Christenvervolging in Nigeria.

Waarde lezers,

Christenen en moslims op de vuist in Nigeria, kopt Elsevier. Maar is dat eigenlijk wel zo? Worden de Christenen aldaar, niet gewoon aangevallen door de Baardmannen? Gaat daar maar van uit. Moslims plegen bloederige aanslagen, steken kerken in brand en meer van dat soort gewelddadigheden.
De Nigeriaanse bevolking bestaat uit 50% Christenen en 50% Moslims. Vroeg of laat gaat dit problemen geven, want al 1400 jaar wordt de islam met het zwaard verspreid en dit alles in naam van een zelfverzonnen figuur. Onderwerping en Wereldheerschappij zijn de steekwoorden die bij dit geloof systeem horen.

De ‘wereldleiders’ spraken hun ‘afschuw’ uit en men schoof weer achter het Kerstdiner. Wij hebben wat geroepen en daar moet men het dan maar mee doen.
We wachten nog steeds op de felle, afkeurende woorden van figuren als Tofik Dibi en Ahmed Markoek. (Vrede zij met hen.) Maar het blijft stil. Zó stil, dat het pijn doet aan onze oren. Maar wat kunnen deze lieden met hun selectieve verontwaardiging eigenlijk melden? Ze zouden hun moslimbroeders kunnen afvallen en hun Heilige Boek verafschuwen, omdat daar in te lezen valt dat o.a. Christenen omgebracht dienen te worden. Welnu, dan kunnen we lang wachten, deze lieden houden liever hun laffe mond dicht.

En het vrome mensch Pechtold? Niets! Geen reactie. Dat komt namelijk omdat hij die Geert Wilders niet kan koppelen aan deze ‘religieuze onlusten’ (zoals de objectieve NOS het omschrijft), want dat is namelijk zijn partijprogramma: tégen Wilders.
Waren de rollen omgedraaid, dan had Pechtold weer een stok om mee te slaan. ‘Wilders zaait haat, zelfs tot in Nigeria’.

En de islamitische leiders? Ook die houden hun mond dicht. Behalve als er ergens op de wereld een tekening van de Pedofeet opduikt… Dan komen de woeste Baardmannen uit hun holen en beginnen direct met het uiten van doodsbedreigingen.

Zo, we hebben weer eventjes de kwaadaardige islam ontmoet. Ditmaal in Nigeria.
Geert heeft gelijk!

Ik wens u een prettige jaarwisseling en tot 2012!

Advertenties

10 Reacties to “Christenvervolging in Nigeria.”

 1. horatius Says:

  BP legt hier weer de vinger op een zeer gevoelige plek: namelijk de sinistere agenda van de Islam die behelst de wereldwijde invoering van de sharia door religieuze Baardmannen.

  Er zijn personen die er van uitgaan dat sinds 9-11 de Derde Wereldoorlog is uitgebroken tussen het vrije Westen en de politieke – dus radicale – Islam. Praktisch overal waar momenteel bloedige conflicten worden uigevochten zijn er moslims bij betrokken en dat kan geen blind toeval zijn. Zelfs hier in het gastvrije, tolerante en verdraagzame Nederland worden er bijeenkomsten verstoord door lieden die liever vandaag dan morgen de sharia wilen invoeren. Voorlopig zou het slechts gaan om ‘onschuldige incidenten’ volgens de Linkse kerk. Gepleegd door moslims die tijdelijk de juiste weg (Mekka of de Sociale Dienst) kwijt zijn.
  In Irak bestrijden de Shi’iten en de Soennieten elkaar op leven en dood. Een scenario dat op termijn ook in West-Europa kan gaan plaatsvinden als de massa-immigratie vanuit de moslimlanden niet snel aan banden wordt gelegd.

  Heeft die immigratie dan niets goeds opgeleverd? vraagt de argeloze autochtoon.
  Jazeker! Ons stadsbeeld wordt opgesierd door vrolijke minaretten en sierlijke hoofddoeken in tal van modieuze kleuren.
  Marokkaanse jongeren hebben zich stevig verenigd in de Wajongregeling en bieden ongelovige voorbijgangers hun diensten aan. Homo’s en joden hebben het hier nog nooit zo goed gehad en onze blonde meiden worden op een voetstuk gezet en verwend door charmante jongeren met een bontkraag en kaalgeschoren achterhoofd. ALI B. domineert onze Top-40 met vrolijke rap en Tofik Dibi is uiterst flexibel in de politiek en andere zaken en heeft dus volkomen terecht een ruim inkomen.

  Maar terzake: wat er nu in Nigeria gebeurt kan over pakweg 10-20 jaar ook in de Lage Landen gebeuren bij ongewijzigd beleid op het gebied van de Gezinshereniging, Asielzoekersindustrie en de z.g. kennismigratie vanuit de landen die zijn getroffen door de Arabische Lente.

  Mochten wij onverhoopt het volgend jaar worden ontboden op het Stembureau om alwéér onze stem uit te brengen dan is de keus voor de Oude Nederlander die geen geloof meer hecht aan het multiculturele sprookje niet zo heel moeilijk.

  Laat die Roemer maar lullen met zijn schone beloften van hogere uitkeringen in deze barre tijden.
  Wilders had gelijk over de multikul, over het schrikbewind van de EU en de Schurkenstaat Griekenland.

  Om over de bedoelingen van de Moslim Broederschap maar te zwijgen….

  Like

 2. Lebuïnus Says:

  Heer BP fijn om weer wat van U te horen.

  Zoals Horatius weer pijnlijk duidelijk neerzet, komt het schrikbeeld van islamisering vanzelf naar ons
  toe asieleren en dit gewaarborgd door wel of niet bestaande wetten en verdragen.

  Nu vind ik het begrip Nigeriaan in combinatie met moslim een soort overtreffende trap van een ramp
  in het kwadraat, in huiselijke kring formuleer ik het voornoemde wat directer, maar dit terzijde.

  Terwijl het voorkomen van de totale ondergang van Europa/het Westen zo eenvoudig is te realiseren.
  Het onmogelijk maken van de voortdurende parasietenstroom – ten onrechte asielzoekers/vluchtelingen – genoemd.
  Het terugsturen van de onaangepasten en criminelen ( wie ziet het verschil ?)
  De bemoeienis vanuit het Westen met achterlijke moslimlanden staken en ontwikkelings h u l p stopzetten.
  Dan voorkom je dat bv in Noord-Afrika zo´n 50% van de bevolking onder de 25 jaar is, wat inhoudt dat deze
  aanwas in de afgelopen kwarteeuw is bijgeneukt.
  In deze gebieden is tenslotte genoeg kleinvee voorhanden – kameel mag ook – om je besneden lul leeg te pompen.
  Dit uiteraard met toestemming van de plaatselijke imam.

  Heer BP en alle anderen fijne jaarwisseling en een gezond 2012.

  Like

 3. Siem Says:

  Wat fijn dat je weer schrijft. We hebben het broodnodig!
  Folle lok en seine yn 2012!

  Like

 4. vlaanderenkookt Says:

  Hoi,

  Leuk dat je verdergaat met de blog!

  Like

 5. Richard Says:

  Jij zou toch ophouden met bloggen?

  Like

 6. leefbarbaar Says:

  Je hoeft geen christen te zijn om te worden vervolgd in 010. Je hoeft geen kruisje te dragen en niet naar de kerk te gaan om haat over jezelf af te roepen. Het sterft hier van de moslims (goede en slechte) die jouw geld willen en zich geroepen voelen om jouw inferieure levenshouding af te straffen. Egypte is dichterbij dan je denkt. Vooral omdat de PvdA, voorop en de rest van de oude politiek er achteraan, er alles aan doet om de haatmensch tevreden te houden. Wat natuurlijk niet kan, want ook al rijden ze in een mercedes en hoeven ze nimmer te werken en krijgen zelfs AOW als ze 65 zijn, dan nog is het niet genoeg. Het is nooit genoeg. Ik weet dat. Cohen nog niet en de rest van de foute politici evenmin.Het grote verschil met piramideland en ons is dat alle ellende hier wordt afgedaan als “incidentjes”. Pas als het Tahirplein op het Binnenhof ligt gaat er wat veranderen. Of totdat de olie op is.

  Like

 7. multidifficulti Says:

  Bommen en granaten in de kerk, uiteraard met haatbaarden als dader is zo gewoon dat geen hond er meer van op kijkt. Ik heb er zelf ooit wat over geschreven zie Palestijnen van de Filippijnen. Ook toen was het aan de linkerkant behoorlijk stil. Ik heb eerder een Socialistisch Populist (SP-er) en andersglobalist eens gevraagd zijn mond open te doen over de bedreigingen van de linkerkant gericht aan een mede-andersglobalist. Maar Dirty Harry van Bommel houd zijn kaken op elkaar en ziet vrolijk toe hoe zijn mede-andersglobalisten bedreigd worden. Dat is nou de real-politiek van links, de andere kant opkijken.

  Like

 8. Maci Says:

  Even off topic, maar voor André/BP en alle bekende en onbekende reaguurders, de beste wensen voor 2012.
  Moge dit blog blijven bestaan met de nodige humor en de broodnodige kritiek.

  Like

 9. Boilingpoints Says:

  U ook een gezond 2012 en denk aan uw bloeddruk! 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: