Wilders neergestoken op Joop.nl

Landgenoten & Vlamingen,

Zo vlak voor het weekend worden we nog even getrakteerd op een nieuwe Joop-cartoon!

Ik heb er maar even een dikke, zwarte rand omheen gezet, want deze ‘cartoon’ wat natuurlijk geen cartoon is, is werkelijk te triest en te sneu voor woorden. Wilders is neergestoken door Beatrix. Met een schaar. Beatrix wordt dus afgebeeld als zijnde een moordenares. Volgens mij staat dat gelijk aan majesteitsschennis. En volgens mij is dat strafbaar, maar wie ben ik?

Zeer onfris volk, die Gutmensch-Extremisten. Collaboratie is kennelijk van alle tijden. Collaboreren met hun moslimse vriendjes. Dat is VARA, dat is Joop. En ondertussen maar wachten op die eenzame gek die Wilders daadwerkelijk om zeep helpt.
Over het feit dat menige islamschool er lustig op los fraudeert, lezen we helaas niets op Joop. Er is namelijk 4.6 MILJOEN EURO verduisterd door 15 schoolbesturen, goed voor maar liefst 43 scholen. Justitie DOET NIETS.

Justitie doet weinig aan de fraudes omdat het Openbaar Ministerie ‘andere prioriteiten’ heeft en de misstanden moeilijk te bewijzen zouden zijn.

Gelul! Heeft Tofik Dibi, onze spoeddebat-fetisjist, hier al Kamervragen over gesteld en Ivo Opstelten (Justitie) naar de Kamer geroepen? Nee hè, liever niet hè, want Wilders speelt geen rol in deze omvangrijke fraudezaak, dus houdt meneer zijn bekkie dicht.

Het is overigens goed mogelijk dat deze zieke Joop-cartoon binnen enkele dagen verwijderd wordt. Wegens ernstige bedreigingen aan het adres van onze medewerkers. Het zal niet de eerste keer zijn.
De Jopulatie – helaas geen term van mijzelf – bedreigt al geruime tijd de heer Wilders, maar dat ziet ‘domrechts’ natuurlijk verkeerd.

Gelukkig maken PVV’ers geen cartoon over een neergestoken Çohen, of zo iets. De Gutmenschen-sekte/Jopulatie zou al schuimbekkend en onder leiding van een zekere Peter Breedveld door de straten marcheren.

Op zoek naar het Witte Tuigh.

Advertenties

9 Reacties to “Wilders neergestoken op Joop.nl”

 1. aquarius4422 Says:

  Als in plaats van Bea Mohamed daar zou staan was die cartoonist al lang door tien politieagenten uit zijn huis gesleurd.
  Stem PVV.

  Like

 2. horatius Says:

  De Linkse Elite heeft geen enkel respect voor onze Vorstin Beatrix en al helemaal niet voor Geert Wilders die zich nota bene dag en nacht inzet voor een leefbaar Nederland.
  Deze cartoon is een treffend staaltje van z.g. Linkse humor: moordaanslagen, religieus geïnspireerde terreur, haatzaaien en demoniseren worden op deze manier verheerlijkt en gepropageerd in het kader van hun hetze tegen Rechts Nederland.

  Echte PVVers gaan het debat aan met inhoudelijke argumenten, feiten en statistieken die bewijzen dat de Oude Nederlanders al 40 jaar in de maling worden genomen door de Nieuwe Nederlanders. Grootschalige fraude door schoolbesturen van moslimsignatuur blijft onbestraft omdat justitie absoluut geen confrontatie wil uitlokken met de politieke (dus radicale) Islam.

  300.000 Nederlanders weigeren om hun Zorgpremie te betalen (ze strijken wél hun Zorgtoeslag op). Ik heb een bruin vermoeden dat een groot aantal van deze profiteurs niet betalen omdat hun religie dit verbiedt. Ze mogen zich volgens een bepaald Boek niet laten verzekeren.

  En de argeloze autochtoon vraagt zich alsmaar af waarom die Zorgpremie ieder jaar zo fors stijgt…

  Like

 3. K. Daffie Says:

  Heeft nog niemand gezien dat die mevrouw nog een hele handtas vol moordscharen heeft zodat het in de lijn der verwachtingen ligt dat de bedenker dreigt dat ze er nog meer bloedend tegen uw democratisch gekozen muur gaat leggen?
  Groeten uit Sirte.

  Like

 4. lisa Says:

  Doorsturen naar de VARA

  Like

 5. Anton Says:

  Pakweg 10+ jaar geleden zat ik naast mijn zwager in de auto. De aanleiding weet ik niet meer, er zal in die tijd iets gebeurd zijn, want op een gegeven moment was het koningschap onderwerp van gesprek. “Handen af van het koningshuis”, was toen nog mijn mening. Het kan verkeren. Inmiddels ben ik door allerlei gebeurtenissen radicaal van mening veranderd. Weg met deze uitvretende club, die hoogstwaarschijnlijk ook nog eens ten onrechte op de troon zit. De PVV is naar mijn mening nog vrij mild, door het niet helemaal af te willen schaffen.
  Hoe zit het met de gooier van de waxinelichthouder? Nog steeds in voorarrest terwijl hem TBS boven het hoofd hangt? Met een beetje geluk en een huilende advocaat komt men voor moord tegenwoordig in Nederland met minder weg.

  Like

 6. leefbarbaar Says:

  De foutkrant Telegraaf kopt al weer met grote gotische chocoladeletters dat ome Geert woedend is over de cartoon. Gelul natuurlijk want het is een ziek spelletje; ze proberen van Geert iemand te maken, die alle dagen woedend is en deze krant noemt zich rechts, Ze zijn dus net zo rot als de SP-bode: het NRC.
  Dat iedereen de cartoon smakeloos vindt spreekt voor zich, maar wij moeten daar iets aan doen. Wordt nimmer lid van de vara, kijk nooit op Joop. Kijk niet naar VARAprogramma’s enz. en bestook de linxe fora met verstandige opmerkingen. Per slot wordt de hele rode Goebbelsbeweging betaald van ons geld, belastinggeld. Ik pik dat niet.

  Like

 7. deDeurs Says:

  We begrijpen toch wel dat Dominatrix een grote vinger in de politieke pap heeft? En dat ze Wilders’ bloed wel kan drinken? De – ik zal het netjes houden – koffietafelgesprekjes van Trix met haar knuffeltje Piet Hein zijn waarschijnlijk heel interessant. Zijn grootvader wipte Wilhelmina en bleef tijdens de Bezetting gewoon voor de Moffen werken, dus ik kan er wel naar raden.

  Like

 8. Herbert Says:

  Waarom gaan linkse haat-sites zoals joop niet eindelijk eens op zwart, maar juist wel sites zoals Het Vrije Volk en zoals ik zojuist lees, ook Angeltjes. 😦
  Je gaat je bijna afvragen hoeveel externe dwang er is geweest op deze sites om ermee te stoppen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: