toch wel stuitend.

  BP oppert hier de mogelijkheid dat een zwaargewicht zoals b.v. Annemarie Jorritsma zich in de openbare ruimte laat bespringen door een bronstig individu. Dat zou een regelrechte aanslag zijn op het incasseringsvermogen van de argeloze toeschouwers. Zeker als dit zou gebeuren op b.v. de toren van Pisa. Die toren zou waarschijnlijk instorten onder haar gewicht of misschien weer recht komen te staan.

  En dat zou een regelrechte ramp zijn voor de plaatselijke gemeenschap want die leven voornamelijk van het toerisme.

  Guusje Ter Horst komt natuurlijk niet in aanmerking voor dergelijke experimenten. De goede man die in een hoogstwaarschijnlijke dronken toestand zijn mannelijk lid ter beschikking stelt om het Guusje te bevredigen verdient op zijn minst een lintje (met oorkonde i.v.m. betoonde moed, standvastigheid, doorzettingsvermogen en ware doodsverachting in het landsbelang).

  Like

 2. sitycleep Says:

  gelukkig stond de toren niet in Pisa scheefpoepen

  Like

 3. Victor Van Vosselaer Says:

  Beste Noorderburen,
  Wat het zo fijn maakt aan die clip, is het feit dat die “dame” burgemeester is van de stad Aalst (1) EN verkozen is op de lijst van de CD&V… een “christelijke partij” dat de goede zeden hoog in het vaandel WIL dragen (2) en… als derde punt: Het was haar TOENMALIGE scharrel {een hartchirurg met als voornaam “Mik” (Michaël)… geen wonder dat men nu z’n naam veranderd heeft in “PIK)}-> hij “is” niet meer bij haar {:OD
  Haar kindjes zijn gisteren terug naar school getrokken… zij zijn wél de grootste slachtoffertjes want de spotternijen van de medeleerlingen zullen niet van de poes zijn.
  Dat hij aan z’n vingers riekt, ligt aan het feit dat hij “aan de achterdeur” bezig was terwijl zij … de kat streelde met haar (niet zichtbare) hand….
  Snappy ?

  Like

 4. John Janssen Says:

  De man ruikt aan zijn hand. Ik denk dat de man gewoon de geur van de sappen van haar wil ruiken. Geuren zijn voor dieren erg belangrijk, maar voor de mens telt het toch ook nog mee. Iedere vrouw ruikt een beetje anders en die geuren tellen ook mee voor de man en ook voor de vrouw om te genieten.
  Ik vind persoonlijk niet dat Ilse zich moet excuseren. Maar als CD&V echt aandringt, dan is het misschien beter dat te doen, dan is ze er vanaf. Maar mocht ik in Aalst wonen, dan zou het mijn stemgedrag niet beïnvloeden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: