‘Hoge’ kosten verblijfsvergunning = discriminerend.

Landgenoten,

De Nederlandse overheid vraagt ‘hoge en onbillijke’ bedragen voor verblijfsvergunningen aan personen uit niet-EU-landen. Dat concludeert de advocaat-generaal Yves Bot van het Europees Hof van Justitie donderdag.

En wij dan? vraagt de inmiddels financieel uitgeknepen en morrende Autochtoon. U moet niet zeuren, u heeft een rijk bestaan, dus u fungeert slechts als een financiële melkkoe. Arme mensen uit ‘gevaarlijke gebieden’ komen hier een opleiding volgen en gaan daarna als de brandweer aan de slag in de Zorg, opdat men u kan verzorgen, mettertijd.
Althans, dit verzonnen verhaal wil men ons voorhouden. De realiteit ligt natuurlijk anders. Gelukszoekers komen massaal naar Nederland, want men heeft een vakantie voor het leven geboekt. Wat zegt u? U bent ex-kindsoldaat, oorlogsmisdadiger, of u heeft andere functies van gelijke strekking op uw CV? Geen probleem, tolken, artsen en hulpverleners staan u op Schiphol al op te wachten voor een intake-gesprek. Dit is slechts een formaliteit, want ondertussen wordt u huisje gestoffeerd en ingericht. Wachtlijsten, zei u? Nee, die zijn in het leven geroepen voor die werkende Nederlanders. Die kunnen wel eventjes wachten.

Advocaat-generaal Bot vindt dat het bedrag niet zo hoog mag zijn dat het personen die niet voldoende financiële middelen hebben, kan afschrikken. Dit zou discriminerend zijn.

Nee, nu wordt ie helemaal fraai!

De Werkende Man en Vrouw mogen bijkans tot hun dood toe werken voor kansloze primitievelingen die hier Melk & Honing komen nuttigen en alles moet betaald worden; zorg, huur, taallessen, fietslessen, zwemlessen, korting hier, vrijstelling daar en doet u vooral geen moeite om een betaalde baan te vinden.
En dan roept deze Bot – prominent lid van de Gutmenschen sekte – dat het bedrag voor een verblaifsvergoening te hoog is en zelfs discriminerend is? What. The. Fuck. bezielt deze mafkees?!

De enige die gediscrimineerd wordt, is het Nederlandsche Volck. Nee, dat huis is voor een buitenlander, nee, die baan is bedoeld voor een buitenlander enz.

Dus … Eigen Volck Eerst en steun de Verzetsbeweging PVV.

Advertenties

15 Reacties to “‘Hoge’ kosten verblijfsvergunning = discriminerend.”

 1. E.Eliveld Says:

  ‘Yves Bot’ , staat genoteerd.

  Like

 2. Bert Brussen Says:

  Tering, je bent echt een nsb’er, koekwaus.

  Like

  • Maci Says:

   Gefelicteerd @BP, je hebt het gemaakt !
   Van BB horen we niet zo veel lately. Dti is blijkbaar een nieuwe start.
   En dan nog een “koekwaus” ook .
   Nou @BP, deze dag kan niet meer stuk
   Zijn koekwausjes trouwens ook verkrijgbaar bij AH?

   Like

 3. leefbarbaar Says:

  Pollens, meneer Brussen is van het Parool nedergedaald. Wat heeft die godwin te betekenen?
  Intussen BP zit ik me kostelijk te vermaken met de stuipen van het CDA en de PvdA. Op naar de afgrond met deze huichelaars. Het PvdA gaat Spekman op de troon hijsen (hij zal zijn naam nog moeten veranderen, want die is niet halal). Deze idioot gaat de snelle jongens, de graaiers aanpakken. Zich sterk maken voor diegenen, die nooit werken. En dat noemen ze “vernieuwing”. Dat de grootste graaiers bij zijn eigen partij zitten is een vaststaand feit en ik vermoed dat dit nog wel eens gaat botsen. Kapitein op een zinkend schip?

  Like

 4. E.Eliveld Says:

  Je hoéft hier niet te zijn Bert…

  Like

 5. Anton Says:

  Hoeveel blijvende uitvreters heeft deze meneer in zijn eigen huis opgenomen? Gezien zijn positie en het daaraan gekoppeld inkomen schat ik hem op ongeveer 25. Met minder dan dat wens ik niet de les gelezen te worden door deze lamlul.

