Waarde lezers,

Een twitteraar was zo alert om een foto van zijn TV-toestel te nemen. Het aloude TROS-programma ‘Lingo’ wordt heden ten dage ook al bevolkt door moslima’s. Uiteraard in vol ornaat: grote wenkbrauwen en natuurlijk mag den hoofdtdoeck niet ontbreken. Deze aflevering werd afgelopen week uitgezonden tijdens die vreselijke storm, weet u nog? Oh, wacht, de dames hierboven verwachtten natuurlijk een zandstorm, vandaar die hoofddoek, maar we hebben het hier nu al vele malen gezegd; in Nederland, het land van Melk & Honing, als je de juiste huidskleur hebt, komen geen zandstormen voor! Het is niet zoals in jullie eigen land, alwaar het zand overal tussen kruipt. (Ja, ook daar… *grijns*)

Wij weten natuurlijk wel beter en we herhalen het nog een keer voor den hardleerse Linxmensch onder ons. Dit hoofddeksel staat voor: kijk, wij hebben schijt aan jullie, wij zijn de wandelende piketpaaltjes van de islam. En: jullie witmannen kunnen kennelijk jullie oerdriften niet in toom houden, dus dragen wij deze doek. Om onze ‘schoonheid’ te verbergen, zodat jullie geen last krijgen van ‘zwellingen’ op een niet nader te noemen plek aan het lichaam.
Wees niet ongerust, beste moslima’s, die zwelling zal niet plaatsvinden, want na het bekijken van de afbeelding heeft mijn lid de grootte aangenomen van een eskimo-pikkie na een frisse duik in de ijszee, dus geen zorgen.

Een wat serieuzer bericht: Nigeria. De Slachtingen op Christenen blijven maar doorgaan en de stilte vanuit de ‘Islamitische gemeenschap’ en vanuit de Tweede Kamer blijft oorverdovend.
Ook allerlei ‘mensenrechten organisaties’ zijn ineens nergens meer de bekennen. Vervang het woord ‘Christenen’ door ‘moslims’ en de wereld staat in brand.

Tot later, menschen.