Waarde lezers,

U schrok toch niet? Welnee, u bent vast wel wat gewend en wat is er nu leuker dan het aanschouwen van wat Vrouwelijk Schoon. Eventjes Gods Werk bekijken. Goh, wat zijn we goed bezig, en dat had wethouder Albert Kok (ChristenUnie, Werk) van Oldebroek ook heel goed begrepen.

Wethouder Albert Kok (ChristenUnie, Werk) van Oldebroek is vorige week opgestapt nadat medewerkers van het gemeentehuis hem hadden zien kijken naar foto’s van naakte vrouwen. Volgens Kok was er een ‘onwerkbare situatie’ ontstaan.

De heer Kok is mijns inziens gewoon gezond. De werkdruk werd hem iets te veel – voor zover dat kan bij een functie als wethouder – dus bezocht meneer de donkere krochten van het internet. Vrouwen, tieten, rondingen, verboden vruchten… Heerlijk, moet meneer gedacht hebben. Totdat ‘medewerkers’ het genoeg vonden. En lapten hem erbij. Lekkere collega’s! Wat een matennaaiers! Wat zijn dat voor Christenen, een beetje Gods Werk afkeuren? Waarschijnlijk zijn dit dezelfde figuren die ’s avonds naar zolder vertrekken en met behulp van wat pornografische lectuur de hand aan zichzelf slaan. Van die Binnenbroeckse Ruckers, terwijl moeder de vrouw de krant van gisteren op de keukentafel legt en driftig olienoten gaat zitten pellen. Die sfeer, zeg maar. Ze weet wat hij uitspookt, maar ze doet net of haar neus bloedt . Pas veel later komt de man die op zondag het vlees snijdt, met kraaloogjes en rode konen weer naar beneden. Alsof er niets gebeurd is. En dat soort types, waarde Landgenoten, dat soort types schakelen een vertrouwenspersoon in om deze heer Kok erbij te lappen! Brrrrr!

De Tocht.

Mooi hè, de Tocht der Tochten ging lekker niet door. Het draaide allemaal om die verdomde 15 centimeter. Dat moest genoeg zijn. Mijn eega roept dat al jaren, maar wellicht bedoelt ze wat anders.
IK hoorde die onvermijdelijke rayonhoofden – sommigen hadden zelfs een lichaam – al praten over ijstransplantatie. What. The. Fuck is er met je gebeurd man. Doe effe normaal.
En als de Tocht der Tochten in zicht is, kan weervrouw Helga van Leur nooit ver weg zijn. Ik had Heupen Helga hoog zitten. Ze besluit haar weerpraatje steevast met een welgemeend ‘fijne avond’. En dat op fluistertoon. Bijna zwoel. Nou, dan glij ik van de bank af. Grrrr, wat erotisch! Maar dat is dan weer mijn tekortkoming. Over 15 centimeter gesproken!

Nogmaals, ik had Heupen Helga hoog zitten. Een weervrouw met Wulpse Rondingen … Het is dat wij geen zolder hebben…
Maar wat flikt ze me nu? Mevrouw plaatste een bericht op Twitter en ik citeer haar letterlijk:

Elfstedenkoorts. Rouwverwerking! Kansen op de Tocht in 2012? In December?

What. The. Fuck is er in je hoofd gebeurd, Heupen Helga? Rouwverwerking? Nog even en Heupen Helga kondigt drie dagen van nationale rouw af. Schei uit!
Het Leger werd zelfs ingezet om het ijs sneeuwvrij te maken…  Ik had liever gezien dat het Leger in de talrijke pauperbuurten werd ingezet, zodat oma weer veilig de straat op kan, maar dat is dan ineens populistische borrelpraat van Wilders.
Nederlandsche soldaten zijn sinds afgelopen week gedegradeerd tot sneeuwschuivers …
Wat een land!

Oostblokkers.

Onze vrienden uit Polen, Litouwen en andere achtergebleven gebieden. Ze komen onze tomaten plukken en ook een muurtje metselen is geen probleem.
Maar met open grenzen krijgen we ook te maken met gespuis en schorriemorrie:

In Nederland ontstaan steeds meer problemen door rondtrekkende Oost-Europese bendes.
Ze komen ons land letterlijk strippen. Koper stelen, auto’s jatten, inbreken, zakkenrollen en babbeltrucs. En Linx maar roepen: de misdaadcijfers zijn alwéér gedaald! Nee, die zijn juist toegenomen. De Marokkanen hebben concurrentie gekregen.
Als dat maar goed komt!

Prettig weekend.