Landgenoten,

Waarom niet? Waarom niet een keertje een foto van de grote visionair drs. Hans Janmaat op BP? Gewoon zomaar. Kan toch? Dat dacht ik ook.
De heer Janmaat krijgt nog dagelijks postuum gelijk, want in de jaren ’80 voorzag hij al grote problemen inzake de multiculturele samenleving, maar meneer werd verguist en verkettert door de gevestigde orde. Hij werd zelfs veroordeeld voor het uiten van de alom bekende termen: ‘Vol = Vol’ en ‘Eigen Volk Eerst’. De rest is geschiedenis.
O ja, er werd zelfs een aanslag op hem, op zijn vrouw en op andere leden van de Centrumpartij gepleegd. Zijn vrouw kwam hierdoor in een rolstoel terecht … Daders? Linx-Radicaal Tuigh, maar dat wist u al.
Tot zover de heer Janmaat, over tot het nieuws van afgelopen week, want ik heb weer wat links voor u verzameld.

Ouderen.

Leest u even mee en ontdek hoe ouderen in verzorgings- en verpleegtehuizen financieel uitgeknepen worden. Ouderen moeten tot 110 euro per maand betalen om hun kleding te laten wassen en sommige ouderen kunnen dat financieel niet meer opbrengen… Honderdtien euro (!) voor wat ondergoed en een pyjama? Veel meer kleding kan het niet zijn, want er is geen geld en personeel om deze weerloze mensen iedere dag fatsoenlijk aan te kleden, dus ik snap dit torenhoge bedrag niet helemaal. Anders ook niet, maar dat terzijde.
Dit is pure diefstal! Deze mensen worden letterlijk en figuurlijk uitgekleed.
Ik zie overigens wel een mooie taak voor mensen uit vreemde gebieden die hier alsmaar ‘tolerantie’ komen roepen. Dus laat je eens van je goeie kant zien en kom meehelpen. Vrijwilligerswerk, bijvoorbeeld. Kom meehelpen in diverse instellingen, om de laatste dagen van deze ouderen wat draaglijker te maken.
Haha! Ziet u het voor u? Ik niet, want werken in de zorg wordt door mensen ‘uit vreemde gebieden’ gezien als minderwaardig. Daarom ziet u hen nooit, men kijkt wel link uit, het koffiehuis is vele malen gezelliger.
Nogmaals, schandalig hoe deze mensen afgeperst worden.

Het Meldpunt. (De heer E. Eliveld stuurde mij zijn link over dit onderwerp. Hier.)

Het was de week van het Meldpunt Midden en Oost Europeanen, natuurlijk! Wilders heeft het weer voor elkaar, want heel Europa weet ervan en spreekt er, net zoals de Nederlandse Goedmensenkerk, schande van! Haha! De PVV luistert bij mijn weten als enige partij rechtstreeks naar de burger en neemt de klachten serieus. Iets wat Linx nog nooit gedaan heeft. Die zijn immers veel te vol van zichzelf en zijn daarnaast druk doende met het zwartmaken/verdacht maken van Wilders en intussen ons uitmaken voor racist.
Ook übergutmensch Neelie Smit Kroes deed haar zegje, waarschijnlijk vanuit haar riante accommodatie.

Het is altijd makkelijker om anderen de schuld te geven, maar schuldkwesties lossen problemen bijna nooit op.

Aldus deze ‘eurocommissaris’. Luister, malle tante, met je vier lichtjaar afstand tot de Burger; het gaat hier om problemen en criminaliteit die deze Oostblokkers meenemen naar Holland. Heeft dus niets te maken met de schuld afschuiven op anderen. Feiten zijn feiten en die kunnen nu rechtstreeks door de burger gemeld worden. Directe Democratie noemen we dat. Een begrip waar men in de EUSSR-dictatuur nog nooit van gehoord heeft.
En dan roept deze ‘eurocommissaris’ in al haar domheid dat de website niet past in haar ‘waarden’ van ‘openheid en tolerantie’. In jouw waarden niet, nee, maar gaat het hier niet om de burger die midden in overlastgebieden moet leven?

Maar het kan altijd gekker en kwaadaardiger. Neem nu Wim van Wegen. Nooit van gehoord, maar hij schijnt bij D’66 actief te zijn. Afdeling Noordoostpolder. Niet veel soeps dus, want kijk maar:

Na meldpunt overlast van Polen straks maar een Pool-ster op de borst van onze Poolse arbeiders? De PVV is knettergek geworden.

Jaaah! De Polen zijn de nieuwe Joden en de trein richting het Oosten vertrekt zo dadelijk! De PVV is knettergek en deze Wim van Wegen heeft het bij het juiste eind. Wat een ranzige weggooier is dit, zeg. Het meldpunt is afkomstig van de PVV, DUS moet het in verband gebracht worden met Jodenvervolging! Wat een stuk vuilnis, wat een stuk ongedierte, deze van Wegen. Oh, wacht… D’66. Dan is bovenstaande Godwin logisch te verklaren, want zonder de PVV geen D’66. Dit gegeven reikt zelfs tot in de Noordoostpolder, nou ja zeg.
Verder mompelde van Wegen nog iets over een signaal afgeven. Prima, maar niet over de lijken van zes miljoen Joden.

Wat betreft de Euro-fetisjisten en Foutlinxen als Wim van Wegen:

They are them.
We are us.
Fuck them.
All.

Ik wilde ook nog even die Foute Haatbaard aanhalen die hier de boel komt opruien met zijn antisemitisch gezwam, maar ach… Ivo Opstelten vond het geen enkel probleem dat deze ‘shariageleerde’ hier komt spreken, dus wie ben ik als armetierige marge-blogger? Juist. Laat maar binnen, moet kunnen, en oh, je wilt niet met een vrouw aan tafel zitten? Prima, dan zetten we haar toch tussen het publiek… Dat zou Wilders eens moeten eisen; ‘Ik wil niet met een moslim aan tafel zitten.’ Kunt u dat voorstellen? De wereld zou te klein zijn! Alexander Mussert Pechtold zou spontaan zijn broek losknopen, zichzelf aan zijn gerief helpen, want we hebben Wilders weer te pakken! Maar nu horen we geen enkele kritiek. Zelfs niet van de zogenaamde ‘feministes’ van Groflinks, want het betreft een islamiet en daar blijf je vanaf. En allah zag dat het goed was.
Trouwens, deze gevaarlijke gek typeert ons als soldaten van de duivel. Dit zei hij op radio 1:

Iedereen die zich niet houdt aan de islam is onderdeel van het leger van de duivel.

Landgenoten, denk aan uw gezondheid, steun de PVV en verdedig Onze Vlag.
Als beloning krijgt u wat eye-candy. Voor u, geknipt en geschoren, wat heerschend vleesch, want daar gaan we een gewoonte van maken, hier op Boilingpoints. Valium voor het oog: FEMALE SHAPES!

(@ mijn vrouwelijke lezers: mannenvleesch is ook wel te regelen, mocht u dat op prijs stellen.)

Een goed weekend!