Waarde lezers,

Het Haagse raadslid Hasan Küçük van de Islam Democraten vindt dat het in Den Haag verboden moet worden om een hond als huisdier te hebben. U leest het goed, een hondenverbod.
Het houden van honden staat gelijk aan dierenmishandeling, stelt deze religieuze Baardman. Honden horen in de natuur en niet in een huis. Wij zeggen: dergelijke Baardmannen horen in Koranië en niet in Nederland.

Ik vind overigens een schaap op een balkon vele malen zieliger en zeker als we beseffen wat het lot van dit vertederende dier uiteindelijk is. Baardmannen hebben helemaal niets met dieren, behalve met het Trojaanse Paard. Dat dier wordt in tal van landen ingezet die rijp zijn voor de broodnodige Islamisering. Nederland bijvoorbeeld.

Baardmannen hebben helemaal niets met honden, dus ook geen medelijden. De èchte reden van het achterlijke betoog van eerdergenoemde Baardman is het volgende: een hond is volgens de allahschreeuwers een onrein dier, dus moet het weg. Een hond kan echt niet in een land als Nederland, dat overigens meer dan 500 mosketen telt. Weg ermee. Dus.

Maar het meest grappige moet nog komen: Baardmannen zijn als de dood voor honden! Loop maar eens met uw hond over de markt. Baardmannen, met hun afgeladen boodschappenkarretjes vol groente en fruit, stuiven uiteen bij het zien van een hond. Het zijn schitterende beelden, landgenoten.
En dan stelt deze Küçük – ik dacht eerst dat het een Turks gerecht was – dat een hond op een flat zielig is? Wat een huichelaar! Angst is een slechte raadgever!

Infame Hondofoob!