Landgenoten & Vlamingen,

Zo vlak voor het weekend worden we nog even getrakteerd op een nieuwe Joop-cartoon!

Ik heb er maar even een dikke, zwarte rand omheen gezet, want deze ‘cartoon’ wat natuurlijk geen cartoon is, is werkelijk te triest en te sneu voor woorden. Wilders is neergestoken door Beatrix. Met een schaar. Beatrix wordt dus afgebeeld als zijnde een moordenares. Volgens mij staat dat gelijk aan majesteitsschennis. En volgens mij is dat strafbaar, maar wie ben ik?

Zeer onfris volk, die Gutmensch-Extremisten. Collaboratie is kennelijk van alle tijden. Collaboreren met hun moslimse vriendjes. Dat is VARA, dat is Joop. En ondertussen maar wachten op die eenzame gek die Wilders daadwerkelijk om zeep helpt.
Over het feit dat menige islamschool er lustig op los fraudeert, lezen we helaas niets op Joop. Er is namelijk 4.6 MILJOEN EURO verduisterd door 15 schoolbesturen, goed voor maar liefst 43 scholen. Justitie DOET NIETS.

Justitie doet weinig aan de fraudes omdat het Openbaar Ministerie ‘andere prioriteiten’ heeft en de misstanden moeilijk te bewijzen zouden zijn.

Gelul! Heeft Tofik Dibi, onze spoeddebat-fetisjist, hier al Kamervragen over gesteld en Ivo Opstelten (Justitie) naar de Kamer geroepen? Nee hè, liever niet hè, want Wilders speelt geen rol in deze omvangrijke fraudezaak, dus houdt meneer zijn bekkie dicht.

Het is overigens goed mogelijk dat deze zieke Joop-cartoon binnen enkele dagen verwijderd wordt. Wegens ernstige bedreigingen aan het adres van onze medewerkers. Het zal niet de eerste keer zijn.
De Jopulatie – helaas geen term van mijzelf – bedreigt al geruime tijd de heer Wilders, maar dat ziet ‘domrechts’ natuurlijk verkeerd.

Gelukkig maken PVV’ers geen cartoon over een neergestoken Çohen, of zo iets. De Gutmenschen-sekte/Jopulatie zou al schuimbekkend en onder leiding van een zekere Peter Breedveld door de straten marcheren.

Op zoek naar het Witte Tuigh.