Groenlinks – Zin in de toekomst.

Maar liever niet met de Groningse Groenlinks-‘wethouder’ Karin Dekker. Deze activiste kwam al eerder in opspraak. Dekker noemde het kabinet Rutte Bruin I. Ook afgelopen week kwam Dekker weer in het nieuws:

GroenLinks-wethouder Karin Dekker van Groningen wil een boerka aantrekken als protest tegen het aanstaande verbod op gezichtsbedekkende kleding. Ze roept vrouwen op haar voorbeeld te volgen.

Dekker roept dus op een strafbaar feit te plegen, door vermomd over straat te gaan. En dat durft zich wethouder te noemen! Maar vrij logisch allemaal, want we zijn bij Groenlinks. Een Foute Club activisten, ex-krakers, moslims met een dubbele agenda en andere schertsfiguren.
Maar goed, kijkt u nu es even naar het portret van Dekker. Nee, het is niet het overleden paard van Anky van Grunsven. Het is Dekker in vol ornaat.  Dat gezicht kan echt niet en schreeuwt derhalve om een boerka, want dat wil deze Groen Linkerd toch zo graag? Mooi zo. Aantrekken en verhuizen naar Afghanistan, Iran of Saoedi Arabië. En als ze betrapt wordt op autorijden, meteen straffen volgens de Sharia-wetgeving. Dat zal ze leren. Niet alleen de lusten, voor zover je daarvan kan spreken bij een vrouw met boerka, maar ook de onvermijdelijke lasten.
Niet? Oh, liever lekker veilig door Groningen stuiteren, zeker?

Als Wilders het over de boerka heeft, mot ie niet zeuren, want er zijn ‘slechts 300 boerkadraagsters in Nederland’, roepen de Gutmenschen. Een futiliteit. Maar waarom dan toch dit protest? En waarom trekt ze geen bivakmuts over d’r melis, want er is namelijk geen boerkaverbod, maar een verbod op gezichtsbedekkende kleding en dat is iets heel anders.
Menschen schreven al op twitter: dertig jaar geleden stonden dergelijke Groenlinkse feministes BH’s te verbranden op de Dam. Vrijheid, blijheid en slinger die BH nu eens af! (Vrij naar Hemke Falsema) Anno 2012 promoot Groenlinks deze wandelende gevangenissen, anno 2012 promoot Groenlinks Vrouwenonderdrukking/Vrouwenhaat. Was ist passiert?
En dat verdient een slordige 8000 €uro per maand. Achterlijke clown.

Koninginnedag.

Het is alweer bijna zover! Het jaarlijkse Volcksfeest op 30 april! Ditmaal bezoekt de Ongekozen Koninklijke Familie o.a Rhenen. Inwoners van Rhenen kunnen overigens nog meer bezoek verwachten; politieagenten mit stahlhelm komen aankloppen en verwachten dat u meewerkt aan een HUISZOEKING:

Bewoners van het centrum in Rhenen lopen kans dat hun huizen rond Koninginnedag worden doorzocht door de politie. Dat heeft de gemeente donderdagavond gezegd op een informatiebijeenkomst over het bezoek van de Koninklijke familie aan Rhenen en Veenendaal.

En dat is hard nodig, want wie weet bent u van plan een aanslag te plegen. Wat zegt u? U werkt niet mee aan deze huiszoeking? U loopt de niet geringe kans gearresteerd te worden… Ondertussen klauwt oom agent uw huis overhoop en dat allemaal omdat mevrouw van Amsberg zonodig de straat op moet. Even quasi-geïnteresseerd langs wat hoelahoep-meisjes flaneren , een tekening aanpakken van een excuus-negertje, want die moet in beeld en intussen staat Prins Pils en zijn Junta-vriendinnetje kolderiek naar een stuk oudbakken koeck te happen, want dat willen we zien, hè mensen!
En dan het ‘zwaaimoment’. Even zwaaien naar de Armen. Even zwaaien naar de Belastingbetaler en oh, nu we hier toch zijn; onze Groene Draeck heeft weer een likje verf nodig. Bukt u even?
Het lijkt wel of we teruggaan naar 40-45. Razzia’s en Huiszoekingen. Het enige verschil met 40-45 is dat er toen geen Koninklijke Familie te bekennen was…

Gerd Leers.

Als burgemeester van Maastricht wist Leers wel van aanpakken, maar sindsdien meneer op het Haagsche Pluche zit, is meneer verworden tot een Gutmensch met een ruggengraat van stukgekookte spaghetti. Er is niets meer van over en deze week werd bekend dat Leers de term ‘allochtoon’ wil afschaffen. Die discussie is al jaren gaande en doet het altijd leuk in het kader van de Symboolpolitiek.
Goed idee, Hard Leers! Laten we iedereen Nederlander noemen, maar dan verwachten wij Autochtonen wel dat we dezelfde behandeling en privileges krijgen als eerdergenoemde bevolkingsgroep. Dat houdt in: gratis zwemlessen, behoud van eigen Cultuur, Gebruiken en Gewoonten, het in alle vrijheid vieren van onze Feestdagen, zonder enige discussie, zonder de woorden ‘Racisme & Discriminatie’, die telkens weer om de hoek komen kijken, het belachelijk maken, zwartmaken en afwijzen van culturen waar wij niets van moeten hebben, het opstrijken van vele subsidies, het genieten van verschillende belastingvoordelen, zoals bepaalde mosketen die ook hebben, een vrijstelling hier en een hulpverlener daar, vrijstelling van sollicitatieplicht, want werken is voor de dommen en qat kauwen mag.
Dat zou mooi zijn, Gekke Gerdje, dan zijn we allemaal gelijk! Op naar een Socialistische Heilstaat! Waarschijnlijk bedoelt Leers het anders, vrezen we …

PVV.

Het gedachtegoed van PVV-leider Geert Wilders wordt door de Duitse regering gezien als voedingsbodem voor neonazi’s. Het Duitse ministerie van Justitie betaalde een folder over de gevaren van extreemrechts waarin Wilders en zijn islamkritische Duitse zusterpartij Die Freiheit worden genoemd.

Je moet maar durven! Uitgerekend Duitsland zet Wilders weg als een neo-nazi? Want daar komt het wel op neer, want Wilders = Breivik, Wilders = een neo-nazi, ja, Wilders = Hitler.

Toch nog even een vraag. Hoeveel doden heeft het Socialisme op haar geweten en hoeveel doden heeft het gedachtegoed van Wilders veroorzaakt? Dat dacht ik ook.

Emiel Roemer.

Lid van de Groene Khmer, ook al zijn zijn tomaten rood. Kijkt u even mee naar het verkiezingsprogramma 2011-2015 van deze Tomatengooiers. HIER. Blowen mag, weg met het kraakverbod en hard werken wordt onbetaalbaar. Laten we hopen dat deze verstrooide dorpspoliticus nooit aan de macht komt!

Dienstmededeling: Heer Deckzeijl is weer onder ons!

Huishoudelijke vraag aan Horatius: Zeg, kom jij nog wel es op het haatblogje van Geiten Peter en zijn Haatsnee? Ik ben nogal huiverig om af te stemmen op FN, want daar komen allemaal enge mensen, vandaar de vraag.

Prettig weekend, landgenoten!