Belastingbetaler belazerd door frauderende allochtonen.

Waarde lezers,

Vandaag lezen wij in Elsevier schokkende cijfers over uitkeringsfraude.

Uitkeringsfraudeurs hebben vorig jaar 119 miljoen euro onterecht ontvangen. Bijna de helft van het bedrag betreft oplichting via de bijstand. VVD-staatssecretaris Paul de Krom (Sociale Zaken) noemt de fraude onacceptabel.

Vorig jaar werd voor 12 miljoen euro aan bezit ontdekt dat voor het UWV geheim werd gehouden. In veel gevallen gaat het om onroerend goed. De meeste onregelmatigheden komen voor in Turkije, Marokko en Suriname.

Wat? Zijn er allochtonen bij betrokken? En dat weet Paul de Krom heel zeker? Het lijkt me sterk dat er allochtonen bij betrokken zijn, want volgens de Linxe Kerk zijn het allemaal lieve mensen die zich binnen no-time aanpassen aan onze Gebruiken & Gewoonten en ook geeft men onze economie een flinke oppepper. Ik zeg: spoeddebat, want zo praat je niet over deze meer dan welkome gasten die uit landen komen die wereldwijd hoog aangeschreven staan.

De nietsverhullende waarheid laat helaas een ander beeld zien. Sommige uitnemers bezitten huizen in het land van herkomst, of zelfs hele winkelstraten. Eenmaal in Nederland (waar het geld kennelijk niet op kan, want niet nader te noemen geldtransporteurs zetten doodleuk hun deuren open, zodat de euro’s ons om de oren vliegen) grijpen deze zielige mensen met een van pijn vertrokken gezicht naar de onderrug, met de mededeling dat men ècht niet kan werken en of er een autkiering aangevraagd kan worden. Nou, dat kan en als het niet snel genoeg gaat, slaat u nog eens met uw vuisten op de balie om het een en ander wat te bespoedigen.

Paul de Krom heeft als uitgangspunt dat alles tot op de laatste cent wordt teruggevorderd. Ik kan enig hoongelach niet onderdrukken, want de heer de Krom laat zich van zijn naïeve kant zien. De enige bevolkingsgroep die er lustig op los mag frauderen, zijn de allochtonen. Zo is het nu eenmaal. Kijk maar naar die ‘vredelievende’ islamscholen die ons voor miljoenen belazeren en er blijkbaar prima mee wegkomen. Deze omvangrijke fraude blijft ONBESTRAFT en dan zal Ali met zijn bezit in Marokko aangepakt worden? Haha!

Via deze grootschalige fraude maakt u kennis met de islam. Want volgens de islam mag je ongelovigen bestelen en bedriegen. Dat verzin ik niet, maar dit staat zo omschreven in het Boek waarvan ik de titel even kwijt ben. Ik weet wel dat dat Boek inmiddels miljoenen doden heeft veroorzaakt, maar da’s slechts een futiliteit.

Hoe komt het toch dat ik zo’n diepe minachting voor deze lui ontwikkel en wat zegt dat over mij? Het kan me eigenlijk geen reet schelen. Deze fraudeurs moeten linea recta het land uit. Met familie en al en tot nooit meer ziens!!

Lees verder op Elsevier en Telegraaf.

Maar we hebben ook goed nieuws! Geert Wilders van de Verzetsbeweging PVV is vandaag jarig. Namens ondergetekende en de medewerkers/lezers/commenters van Boilingpoints zeggen wij: PROFICIAT EN KEEP UP THE GOOD WORK!

Advertenties

11 Reacties to “Belastingbetaler belazerd door frauderende allochtonen.”

 1. robbie Says:

  En dit is maar het topje van de ijsberg, het gaat hier slechts om het bedrag waarvan nu bekend is dat het door fraude is verkregen, het werkelijke bedrag is natuurlijk hoger omdat niet alles aan het licht komt, veel onroerend goed staat op naam van familie of zelfs op naam van inmiddels overleden ooms en neven, dit is nauwelijks te controleren want voor een gemiddelde nederlandse ambtenaar lijken ze op de pasfoto allemaal op elkaar en ze heten allemaal ali of mohammed, ook de instanties in de thuislanden werken niet mee aan onderzoeken naar fraude vanwege het direkt of indirekt mee profiteren of corruptie en omkoperij, nogmaals, het gaat in dit niewsbericht slechts over fraude maar het meeste geld gaat verloren aan de te hoge uitkeringen waarvan een (groot) gedeelte naar het land van herkomst gaat en dan vooral de bijstandsuitkeringen, ik zal uitleggen waarom; heel veel inkomens liggen tussen de 1400 en 1900 euro per maand (beveiliging, onderwijs, ambtenaren etc.) deze inkomensgroep heeft geen of voor een minimaal bedrag recht op huurtoeslag, zorgtoeslag en/of andere kortingen of toeslagen omdat het inkomen te hoog is, een (als voorbeeld) eenoudergezin met 2 kinderen in de bijstand ontvangt bijna 1200 euro per maand als belastbaar inkomen, hierdoor ontvangt dit gezin het volle bedrag aan huur- zorg- en andere toeslagen maar omdat dit bedrag los van de uitkering wordt overgemaakt lijkt het of de bijstandstrekker zielig is maar alle bedragen bij elkaar opgeteld kom je op hetzelfde inkomen als de eerder genoemde arbeider, buiten nog het feit dat je in deze inkomenscategorie kwijtschelding krijgt van de gemeentelijke belastingen, (400 tot 700 euro per jaar), ze gewoon vakantiegeld krijgen, ( 650 tot 800 euro per jaar), de extra toeslagen voor schoolgaande kinderen !?! (sociale aktiviteiten, sportclubs en tegemoetkoming schoolkosten 700 tot 1000 euro per jaar) en dan ga ik er ook nog van uit dat je als je in de bijstand zit je geen auto bezit waar je in veel gevallen als je wel een vaste baan hebt een auto wel nodig hebt, ook hier voor de bijstandstrekker een besparing van minimaal € 300 per maand, de kinderbijslag wil ik in dit geval buiten beschouwing laten omdat een werkend gezin deze ook ontvangt, neemt natuurlijk niet weg dat deze ongeveer € 2000 per jaar wel bijgeschreven wordt op de rekening van de uitkeringsgerechtigde en dus extra inkomen is. De totale lijst aan voordeeltjes voor (vooral allochtone) bijstandstrekkers zal ik je in dit stukje besparen maar is op elke site van nederlandse gemeentes terug te vinden, ik adviseer je dit niet op te zoeken want je krijgt steeds minder zin in je werk.
  Bovenstaande voorbeeld geldt trouwens ook voor allochtonen die voor een minimum salaris werken zoals veel schoonmakers en/of landbouwmedewerkers uit het oostblok.
  Van alleen de netto uitkering kan men vaak prima rond komen, de toeslagen en teruggaves worden dan ook vaak over gemaakt naar het land van herkomst, hier wordt niet over gesproken in dit krantenartikel omdat het geen fraude betreft maar legaal inkomen is, ook wordt er niet gesproken over allerlei uitkeringen die rechtstreeks naar het buitenland over worden gemaakt omdat men er om de een of andere reden recht op heeft, kortom , ik denk dat het bedrag dat legaal verdwijnt vele malen groter is dan het eerder genoemde fraudebedrag, ook dit moet maar een keer aangepakt worden,
  Oja, dat boek waarvan je de naam kwijt bent is de knoran maar dat had het huisvarken je ook wel kunnen vertellen,
  Met vriendelijke groet

  Like

 2. Drs. J. A. Happolati Says:

  En dan dit:
  http://www.vlaamsbelang.org/0/8809/

  Like

 3. horatius Says:

  Dat we al jarenlang flink in de maling worden genomen is een publiek geheim, hoewel Pim Fortuyn hier al op attendeerde. Een paar maanden daarna werd hij vermoord door een Linkse activist.
  Verreweg de meeste ambtenaren zijn lid van de Linkse kerk dus van enige controle is natuurlijk geen sprake. Zelf graaien ze namelijk ook regelmatig uit de pot en de subsidieruif.

  Vele miljarden verdwijnen op onregelmatige wijze naar het buitenland en geen haan of politicus die er naar kraait want deze Nieuwe Nederlanders mogen niet gestigmatiseerd worden. Alleen Geert Wilders trekt regelmatig aan de alarmbel. Maar allemaal tevergeefs want de macht van de Moslims, de EU (de mensenrechten!) en de Koppejannen is voorlopig nog onaantastbaar.

  De Oude Nederlanders kunnen zometeen doorwerken tot de dood er op volgt en de gastarbeiders, asielzoekers, kennismigranten, illegalen en andere beroepswerkelozen zitten geriefelijk verschanst in de WAO, Wajongregeling en de Bijstand. In het land van herkomst hebben ze stiekem huizen, buitenvrouwen (complete harems), bordelen, landgoederen en andere geheime bronnen van inkomsten.

  Op een zeker moment verdwijnen een aantal ex-gastarbeiders naar Marokko en Turkije om te gaan genieten van hun oude dag. Het moge duidelijk zijn dat deze idealisten allemaal zéér oud gaan worden want die AOW is een aardig appeltje voor de dorst.

  In 2040 schrikken een aantal ambtenaren (misschien) wakker want dan komen ze tot de ontdekking dat deze AOWers allemaal minimaal honderd jaar zijn geworden.

  Wie zijn er nu gek?

  Die kaaskoppen of die kennismigranten?

  Like

 4. Hans de Zwart Says:

  Wij Nederlanders hebben toch ook eeuwenlang door hele wereld over geroofd? Nu komen anderen eens iets terughalen. Zo gaat dat. Ik begrijp de verontwaardiging niet helemaal. Ben ik op een verkeerde website belandt..

  Like

  • horatius Says:

   @Hans de Zwart,

   Wij Nederlanders hebben overal beschaving, orde en rust gebracht.
   In de Gordel van Smaragd wordt nog met respect en ontzag gesproken over Van Heutsz die daar regelmatig streng maar rechtvaardig orde op zaken stelde.

   Dat ‘iets terughalen’ beloopt intussen in de vele honderden miljarden sinds de jaren 70.
   U en ik betalen deze charitas waar 225 verschillende culturen en nationaliteiten driftig misbruik van maken.

   Mocht u enige behoefte hebben aan een verfrissend Links gedachtegoed over dit soort duistere zaken dan bevelen wij van harte Frontaal Naakt aan.

   Like

 5. Lebuïnus Says:

  @Hans de Zwart,
  U is niet op de verkeerde website beland (zonder dt).
  Kennelijk zijn Uw hersens ook teruggehaald en zoals U zelf al
  aangeeft kunt U het niet begrijpen.

  Like

 6. robbie Says:

  @hans de zwart,
  die landen zouden er ook zeker iets tegen gedaan hebben als dat kon of hebben er iets tegen gedaan, probleem hier is dat er niet tegen gevochten wordt maar slinks nederland er alles aan doet om alles wat dat tuig doet goed te praten of zelfs legaal te maken en de hufters altijd als slachtoffer neer te zetten en ondertussen aan u vragen of u door wil werken tot 67, het is slechts 6% van de bevolking maar ze beheersen 50% van het nieuws en zelden positief, oogkleppen af aub

  Like

 7. leefbarbaar Says:

  Dat de allochtonert fraudeert is algemeen bekend. Ik vind het veel erger dat ze legaal nog veel meer geld van ons krijgen. Dankzij de Musserts in Den Haag. Neem de AOW, de allochtoon hoeft maar 1 jaar in zijn leven gewerkt te hebben om AOW te krijgen, ze noemen het alleen anders. Neem de toeslagen voor zielepoten: in 010 zijn ze zo gul met toeslagen bij de Soos dat een topallochtoon 30.000 euro aan toeslagen ontvangt en dat in de bijstand!
  Ons probleem is dus: PvdA. Ze kopen de stemmen van het haatvolk met ons geld. En dat moet stoppen.

  Like

 8. treintrien Says:

  http://www.metronieuws.nl/amsterdam/kosten-bijstand-almere-stijgen-astronomisch/SrZkih!bX1HZDlDIkeCo/

  Dus.

  Like

 9. leefbarbaar Says:

  Lol: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/09/de_laatste_fatwa.html#more
  Moslims schijnen niet de deugen. Zelfs bij GsL is het licht gaan branden.

  Like

 10. Jane Doe Says:

  tja,weliswaar jaren later,maar ik wil hier toch ook nog even op reageren.
  Het kan namelijk nog erger.
  Wat te denken van allochtone ‘medelanders’ die zelf als ambtenaar bij Sociale Zaken werken.
  Ik heb niets tegen de personen zelf,maar wel tegen die stiekeme mentaliteit,waarmee ze ook daar de neiging vertonen onder de tafel te trappen naar westerlingen.
  Vraag eens bijzondere bijstand aan als nederlander,en je zult maar net zo’n persoon treffen,die zich bezig gaat houden met jouw aanvraag.

  En dan vervolgens,na tig bewijsstukken opgestuurd te moeten hebben, in een beschikking gaat bepalen,dat jouw verhuizing niet noodzakelijk was,en dat je dus die bijzondere bijstand wel kunt vergeten.
  Mij lijkt een urgentie verklaring noodgedwongen genoeg als je in een maatschapplijke tijdelijke opvang verkeert, maar deze persoon vond blijkbaar zelf, dat die urgentie dan maar geweigerd had moeten worden,want dan had sociale zaken(die persoon dus) ook geen last met jou gehad.
  Dat komt er nu van als je de pech hebt geen allochtoon-lander te zijn.
  Had ik dat wel geweest,dan had men vast milder gereageerd.

  daarnaast zal er ook wel zo’n anti-persoon zich bezig hebben gehouden met de jaaropgaaf.
  Deze had ik kunnen gebruiken,om belastingteruggave in werking te zetten.
  Ware het niet,dat betreffende ambtelijk persoon weliswaar het bruto gevorderde bijstandsbedrag onder uitkering heeft geplaatst.
  Maar van die bruto vordering verzaakt heeft de gevorderde loonheffing daarvan bij loonheffing te plaatsen.

  daar staat nu dus gewoon ‘ 0’ .

  Belastingdienst geeft bij aangifte aan,als er ‘ 0’ staat,moet je ook ‘ 0′ opgeven.
  Wat dus inhoudt, dat je dan niets terugkrijgt.

  Uiteraard is dit incorrect,want een brutobedrag bevat altijd loonheffing. Ook bij negatief bedrag.
  En aangezien ik dit uit eigen zak heb moeten betalen aan sociale zaken,heb ik het recht dit terug te vragen bij belastingdienst.

  Het is al raar genoeg,dat sociale zaken loonbelasting op de klant verhaald,aangezien de klant zelf die schuld feitelijk niet heeft aan sociale zaken,maar de belastingdienst de verschuldigde is.
  Tenslotte hebben zij het ook geind.

  enfin.
  Gemaktzucht dient sociale zaken,en dus moet de klant het verder maar zelf uitzoeken met belastingdienst.

  doch op het moment dat de klant dit dan ook wil doen middels een aangifte,blijkt sociale zaken dit zelf onmogelijk te maken,door per jaaropgaaf bij loonheffing niets aan te geven.

  blijkbaar vinden zij naast het feit dat de kous voor hen afgedaan is,dat klant verder ook maar nergens geen recht op zou hebben,dus nemen alsvast voorzorgsmaatregelen om te voorkomen dat de klant ook maar iets hiervan terug zou kunnen verhalen.

  De personen die zich tot nu toe bezig heben gehouden met mijn kwesties. zijn wat mij betreft personen die eigengereid bezuinigingsmatig discrimineren.

  Het is helaas wel degelijk opvallend te noemen,hoe vaak allochtone medelanders ontzien worden ongeacht correct of niet, terwijl autochtone nederlanders daarentegen vooral nietsontziend worden benaderd,ongeacht correct of niet.

  Word een beetje beu onderhand van dat cliche omm de lieve vrede te bewaren met die medelanders.
  Geen wonder dan dat ze vaak from bad to worse gaan,zich onaangepast gedragen,en nog arroganter,zo’n beetje eisen dat de nederlanders zelf zich maar aan dienen te passen aan hun cultuurmentaliteit.
  Word ze dergelijke zelfingenomenheid immers ook niet makkelijk gemaakt?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: