Sharia4Lingo.

Waarde lezers,

Een twitteraar was zo alert om een foto van zijn TV-toestel te nemen. Het aloude TROS-programma ‘Lingo’ wordt heden ten dage ook al bevolkt door moslima’s. Uiteraard in vol ornaat: grote wenkbrauwen en natuurlijk mag den hoofdtdoeck niet ontbreken. Deze aflevering werd afgelopen week uitgezonden tijdens die vreselijke storm, weet u nog? Oh, wacht, de dames hierboven verwachtten natuurlijk een zandstorm, vandaar die hoofddoek, maar we hebben het hier nu al vele malen gezegd; in Nederland, het land van Melk & Honing, als je de juiste huidskleur hebt, komen geen zandstormen voor! Het is niet zoals in jullie eigen land, alwaar het zand overal tussen kruipt. (Ja, ook daar… *grijns*)

Wij weten natuurlijk wel beter en we herhalen het nog een keer voor den hardleerse Linxmensch onder ons. Dit hoofddeksel staat voor: kijk, wij hebben schijt aan jullie, wij zijn de wandelende piketpaaltjes van de islam. En: jullie witmannen kunnen kennelijk jullie oerdriften niet in toom houden, dus dragen wij deze doek. Om onze ‘schoonheid’ te verbergen, zodat jullie geen last krijgen van ‘zwellingen’ op een niet nader te noemen plek aan het lichaam.
Wees niet ongerust, beste moslima’s, die zwelling zal niet plaatsvinden, want na het bekijken van de afbeelding heeft mijn lid de grootte aangenomen van een eskimo-pikkie na een frisse duik in de ijszee, dus geen zorgen.

Een wat serieuzer bericht: Nigeria. De Slachtingen op Christenen blijven maar doorgaan en de stilte vanuit de ‘Islamitische gemeenschap’ en vanuit de Tweede Kamer blijft oorverdovend.
Ook allerlei ‘mensenrechten organisaties’ zijn ineens nergens meer de bekennen. Vervang het woord ‘Christenen’ door ‘moslims’ en de wereld staat in brand.

Tot later, menschen.

Advertenties

5 Reacties to “Sharia4Lingo.”

 1. leefbarbaar Says:

  Ja, de negert omdat het moet, zoals ze bij Pownews zeggen. De verplichte allochtoon, even onvermijdelijk als en soa.
  Wil hierbij opmerken dat Sesamstraat ook doet braken. Had een peuter te logeren en keek ff naar Sesamstraat, En ja hoor. Een lief verhaaltje werd er voorgelezen van een kultuurverrijker, die met de trein mee reed zonder kaartje. Dit figuur heette Zwervertje, Hij wist natuurlijk niet dat anderen mensen kaartjes kopen en dat kun je hem niet kwalijk nemen. Pure hersenspoeling. Met de paplepel wordt de multikul door je strot geduwd.

  Like

  • Boilingpoints Says:

   At Leefbarbaar,

   Wij weten wel beter wat betreft de multikul, maar kinderen? Die kun je dus alles wijsmaken. Kinderen worden dag in dag uit geďnfecteerd met deze Hollandsche Ziekte… Hellup! Vreselijk!

   Like

 2. E.Eliveld Says:

  S.H.A.R.I.A

  Like

 3. horatius Says:

  Enige charme kunnen deze versbesneden moslima’s niet worden ontzegd.

  Veelal werkzaam in de Zorg en niet te goed voor het baren van veel kinderen ten behoeve van een snelle Islamisering hebben zij een niet onbelangrijk aandeel in onze huidige welvaart.

  Maakt u zich vooral geen zorgen over uw oude dag!
  Fatima buigt zich gedienstig over u heen als u midden in de nacht moet plassen in een Verzorgings- of Verpleeghuis.
  En Achmed biedt u de helpende hand bij het oversteken. Daar kunnen die Polen nog wat van leren, om over die Roemenen en Bulgaren maar te zwijgen…

  Like

 4. G.Deckzeijl Says:

  Niet alleen de Lingo-redactie bestaat uit NUTTIGE IDIOTEN.!
  http://tinyurl.com/3k6a3qn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: