Landgenoten,

In Nederland zijn we al zóver dat een student een 10 krijgt als hij Geert Wilders, zijn Verzetsbeweging PVV en zijn kiezers uitmaakt voor fascisten. Dit een en ander vond plaats aan de Katholieke Universiteit Tilburg. (Kortweg ‘KUT’) Hierboven ziet u de gewraakte ‘skripsie’. (Credits gaan natuurlijk naar Coon’s Fotoneuqs)

U mag één keer raden wie daar de cijfers uitdeelt. Zal wel een Gutmensch zijn die heel goed weet wat goed voor u is. Met zo’n houding van; wij zijn superieur en u bent een pauper/tokkie/racist en fascist.
Maar laten we dit niet al te serieus nemen, want van deze universiteit kwam ook het bericht dat het eten van vlees – heel normaal, we zijn immers geprogrammeerd als carnivoren – mensen verandert in hufters … Achteraf bleek dit ‘onderzoek’ uit de welbekende duim gezogen. Het was één grote hoax. En nu dit weer …

Lekker nieuwe Volkertjes kweken en als de moord gepleegd is, keihard roepen dat men het zo niet bedoeld had.

Wat betreft Geert Wilders:

Vliegers stijgen het hoogst als ze tegen de wind in gaan.

Winston Churchill.

Postscriptum: Als u zich afvraagt waar Bea-Constrictor, Prinses – de Nederlander bestaat niet – Máximum en haar Prins Pils momenteel verblijven, dan heb ik het antwoord. De Koninklijke familie stuitert op het moment van schrijven door een Haatpaleis in de Verenigde Arabische Emiraten.
Ons Staatshoofd en haar gevolg op kousenvoeten! En maar buigen als een knipmes voor de islam… Check de schokkende beelden.

Dit was het voor dit weekend en volgend weekend ben ik weer op plaats delict.
Ik wens u een prettige (werk) week.