Landgenoten,

Hierbij wat nieuwsberichten van de afgelopen week. Sommige berichten lees je met stijgende verbazing.

Politie-Utrecht.

Het aantal meldingen van geweld tegen agenten is in de provincie Utrecht het afgelopen jaar met een kwart toegenomen. 1.100 agenten maakten in 2011 melding van geweld, van hen raakten 150 gewond.

Het is de omgedraaide wereld. Nog even en de Agent anno 2012 moet onder begeleiding van een particuliere kleerkast de straat op, want zonder een beveiliger is het domweg te gevaarlijk voor deze veredelde sociaal werker.
Maar er is ook ‘goed’ nieuws: het aantal jeugdbendes daalde van 133 (!) naar 92 (!). En dan hebben we het alleen nog maar over de verpauperde stad Utrecht…
Ik hoef u natuurlijk niet te vertellen welke bevolkingsgroep een prominente rol speelt in deze misdaadcijfers, want als u goed luistert naar waarnemend korpschef Miriam Barendse:

Berendse constateert dat er een nieuw type criminele jongere actief is, die zich vooral misdraagt omdat hij een uitdaging of kick zoekt. Er zouden verschillende psychische problemen meespelen bij deze groep. Normale strafmaatregelen werken daardoor minder goed, zegt Berendse. We zijn daarvoor een nieuwe tactiek voor aan het ontwikkelen.

Aha! ‘Psiegiese’ problemen! U mag één keer raden … Waarschijnlijk gaat het om Berbertuig dat wars is van wat voor beschaving dan ook.
Luister, domme nitwit, de enige mensen die psychische problemen hebben, zijn de SLACHTOFFERS van dit tuig, maar die zijn in dit land kennelijk onbelangrijk. Er wordt louter gekeken hoe men het tuig zo zacht mogelijk in de watten kan leggen, want normale strafmaatregelen werken minder goed. Dat wordt dus weer een weekje geitjes aaien onder toezicht van een Linxe Slapjanus.

Volgend jaar wil de Utrechtse politie hard optreden tegen geweld tegen agenten… Waarom volgend jaar pas? Het nieuwe jaar is nét begonnen. Doe maar lekker op de lange baan schuiven en ga eerst eens dat automobilisten-tuig keihard aanpakken met het wapen wat oom agent zo graag ter hand neemt; de lasergun. Uw rechterachterwiel-ventieldopje zit los en u reed 8 kilometer te hard. Hoe durft u!

Klein detail; in Utrecht staat een graaiende, PvdA-burgervader aan het roer, die liever de veilige kant van het tuig kiest. Zou dat iets te maken kunnen hebben met de alsmaar stijgende misdaad aldaar?

Sharia-les.

Ja, u leest het goed. Een ‘hoogleraar’ stelt dat het voor Nederlandsche rechters nuttig kan zijn, om zich regelmatig te laten bijscholen in de Sharia. Het. Staat. Er. Echt.

Als alleen de Nederlandse rechtspraak wordt toegepast kan dat volgens hem tot ‘hinkende’ situaties leiden. Het bekendste voorbeeld daarvan is volgens hem de scheiding. Een Nederlandse scheiding wordt in het buitenland namelijk niet altijd erkend. Een vrouw die in Nederland gescheiden is, kan daar en in haar eigen moslimgemeenschap nog steeds als gehuwd gelden.

Dus zal de Nederlandsche Rechtsspraak aangepast moeten worden! Alles voor de Buitenlanders! Toch?!
De hoogste tijd voor een ‘Hollandsche Lente’, als u het mij vraagt, want dit gaat van kwaad tot erger. Er zijn een hoop Landverraders onder ons, landgenoten. Als de Grote Overname daar is, staan dergelijke lui als eerste met de bevolkingsregisters te zwaaien naar de Vijand. Kijk, daar zitten nog meer racisten verstopt. Pak ze! Uw en mijn Nederland glipt ons langzaam, maar gestaag, als mul zand door de vingers en er is slechts één man die daar tegen ageert: Geert. Daarom een oproep aan alle échte Nederlanders; blijf de Verzetsbeweging PVV steunen.

PvdA.

Er is weer een nieuwe Rijzende Ster in aantocht! Ene Jeroen de Lange. Aankomend PvdA-Kamerlid en momenteel manager van Cordaid. Dan weet u voldoende. Manager van een Zieligheids-Organisatie, die zich kennelijk omhooggelikt heeft, met als resultaat een luizenbaan in de Tweede Kamer. Een graaier pur sang, dus past hij prima in het Rode Bolwerk. Oh, een futiliteit; meneer is amper binnen, maar noemde via twitter de PVV ‘een neo-fascistische partij.’ Goed zo, jongen. Je hebt het partij-programma van de PvdA al doorgenomen, zie ik? Is ook niet zo moeilijk hè; ‘tegen Wilders!, luidt de boodschap.
Maar wacht eens even, we laten ons niet wegzetten als een stelletje neo-fascisten! Wat denkt deze Rode Rukker wel! Dit Linxtuig heeft nog nooit echt gewerkt, profiteerde altijd van een ander en als meneer eenmaal in de Kamer zit, geniet hij een riant salaris dat wij betalen! Hij scheldt ons uit, maar het innen van ons belastinggeld is dan ineens geen probleem.

Wat een oliedom randfiguur. Dit gaat vuurwerk opleveren in de Tweede Kamer. Wilders ziet ‘m aankomen, haha! Wat zijn die Rooien toch simplistisch. Je opponent besmeuren met modder en hem zwartmaken. Nog voor je binnen bent, alvast modder tegen de voordeur gooien. Als je daar goed over nadenkt… Dan is dat toch primitief? Helaas kunnen dergelijke rode honden niet anders, omdat zij niet bij machte zijn met overtuigende argumenten het debat aan te gaan. Rest hen slechts één ding; je tegenstander zwartmaken, verdacht maken en ‘m uitmaken voor fascist, racist enzovoorts, want iedereen die het niet eens is met de splintergroepering PvdA is bij voorbaat fout. Weet die Jeroen de Lange – vrede zij met hem – eigenlijk wel wat Fascisme inhoudt?
De Lange heeft zijn twitterbericht overigens weer ingetrokken… Wat een Lafaard!

Deodorant-les.

Alweer een les! Ik neem u even mee naar Australië. Zit u goed?

Immigranten in Australië moeten les krijgen in het gebruik van deodorant en geduldig wachten in een rij, vindt parlementslid Teresa Gambaro. Het Conservatieve oppositielid wil uitgebreide sociale en culturele lessen voor de inburgering van de immigranten.

Wil dit parlementslid nu suggereren dat immigranten stinken? Ghe, da’s lachen, zeg. Maar wellicht zit er een kern van waarheid in, want als ik toevallig met een Somaliër in de lift sta, begint mijn reukorgaan danig op te spelen. Ik weet niet wat deze mensen eten, maar allerlei, voor ons vreemde kruiderijen, spuiten met grote snelheid uit hun poriën. Het lijkt wel een soort aura waar je niet omheen kunt en het verraderlijke is; je ziet het niet, maar je ruikt het wel. Ik zou natuurlijk ook de trap kunnen nemen, want wij wonen slechts één hoog. Maar dat doe ik niet, landgenoten. Eigen lift eerst!

Zeilmeid.

Nu ik u even heb meegenomen naar overzeese gebieden, kan Laura Dekker nooit ver weg zijn. Laura Dekker, dat Opstandige Kind dat gewoon in de schoolbanken hoort, heeft wat mij betreft een doodzonde begaan. Mevrouw heeft haar schoolwerk op een laag pitje gezet, omdat ze haar boot vele malen belangrijker vindt. Maar nu is ze boos. Boos over de blijvende bemoeienis van leerplichtambtenaren … Ja, gek hè, dom kalfje!
Uit nijd heeft Lalalaura den Hollandsche Driekleur gestreken en vaart ze nu onder de vlag van Nieuw Zeeland. Is dit kind nu helemaal door de ratten besnuffeld? Je eigen Vlag verloochenen? Dit is hoogverraad! Ze heeft geen behoefte meer om terug te keren naar Nederland en ze wilt zich liever vestigen in Nieuw Zeeland. Doe dat dan ook, opstandige puber, en laat je nooit meer zien hier.

Het is een wat lang verhaal geworden, geloof ik. 1170 woorden, om precies te zijn. Aan de bar in het BP-café, is op vertoon van een foto van Geert wilders een rustgevend middel te verkrijgen.

Ik wens u een prettig weekend!