IEDEREEN EEN GEZOND 2012! (Ook namens vrouw & kind)

Waarde lezers,

In de laatste week van 2011 kwam Job Cohen nog even met een komisch bericht:

‘De PvdA wil volgend jaar nadrukkelijk de confrontatie zoeken met de PVV. De sociaal-democraten hopen zo de coalitie te destabiliseren en weggelopen kiezers terug te winnen.’

Haha! Cohen opent de aanval op die Geert Wilders die haat zaait, discrimineert en ‘kwetsbare groepen in de hoek zet.’ Heeft Cohen zijn aangever al op de hoogte gesteld, want zelf weet deze farizeeër weinig tot niets uit te brengen.
Cohen noemt Wilders ‘een pure machtspoliticus’. Als Wilders zoiets roept, gaat het in de Tweede Slaapkamer weer twee weken lang over ‘de toon in het debat’. Maar goed, geeft niet Job, ook Brullende Muizen mogen zomaar iets roepen wat nergens op slaat.

Job Cohen, een demagoog waar we beleeft U tegen zeggen en diezelfde Cohen gaat Wilders wel eventjes fileren? Is meneer sado masochist of zo? Wilders maakt met twee vingers in de neus gehakt van ‘m. Dit wordt schitterende televisie.

De PvdA heeft last van twee problemen: de kiezers lopen weg en men heeft geen eigen verhaal. Net D’66. Die hebben ook geen eigen verhaal. Ja, eentje dan; tégen Wilders. Dat is het partijprogramma van D’66 en nu dus ook van de PvdA.

‘Cohen hoopt dat de coalitie van VVD, CDA en PVV snel uit elkaar valt. ‘Hoe eerder dit kabinet weg is, hoe beter.’

Cohen ziet natuurlijk liever een ultra-links kabinet dat onze landsgrenzen nóg verder openzet. Nóg meer Somaliërs binnenlaten, die bij binnenkomst meteen een eisenpakket op tafel smijten. Somaliërs, hou op alstublieft. Het meest uitgekookte volk wat er bestaat. Qat-kauwende luiaards die helemaal niets bijdragen en zomaar ergens – uit protest – een tentenkamp opslaan, omdat men ‘uitgeprocedeerd’ is. ‘Uitgeprocedeerd’ bestaat niet eens in Nederland. Als je als ‘vluchteling’ uitgeprocedeerd bent, krijg je vanzelf weer een nieuwe asielprocedure aangeboden. Gratis af te halen bij het IND, maar wél eerst je tentje opruimen.

Landgenoten, we kijken reikhalzend uit naar Job’s precisiebombardement op de PVV. Dat wordt smullen en ondertussen daalt het aantal PvdA-zetels tot onder het vriespunt. Krijgen we toch nog een horrorwinter.

So long, sinners!