Menschen,

Nog iets meegekregen van het suiker’feest’, landgenoten? Ik niet, maar ik vier het wel op eigen wijze. Met bacon! Ik houd namelijk niet van zoet, dus dan kom je al gauw bij spek uit. De pica is overigens ingezonden door Leefbarbaar.

Bovenstaande BH is trouwens een prima wapen tegen aanranders uit Marokko en aanpalende gebieden. Het komt namelijk nog al eens voor dat ‘licht getinten’ witvrouwen lastigvallen en betasten. Wellicht is er ook een slip verkrijgbaar, gemaakt van hetzelfde materiaal als de BH. Grijpen ze toch mooi in een stuk onrein vlees.

Over ‘overlastgevende marokkanen’ gesproken. Dit gelooft u niet. Ondergetekende heeft het volgende artikel met stijgende verbazing meerdere keren moeten lezen, maar het staat er toch echt:

Marokkaanse jongeren die overlast plegen in Helmond, zouden niet meteen een strafblad moeten krijgen. Dat vindt burgemeester Fons Jacobs van de Noord-Brabantse gemeente.

Nee, natuurlijk niet, want dergelijke marokkaantjes zijn slechts op zoek naar hun identiteit en daarnaast ronduit zielig.

Je bent verkeerd bezig als je jongeren die in hun jeugd iets fout doen met een strafblad de toekomst in stuurt. Ik zal me nooit verlagen om een deel van de Helmondse bevolking te betitelen als tuig. Ik blijf altijd zoeken naar mogelijkheden om iemand weer op het rechte pad te brengen.

Deze ‘burgemeester’ maakt overlast plegen dus legitiem. En dat geldt dus ook voor Nederlanders? Mooi, dan gaan we morgen met z’n allen een beetje rondhangen bij een haatpaleis en moskeegangers uitschelden. Moet u eens kijken hoe snel u achter slot en grendel verdwijnt!

De bewuste ‘burgemeester’ dient uit zijn ambt ontheven te worden en rap een beetje.

O ja. FAALheid Wolfsen. Medewerker Leefbarbaar heeft ‘m al toegevoegd aan het Zwartboek Foutlinxen. Wolfsen kiest liever de kant van het tuig, de lafaard:

Kon niet uitblijven: PvdA, Aleid Wolfsen. Oplichter en faalmeester. De kadaffi van de kanalenbuurt. Deze graaier werd “gekozen” burgemeester van 030 en huurde er een woning en bleef ook kosten declareren voor een pension waar hij eerst verbleef. U weet wel: onhandigheid. (fraude wanneer wij dit proberen). Meneer was daarvoor rechter en had natuurlijk geen idee waar de grenzen liggen, dus hij was boos dat men zijn fraude ontdekte en er over wilde publiceren. Zodoende liet hij de gehele oplage van de krant vernietigen.
Verzaakte verder totaal zijn baan als burgemeester naar behoren uit te voeren. Liet de criminaliteit in Utrecht vrolijk voortwoekeren en zag er op toe dat een paar gay bewoners maandenlang tevergeefs aangiften deden van misdrijven gepleegd door licht getinte kansenjongeren. Zo zie je maar hoe diep de rode maffia gezonken is: nu moet je als homo wel erg stom zijn om rood of links te stemmen. De linkse kerk is een linkse moskee geworden en op de kansel staat Aleid.

Was getekend,

Leefbarbaar.

Verder heb ik nog een vraag voor Horatius: Heb je al een ban van Geiten-Petor op FrontaalBaard?

Tot snel, waarde lezers!