Waarde lezers,

Christenen en moslims op de vuist in Nigeria, kopt Elsevier. Maar is dat eigenlijk wel zo? Worden de Christenen aldaar, niet gewoon aangevallen door de Baardmannen? Gaat daar maar van uit. Moslims plegen bloederige aanslagen, steken kerken in brand en meer van dat soort gewelddadigheden.
De Nigeriaanse bevolking bestaat uit 50% Christenen en 50% Moslims. Vroeg of laat gaat dit problemen geven, want al 1400 jaar wordt de islam met het zwaard verspreid en dit alles in naam van een zelfverzonnen figuur. Onderwerping en Wereldheerschappij zijn de steekwoorden die bij dit geloof systeem horen.

De ‘wereldleiders’ spraken hun ‘afschuw’ uit en men schoof weer achter het Kerstdiner. Wij hebben wat geroepen en daar moet men het dan maar mee doen.
We wachten nog steeds op de felle, afkeurende woorden van figuren als Tofik Dibi en Ahmed Markoek. (Vrede zij met hen.) Maar het blijft stil. Zó stil, dat het pijn doet aan onze oren. Maar wat kunnen deze lieden met hun selectieve verontwaardiging eigenlijk melden? Ze zouden hun moslimbroeders kunnen afvallen en hun Heilige Boek verafschuwen, omdat daar in te lezen valt dat o.a. Christenen omgebracht dienen te worden. Welnu, dan kunnen we lang wachten, deze lieden houden liever hun laffe mond dicht.

En het vrome mensch Pechtold? Niets! Geen reactie. Dat komt namelijk omdat hij die Geert Wilders niet kan koppelen aan deze ‘religieuze onlusten’ (zoals de objectieve NOS het omschrijft), want dat is namelijk zijn partijprogramma: tégen Wilders.
Waren de rollen omgedraaid, dan had Pechtold weer een stok om mee te slaan. ‘Wilders zaait haat, zelfs tot in Nigeria’.

En de islamitische leiders? Ook die houden hun mond dicht. Behalve als er ergens op de wereld een tekening van de Pedofeet opduikt… Dan komen de woeste Baardmannen uit hun holen en beginnen direct met het uiten van doodsbedreigingen.

Zo, we hebben weer eventjes de kwaadaardige islam ontmoet. Ditmaal in Nigeria.
Geert heeft gelijk!

Ik wens u een prettige jaarwisseling en tot 2012!