Landgenoten,

De Nederlandse overheid vraagt ‘hoge en onbillijke’ bedragen voor verblijfsvergunningen aan personen uit niet-EU-landen. Dat concludeert de advocaat-generaal Yves Bot van het Europees Hof van Justitie donderdag.

En wij dan? vraagt de inmiddels financieel uitgeknepen en morrende Autochtoon. U moet niet zeuren, u heeft een rijk bestaan, dus u fungeert slechts als een financiële melkkoe. Arme mensen uit ‘gevaarlijke gebieden’ komen hier een opleiding volgen en gaan daarna als de brandweer aan de slag in de Zorg, opdat men u kan verzorgen, mettertijd.
Althans, dit verzonnen verhaal wil men ons voorhouden. De realiteit ligt natuurlijk anders. Gelukszoekers komen massaal naar Nederland, want men heeft een vakantie voor het leven geboekt. Wat zegt u? U bent ex-kindsoldaat, oorlogsmisdadiger, of u heeft andere functies van gelijke strekking op uw CV? Geen probleem, tolken, artsen en hulpverleners staan u op Schiphol al op te wachten voor een intake-gesprek. Dit is slechts een formaliteit, want ondertussen wordt u huisje gestoffeerd en ingericht. Wachtlijsten, zei u? Nee, die zijn in het leven geroepen voor die werkende Nederlanders. Die kunnen wel eventjes wachten.

Advocaat-generaal Bot vindt dat het bedrag niet zo hoog mag zijn dat het personen die niet voldoende financiële middelen hebben, kan afschrikken. Dit zou discriminerend zijn.

Nee, nu wordt ie helemaal fraai!

De Werkende Man en Vrouw mogen bijkans tot hun dood toe werken voor kansloze primitievelingen die hier Melk & Honing komen nuttigen en alles moet betaald worden; zorg, huur, taallessen, fietslessen, zwemlessen, korting hier, vrijstelling daar en doet u vooral geen moeite om een betaalde baan te vinden.
En dan roept deze Bot – prominent lid van de Gutmenschen sekte – dat het bedrag voor een verblaifsvergoening te hoog is en zelfs discriminerend is? What. The. Fuck. bezielt deze mafkees?!

De enige die gediscrimineerd wordt, is het Nederlandsche Volck. Nee, dat huis is voor een buitenlander, nee, die baan is bedoeld voor een buitenlander enz.

Dus … Eigen Volck Eerst en steun de Verzetsbeweging PVV.