  Like

 6. horatius Says:

  We worden als Oude Nederlanders tot op het bot uitgeknepen door de Linkse Gutmenschen van de Europese Commissie, Europese Raad en het Europees Hof van Justitie om hier verblijf te verschaffen aan al het menselijk wrakhout afkomstig uit Donker-Afrika, moslimlanden en andere exotische gebieden.

  In deze barre tijden met 475.000 werkelozen in het bestand (Wajongers van Marokkaanse signatuur niet meegerekend) worden we verplicht om onze grenzen wagenwijd open te gooien onder het mom van anti-discriminatie en de onvermijdelijke Mensenrechten. Intussen worden we al jarenlang geconfronteerd met roof, moord, doodslag en straatterreur gepleegd door al die geluksbeproevers die handig misbruik maken van onze Verzorgingsstaat en het milde strafklimaat.

  Ondanks ons meest Rechtse kabinet ooit stijgen de immigratiecijfers, want Brussel wil niet meewerken aan de aangekondigde maatregelen om de zaak beheersbaar te maken. Henk en Ingrid moeten de komende jaren de broekriem aanhalen i.v.m. de extra bezuinigingen en moeten desondanks plaatsmaken voor Spanjaarden en Grieken die hier ook al tomaten komen plukken en na een paar maanden zwoegen naadloos in de Bijstand terecht komen, want zo zijn nu eenmaal de regels.

  Europa moet gelijk worden aan de VS, met vrij verkeer en vestiging van personen. Die vergelijking gaat helemaal krom want daar is één taal en één cultuur en overigens was daar een burgeroorlog voor nodig om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Het dramatische verschil in mentaliteit tussen b.v. een Fin en een Griek is natuurlijk nooit te overbruggen door welke wet- en regelgeving ook en dat wordt gemakshalve vergeten door de voorstanders van een Verenigd Europa.

  Job Cohen – vrede zij met hem! – heeft de deur op slot gegooid voor het kabinet Rutte en Emile Roemer ziet zich al in het Catshuis om zijn onwaarschijnlijke beloften gestalte te geven van verhoogde uitkeringen ondanks de financiële en economische crisis.
  Hopelijk wordt Geert Wilders wat flexibeler op een aantal punten op het gebied van bezuinigingen en ombuigingen, anders moeten we binnenkort weer de trieste gang maken naar de stembus en daar zit een verstandig mens niet op te wachten. Dan dreigen er Belgische toestanden met eindeloze kabinetsformaties.
  De PVV zakt als een oude onderbroek in de peilingen en dat geeft de Wilderiaan te denken. In het landsbelang moet ook de PVV eieren voor haar geld kiezen en iets willen doen aan de HRA en andere sociale zaken die op de helling moeten.
  Juist onze uit de hand gelopen verzorgingsstaat lokt allerhande criminelen en parasieten van waar ook ter wereld aan om hier een beroep te komen doen op onze gastvrijheid en de bijbehorende Tolerantie & Verdraagzaamheid.

  Binnenkort moet er alweer geld naar de Grieken om de Euro krampachtig in stand te houden. Rutte kan nog éénmaal in de buidel tasten op de volgende harde voorwaarde: dat wij voortaan ZELF mogen uitmaken wie we hier toegang verschaffen. Zo niet, dan worden we de komende jaren letterlijk overspoeld door zigeuners, radicale en ‘verlichte’ moslims, oorlogsmisdadigers, mauro’s, criminelen, zakkenrollers, slechte muzikanten, bedelaars, spiritusdrinkers, inbrekers, krakers, slangenbezweerders, waarzeggers, imams, ex-piraten en andere misdadigers en profiteurs.

  En die Wajongers? Die gaan als de gesmeerde bliksem aan het werk om onze dijken op te hogen!

  Like

  • leefbarbaar Says:

   Beste H.
   maak je niet druk. De PVV daalt als een baksteen in de peilingen, maar het zijn altijd linksche peilingen. Er is geen alternatief voor de PVV, alle andere partijen gaan ijskoud door met de sloop van de BV Nederland en blijven tolerant voor de intoleranten. Neem de SP, de hemel in geprezen, maar in de steden is het een Turkse partij. Geheel Turks, tot en met de flyers en posters. Ga daar eens op stemmen??
   Bij de weg: SPEKman gaat het hoofdkantoor van de PvdA van de grachtengordel halen. Wat heeft hij zitten slapen; het hoofdkwartier van de PvdA staat al jaren in Mekka. Lol.

   Like

   • horatius Says:

    At Leefbarbaar,

    Ach, die peilingen zijn natuurlijk de waan van de dag en kunnen zomaar weer omslaan ten gunste van de PVV. Daar zorgen periodiek de radicale imams en de onvermijdelijke bontkraagjes wel voor.
    Over de SP maak ik mij geen zorgen want geen van de andere partijen staan te trappelen om met hun in zee te gaan.

    De PvdA is verworden tot een slecht vermomde moslimpartij met aan het hoofd collaborateurs als Job Cohen, Lodewijk Asscher en die morsige Spekman.
    Allemaal in dienst van de Moslim Broederschap en tellen intussen hun zilverlingen.
    Maar de geschiedenis (o.a. 40-45) leert ons dat aan het einde van de rit ook deze vazallen slechts tijdelijk worden gebruikt als nuttige idioten…

    Like

    • Boilingpoints Says:

     At Horatius en Leefbarbaar,

     Juist, waarde Horatius! Ook de Linkse Gutmenschen die nu heulen en dwepen met de islam, zullen inderdaad aan het einde van de rit het onderspit moeten delven. Nu fungeren ze nog als zogenaamde ‘usefull idiots’, om hier de islam ruim baan te geven, maar als de Grote Overname eenmaal een feit is, moeten ook hún koppen rollen. Het zijn immers ongelovigen, tenzij men besluit moslim te worden om zodoende het vege lijf te redden.

     Maar dan is het al te laat en zullen de Gutmenschen een veilig heenkomen moeten zoeken, of men collaboreert, maar dat doet men nu ook al …Lastig!

     Over de Nederlandsche Bevolking zal men zich niet bezorgd voelen en ook de Koninklijke Familie – vrede zij met hen! – zal als de wiedeweerga het land ontvluchten naar Argentinië. Men heeft immers een reputatie op dat gebied…

     Zelfs als de kaarten geschud zijn en de religieuze Baardmannen hier de scepter zwaaien, zelfs dan zullen randfiguren als Cohen en Pechtold dit afdoen als ‘stemmingmakerij’ en Wilders – mocht hij nog in leven zijn! – de totale wanorde welke op dat moment heerst in dit land, in de schoenen schuiven.

     Cohen: ‘Heeft niets met de islam te maken!’
     Pechtold: ‘Niets van aantrekken, waait vanzelf over…’

     Like

     • horatius Says:

      At Boilingpoints en Leefbarbaar,

      Hier weer een treffend staaltje van onderworpenheid en collaboratie met de radicale Islam:

      De Raad van State heeft bedenkingen bij het wetsvoorstel om de boerka en andere gezichtsbedekkende kleding te verbieden.

      Men dient zich toch aan te passen aan de normen en waarden van het land als zijnde bezoeker of immigrant uit respect voor de aldaar heersende cultuur? Onze koningin heeft daar recentelijk een treffend staaltje van gegeven tijdens haar staatsbezoek aan een Islamitisch land. Blijkbaar is dit respect niet wederzijds en moeten wij ons aanpassen aan dergelijke exotische extremiteiten.

      Over de inhoudelijke bezwaren die dergelijke kleding oproept bij sollicitaties zullen we het maar niet hebben want dat valt natuurlijk onder de Mensenrechten van de solliciterende kennismigrant.
      Echter wel met een charmante(?) glimlach een levenslange uitkering opstrijken.

      Hoe diep kan een volk zinken?

      Like

 7. Boilingpoints Says:

  At Horatius,

  Ik heb het reactie-veld wat aangepast, want je laatste reactie werd in een smalle kolom geperst, wat er niet uitzag 😉 De kolommen werden steeds smaller! Nadeel is wel dat je niet meer rechtstreeks op iemand kan reageren, dus zal je een nieuwe reactie moeten starten. 😉

  Like

 8. Oedjepoed Says:

  @ Boilingpoints
  Kunt zoals bij sommige weblogs (AP o.a.) reacties van een nummer voorzien?
  Dan kan mijns inziens het zoeken van een comment sneller gevonden worden vindt u niet?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: