Landgenoten,

Ik dacht, laat ik weer eens een andere header in elkaar flansen. Lekker grungy en dirty. Is het wat?

Enfin, even terugblikken op de afgelopen week. Wat natuurlijk meteen opvalt, is de absurd lage ‘straf’ die ene Bilal (een Marokkaan) opgelegd kreeg:

‘De achttienjarige Bilal el B., die een politieagent ernstig heeft mishandeld, heeft van de rechter een taakstraf gekregen van twintig uur. Politici en vakbonden zijn verbijsterd over de lage straf, omdat de overheid geweld tegen agenten juist harder wil straffen.’

Maar denkt u hier niet te licht over. Bovengenoemde kennismigrant moet volgens onbevestigde berichten twintig uur lang weerloze geitjes bevruchten op een nabijgelegen kinderboerderij. Ga er maar aanstaan. Tevens moet deze toch al zwaar gestrafte ‘Nederlander’ – want zo moeten we hem zien van de Gutmenschen-sekte – 200 euro boete betalen. Dat houdt in dat meneer door weer en wind er op uit moet, om een extra handtas te stelen. Ik word al moe als ik eraan denk.

Wat zit u nu te lachen? Housop, want volgens het gezaghebbende haatblogje ‘Joop’ komt humor van links en niet van rechts. Kogels, terreur en andere ongewenste elementen komen ook van links, maar daar horen we hen niet over.

Terug naar die kutmarokkaan die een agent zwaar mishandelde. Ten eerste; waar haal je het lef vandaan om een agent op z’n bek te slaan? En ten tweede; wat is dit voor een agent? Waarom sloeg hij niet terug, of zijn we al zover van huis dat agenten dat maar uit hun hoofd laten, omdat zij dan wellicht voor het gerecht gebracht worden?

‘Ondanks de verwondingen achtte de rechter niet bewezen dat El B. de agent doelbewust zwaar lichamelijk letsel wilde toebrengen.’

Als de dader een buitenlander is, acht een rechter vrijwel nooit iets bewezen. Heel gek.
Goh, hoe komt het toch dat steeds meer Nederlanders wakker worden en hun billen afvegen met onze Rechtsspraak en goh, hoe komt het toch dat steeds meer Nederlanders wakker worden en een intense haat ontwikkelen jegens deze ‘rotjongens’, zoals Links hen vaak noemt?

De dader had dit in z’n eigen land moeten flikken. Dan kwam hij er niet vanaf met twintig uur schapies aaien.

Prettig weekend!