LOL. Cohen gaat de PVV aanvallen.

IEDEREEN EEN GEZOND 2012! (Ook namens vrouw & kind)

Waarde lezers,

In de laatste week van 2011 kwam Job Cohen nog even met een komisch bericht:

‘De PvdA wil volgend jaar nadrukkelijk de confrontatie zoeken met de PVV. De sociaal-democraten hopen zo de coalitie te destabiliseren en weggelopen kiezers terug te winnen.’

Haha! Cohen opent de aanval op die Geert Wilders die haat zaait, discrimineert en ‘kwetsbare groepen in de hoek zet.’ Heeft Cohen zijn aangever al op de hoogte gesteld, want zelf weet deze farizeeër weinig tot niets uit te brengen.
Cohen noemt Wilders ‘een pure machtspoliticus’. Als Wilders zoiets roept, gaat het in de Tweede Slaapkamer weer twee weken lang over ‘de toon in het debat’. Maar goed, geeft niet Job, ook Brullende Muizen mogen zomaar iets roepen wat nergens op slaat.

Job Cohen, een demagoog waar we beleeft U tegen zeggen en diezelfde Cohen gaat Wilders wel eventjes fileren? Is meneer sado masochist of zo? Wilders maakt met twee vingers in de neus gehakt van ‘m. Dit wordt schitterende televisie.

De PvdA heeft last van twee problemen: de kiezers lopen weg en men heeft geen eigen verhaal. Net D’66. Die hebben ook geen eigen verhaal. Ja, eentje dan; tégen Wilders. Dat is het partijprogramma van D’66 en nu dus ook van de PvdA.

‘Cohen hoopt dat de coalitie van VVD, CDA en PVV snel uit elkaar valt. ‘Hoe eerder dit kabinet weg is, hoe beter.’

Cohen ziet natuurlijk liever een ultra-links kabinet dat onze landsgrenzen nóg verder openzet. Nóg meer Somaliërs binnenlaten, die bij binnenkomst meteen een eisenpakket op tafel smijten. Somaliërs, hou op alstublieft. Het meest uitgekookte volk wat er bestaat. Qat-kauwende luiaards die helemaal niets bijdragen en zomaar ergens – uit protest – een tentenkamp opslaan, omdat men ‘uitgeprocedeerd’ is. ‘Uitgeprocedeerd’ bestaat niet eens in Nederland. Als je als ‘vluchteling’ uitgeprocedeerd bent, krijg je vanzelf weer een nieuwe asielprocedure aangeboden. Gratis af te halen bij het IND, maar wél eerst je tentje opruimen.

Landgenoten, we kijken reikhalzend uit naar Job’s precisiebombardement op de PVV. Dat wordt smullen en ondertussen daalt het aantal PvdA-zetels tot onder het vriespunt. Krijgen we toch nog een horrorwinter.

So long, sinners!

Advertenties

4 Reacties to “LOL. Cohen gaat de PVV aanvallen.”

 1. lisa Says:

  Terminale partij zieligJob

  Like

 2. leefbarbaar Says:

  Cohen denkt manneke Peggold is groot geworden door tegen de PVV te zijn dus dat kan ik ook. Nu is vissen in dezelfde vijver al niet slim, maar het is volkomen dom om niet in te zien dat de PvdA ook ergens voor staat. Want wat Cohen ons ook allemaal gaat beloven het blijft een feit dat de PvdA staat voor: onbeperkt graaien door ambtenaren en semi-ambtenaren, onbeperkte immigratie van nuttelozen, al ons geld naar Europa, ons bestuur weggeven aan Europa en iedere moslim een niet bestaande baan geven of een uitkering tot de dood. Ik denk dat ik toch maar PVV stem.
  Trouwens; alle PvdA-tuig is fel tegen de dierenpolitie. Alleen maar omdat de PVV hier achter staat (en alle kinderen in Nederland) en dus staat de PvdA voor onbestrafte dierenmishandeling. En ritueel slachten door hun stemvee. Valt niet recht te lullen Job, gaat je nooit lukken.

  Like

 3. horatius Says:

  Wat heeft de PvdA ons land nog te bieden?

  Een generaal pardon voor al die zielige Mauro’s die al op zeer jonge leeftijd op het vliegtuig werden gezet door hun slimme (niet onbemiddelde) ouders.
  Een ‘keiharde’ aanpak van Marokkaanse deugnieten die bestaat uit het verhogen van hun Wajonguitkering en hooguit een taakstraf. Is men ziek, zwak of misselijk of heeft men nog last van een kater dan wordt men naar huis gestuurd met een fikse reprimande.
  Het op strategische posten aanstellen van moslims die de voorbode zijn van een shariapolitie.
  Iedere asielzoeker is per definitie zielig, ongeacht zijn strafblad of religieuze agenda.
  Met jaren 70-politiek wil men de huidige problematiek op het gebied van de harde criminalteit, straatterrreur, misbruik van sociale voorzieningen, verloedering en verpaupering aanpakken.

  Cohen is natuurlijk geen partij voor Geert Wilders in het debat over de radicale Islam en de asielzoekersindustrie.
  Ons volk moet de komende jaren flink de broekriem aanhalen (de pensioenen gaan omlaag!) en dan kan met het niet verkopen onze grenzen wagenwijd open te stellen voor economische gelukszoekers zoals Somaliërs, Bulgaren, Roemenen, Grieken en het wrakhout van de Arabische Lente. Een lente die ondertussen wel erg lang gaat duren…

  De PvdA is verworden tot een partij die nog uitsluitend de belangen wil behartigen van haar eigen achterban bestaande uit Turken, Marokkanen, Irakezen, Iraniërs, Somaliërs en Afghanen.
  Verrek, dat zijn toch allemaal moslims, concludeert de alerte autochtoon.
  Precies! En mocht het conflict tussen de VS en Iran in de loop van de komende maanden gaan escaleren dan blijken met name die Iraniërs die in het gastvrije westen onderdak hebben gevonden als politiek vluchteling zich plotseling te ontpoppen als terroristen die hier dood en verderf gaan zaaien.

  Met name de PvdA is verantwoordelijk voor het toelaten van deze uiterst gevaarlijke vijfde colonne die hier ongehinderd cellen kunnen vormen om de Arabische lente op het juiste moment naar West-Europa te verplaatsen.
  Van de burgemeesters en politiefunktionarissen van PvdA-signatuur hoeven we niets te verwachten mocht hier de zaak uit den klauwen lopen. Dit geldt tevens voor de Linkervleugel van het CDA: in feite wordt ons land nog steeds geregeerd door de Spekmannen en de Koppejannen. Vertegenwoordigers van de Linkse Kerk die uit zijn op lucratieve baantjes in Stichting Vluchtelingenwerk, de Geitenwollensokkenbrigade en andere onderafdelingen van de Moslimbroederschap.

  Het slechtste wat ons land kan overkomen is een kabinet o.l.v. Job Cohen.
  Moslims op ministersposten, nog meer burgemeesters met een dubbele nationaliteit zoals in Rotterdam. Een algeheel generaal pardon voor iedere vluchteling en asielzoeker die momenteel in ons land verblijft. Een signaal voor de mensensmokkelaars om er nog een tandje bij te zetten richting de Verzorgingsstaat Nederland.
  Onder druk van de komende extra bezuinigingen zal er onder onze bevolking een mentaliteitsverandering gaan plaatsvinden t.a.v. de geluksbeproevers die momenteel ons land dreigen te overpoelen onder het mom van kennismigranten, politiek asiel en andere slimme smoezen.

  De verzorgingsstaat is aan een stevige revisie toe en dat kunnen wij niet toevertrouwen aan Job Cohen en consorten.
  Ook Achmed en Fatima zullen moeten inleveren en dat betekent eindelijk aan het werk gaan en niet meer thuis op de bank zitten en klagen over die ongelovige kaaskoppen. De handen uit de mouwen en de burka steken en helpen met het – desnoods – handmatig ophogen van onze dijken.

  Wie protesteert of de zaak saboteert kan in het kader van de Ontwikkelingssamenwerking een gratis one-way-ticket verkrijgen richting het voormalige thuisland. Voor voedselpakketten wordt gezorgd en iedereen krijgt een foto van Geert Wilders mét handtekening als extra afscheidsgeschenk.
  Van oom Geert kan veel worden gezegd maar hij is echt geen onmens!

  Mocht er dit jaar onverhoopt nieuwe verkiezingen noodzakelijk zijn om definitef de bokken van de schapen te scheiden dan geven wij u in overweging uw stem te geven aan de PVV.

  Like

 4. jager Says:

  Nou dat zal me een aanval worden van de linkerflank.
  Voor een poedel zijn we niet bang..
  Jij ook de beste wensen en jawel, mijn blog doet het ook weer! 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: