Jan Kees de Jagert.

Landgenoten,

Volgens medewerker Horatius gaat dit weblog per 1 januari 2012 weer van start. Hij kon weleens gelijk hebben, maar juicht u niet te vroeg. Ik ben van plan slechts één stukkie per week te schrijven. Ik ben namelijk druk doende met Photoshop CS5. Hierboven ziet u een meesterwerk probeersel. Een ander probeersel vindt u op TWITVB.

Goed, de Euro. De Gulden heeft het vanaf de Middeleeuwen tot 2002 volgehouden. Daarna werd het om zeep geholpen door figuren die vonden dat de Euro veel beter was. De Euro heeft het amper tien jaar volgehouden… Tel uit, je winst!
Ik denk dat die chocolade Sinterklaasmuntjes nog meer waard zijn, tegenwoordig. Wees er derhalve zuinig op!

Tot januari.

So long, sinners!

Advertenties

6 Reacties to “Jan Kees de Jagert.”

 1. horatius Says:

  Nou, probeersels…

  Als Boilingpoints dit niveau kan handhaven loopt hij het niet geringe risico in aanmerking te komen voor de WBOH Beeldende Kunstprijs 2012.

  Over de Euro kunnen we hier wel grappen maken maar we moeten niet gek opkijken als we over enkele jaren 100.000 zachte Euro’s moeten betalen voor een heel wit of een pak halfvolle melk. Hyperinflatie dus als de geldpersen ongelitimeerd Euro’s blijven drukken in een wanhopige poging de financiële crisis de baas te worden. Laten we echter optimistisch blijven. Jan Kees de Jager waakt dag en nacht over onze spaartegoeden en pensioenen en uiteindelijk gaan we er heel misschien nog dik aan verdienen als de Grieken – eindelijk – aan het werk gaan en hun belastingen gaan betalen. Zo niet, dan zien we elkaar volgend jaar bij de Voedselbank. Gezamenlijk met Achmed en Fatima want ook die moeten de broekriem aanhalen.

  Of worden deze gestigmatiseerde en gediscrimineerde etnische minderheden ontzien middels verhoogde subsidies, zorgtoeslagen, huurtoeslagen en kindertoeslagen? Ondanks (of juist via) de gedoogsteun van de PVV wordt deze onderklasse van Antillianen, Marokkanen, Somaliërs, Turken en andere beroepswerkelozen ontzien bij de huidige bezuinigingen en ombuigingen. Henk en Ingrid, beiden actief in het arbeidsproces, moeten dus de volle klap opvangen van de huidige financiële crisis.

  De massa-immigratie gaat gewoon door evenals de Asielzoekersindustrie. Allemaal op bevel van de EU in het kader van de Mensenrechten en de vrije uitwisseling van arbeidskrachten en kennismiganten en vooral niet te vergeten de beoogde Islamisering van Europa.

  Tot 2012!

  Like

 2. E.Eliveld Says:

  YESS!!!!

  Welkom terug kameraad.

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  BP,
  wens je hoe dan ook het allerbeste, natuurlijk ook je gezin. Wellicht treffen we elkaar hier weer of op het Binnenhof. Je weet maar nooit.
  groet Leefbarbaar

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  He BP, een moslim met een strafblad, vermoord mensen op een kerstmarkt. Wapengek en wietteler en vervroegd vrijgelaten. Dan gaan je vingers jeuken toch?
  Aan de andere kant erger je je dood als je straks weer hoort op de oude media, hoe de PVV de schuld is van dit bloedbad, hoe de arme haatbaard in een hoek werd gedrukt enz enz. En dat ze zo’n schaamtekultuur hebben etc. Ja, eigenlijk kan ik het wel begrijpen, dat je hier geen tijd meer aan wilt verspillen. Veel wijsheid toegewenst.

  Like

 5. Boilingpoints Says:

  At Leefbarbaar,

  Alles goed? 😉

  Ik wil hier inderdaad geen tijd aan verspillen. Neemt niet weg dat ik deze aanslag vreselijk vindt. Onder de doden is zelfs een kind van anderhalf! De vuile schoft…

  In het nieuwe jaar tik ik wekelijks een stukkie, maar dat had je al begrepen. Ik zal mijn pijlen voornamelijk richten op Linx en grappen over die ‘andere bevolkingsgroep’ mogen natuurlijk niet uitblijven.

  Het ‘Zwartboek Foutlinxen’ is even niet te zien op BP, de widget staat op inactief, vanwege de nieuwe lay-out, maar keert natuurlijk weer terug met alle inhoud, want jij hebt er behoorlijk wat werk ingestopt! 😉

  Alvast mooie Feestdagen!

  Like

 6. leefbarbaar Says:

  BP,
  het boek foutlinxen heb ik zelf ook op een laag pitje gezet. Om dezelfde reden als dat jij stopte met bloggen; je word er doodmoe van. Bijna dagelijks is rood tuig in het nieuws en iedere keer weer moet je feiten naar boven halen via Google en het stukje plempen. Soms moet je lang zoeken omdat ledenlijsten van de politieke partijen niet openbaar zijn en soms halen ze de voorpagina van de oude media, zoals nu weer de volstrekt nutteloze rode nitwit Bussemakert, die rijk wordt van de falende studenten van de Hogeschool Amsterdam. Dan heb je nog de neponderzoekers, die maar een eind weg prutsen en toevallig lid zijn van de PvdA of GsL zodat hun onderzoek altijd uitwijst dat de PVV slecht is. En de duizenden allochtonen, die raadslid zijn en 14 stichtingen op hun naam hebben staan, die allemaal subsidie krijgen om de islam te verspreiden. Het is bijna te veel. Je wordt een jongetje met je vinger in dijk, zolang de oude media, de verrotte oude politiek en alle overheidsinstellingen je land weggeven en hun zakken vullen. Af en toe moet je gewoon wat anders doen. Zoals de feestdagen vieren met je vrienden en familie. En dat ga ik dus doen en wens iedereen fijne feestdagen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: