Boilingpoints’ Keek op de Week (2)

Groenlinks – Zin in de toekomst.

Maar liever niet met de Groningse Groenlinks-‘wethouder’ Karin Dekker. Deze activiste kwam al eerder in opspraak. Dekker noemde het kabinet Rutte Bruin I. Ook afgelopen week kwam Dekker weer in het nieuws:

GroenLinks-wethouder Karin Dekker van Groningen wil een boerka aantrekken als protest tegen het aanstaande verbod op gezichtsbedekkende kleding. Ze roept vrouwen op haar voorbeeld te volgen.

Dekker roept dus op een strafbaar feit te plegen, door vermomd over straat te gaan. En dat durft zich wethouder te noemen! Maar vrij logisch allemaal, want we zijn bij Groenlinks. Een Foute Club activisten, ex-krakers, moslims met een dubbele agenda en andere schertsfiguren.
Maar goed, kijkt u nu es even naar het portret van Dekker. Nee, het is niet het overleden paard van Anky van Grunsven. Het is Dekker in vol ornaat.  Dat gezicht kan echt niet en schreeuwt derhalve om een boerka, want dat wil deze Groen Linkerd toch zo graag? Mooi zo. Aantrekken en verhuizen naar Afghanistan, Iran of Saoedi Arabië. En als ze betrapt wordt op autorijden, meteen straffen volgens de Sharia-wetgeving. Dat zal ze leren. Niet alleen de lusten, voor zover je daarvan kan spreken bij een vrouw met boerka, maar ook de onvermijdelijke lasten.
Niet? Oh, liever lekker veilig door Groningen stuiteren, zeker?

Als Wilders het over de boerka heeft, mot ie niet zeuren, want er zijn ‘slechts 300 boerkadraagsters in Nederland’, roepen de Gutmenschen. Een futiliteit. Maar waarom dan toch dit protest? En waarom trekt ze geen bivakmuts over d’r melis, want er is namelijk geen boerkaverbod, maar een verbod op gezichtsbedekkende kleding en dat is iets heel anders.
Menschen schreven al op twitter: dertig jaar geleden stonden dergelijke Groenlinkse feministes BH’s te verbranden op de Dam. Vrijheid, blijheid en slinger die BH nu eens af! (Vrij naar Hemke Falsema) Anno 2012 promoot Groenlinks deze wandelende gevangenissen, anno 2012 promoot Groenlinks Vrouwenonderdrukking/Vrouwenhaat. Was ist passiert?
En dat verdient een slordige 8000 €uro per maand. Achterlijke clown.

Koninginnedag.

Het is alweer bijna zover! Het jaarlijkse Volcksfeest op 30 april! Ditmaal bezoekt de Ongekozen Koninklijke Familie o.a Rhenen. Inwoners van Rhenen kunnen overigens nog meer bezoek verwachten; politieagenten mit stahlhelm komen aankloppen en verwachten dat u meewerkt aan een HUISZOEKING:

Bewoners van het centrum in Rhenen lopen kans dat hun huizen rond Koninginnedag worden doorzocht door de politie. Dat heeft de gemeente donderdagavond gezegd op een informatiebijeenkomst over het bezoek van de Koninklijke familie aan Rhenen en Veenendaal.

En dat is hard nodig, want wie weet bent u van plan een aanslag te plegen. Wat zegt u? U werkt niet mee aan deze huiszoeking? U loopt de niet geringe kans gearresteerd te worden… Ondertussen klauwt oom agent uw huis overhoop en dat allemaal omdat mevrouw van Amsberg zonodig de straat op moet. Even quasi-geïnteresseerd langs wat hoelahoep-meisjes flaneren , een tekening aanpakken van een excuus-negertje, want die moet in beeld en intussen staat Prins Pils en zijn Junta-vriendinnetje kolderiek naar een stuk oudbakken koeck te happen, want dat willen we zien, hè mensen!
En dan het ‘zwaaimoment’. Even zwaaien naar de Armen. Even zwaaien naar de Belastingbetaler en oh, nu we hier toch zijn; onze Groene Draeck heeft weer een likje verf nodig. Bukt u even?
Het lijkt wel of we teruggaan naar 40-45. Razzia’s en Huiszoekingen. Het enige verschil met 40-45 is dat er toen geen Koninklijke Familie te bekennen was…

Gerd Leers.

Als burgemeester van Maastricht wist Leers wel van aanpakken, maar sindsdien meneer op het Haagsche Pluche zit, is meneer verworden tot een Gutmensch met een ruggengraat van stukgekookte spaghetti. Er is niets meer van over en deze week werd bekend dat Leers de term ‘allochtoon’ wil afschaffen. Die discussie is al jaren gaande en doet het altijd leuk in het kader van de Symboolpolitiek.
Goed idee, Hard Leers! Laten we iedereen Nederlander noemen, maar dan verwachten wij Autochtonen wel dat we dezelfde behandeling en privileges krijgen als eerdergenoemde bevolkingsgroep. Dat houdt in: gratis zwemlessen, behoud van eigen Cultuur, Gebruiken en Gewoonten, het in alle vrijheid vieren van onze Feestdagen, zonder enige discussie, zonder de woorden ‘Racisme & Discriminatie’, die telkens weer om de hoek komen kijken, het belachelijk maken, zwartmaken en afwijzen van culturen waar wij niets van moeten hebben, het opstrijken van vele subsidies, het genieten van verschillende belastingvoordelen, zoals bepaalde mosketen die ook hebben, een vrijstelling hier en een hulpverlener daar, vrijstelling van sollicitatieplicht, want werken is voor de dommen en qat kauwen mag.
Dat zou mooi zijn, Gekke Gerdje, dan zijn we allemaal gelijk! Op naar een Socialistische Heilstaat! Waarschijnlijk bedoelt Leers het anders, vrezen we …

PVV.

Het gedachtegoed van PVV-leider Geert Wilders wordt door de Duitse regering gezien als voedingsbodem voor neonazi’s. Het Duitse ministerie van Justitie betaalde een folder over de gevaren van extreemrechts waarin Wilders en zijn islamkritische Duitse zusterpartij Die Freiheit worden genoemd.

Je moet maar durven! Uitgerekend Duitsland zet Wilders weg als een neo-nazi? Want daar komt het wel op neer, want Wilders = Breivik, Wilders = een neo-nazi, ja, Wilders = Hitler.

Toch nog even een vraag. Hoeveel doden heeft het Socialisme op haar geweten en hoeveel doden heeft het gedachtegoed van Wilders veroorzaakt? Dat dacht ik ook.

Emiel Roemer.

Lid van de Groene Khmer, ook al zijn zijn tomaten rood. Kijkt u even mee naar het verkiezingsprogramma 2011-2015 van deze Tomatengooiers. HIER. Blowen mag, weg met het kraakverbod en hard werken wordt onbetaalbaar. Laten we hopen dat deze verstrooide dorpspoliticus nooit aan de macht komt!

Dienstmededeling: Heer Deckzeijl is weer onder ons!

Huishoudelijke vraag aan Horatius: Zeg, kom jij nog wel es op het haatblogje van Geiten Peter en zijn Haatsnee? Ik ben nogal huiverig om af te stemmen op FN, want daar komen allemaal enge mensen, vandaar de vraag.

Prettig weekend, landgenoten!

Advertenties

38 Reacties to “Boilingpoints’ Keek op de Week (2)”

 1. G.Deckzeijl Says:

  Iemand gisteravond nog naar De Vijfde Dag gekeken, het derde onderwerp?
  http://tinyurl.com/7dpmyw8
  De interviewer(die het buskruit niet heeft uitgevonden)heeft niet in de gaten dat in een koranvertaling het woord hoofddoek gewoon is toegevoegd, om de indruk te wekken dat ’t er al 1400 jaar heeft in gestaan…
  Ze doen ook voor hoe ze koffie(of wat het dan ook is) drinken: stakkers zijn het.
  Zie ook 60 en 68 van: http://tinyurl.com/6sgfetw
  Let ook op de die mevrouw met het grijze haar aan het eind: wat zij zegt kunnen al die vogelverschrikkers in de zak steken.
  Dan nog dit: een prachtige dochter van Filip Dewinter heeft een alternatieve bikini aangetrokken, een zgn bikinikab.
  Staat in de papieren Telegraaf van vandaag.
  Klik deze van pi-news.net ook maar ff aan… http:tinyurl.com/6uz9c2v

  Like

 2. G.Deckzeijl Says:

  An alle Einwohner von Rhenen: lassen Sie diese Staatliche Vollpfeiffe am 30 april nicht rein..!!!
  Sie haben Rechte…!!!
  http://tinyurl.com/83avx4w

  Like

 3. G.Deckzeijl Says:

  Bij de Telegraaf hebben ze die spoken ook gezien! http://tinyurl.com/7x5d9td

  Like

 4. G.Deckzeijl Says:

  Wat ik nog vergat mbt die EO-reportage van gisteravond: dat bruine spook liet terloops het woord besnijden nog even vallen. Ze bedoelde dat naast een boerkaverbod in dit land vrouwenbesnijdenis ook verboden is. En da’s volkomen terecht! Stiekem schijnt het nota bene nog voor te komen in dit land dat jonge kinderen van moslims op keukentafels worden gekortwiekt, waarna ze als troost een lolly krijgen. Als ’t aan mij ligt wordt alle islamitische waanzin uigebannen en definitief VERBOTEN, dus ook besnijdenis van jongetjes. Oogleden hebben net als de voorhuid ook een zeer belangrijke functie, die ga je toch ook niet wegsnijden op basis van totaal geschifte, eeuwen geleden verzonnen pseudo-religieus GEOUWEHOER, of zie ik dat soms verkeerd?
  http://tinyurl.com/4ees7cl

  Like

 5. G.Deckzeijl Says:

  Aan allen: LET OP! Geen PVV-hoax…!!! http://tinyurl.com/7nkl8fe

  Like

 6. G.Deckzeijl Says:

  Na al deze bloedserieuze zaken ff tijd voor iets luchtigs, wáát zèg ik…???
  Als ik moet kiezen tussen een beschuitje met die K.D. hierboven of met de kleindochter van…
  dan weet ik het héél gauw!
  http://tinyurl.com/6o533dm

  Like

 7. horatius Says:

  Deze Karin Dekker bakt ze wel héél bruin. Solidair met het radicale gedachtegoed van de Moslimbroeders roept deze van iedere vrouwelijke charme gespeende Linkse toverkol onze frisse blonde Hollandse deernen op zich te hullen in een allesverhullende boerka. Landverraad kent vele vormen, maar dit is toch vrij uniek en in schrille tegenstelling tot de vroegere slogan van Linkse vrouwen die luidde; “Baas in eigen Buik!” en andere opruiende kreten.
  Het is uitermate triest te moeten constateren dat dergelijke vrouwen onze Cultuur en Identiteit te grabbel gooien om zodoende een wit voetje te halen bij een uitermate gedateerde religie die stelselmatig vrouwen onderdrukt en ze via het dragen van vodden wil weren van de arbeidsmarkt.

  Dit jaar gaat onze geliefde vorstin Beatrix naar Rhenen waar onze soldaten in 1940 heldhaftig stand hielden tegen de Duitse elitetroepen bij hevige gevechten bij de Grebbeberg. Terwijl Kobus Kuch zich moest behelpen met kanonnen uit 1885 verliet Wilhelmina overhaast ons land om ‘den strijd elders voort te zetten.’
  Het wordt dus weer verplicht koekhappen en zaklopen om de Hoogheden te vermaken en Achmed en Fatima doen natuurlijk ook mee via het dragen van exotische kleding en het roepen van uitzinnige kreten. Echter een onschuldig voorproefje vergeleken bij de taferelen als op termijn de Troonrede wordt voorgelezen door een Grootmoefti. Dan wordt het homo-knuppelen op De Dam, afgewisseld door het verbranden van poppen die een zekere gelijkenis vertonen met Geert Wilders en verder het (verplicht) gratis besnijden van ongelovige vrouwen door een ervaren hulpimam.

  Over Gerd (hard)Leers kunnen we kort zijn: deze Linkse luis in de pels van het kabinet-Rutte wil af van de term allochtoon.
  Dit zou maar discriminatie en stigmatiseren oproepen door hardvochtige Wilderianen die schoon genoeg hebben van al die z.g. cultuurverrijkers en tomatenplukkers. De Portugezen pakken het, gedreven door de economische crisis, heel anders aan en emigreren naar Angola tot groot verdriet van de Angolezen die hun banen in gevaar zien komen door al die Nieuwe Angolezen. Het kan daar flink uit de klauwen gaan lopen want daar is helaas geen Oom Geert aanwezig om hun protesten netjes te verwoorden in politiek-correcte termen. Daar kan men na intern spoedberaad overgaan tot het hanteren van kapmessen om hun banen en cultuur te verdedigen tegen al die indringers.

  Maar er is ook goed nieuws te melden: criminele immigranten en asielzoekers worden voortaan zonder veel plichtplegingen de weg gewezen naar Schiphol om in het voormalige thuisland hun misdadige praktijken voort te zetten! Dit op dringend vezoek van de PVV.
  Althans, dat is men van plan. Maar dit zou echter volledig haaks staan op de – onvermijdelijke – Mensenrechten en in het geval van een radicale en criminele moslim zelfs met de Vrijheid van Godsdienst. Dus staan we als PVVer voor de zoveelste maal met lege handen. Letterlijk alles wordt geregeld door het schrikbewind vanuit Brussel; vanaf de dikte van het condoom, de maximale lengte van het toiletpapier tot en met de dagvergoeding voor de asielzoeker en andere charitas ten behoeve van vijfde (moslim)colonne. Behalve dus de pensioengerechtigde leeftijd. De luie Griek en de Italiaan kunnen vóór hun zestigste in de zon gaan zitten en de domme Hollander kan straks gaan zwoegen tot zijn 67e jaar. Al of niet in ploegen- en nachtdienst en dan na zijn pensioenering tot de ontdekking te komen dat de kas leeg is en hij zich kan vervoegen bij de Voedselbank.

  De Duitsers zijn helemaal de weg kwijt. Onze Geert Wilders wordt verweten extreemrechtse propaganda te bedrijven omdat hij inhoudelijke bezwaren heeft tegen de politieke – dus radicale – Islam. Nota bene de Duitsers die verantwoordelijk zijn voor de Holocaust en het feit dat onze ouders tijdens de hongerwinter van 44-45 bloembollen en suikerbieten moesten eten om in leven te blijven. Het is dat Prins Bernard ons net op tijd kwam bevrijden met behulp van de Marokkanen anders hadden ze het ook niet kunnen navertellen. En deze nazaten van de Duitse bevolking die Adolf Hitler tot zijn allerlaatste momenten in zijn Führerbunker trouw bleven steunen (500.000 gesneuvelden bij de strijd om Berlijn) willen Wilders de les lezen in een vergeefse poging tot rehabilitatie van het Duitse volk.
  NSDAP, SA, SS, GESTAPO en talloze concentratie- en vernietigingskampen kunnen niet vergeleken worden met het geweldloze protest tegen een religie die volkomen haaks staat op onze Westerse normen en waarden. De harde realiteit is dat er sinds 9-11 een Derde Wereldoorlog aan de gang is tussen de radicale Islam en het vrije Westen.

  At Boilingpoints,
  Op dringend advies van mijn lijfarts Dr. W.A. Jongerius mag ik Frontaal Naakt voorlopig niet meer bezoeken.
  Het een en ander is slecht voor mijn nachtrust en algehele conditie. Bovendien heb ik een ban te pakken omdat ik die Breedveld ooit een Linkse Gutmensch heeft genoemd in een verder politiek-correcte reaktie die ging over Bulgaren en Roemenen die na 3 maanden tomatenplukken naadloos in de Bijstandsregeling verdwijnen.

  Laat die Breed in t’ Veld maar schuiven met zijn Haatsnee.
  Hij staat alom bekend als een schoolvoorbeeld van de opportunistische collaborateur die meent op het winnende paard te kunnen wedden.

  Like

 8. Ouwe Knoest Says:

  BP: Was (al)weer genieten van je “humor”!! (lees cynisme)
  G.D: Welcome back. Ooit voelde jij je hier “gebelgd” en vertoonde “vluchtgedrag”. OK leest je bijdragen “vederop” ook met interesse en klikt ook de links aan, die je daarin vermeldt.
  FN: Daar komt deze “al op leeftijd zijnde OK” niet. Ik lees daar niet wat ik wil lezen. Slecht voor het hart van deze “snel aan de kook (niet coke) rakende” 20% Moluksbloed bevattende Ouwe Heer. (Wordt Mata gelap = zwart voor de ogen).
  Heb het al meer geventileerd:
  In de Gordel van Smaragd opgevoed met VVV (Volk, Vaderland en Vorstenhuis). Daar is “neks” meer van over. De zoveelste bevestiging is deze dubbeldekker en consorten deeluitmakend van het “Volk”.
  H: Wat u schrijft lees ik ook graag. Heb op andere sites (verderop) ook verstandige reacties gelezen. Maar ik heb de Horatiusstijl (nog) niet kunnen ontwaren onder een andere naam.
  Ook fijn weekend voor allen hier.
  Alles verder in orde met Ba en Pa(rt…..)?

  Like

 9. leefbarbaar Says:

  Vroegah had de PSP zelfs de mooiste verkiezingsposter: een naakte vrouw in het weiland, met bijbehorende koe en stukje kokosmat. Toen gingen ze voor de bevrijding van de vrouw, nu dus de andere kant op, alleen hun eigen achterban weet het nog niet. Ze denken nog steeds dat ze op de barricaden staan ergens voor. GsL is dood mensen, denk eens na. Ieder duurzaam plan, advies, project is er alleen om de portemonnee te spekken van groenslinkschers. Aan het eind van de geldstromen zit altijd een oud-anarchist / pacifist.
  Volgende week gaan we genieten van alweer een nieuw onderzoek dat gaat aantonen dat de meesten Finnen crimineel zijn, ondanks het feit dat de politie slechts 3% van de misdrijven oplost, is meer dan de helft van Finnen fout. Goh, wie had dat nou gedacht.?? De linksche maffia zal de schuld wel weer aan Geert geven (en aan ons) maar laat linksch maar eens uitleggen wat ze bereikt hebben met al die miljarden die ze staken in de kansenjeugd.

  Like

 10. Bert Brussen Says:

  G.Deckzeijl said: februari 3, 201216:06

  Hé viespeuk, dat meiske is pas 16 hoor. Vuile pedo.

  Like

 11. horatius Says:

  @Bert Brussen,

  Dit pas 16-jarige meiske woont al samen met een Frankie dus zo onschuldig en maagdelijk zal ze wel niet zijn.
  Hoe zullen we Mohammed dan wel niet noemen? Die sliep met een kind van slechts 9 jaar.

  Like

 12. G.Deckzeijl Says:

  Ga maar eens aan het WERK, meneer Brussen!
  http://tinyurl.com/7nkl8fe
  Ter herinnering nog even dit: http://tinyurl.com/3gqd9nv

  Like

 13. G.Deckzeijl Says:

  Dit al eens bekeken, meneer Brussen? Ook zoveel lef..???
  http://tinyurl.com/72237da

  Like

 14. G.Deckzeijl Says:

  Twee tussendoortjes: Sacha de Boer brandt NS-directeur af: http://tinyurl.com/7ocfb9u
  Waarom Jochum Gerrits van de Buma uit z’n nek lult: http://tinyurl.com/6nek922
  Inwoners van Rhenen herinner ik nog even aan m’n oproep van 10:03, 3-2-2012.!!
  Kan iemand dat op twitter zetten…??? (ik bemoei me nl. niet met “social media”.)
  http://tinyurl.com/6pxrzgs

  Like

 15. G.Deckzeijl Says:

  Pedor Blootveld gespot.!!
  http://www.damnlol.com/name-that-store-4486.html

  Like

 16. G.Deckzeijl Says:

  Lees niet alleen mijn bijdragen van… http://tinyurl.com/7u6mkrs

  Like

 17. wouter vd Berg Says:

  Boilingpoints, gelukkig geven jullie in de naam van de site al aan dat jullie gefrustreerd zijn.

  Like

 18. G.Deckzeijl Says:

  Ha die Wouter! SP- of GL-stemmer, zeker? Hoofddoek- of boerka-fan..???Ben jij soms één van die gesubsidieerde “hulpverleners” die dit politiek correcte landje rijk is? Ben jij soms ook één van de velen die een hekel heeft aan de waarheid? Strooi jij jezelf graag zand in de ogen? Geen trek in een realistische discussie? Ga elders de boel op stang jagen, okee?

  Like

 19. G.Deckzeijl Says:

  Heel iets anders nu. Morgenavond begint om 20:20 uur op Ned 2 een drieluik over Van Kooten & De Bie.
  Zie verder de Azijnbode van vandaag.(zal die Van de Berg hierboven ook wel weer de pest aan hebben)

  Like

 20. G.Deckzeijl Says:

  Zèg Van de Berg: is Jos Colignon in jouw “optiek”soms ook gefrustreerd..???
  http://tinyurl.com/7ks7wb3

  Like

 21. G.Deckzeijl Says:

  Liesbeth Wytzes haalt Groenlinks door de mangel: http://tinyurl.com/6sj7gdj

  Like

 22. G.Deckzeijl Says:

  Gratis tips voor iedereen: Lees 17 van http://tinyurl.com/89yryjb
  Aan alle ouderen: lezen jullie dit ook even? http://tinyurl.com/y9kqyft
  Laat u niet verdacht maken, alleen de DOMMEN doen dat!

  Like

 23. G.Deckzeijl Says:

  Omdat bijna iedereen die blauwe brieven wel eens op de mat vindt, de volgende mededeling: klik de link aan
  en lees mijn bijdrage van 08:30 uur vandaag.
  http://tinyurl.com/7vbsa9c

  Like

 24. Maci Says:

  Gaat het een beetje @meneer Deckzeijl?

  Like

 25. G.Deckzeijl Says:

  Op dit moment ligt amsterdampost.nl eruit. Update van 08:39: Weekers belooft hulp.
  http://tinyurl.com/7obej4t

  Like

 26. leefbarbaar Says:

  Besten,
  de Raad van State, u weet wel dat foute clubje van oudpolitici die weigeren werk te gaan zoeken, heeft inmiddels besloten in hun oneindige (en kostbare) wijsheid dat de vrouw een boerka mag dragen, indien zij dit zelf wil. Halleluja. Helemaal zelf bedacht. De vrouw van de haatman mag zelf bepalen of ze lampenkap wil worden of niet. Nou dan, daar dan. De zoveelste wanprestatie van dom linksch. Hierna gaan ze nog heftiger zitten nadenken en komen ze met het volgende: de haatvrouw mag zelf de stenen kiezen als ze gestenigd wordt. Mag zelf misbruikt worden, mag zelf worden achtergelaten in een Zandland, mag zelf in de kofferbak meerijden in een taxi. Ja, de ontplooiingsmogelijkheden van de lampenkap zijn vrijwel onbeperkt. Allah is the limit, als het ware, maar je moet het wel willen …………….

  Like

 27. G.Deckzeijl Says:

  @Leefbarbaar: nou snap ik er niks meer van. De Tweede Kamer was het toch eens dat er een boerkaverbod moest komen dat op 1-1-2013 van kracht zou worden? De RvS is volgens mijn info een adviserende club, ze maken geen wetten. Wat heb ik gemist?

  Like

 28. G.Deckzeijl Says:

  @Leefbarbaar: heb het opgezocht op de RvS-site. Samenvattend: http://tinyurl.com/7wk2357
  Dat rijksgesubsidieerde theekransje -dat nota bene af en toe wordt voorgezeten door ’s lands grootste fan van de VERZONNEN islamitische modeshow-(hebben we in Dubai en Abu Dhabi kunnen zien) is zo politiek correct en zóóó pro-multikul dat m’n ogen er pijn van doen. Ze blijven maar hameren op de vrijheid van godsdienst, terwijl iedereen met een beetje intelligentie kan zien dat die vrijheid met voeten wordt getreden.
  Oproep aan Tweede Kamerleden en Vak K: negeer dat RvS-“advies”, haal die spoken van de straat.
  http://tinyurl.com/3gpr3pn
  http://tinyurl.com/68sdhzx

  Like

 29. leefbarbaar Says:

  @GDz. Ja wat moeten we hier nu weer van denken? De Raad van State is een adviesorgaan van de regering. In praktijk is het natuurlijk een wassen neus, want een onafhankelijk advies is onmogelijk. Het is een banencaroussel van politici. In praktijk in het natuurlijk een linksche hobby: een generaal pardon wordt toegejuicht, een verbod op wandelende lampenkappen wordt afgewezen. Persoonlijk heb ik ook geen idee wat de RvS nu betekent inzake het boerka-verbod. Ik vermoed dat mijn vertrouwen in de overheid alweer met voeten wordt getreden.

  Like

 30. G.Deckzeijl Says:

  @Leefbarbaar: ze zijn continu bezig om dat vertrouwen PLAT te trappen, want WAAROM bedenken ze bv. DIT:
  http://tinyurl.com/7sbftbr
  Of dit GEDROCHT…
  http://tinyurl.com/28se7nv
  Let op! Las net op telegraaf.nl dat nieuwe extra bezuinigingen op stapel staan…!
  Nou, hier is de koek OP. Ik kan geen 400 euries uitgeven als ik er maar 100 heb.

  Like

 31. G.Deckzeijl Says:

  Zo, en dan wordt het nu tijd voor de komische noot. Er wordt naar mijn smaak veuls te wènig gelache in dit land…
  http://tinyurl.com/84cveta

  Like

 32. Maci Says:

  @heer Deckzeijl, ik lig in een deuk. Dank u.

  Like

 33. leefbarbaar Says:

  O ja. De raad van state is dus drie keer niks. Maar ik snap nu wel hoe ze disfunctioneren: de koningin is voorzittert van het spul. Tevens benoemt zij de leden van de RvS voor het leven. Er zijn 600 overbetaalde ambtenaren nodig om de RvS te laten draaien. 600! Maar het mag duidelijk zijn waar het lek zit: Boerkatrix. Want hare graaiesteit is linksch, Dat weten we allemaal. En ook al horen we altijd dat de koningin boven de politiek staat, klopt daar dus niks van. Niet in de laatste plaats omdat ze eigenaar is van de RvS en er voor zorgt dat er nimmer een PVV-er in terecht komt. Dat Boerkatrix zelf tegen een boerka-verbod is, zal ook niemand verbazen gezien het feit dat ze zelf als spaarlamp alle mosketen in het buitenland bezoekt. Ik zie hier grote mogelijkheden om te bezuinigen: er kunnen zo 601 opvreters uit de begroting worden geschrapt.

  Like

 34. G.Deckzeijl Says:

  @Maci: vanavond was die Martijn(die Britt Dekker echt weergaloos imiteert) in DWDD.
  Man, ik kwam echt niet meer bij. Als dat jochie doorzet waar die mee bezig is, kan hij één van onze grootste kleinkunstenaars worden, let op: we gaan het meemaken.
  @Leefbarbaar: dat van die 600 pennelikkers wist ik niet. Ik wou dat ik het geld had dat daar maandelijks wordt ingepompt. Was ik deze week VERDWENEN.
  Aan allen: openlijke oproep tot GENOCIDE en Rosenthal is wederom z’n tong verloren.
  http://tinyurl.com/722xpdr

  Like

 35. G.Deckzeijl Says:

  Nog een aanrader: naakte wadloper Theo Zuur(what’s in a name?) in MbH van vanavond. Tegenhanger van de Tocht der Tochten, zal ik maar zeggen… Bekijk de uitzending. http://tinyurl.com/7c2rd87

  Like

 36. leefbarbaar Says:

  Besten
  hebben jullie ook de beelden gezien van het partijcongres van GroensLinksch? En watdenkkie? Jawel: allemaal oude zakken, allemaal grijze koppen en geverfde koppen. Dat is GsL van nu. Bejaarde graaiers die ergens anoniem geld zitten te schuiven naar zichzelf dat toebehoorde aan de belastingbetaler. Ecoductknoeiers en groengraaiers. Gelukkig zijn ze de jeugd kwijt geraakt en zullen ze met de AOW uitsterven.

  Like

 37. G.Deckzeijl Says:

  Ja, heb ik gezien, Leefbarbaar. Zielige vertoning. Dat die club in z’n huidige vorm nog bestaat mag een politiek wonder heten. Dit zijn volgens mij de voortekenen van de afkalving van links Nederland. Nog een klein zetje van realisten zoals wij en het is definitief toedeledokie. Tot slot van deze ontboezeming nog een uitvinding: http://tinyurl.com/74e4j9j
  Wat ontbreekt is een kentekenplicht voor dat zooitje.

  Like

 38. taxi veenendaal schiphol  Says:

  Bedankt voor het schrijven van zo’n goede post. Taxi verhuur is inderdaad groeit goed schaal en internet is een goed medium om hetzelfde te vinden. Ik ben blij om je blog te vinden en heeft geabonneerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: