Hasan Küçük: hond als huisdier is zielig …

Waarde lezers,

Het Haagse raadslid Hasan Küçük van de Islam Democraten vindt dat het in Den Haag verboden moet worden om een hond als huisdier te hebben. U leest het goed, een hondenverbod.
Het houden van honden staat gelijk aan dierenmishandeling, stelt deze religieuze Baardman. Honden horen in de natuur en niet in een huis. Wij zeggen: dergelijke Baardmannen horen in Koranië en niet in Nederland.

Ik vind overigens een schaap op een balkon vele malen zieliger en zeker als we beseffen wat het lot van dit vertederende dier uiteindelijk is. Baardmannen hebben helemaal niets met dieren, behalve met het Trojaanse Paard. Dat dier wordt in tal van landen ingezet die rijp zijn voor de broodnodige Islamisering. Nederland bijvoorbeeld.

Baardmannen hebben helemaal niets met honden, dus ook geen medelijden. De èchte reden van het achterlijke betoog van eerdergenoemde Baardman is het volgende: een hond is volgens de allahschreeuwers een onrein dier, dus moet het weg. Een hond kan echt niet in een land als Nederland, dat overigens meer dan 500 mosketen telt. Weg ermee. Dus.

Maar het meest grappige moet nog komen: Baardmannen zijn als de dood voor honden! Loop maar eens met uw hond over de markt. Baardmannen, met hun afgeladen boodschappenkarretjes vol groente en fruit, stuiven uiteen bij het zien van een hond. Het zijn schitterende beelden, landgenoten.
En dan stelt deze Küçük – ik dacht eerst dat het een Turks gerecht was – dat een hond op een flat zielig is? Wat een huichelaar! Angst is een slechte raadgever!

Infame Hondofoob!

Advertenties

29 Reacties to “Hasan Küçük: hond als huisdier is zielig …”

 1. lisa Says:

  Honden zijn onrein dus niet halal dat zal de reden zijn Geef moslims macht beginnen ze gelijk met verbieden.Stem PVV

  Like

 2. jager Says:

  Misschien moeten we dan maar honden gaan opeten, zoals ze in sommige Aziatische landen doen, lost het probleem direct op…

  Like

 3. G.Deckzeijl Says:

  Iemand wel eens gehoord van Het Project? Het geheime moslimplan* ter verovering van het Westen? En wat dat te maken heeft met o.a.de fascistische gedachtekronkel van hondenhater H.Küçük?
  Kortheidshalve: lees 13 van http://tinyurl.com/6n9stjq
  Wanneer worden alle Nederlanders (ja, óók degenen die hier posten) wakker en gaan ze deze praktijken openbaar maken? Waar zullen die verdomde allahschreeuwers de volgende keer mee komen aankakken, denkt u?
  Alle katten verbieden soms? Dat vrouwen geen auto meer mogen rijden? Dat ze het huis niet meer uit mogen?
  Dat mannen alleen nog die bezopen jurken en nog bezopener gehaakte mutsjes en BAARDEN moeten gaan dragen? Dat korte broeken niet meer mogen? Zit u daarop te wachten? Ik niet. Tijd voor actie, vindt u ook niet?
  *Let op! Ze zullen het vanzelfsprekend ontkennen. Maar ontkennen moet van de koran! Ontkennen heeft te maken met de bescherming(kuch)van de islam, het staat zelfs in de koran!Herinner allahschreeuwers eraan wat taqiyya betekent!
  Laat merken dat u ze doorhebt. Zoniet, dan gaat dit land onherroepelijk naar de KLOTEN!
  http://tinyurl.com/3mepfoc

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  Kijk weer een moslim, die laat zien wat ze met Nederland voor hebben: weg met de honden. Want honden blaffen als je inbreekt, honden waarschuwen wanneer er aan je deur gerommeld wordt. Hond is niet allahgekeurd dus weg ermee. Nou ik dacht het niet. En weet Hasan wel wat echt zielig is? Al die oude Nederlanders, achtergebleven in kansenwijken, die hun deur niet meer uit durven vanwege de haatjeugd! Dat is pas erg.

  Like

 5. Ouwe Knoest Says:

  Is die Hasan zelf geen “hond”??

  Overigens: Öpüçük = kusje ghe ghe ghe.
  Hij kan mij dus de (*&^*) üçüken

  Like

 6. horatius Says:

  Het begint met varkens en honden en het eindigt met een verbod op het berijden van paarden en het houden van parkieten.

  En zelf (stiekem) ontuchtige handelingen plegen met onschuldige schapen en geiten binnen de veilige muren van de moskee.

  Men geeft de muzelman een vinger of een Bijstandsuitkering en ze grijpen begerig naar de hele hand en de gevulde subsidiebuidel. Of de concurerende moslimpartijen zoals de PvdA en de SP hiermee instemmen is nog niet bekend maar Cohen en Roemer zullen ongetwijfeld binnenkort hier hun mening over geven met een schuine blik op de peilingen.

  Eens te meer blijkt uit de verklaring van deze radicale baardman dat Geert Wilders meer dan gelijk heeft met zijn waarschuwingen over het gevaar van de politieke – dus radicale – Islam. Dat dergelijke individuen hier nog vrij rondlopen om hun radicale gedachtegoed te verkondigen is natuurlijk volkomen absurd. Maar eens zullen bij de gevestigde politiek de schellen van de ogen vallen maar dan is het natuurlijk veel te laat en lopen al onze vrouwen met een hoofddoek of gehuld in een boerka.

  We hebben met het binnenhalen van de gastarbeiders in de jaren 60 van de vorige eeuw het paard van Troje binnengehaald en nu zitten we met de gebakken peren én 500 haatbunkers.
  De massa-immigratie van de moslims is volgens de Linkse kerk een verrijking van onze cultuur en de oplossing voor de vergrijzing, de zorg voor onze ouden van dagen en het in stand houden van de Verzorgingsstaat.

  Met deze laffe en naïeve houding graven we ons eigen graf en zijn we rijp voor een volledige islamisering of een burgeroorlog aangezien er ook personen zijn in dit land die weigeren onder het juk te leven van de religieuze baardmannen.

  De enige partij die zonder enig voorbehoud de oorlog heeft verklaard aan het Salafisme is de PVV.

  De rest heeft het politiek-correcte hoofd al op het hakblok gelegd na goed overleg met de Raad van State en het Koningshuis.

  Like

 7. G.Deckzeijl Says:

  @Horatius & de anderen: degenen die niet zo vaak het BP-café bezoeken maak ik nog even attent op de aanleiding van het binnenhalen van dat Paard van Troje… http://tinyurl.com/3p32945
  En dit interview: http://tinyurl.com/8766bq4
  (zij waarschuwt in duidelijke taal over de door moslims verspreide leugens aangaande de ware doelstellingen van de islam!)

  Like

 8. horatius Says:

  @G.Deckzeijl,

  Mijn dank voor uw zeer nuttige informatie.

  Voor mij persoonlijk wel oud nieuws maar voor menige autochtone Nederlander vrij schokkend te vernemen dat wij met zijn allen zijn verkocht voor een paar vaten olie per persoon.
  Helaas moeten wij opboksen tegen een overmacht aan collaborateurs die gemene zaak maken met de Moslim Broederschap.

  De geschiedenis herhaalt zich blijkbaar. Volgens – voorzichtige – schattingen waren één op de vijf Nederlanders tijdens de vorige bezetting in min of meerdere mate fout. Zogenaamde brood-NSBers, leden van de Waffen-SS en lieden die de onderduikadressen van Joden prijs gaven aan de Duitsers voor wat ‘kopgeld’.

  Opportunisten en landverraders zijn van alle tijden…

  Like

 9. G.Deckzeijl Says:

  @Horatius: hartelijk dank voor je steun, dat had ik ff nodig vandaag. Leestip(waar je sterke zenuwen voor nodig hebt/maar die heb je wel, denk ik) : de bestseller JODENJACHT van Ad van Liempt.
  Hou tijdens het lezen in gedachten dat deportaties niet meer voorkomen, maar dat de mentaliteit bij de geüniformeerde angsthazen(zie PowNews van afgelopen week mbt die koperdieven) niet veel is veranderd.

  Like

 10. G.Deckzeijl Says:

  Pamela Hemelrijk: http:www.infohit.nl/multicul/pardon5.htm

  Like

 11. G.Deckzeijl Says:

  Lezers in Rhenen: als de route van 30-4 a.s.reeds bekend is, lees dan vooral 18 en 19 van
  http://tinyurl.com/6n9stjq
  (wat mij betreft worden die dure bezoekjes afgeschaft: als ik jarig ben ga ik ook niet door de straten lopen
  en koek happen, sterker, de vlag zal voor mij niet worden uitgestoken)

  Like

 12. G.Deckzeijl Says:

  Diep en diep treurig wat ik nu hier ga parkeren. Moet je nagaan: wat voor een hondenhater ben je als je gaat klagen omdat een hond wel eens zou kunnen gaan blaffen…??? (…complained that the dog would bark…)
  http:tinyurl.com/73v6noe

  Like

 13. koddebeier Says:

  Ik vind een moslim als buurman veel erger, geef mij maar honden.

  Like

 14. G.Deckzeijl Says:

  Update van 30-1-2012 uit het AD…woorden waren uit z’n verband gerukt, vindt Küçük… http://tinyurl.com/7rno4k3
  Wat valt er uit z’n verband te rukken als je het hebt over een hondenverbod..??? Wat schreef ik hierboven ook alweer over taqiyya? Ook deze Turkse allahschreeuwer beheest de techniek ervan tot in de finesses. Lezer: u bent weer eens gewaarschuwd: trap er niet in!

  Like

 15. koddebeier Says:

  Küçük van de moslimpartij trekt zijn keutel in, zijn woorden zouden uit z’n verband gerukt zijn.
  Maar we weten wel beter……ze hebben een verborgen agenda…. en je mag liegen tegen ongelovigen.

  Like

 16. G.Deckzeijl Says:

  Absolutely goddamn RIGHT, Beste Koddebeier!

  Like

 17. Maci Says:

  Volgens mij is dit een zielige reactie op de kritiek op het z.g. halal slachten.
  Ha, laten wij (moslims) ook eens met de vinger wijzen naar “dierenmishandeling’

  En dan aankomen met het argument dat honden in de natuur thuis horen.

  Stumper!

  Een hond is een verre afstammeling van de wolf en zodanig gedomestiseerd dat zij niet zoder de mens kunnen overleven.
  Als ik mijn hond in de ‘natuur’ loslaat kan hij niet overleven, al zou hij dat willen.
  Laat deze mafkees zijn knuppel in een geitenhok gooien!
  En dan lekker halal slachten!
  Jich!!!

  Like

 18. leefbarbaar Says:

  Ik ging naar het asiel om een …………………. op te halen. Ze zeiden al dat je dat niet moet doen, want een ……….. bijt in de hand, die hem voedt en een …………….. is niet zindelijk te krijgen. Niet alleen vreet een …………. je de oren van het hoofd, maar de kans is groot dat er een zwerm pinguïns voor je deur staat, die ook eten willen. Of plofkippen, natuurlijk. We hebben nu een goudvis.

  Like

 19. G.Deckzeijl Says:

  Brekend tussendoortje: wethouder K.Dekker in Groningen gespot in….BOERKA.
  Klik op 11 en daarna op 3 van AP>>> http:tinyurl.com/82plawa
  Landverraders zijn het, stuk voor stuk.

  Like

 20. leefbarbaar Says:

  GDz
  maak je niet druk om zo’n achterlijk wijf als Karin Dekker. Wethouder en zakkenvuller met sieligen en duurzaamheid. Het is onvermijdelijk dat ooit, zelfs de allerdomsten onder ons, gaan inzien dat het leven in een haatland voor een vrouw geen pretje is. En dat het hele spul er alles aan doet om het haatgeloof hier ook in te voeren is te gek voor woorden. Mevrouw Dekker haalt vast nog wel de geschiedenisboekjes, maar dan heel anders als ze denkt.Niet als betrokken voorvechtster maar als totaal verblinde dorpsgek.
  Bij de weg: ik stoor me dat in de staatsmedia interne mails en vergaderingen van de PVV worden besproken. Ooit gehoord dat de vergaderingen van b.v. GsL of de PvdArabieren in de krant stonden? Of de staatszender TROS weet nu ook te vertellen dat twee uitgebluste zakken voortaan geen PVV meer stemmen omdat Geert iets goeds gezegd heeft tegen Koningin Burkatrix. Ik word er zo moe van.

  Like

 21. G.Deckzeijl Says:

  Ja, Leefbarbaar, je hebt wel een beetje gelijk. Maar zwijgen is voor mij GEEN optie. De rest weet je. Behalve DIT.
  http:/tinyurl.com/7b9uv2z
  Blog-tip: http://www.ejbron.wordpress.com

  Like

 22. G.Deckzeijl Says:

  Oproep: wie weet waar de volgende “cultuurverrijker” zich ophoudt?
  http://tinyurl.com/7m8vyof
  Tuig van de straat, geef ‘m aan!

  Like

 23. Boilingpoints Says:

  At heer Deckzeijl,

  Bedankt voor de link. Heb het ook even verspreid via twitter.

  Like

 24. G.Deckzeijl Says:

  @BP: DANK! Maar… ik doe niet mee met “social media”, hoop dat je ’t niet erg vindt. Hier is een van de redenen:
  http://tinyurl.com/6pxrzgs
  Nog eentje om het af te leren: http://tinyurl.com/67vhpj6
  Wat dat twitter betreft dit: zodra je één verkeerd woord op het net pleurt, heb je een half leger geüniformeerde angsthazen voor je deur staan, angsthazen die te LUI zijn om koperdieven(zie PowNews van onlangs)in te rekenen..!!!

  Like

 25. G.Deckzeijl Says:

  @BP: censuur 1(pdf) en censuur 2… http://tinyurl.com/6oy6h4z
  http://tinyurl.com/6q3hfmj

  Like

 26. Boilingpoints Says:

  At heer Deckzeijl,

  Nee hoor, ik ben niet boos omdat u niet aan ‘social media’ doet. 😉
  Ik flikker overigens alles op twitter, of het nu mag of niet…

  Like

 27. G.Deckzeijl Says:

  @BP: hou je boeltje goed in de gaten! Er is een aanval geweest op het blog van ejbron.wordpress.com..!!!

  Like

 28. Boilingpoints Says:

  At heer Deckzeijl,

  Een aanval op E.J. Bron? Kunt u mij daar wat meer over vertellen, want ik kon er nix over teruglezen op zijn blog.

  Like

 29. G.Deckzeijl Says:

  Eén van de reaguurders meldde deze week dat geprobeerd is Bron’s blog plat te leggen, da’s alles. Omdat je dezelfde host hebt, heb ik maar even gewaarschuwd. Blijf ALERT, check je beveiliging.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: