Heppie suikerfeest!

Menschen,

Nog iets meegekregen van het suiker’feest’, landgenoten? Ik niet, maar ik vier het wel op eigen wijze. Met bacon! Ik houd namelijk niet van zoet, dus dan kom je al gauw bij spek uit. De pica is overigens ingezonden door Leefbarbaar.

Bovenstaande BH is trouwens een prima wapen tegen aanranders uit Marokko en aanpalende gebieden. Het komt namelijk nog al eens voor dat ‘licht getinten’ witvrouwen lastigvallen en betasten. Wellicht is er ook een slip verkrijgbaar, gemaakt van hetzelfde materiaal als de BH. Grijpen ze toch mooi in een stuk onrein vlees.

Over ‘overlastgevende marokkanen’ gesproken. Dit gelooft u niet. Ondergetekende heeft het volgende artikel met stijgende verbazing meerdere keren moeten lezen, maar het staat er toch echt:

Marokkaanse jongeren die overlast plegen in Helmond, zouden niet meteen een strafblad moeten krijgen. Dat vindt burgemeester Fons Jacobs van de Noord-Brabantse gemeente.

Nee, natuurlijk niet, want dergelijke marokkaantjes zijn slechts op zoek naar hun identiteit en daarnaast ronduit zielig.

Je bent verkeerd bezig als je jongeren die in hun jeugd iets fout doen met een strafblad de toekomst in stuurt. Ik zal me nooit verlagen om een deel van de Helmondse bevolking te betitelen als tuig. Ik blijf altijd zoeken naar mogelijkheden om iemand weer op het rechte pad te brengen.

Deze ‘burgemeester’ maakt overlast plegen dus legitiem. En dat geldt dus ook voor Nederlanders? Mooi, dan gaan we morgen met z’n allen een beetje rondhangen bij een haatpaleis en moskeegangers uitschelden. Moet u eens kijken hoe snel u achter slot en grendel verdwijnt!

De bewuste ‘burgemeester’ dient uit zijn ambt ontheven te worden en rap een beetje.

O ja. FAALheid Wolfsen. Medewerker Leefbarbaar heeft ‘m al toegevoegd aan het Zwartboek Foutlinxen. Wolfsen kiest liever de kant van het tuig, de lafaard:

Kon niet uitblijven: PvdA, Aleid Wolfsen. Oplichter en faalmeester. De kadaffi van de kanalenbuurt. Deze graaier werd “gekozen” burgemeester van 030 en huurde er een woning en bleef ook kosten declareren voor een pension waar hij eerst verbleef. U weet wel: onhandigheid. (fraude wanneer wij dit proberen). Meneer was daarvoor rechter en had natuurlijk geen idee waar de grenzen liggen, dus hij was boos dat men zijn fraude ontdekte en er over wilde publiceren. Zodoende liet hij de gehele oplage van de krant vernietigen.
Verzaakte verder totaal zijn baan als burgemeester naar behoren uit te voeren. Liet de criminaliteit in Utrecht vrolijk voortwoekeren en zag er op toe dat een paar gay bewoners maandenlang tevergeefs aangiften deden van misdrijven gepleegd door licht getinte kansenjongeren. Zo zie je maar hoe diep de rode maffia gezonken is: nu moet je als homo wel erg stom zijn om rood of links te stemmen. De linkse kerk is een linkse moskee geworden en op de kansel staat Aleid.

Was getekend,

Leefbarbaar.

Verder heb ik nog een vraag voor Horatius: Heb je al een ban van Geiten-Petor op FrontaalBaard?

Tot snel, waarde lezers!

Advertenties

5 Reacties to “Heppie suikerfeest!”

 1. horatius Says:

  At Boilingpoints,
  Ik was daar al een paar weken niet op bezoek geweest, ik ging er vanuit dat ik een ban te pakken had.

  Om dit uit te proberen heb ik vanochtend gereageerd op “Clark, Spin en Duns” door Barracuda.

  Maar ik heb een – donkerbruin – vermoeden dat ik ditmaal niet door de censuur zal komen.

  Like

 2. horatius Says:

  Het Suikerfeest is blijkbaar afgelopen, dus zet je rug maar schrap als Oude Nederlander!

  Na een periode van volledige onthouding en versterving gaan de remmen weer helemaal los en de bromsnorren zijn dus weer in staat van paraatheid gebracht. Dat betekent in de praktijk dat men na een melding van een misdrijf gepleegd door een ‘licht getint individu’ niet een half uur wegblijft van de plek des onheils maar minimaal 1 uur.

  Menige burgemeester is weer in opspraak geraakt wegens machtsmisbruik, wegkijken bij terreur gepleegd door kansenjongeren, wajongeren, finnen, schizofrenen, capuchons, bontkraagjes en ander uitschot.
  Op een enkele uitzondering na blijven ze allemaal zitten om z.g. de boel bij elkaar te houden tot groot verdriet van de Wilderianen die een hardere aanpak willen van dit structurele kwaad.

  Over Aleid Wolfsen kunnen we kort zijn: dit merkwaardige sujet zou onmiddelijk moeten aftreden en vervangen worden door een persoon als Van Heutsz die streng maar rechtvaardig orde op zaken zou gaan stellen.
  Niks geen subsidies en excursies maar de knoet en daarna ruimhartige repatriëring met de gehele familie naar de oorden van herkomst.

  Als de PVV aan de macht gaat komen zal er om preventieve redenen een Sociale Dienstplicht worden ingevoerd voor jongeren die zich structureel onttrekken aan werk en scholing.
  24 maanden aan het werk in de bos- en wegenbouw en dan een oneway ticket richting Marokko en aanpalende gebieden.
  Om een lang verhaal kort te maken: een PvdA-burgemeester is een waarborg voor grootschalige ellende met marokkaanse jongeren die de weg naar Mekka kwijt zijn.

  Op Prinsjesdag spreken we elkaar nader, dan worden er maatregelen bekend gemaakt in de geest van het gedachtegoed van de PVV.

  1. Achmed en Fatima gaan gedwongen aan het werk.
  2. De grenzen gaan dicht voor Bulgaren en Roemenen.
  3. De stichting WBOH krijgt eindelijk subsidie.
  4. Ons huisvarken Aart wordt in de adelstand verheven.
  5. Nachtdiensten worden beter betaald (50 procent extra ORT).
  6. De bouw van moskeeën wordt voorlopig opgeschort.
  7. De Wajongregeling wordt vervangen door de Reclassering.
  8. De knokploegen in Helmond krijgen subsidie voor de aanschaf van uniformen en een AK47.
  9. Het gebruik van betonboren wordt aan banden gelegd.
  10. Het dragen van een burka wordt streng verboden, bij overtreding van dit verbod volgt er een verplichte voettocht naar Mekka.

  Wij geven ruiterlijk toe, het is allemaal een druppel op een gloeiende plaat maar het begin is er!

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  Krijg nou tietuh…………..

  Like

 4. alidas Says:

  Ik heb bou blog gelezen over Libie wat je niet hoort op de NEderlandse TV nou dan staan je haren ook recht over eind.Als dat allemaal waar is vind ik de politiek maar een stinkende bende.

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  Zo dan. Mijn stem op de PVV helpt wel degelijk. De smeerlapperij van het Maasstad ziekenhuis, waar je voor massamoord beloond wordt met twee ton, wordt niet gepikt door onze PVV. Ook de nieuwe directeur (voorheen toezichthouder van het zelfde ziektenpakhuis) moet opzouten. Overigens hebben alle andere partijen geen enkel probleem met de gang van zaken. Een pot nat dus.
  Ook het feit dat haatscholen bijna allemaal frauderen, kan bij de oude politiek geen reactie opleveren. Je mag het haatvolk niet over een kam scheren, maar als ze in meerderheid frauderen, wat moet je anders?? Stem allemaal PVV en dan hebben onze kinderen ook nog een Nederland om in te wonen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: