Boilingpoints’ Keek op de Week (1)

Landgenoten,

Hierbij wat nieuwsberichten van de afgelopen week. Sommige berichten lees je met stijgende verbazing.

Politie-Utrecht.

Het aantal meldingen van geweld tegen agenten is in de provincie Utrecht het afgelopen jaar met een kwart toegenomen. 1.100 agenten maakten in 2011 melding van geweld, van hen raakten 150 gewond.

Het is de omgedraaide wereld. Nog even en de Agent anno 2012 moet onder begeleiding van een particuliere kleerkast de straat op, want zonder een beveiliger is het domweg te gevaarlijk voor deze veredelde sociaal werker.
Maar er is ook ‘goed’ nieuws: het aantal jeugdbendes daalde van 133 (!) naar 92 (!). En dan hebben we het alleen nog maar over de verpauperde stad Utrecht…
Ik hoef u natuurlijk niet te vertellen welke bevolkingsgroep een prominente rol speelt in deze misdaadcijfers, want als u goed luistert naar waarnemend korpschef Miriam Barendse:

Berendse constateert dat er een nieuw type criminele jongere actief is, die zich vooral misdraagt omdat hij een uitdaging of kick zoekt. Er zouden verschillende psychische problemen meespelen bij deze groep. Normale strafmaatregelen werken daardoor minder goed, zegt Berendse. We zijn daarvoor een nieuwe tactiek voor aan het ontwikkelen.

Aha! ‘Psiegiese’ problemen! U mag één keer raden … Waarschijnlijk gaat het om Berbertuig dat wars is van wat voor beschaving dan ook.
Luister, domme nitwit, de enige mensen die psychische problemen hebben, zijn de SLACHTOFFERS van dit tuig, maar die zijn in dit land kennelijk onbelangrijk. Er wordt louter gekeken hoe men het tuig zo zacht mogelijk in de watten kan leggen, want normale strafmaatregelen werken minder goed. Dat wordt dus weer een weekje geitjes aaien onder toezicht van een Linxe Slapjanus.

Volgend jaar wil de Utrechtse politie hard optreden tegen geweld tegen agenten… Waarom volgend jaar pas? Het nieuwe jaar is nét begonnen. Doe maar lekker op de lange baan schuiven en ga eerst eens dat automobilisten-tuig keihard aanpakken met het wapen wat oom agent zo graag ter hand neemt; de lasergun. Uw rechterachterwiel-ventieldopje zit los en u reed 8 kilometer te hard. Hoe durft u!

Klein detail; in Utrecht staat een graaiende, PvdA-burgervader aan het roer, die liever de veilige kant van het tuig kiest. Zou dat iets te maken kunnen hebben met de alsmaar stijgende misdaad aldaar?

Sharia-les.

Ja, u leest het goed. Een ‘hoogleraar’ stelt dat het voor Nederlandsche rechters nuttig kan zijn, om zich regelmatig te laten bijscholen in de Sharia. Het. Staat. Er. Echt.

Als alleen de Nederlandse rechtspraak wordt toegepast kan dat volgens hem tot ‘hinkende’ situaties leiden. Het bekendste voorbeeld daarvan is volgens hem de scheiding. Een Nederlandse scheiding wordt in het buitenland namelijk niet altijd erkend. Een vrouw die in Nederland gescheiden is, kan daar en in haar eigen moslimgemeenschap nog steeds als gehuwd gelden.

Dus zal de Nederlandsche Rechtsspraak aangepast moeten worden! Alles voor de Buitenlanders! Toch?!
De hoogste tijd voor een ‘Hollandsche Lente’, als u het mij vraagt, want dit gaat van kwaad tot erger. Er zijn een hoop Landverraders onder ons, landgenoten. Als de Grote Overname daar is, staan dergelijke lui als eerste met de bevolkingsregisters te zwaaien naar de Vijand. Kijk, daar zitten nog meer racisten verstopt. Pak ze! Uw en mijn Nederland glipt ons langzaam, maar gestaag, als mul zand door de vingers en er is slechts één man die daar tegen ageert: Geert. Daarom een oproep aan alle échte Nederlanders; blijf de Verzetsbeweging PVV steunen.

PvdA.

Er is weer een nieuwe Rijzende Ster in aantocht! Ene Jeroen de Lange. Aankomend PvdA-Kamerlid en momenteel manager van Cordaid. Dan weet u voldoende. Manager van een Zieligheids-Organisatie, die zich kennelijk omhooggelikt heeft, met als resultaat een luizenbaan in de Tweede Kamer. Een graaier pur sang, dus past hij prima in het Rode Bolwerk. Oh, een futiliteit; meneer is amper binnen, maar noemde via twitter de PVV ‘een neo-fascistische partij.’ Goed zo, jongen. Je hebt het partij-programma van de PvdA al doorgenomen, zie ik? Is ook niet zo moeilijk hè; ‘tegen Wilders!, luidt de boodschap.
Maar wacht eens even, we laten ons niet wegzetten als een stelletje neo-fascisten! Wat denkt deze Rode Rukker wel! Dit Linxtuig heeft nog nooit echt gewerkt, profiteerde altijd van een ander en als meneer eenmaal in de Kamer zit, geniet hij een riant salaris dat wij betalen! Hij scheldt ons uit, maar het innen van ons belastinggeld is dan ineens geen probleem.

Wat een oliedom randfiguur. Dit gaat vuurwerk opleveren in de Tweede Kamer. Wilders ziet ‘m aankomen, haha! Wat zijn die Rooien toch simplistisch. Je opponent besmeuren met modder en hem zwartmaken. Nog voor je binnen bent, alvast modder tegen de voordeur gooien. Als je daar goed over nadenkt… Dan is dat toch primitief? Helaas kunnen dergelijke rode honden niet anders, omdat zij niet bij machte zijn met overtuigende argumenten het debat aan te gaan. Rest hen slechts één ding; je tegenstander zwartmaken, verdacht maken en ‘m uitmaken voor fascist, racist enzovoorts, want iedereen die het niet eens is met de splintergroepering PvdA is bij voorbaat fout. Weet die Jeroen de Lange – vrede zij met hem – eigenlijk wel wat Fascisme inhoudt?
De Lange heeft zijn twitterbericht overigens weer ingetrokken… Wat een Lafaard!

Deodorant-les.

Alweer een les! Ik neem u even mee naar Australië. Zit u goed?

Immigranten in Australië moeten les krijgen in het gebruik van deodorant en geduldig wachten in een rij, vindt parlementslid Teresa Gambaro. Het Conservatieve oppositielid wil uitgebreide sociale en culturele lessen voor de inburgering van de immigranten.

Wil dit parlementslid nu suggereren dat immigranten stinken? Ghe, da’s lachen, zeg. Maar wellicht zit er een kern van waarheid in, want als ik toevallig met een Somaliër in de lift sta, begint mijn reukorgaan danig op te spelen. Ik weet niet wat deze mensen eten, maar allerlei, voor ons vreemde kruiderijen, spuiten met grote snelheid uit hun poriën. Het lijkt wel een soort aura waar je niet omheen kunt en het verraderlijke is; je ziet het niet, maar je ruikt het wel. Ik zou natuurlijk ook de trap kunnen nemen, want wij wonen slechts één hoog. Maar dat doe ik niet, landgenoten. Eigen lift eerst!

Zeilmeid.

Nu ik u even heb meegenomen naar overzeese gebieden, kan Laura Dekker nooit ver weg zijn. Laura Dekker, dat Opstandige Kind dat gewoon in de schoolbanken hoort, heeft wat mij betreft een doodzonde begaan. Mevrouw heeft haar schoolwerk op een laag pitje gezet, omdat ze haar boot vele malen belangrijker vindt. Maar nu is ze boos. Boos over de blijvende bemoeienis van leerplichtambtenaren … Ja, gek hè, dom kalfje!
Uit nijd heeft Lalalaura den Hollandsche Driekleur gestreken en vaart ze nu onder de vlag van Nieuw Zeeland. Is dit kind nu helemaal door de ratten besnuffeld? Je eigen Vlag verloochenen? Dit is hoogverraad! Ze heeft geen behoefte meer om terug te keren naar Nederland en ze wilt zich liever vestigen in Nieuw Zeeland. Doe dat dan ook, opstandige puber, en laat je nooit meer zien hier.

Het is een wat lang verhaal geworden, geloof ik. 1170 woorden, om precies te zijn. Aan de bar in het BP-café, is op vertoon van een foto van Geert wilders een rustgevend middel te verkrijgen.

Ik wens u een prettig weekend!

Advertenties

17 Reacties to “Boilingpoints’ Keek op de Week (1)”

 1. horatius Says:

  Nou, nou, en dat allemaal op je nuchtere maag op vrijdag de 13e…
  Een Wilderiaan zou er bijna mismoedig van worden en de koffers en het vliegtuig pakken naar veiliger oorden.

  Maar als voorzitter van WBOH ken ik mijn plicht en zal ik stand houden op de barricaden, en als het moet in de allerlaatste nog redelijk veilige Vogelaarwijk ter verdediging van onze normen en waarden.

  Maar terzake: de psychische problemen bij de Marokkaanse jongeren kan volgens Prof. Dr. Ing. W.A. Jongerius als oorzaak hebben een langdurige inteelt met als gevolg structureel crimineel en onaangepast gedrag. De prof.
  is een voorstander van langdurige detentie in speciale werkkampen gesitueerd in Drente. Aanbevolen arbeid is o.a. turfsteken en het schoonhouden van varkenshokken. Ook het verstrekken van Wajonguitkeringen aan deze delinquenten dient onmiddellijk stopgezet te worden. Voorts dienen onze bromsnorren hardhandig op te treden tegen deze individuen waarbij het veelvuldig gebruik van de gummiknuppel niet geschuwd moet worden.
  Helaas zijn burgemeesters van Linkse signatuur de hoofdoorzaak van deze problematiek die deze ontspoorde jongeren zien als slachtoffers van discriminatie en het stigmatiseren door ‘extreemrechtse’ figuren.

  Bij ongewijzigd beleid op het gebied van de massa-immigratie vanuit moslimlanden lopen wij het niet geringe risico op het stapsgewijs invoeren van de sharia. Onze Koningin loopt intussen al druk stage in die landen om zich t.z.t. naadloos te kunnen aanpassen aan de nukken en grillen van de gevreesde Moslim Broederschap. De PvdA heeft zich inmiddels ontpopt als een partij die nog uitsluitend de belangen wil behartigen van onze alsmaar stijgende moslimpopulatie. Een nieuwe exponent op dit gebied van collaboratie is een zekere Jeroen de Lange – schaduw op zijn pad! – die de PVV een fascistische beweging durft te noemen. Nota bene een Verzetsbeweging tegen de radicale Islam en haar volgelingen die onze Verzorgingsstaat misbruiken om hier een Islamitisch Kalifaat te kunnen vestigen. En als bijkomend effect ook nog een klimaatsverandering in de Lage Landen i.v.m. het broeikaseffect veroorzaakt door het dragen van exotische kleding en een zeer slechte persoonlijke hygiëne. Jongerius pleit dan ook voor het verplicht periodiek ontsmetten van deze onderklasse in speciale badhuizen. Uiteraard vrouwen en mannen strikt gescheiden i.v.m. hun religie en ter voorkoming van ongewenste intimiteiten. Mogen deze maatregelen niet voldoende helpen dan zal er noodgedwongen in het Openbaar Vervoer gescheiden vervoersmiddelen moeten worden ingezet. Het gebruik maken van liften door deze primitieven moet worden verboden en eventueel worden vervangen door touwladders.

  Maar is dit geen pure discriminatie? vraagt de Linkse Gutmensch.

  Absoluut niet, het gaat hier slechts om tijdelijke maatregelen ter voorkoming van epidemieën, klimaatsverandering, het effectief bestrijden van harde criminaliteit, straatterrorisme en Islamisering. Kortom: een gezonde geest in een gezond lichaam is ook voor Achmed en Fatima een absolute voorwaarde om deel te kunnen nemen aan het arbeidsproces.

  Like

 2. Ouwe Knoest Says:

  BP
  U bent weer als vanouds bezig!!!
  Heb weer van de stijl genoten, maar de verschijnselen baren ook mij zorgen.

  Lady Maci! Beterschap!

  Like

 3. Ouwe Knoest Says:

  BP
  Toch nog even terug.
  Zeilmeisje.
  Daar ben ik toch een heel andere mening toegedaan.
  Dat kind heeft gewoon karakter. Zij zal haar weg wel vinden. Op Zee en in de toekomst. Dus geen zorgelijke ontwillelingen. (Overigens: Risicoanalyse van de leerplichtambetenaren geeft weer. Bij Zeilmeisje “makkelijk, gevarenloos dus haalbaar”)
  Uitzonderingen bevestigen de regels zou hier op zijn plaats zijn..
  En die vlag…. rood wit en blauw zegt MIJ ook niets (meer).
  Opgevoed met VVV (Volk, Vaderland en Vorstenhuis) Allemaal verdwenen.
  Nu geldt: GODB. Geestverwanten Op Dit Blog. . . . Toch!

  Like

  • Anton Says:

   Mee eens. Die leerplichtambtenaren kunnen hun tijd beter besteden aan schooluitvallers hier in de grote steden alleen al. Voorbeelden genoeg. Maar ja, dat is niet zo eenvoudig. Daarom maar inderdaad een makkelijke prooi gekozen om zichzelf eens te manifesteren. Laffe honden zijn het.

   Like

 4. Maci Says:

  Prachtig proza. Toen ik begon te lezen hoorde ik meteen die stem van Man Bijt Hond. Ik kon er niets aan doen. Probeer het ook maar. Ik kon het niet anders meer horen.
  Lachen en de inhoud was weer helemaal goed.
  Maar misschien ben ik een beetje gaga door mijn griep.

  En wat heeft U deze week meegemaakt?

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  En deze week het verbod op grazende Somaliers. In heel Europa is die rotzooi, die ze kauwen, verboden, maar alleen hier mag het. Tot nu toe, dan. Sommige piraten dreigen al ons land te verlaten als ze niet meer mogen herkauwen en dat zou heel goed voor de economie. Dus doei kauwnegerts.
  Dieptepunt was burka Beatrix. Nu mag de staatspropagandazender NOS haar hoofddoekkie dapper verdedigen, maar iedereen kon zien dat Trix geheel als verduisterde lampenkap rond liep. Zoals het de untermens betaamt in zandlanden. Vond ze zelf niet erg. Oman is een paradijs verklaarde ze. Als je rijk bent tenminste, weet zij veel.
  Vreselijk dieptepunt is dat onze regering, totaal corrupt, het nu mogelijk gaat maken dat werknemers nog langer op tijdelijke contracten moeten werken dan drie jaar. Drie jaar is nu het maximum dat ze je een vaste baan kunnen onthouden, maar onze regering wil er nog jaren aan vast plakken. Wie wordt hier beter van? Juist, de uitzendbureaus. Ze maken miljarden winst en met een deel van dat geld kopen ze dus de regering om. Lobby heet dat in eigen land. Corruptie als het in het buitenland is. De oude media zwijgen en de vakbonden zijn nog stiller. En Henk en Ingrid moeten nog jaren als uitzendkracht het werk blijven doen, waar het vaste personeel geen tijd voor heeft.

  Like

 6. lisa Says:

  Ben het niet met je eens ,betreft Laura,vind haar erg moedig.Zeil zelf en schijt al bagger op het Ijsselmeer met windkracht 5 Wat ze doet in haar uppie chapooVOC mentaliteit klasse.Verder goed stukkie geniet er altijd van,ben het ook vaak met je eens.Fijn weekend

  Like

 7. Lebuïnus Says:

  Hare mallotigheid waggelt een haathut – niets meer dan een ordelijk bijeengevoegde hoop stenen – binnen,
  als opening van een carnavalsstoet. ( verduisterde lampenkap : lol Leefb. )
  En de gehele MSM ligt in aanbidding voor ons nieuwe staatsgeloof, ” de islam ” en onze ministerpresident M/V -ik
  vind Rutte nogal onzijdig, gebruik van het lidwoord “het” is beter – geeft het staatshoofd noodgedwongen gelijk !
  Hoofddoekjes zijn niet vrouwonderdrukkend, nee hoor, het is maar een stukje textiel, min of meer gelijk aan de
  jodenster en roze driehoek tijdens het Nazitijdperk.

  Wat het zeilzeurdertje ben ik het wel met heer BP eens.

  Like

  • leefbarbaar Says:

   Heer L.
   ONZE koningin ging de strijd aan met de hoge benzineprijzen! In camouflagepak drong ze door tot het centrum van de macht en bracht daar de haatjurken op andere ideeën. Met list en doorzettingsvermogen onderhandelde zij en voortaan betalen we een kwartje minder voor de benzine. En heeft ONZE koningin meteen het kwartje van foutmensch Wim Kok van de prijs afgepingeld. Eenmaal thuis liet zij pedrijfspoedel Rutte de olieprijs loskoppelen van ons aardgas zodat we allemaal de helft hoeven te betalen voor ons eigen aardgas. Lang leve ONZE koningin.??
   Ach gelul van een aarebei, iedereen weet ze daar rondliep op onze kosten voor haar eigen vermogen en gewin. Maar je moet het wel willen zien. Ik zag bijdeweg op de staatszender NOS dat dankzij hare graaiesteit een bedrijf kans zag een detectiepoortje te verkopen. Om te gillen. Zonder die ideologie van ze hebben had niemand een detectiepoortje nodig! Hadden we hier ook niet in de vorige eeuw. Maar je moet het wel …..

   Like

   • Ouwe Knoest Says:

    1. Werd er misschien gedacht aan: In naam van Oranje doe open (lees lever) die poort.

    2. Detectiepoortje LBB?. Wat moet er gedetecteerd worden . . . dan?
    Is dat poortje voor kafirs of voor arme sloeber moslims? De vele prinsen hebben sowieso voorrang en gaan nooit door ieder (aardse detectie) poortje heen.

    Ik lees het wel bij uw reactie . . . 😉

    Like

    • leefbarbaar Says:

     Heer OK
     de lichtgetinte kansenjeugd brengt de producent van detectiepoortjes tot grote rijkdom. Ondenkbaar in onze schooltijd, maar op het onderwijs, daar zijn de poortjes hard nodig om het steekwapen uit de klas te houden. Over discotheken maar te zwijgen. Er is wel 1 kroeg in 010 waar men geen poortje behoeft, daar negeert men de overvallert (of overvalt men de negert) en drinkt men rustig het biertje leeg, bespreekt netjes het allochtonenprobleem en de kansen van ons voetbalteam, alvorens te informeren wat die imbeciel met z’n pistool wil. Ech wel! Een detectiesysteem met gezichtsherkenning ga ik hier niet bespreken vanwege de gastvrijheid die BP mij verleent als reaguurder, de grappen liggen te zeer voor de hand……….

     Like

     • Ouwe Knoest Says:

      Awel heer LBB. Hier in dit land waarin wij beiden ons (nog vrij kunnen???) bewegen ben ik het “detectiepoort” volledig met u eens. Maar waar “zij” is geweest???. Daro.
      Volgende punt: Bepaalde zaken kan men zelfs op een blog niet projecteren. “They” are watching us. And DAMN “they” already know everything about anybody.
      En verder: 0|0: Hand in hand kameraden? Werden toen niet een paar “kroegtijgers” door Imbie richting (detectie)poort van Petrus gestuurd??? In 0|5 was dat ooit eens het geval geweest herinner ik me.
      Gr, van early bird OK.

      Like

      • leefbarbaar Says:

       Ja dat was in het Koetsiertje te Delft. We zullen dat nimmer vergeten. Ik bedoel deze gasten: http://www.youtube.com/watch?v=8WhvJDnxw-U
       Wel een aardig idee dat Petrus een detectiepoortje zou hebben, maar om in de hemel te komen moet je gelovig zijn en dan mag je met al die pedo’s en moordenaars doorlopen. Ik geloof liever in mezelf, in vriendschap, in hulp enz. Ik kan wel zonder Petrus. Groet.

       Like

 8. jager Says:

  Hahah, opmerkelijke berichten ja, en het axe effect in Australië, grappig!

  Like

 9. jager Says:

  Oww, nog een bericht dat ik tegenkwam, een vrijstelling voor mijn blijkbaar: http://tvolen.be/2012/01/15/jagers-gaan-hangjongeren-schieten/

  Like

 10. joop Says:

  DE zieken en gehandicapten gebrekkigen ,de kansarme mensen in nederland krijgen te maken met nog minder goede Zorg
  terwijl massa s vluchtelingen hier de boel leeg komen eten ,schande . schande .zorg eerst eens goed voor zwakkere in nederland . dat is sociaal in plaats van die belachelijke dingen te laten doen .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: