Boilingpoints’ Keek op de Week (4)

Landgenoten,

Waarom niet? Waarom niet een keertje een foto van de grote visionair drs. Hans Janmaat op BP? Gewoon zomaar. Kan toch? Dat dacht ik ook.
De heer Janmaat krijgt nog dagelijks postuum gelijk, want in de jaren ’80 voorzag hij al grote problemen inzake de multiculturele samenleving, maar meneer werd verguist en verkettert door de gevestigde orde. Hij werd zelfs veroordeeld voor het uiten van de alom bekende termen: ‘Vol = Vol’ en ‘Eigen Volk Eerst’. De rest is geschiedenis.
O ja, er werd zelfs een aanslag op hem, op zijn vrouw en op andere leden van de Centrumpartij gepleegd. Zijn vrouw kwam hierdoor in een rolstoel terecht … Daders? Linx-Radicaal Tuigh, maar dat wist u al.
Tot zover de heer Janmaat, over tot het nieuws van afgelopen week, want ik heb weer wat links voor u verzameld.

Ouderen.

Leest u even mee en ontdek hoe ouderen in verzorgings- en verpleegtehuizen financieel uitgeknepen worden. Ouderen moeten tot 110 euro per maand betalen om hun kleding te laten wassen en sommige ouderen kunnen dat financieel niet meer opbrengen… Honderdtien euro (!) voor wat ondergoed en een pyjama? Veel meer kleding kan het niet zijn, want er is geen geld en personeel om deze weerloze mensen iedere dag fatsoenlijk aan te kleden, dus ik snap dit torenhoge bedrag niet helemaal. Anders ook niet, maar dat terzijde.
Dit is pure diefstal! Deze mensen worden letterlijk en figuurlijk uitgekleed.
Ik zie overigens wel een mooie taak voor mensen uit vreemde gebieden die hier alsmaar ‘tolerantie’ komen roepen. Dus laat je eens van je goeie kant zien en kom meehelpen. Vrijwilligerswerk, bijvoorbeeld. Kom meehelpen in diverse instellingen, om de laatste dagen van deze ouderen wat draaglijker te maken.
Haha! Ziet u het voor u? Ik niet, want werken in de zorg wordt door mensen ‘uit vreemde gebieden’ gezien als minderwaardig. Daarom ziet u hen nooit, men kijkt wel link uit, het koffiehuis is vele malen gezelliger.
Nogmaals, schandalig hoe deze mensen afgeperst worden.

Het Meldpunt. (De heer E. Eliveld stuurde mij zijn link over dit onderwerp. Hier.)

Het was de week van het Meldpunt Midden en Oost Europeanen, natuurlijk! Wilders heeft het weer voor elkaar, want heel Europa weet ervan en spreekt er, net zoals de Nederlandse Goedmensenkerk, schande van! Haha! De PVV luistert bij mijn weten als enige partij rechtstreeks naar de burger en neemt de klachten serieus. Iets wat Linx nog nooit gedaan heeft. Die zijn immers veel te vol van zichzelf en zijn daarnaast druk doende met het zwartmaken/verdacht maken van Wilders en intussen ons uitmaken voor racist.
Ook übergutmensch Neelie Smit Kroes deed haar zegje, waarschijnlijk vanuit haar riante accommodatie.

Het is altijd makkelijker om anderen de schuld te geven, maar schuldkwesties lossen problemen bijna nooit op.

Aldus deze ‘eurocommissaris’. Luister, malle tante, met je vier lichtjaar afstand tot de Burger; het gaat hier om problemen en criminaliteit die deze Oostblokkers meenemen naar Holland. Heeft dus niets te maken met de schuld afschuiven op anderen. Feiten zijn feiten en die kunnen nu rechtstreeks door de burger gemeld worden. Directe Democratie noemen we dat. Een begrip waar men in de EUSSR-dictatuur nog nooit van gehoord heeft.
En dan roept deze ‘eurocommissaris’ in al haar domheid dat de website niet past in haar ‘waarden’ van ‘openheid en tolerantie’. In jouw waarden niet, nee, maar gaat het hier niet om de burger die midden in overlastgebieden moet leven?

Maar het kan altijd gekker en kwaadaardiger. Neem nu Wim van Wegen. Nooit van gehoord, maar hij schijnt bij D’66 actief te zijn. Afdeling Noordoostpolder. Niet veel soeps dus, want kijk maar:

Na meldpunt overlast van Polen straks maar een Pool-ster op de borst van onze Poolse arbeiders? De PVV is knettergek geworden.

Jaaah! De Polen zijn de nieuwe Joden en de trein richting het Oosten vertrekt zo dadelijk! De PVV is knettergek en deze Wim van Wegen heeft het bij het juiste eind. Wat een ranzige weggooier is dit, zeg. Het meldpunt is afkomstig van de PVV, DUS moet het in verband gebracht worden met Jodenvervolging! Wat een stuk vuilnis, wat een stuk ongedierte, deze van Wegen. Oh, wacht… D’66. Dan is bovenstaande Godwin logisch te verklaren, want zonder de PVV geen D’66. Dit gegeven reikt zelfs tot in de Noordoostpolder, nou ja zeg.
Verder mompelde van Wegen nog iets over een signaal afgeven. Prima, maar niet over de lijken van zes miljoen Joden.

Wat betreft de Euro-fetisjisten en Foutlinxen als Wim van Wegen:

They are them.
We are us.
Fuck them.
All.

Ik wilde ook nog even die Foute Haatbaard aanhalen die hier de boel komt opruien met zijn antisemitisch gezwam, maar ach… Ivo Opstelten vond het geen enkel probleem dat deze ‘shariageleerde’ hier komt spreken, dus wie ben ik als armetierige marge-blogger? Juist. Laat maar binnen, moet kunnen, en oh, je wilt niet met een vrouw aan tafel zitten? Prima, dan zetten we haar toch tussen het publiek… Dat zou Wilders eens moeten eisen; ‘Ik wil niet met een moslim aan tafel zitten.’ Kunt u dat voorstellen? De wereld zou te klein zijn! Alexander Mussert Pechtold zou spontaan zijn broek losknopen, zichzelf aan zijn gerief helpen, want we hebben Wilders weer te pakken! Maar nu horen we geen enkele kritiek. Zelfs niet van de zogenaamde ‘feministes’ van Groflinks, want het betreft een islamiet en daar blijf je vanaf. En allah zag dat het goed was.
Trouwens, deze gevaarlijke gek typeert ons als soldaten van de duivel. Dit zei hij op radio 1:

Iedereen die zich niet houdt aan de islam is onderdeel van het leger van de duivel.

Landgenoten, denk aan uw gezondheid, steun de PVV en verdedig Onze Vlag.
Als beloning krijgt u wat eye-candy. Voor u, geknipt en geschoren, wat heerschend vleesch, want daar gaan we een gewoonte van maken, hier op Boilingpoints. Valium voor het oog: FEMALE SHAPES!

(@ mijn vrouwelijke lezers: mannenvleesch is ook wel te regelen, mocht u dat op prijs stellen.)

Een goed weekend!

Advertenties

30 Reacties to “Boilingpoints’ Keek op de Week (4)”

 1. G.Deckzeijl Says:

  Aan allen: vanavond om 22:45 beslist naar Ned 3 PowNews kijken.
  Die al-Haddad krijgt onderuit de zak vanwege z’n vrouwenhaat.
  En maak ook eens kennis met deze VERRADER…!!!
  http://tinyurl.com/7b4n6tc

  Like

 2. G.Deckzeijl Says:

  …Wie zich beroept op de wil van ongeacht welke god dan ook staat niet boven aardse wetten…
  Wie dat heeft gezegd weet ik niet, maar het raakt wel de kern van de volgende zaak.
  In ieder geval lijkt het erop dat de joden zich ook beginnen te roeren qua godsdienstfanatisme. Dit omdat de Haagse kantonrechter op 17-2-2012 een orthodoxe jood heeft ontslagen van rechtsvervolging. Niet duidelijk is wat zijn overtreding was.
  De man verweerde zich door te stellen dat hij op de sabbat niks bij zich mag dragen, ook geen ID-bewijs.*
  Deze politiek correcte uitspraak, waaruit zonneklaar blijkt dat die kantonrechter een tig eeuwen geleden door de mens VERZONNEN systeem laat prevaleren boven de Nederlandse wet. Deze uitspraak moet dan ook vernietigd worden, ongeacht het oeverloze geleuter van een paar minderheden.! Lees de rest op de Telegraaf: http://tinyurl.com/7soclam
  Lees deze achtergrondinfo ook: http://tinyurl.com/3v3kah7
  *Let op! We hebben in Nederland GEEN draagplicht…!!! Enkel op basis van strikte regels mag de politie naar een ID-bewijs vragen. Maar de politie heeft al ZEVEN JAAR schijt aan die regels…!
  Kijk maar eens op http://www.vrijbit.nl
  Kortom: dankzij deze Haagse juridische prutser zijn we weer terug bij af, we zijn weer thuis…!!!

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  Janmaat. In zijn tijd had je helaas geen meldpunt Overlast Gastarbeiders, mocht je niks zeggen en werd Janmaat de spreekbuis van mensen, die geschokt waren en gedupeerd werden door het gedrag van de allochtonert. Ik werkte toen in de bouw in 010. Er was gedoe over verplichte ATV-dagen en nullijnen dus gingen we een dagje staken. De gehele bouw plat en er was een stakingsbijeenkomst in restaurant Engels. En watdenkkie? Die bijeenkomst was een linksche manifestatie tegen extreem rechts. Alleen linksche sprekers, die allemaal te keer gingen tegen Janmaat. Dat noemde ze een stakingsbijeenkomst. En dat voor een zaal bouwvakkers, die toen voor 90% achter Janmaat stonden. Zelf was ik te verbaasd om te reageren. Enkele liepen boos weg, de meesten bleven zitten, nieuwsgierig of er toch nog iets komen zou, wat over ons belangrijk was. We hoopten eigenlijk op iemand van de Centrumpartij, die rake dingen zou zeggen over zaken, waar wij alleen in besloten kring iets over mochten roepen. Maar helaas, rechts was taboe. Zie daar het verraad van de vakbonden.
  Nogmaals: er was toen geen meldpunt. We bouwden straten met oude huizen om tot 5-kamer woningen voor gastarbeiders en wisten toen al dat er wel iets veranderen moest, dat het zo niet langer goed kon blijven gaan. Want de gastarbeidert kenden we inmiddels maar al te goed van diefstal, bedreiging, geen werk hebben, dure auto hebben, lelijke wijven in lappen achter buggies en volstrekt onhandelbare koters. Maar wij werden roependen in de woestijn en dankzij de oude politiek ben je als Nederlander in de minderheid in de grote steden, als een toerist in een fout land, waar ze toeristen haten, maar wel je geld aanbidden.
  En na Janmaat kwam Fortuyn en die werd vermoord door linksch en toen kwam Wilders en die wordt iedere dag vermoord door de linksche media. En de allochtoon zag dat het goed was.
  Ik vervloek de oude politiek voor wat ze ons land hebben aangedaan. En de vakbonden en de media.
  Maar ik heb niks tegen tieten, dat dan weer niet!

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  Voor de liefhebbers van foute politiek nog ff dit; de PvdA had stemmen nodig onder de allochtoon en beloofde ze gratis geld. Dit keer werd er de regeling gastouderopvang voor opgericht. Dit gedrocht zag er zo uit: http://www.netwerkbureaukinderopvang.nl/data/bin/49abbcec4611a_SIOD%20rapport.pdf
  Graties geld zo veel als je wilt. Zie hoe onmogelijk dom en slecht deze regeling in elkaar zat.
  Nu zijn we een paar jaar verder en zijn er miljarden verdampt: http://www.telegraaf.nl/binnenland/11544691/__Puinruimen_in_Bijlmer_na_fraude__.html
  En nu moet de arme vrouw, die inmiddels het geld in eigen land heeft weggezet, een tijdje papier prikken. Een symbolische straf natuurlijk, want de schuld aan onze maatschappij kunnen ze onmogelijk inlossen.
  Der ware schuldige is natuurlijk de PvdA, die stemmen koopt met belastinggeld en de rest van de oude politiek, die hier aan meewerkt en elders hun zakken vult. Maar je moet het wel ………..

  Like

 5. Boilingpoints Says:

  At Leefbarbaar,

  Ja, ik had het ook al gelezen, van die fraude. Maar ik dacht dat die allochtonerts allemaal lieve mensen waren?
  Geldt deze loodzware, onmenselijke straf ook voor Autochtonen?

  Like

 6. Boilingpoints Says:

  At Allen,

  U wordt aangehouden en moet uw legitimatie tonen, maar die heeft u niet op zak?
  No problemo! Gewoon roepen dat u in sprookjes gelooft en er is niets aan het handje!

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11544846/__Wet_wijkt_voor_God__.html?cid=short

  Like

 7. hans van de mortel Says:

  Ik ga weer in de Staatsloterij meedoen. Om een paar miljoen te winnen. Wat ga ik daar dan mee doen? Dan koop ik flinke advertentieruimte in De Telegraaf om bijvoorbeeld bovenstaand verhaal over Janmaat te plaatsen en mijn verhaal over koningin Wilhelmina die als landverrader te boek staat. Ja ja, zij heeft toen zonder toestemming van de regering de benen naar Engeland genomen en dan ben je als onderdeel van de regering een landverrader zoals dat heet. Er is dan ook een (wetenschappelijk) boek over verschenen.

  En dan koningin Juliana die schat. Was zij het niet die kort na de oorlog tot het volk toesprak en meedeelde dat ons land vol is? Die uittocht van Nederlanders werd destijds niet voor niets geëntameerd met allerlei door de overheid verstrekte subsidies. Als je maar oprotte! Anderen in de politiek zagen toen hun kans schoon om vooral kansarmen met een bedenkelijke rigide geloofsovertuiging massaal hier binnen te halen. Met het gevolg dat we langzamerhand uitpuilen met compleet primitief achterlijk overtuigde godsdienstwaanzinnigen. En ik maar geloven in 1960 dat we met de leegloop van het smerige rooms-katholicisme onze langste tijd met een ziekmakende verslaving aan angst en smeerlapperij wel gehad hebben. Mooi niet. Een serie eersteklas droplullen vanuit het politieke Europese establishment en centrum van de ziekelijke machtswellust dacht daar blijkbaar anders over.

  Kies dus PVV of treed uw verderf met open ogen tegemoet! Maar ga later dan niet klagen. Leef u dan maar vast in in de rol van jammerlijke klootzak.

  Like

 8. Boilingpoints Says:

  At GD,

  Geen draagplicht? Ik dacht juist van wel, maar dat oom agent in ieder geval niet zonder aanleiding naar je kaart mag vragen, maar ik kan het mis hebben.

  Like

 9. G.Deckzeijl Says:

  @BP: Ga naar AP>>> http://tinyurl.com/7lpzgpc en lees MIJN bijdragen aan het eind van de reeks.
  Onthou van mij: dit land wordt al jaren bestuurd door intriganten die last hebben van bestuursFASCISME.

  Like

 10. leefbarbaar Says:

  @BP De fraude met het gastouderschap is zo ver ik weet een allochtoon ding. Jij mij stemmen, jij geld. Ik heb nog nooit gehoord dat een autochtoon er misbruik van maakte. Die zal er best wel zijn, maar het is een allochtoon ding. Via mosketen, buurtwerk en foute scholen werd netjes uit de doeken gedaan hoe je rijk kan worden met niks. En aan welke partij je dat te danken hebt!
  Als je onbeperkt tijd hebt en alle gastouderbureaus kunt nachecken op wiens naam ze staan, dan zul je zien dat het boek foutlinxen verdubbeld wordt met knoeiende raadsleden.
  Wat die D66-rechter betreft; ja er is identificatieplicht. Ik dacht vanaf 14 jaar. Maar als een rechter een uitspraak doet waarbij hij geloof (en WTF is geloof??) boven de wet stelt, dan is de basis van onze maatschappij geschonden. De trias politica is door de plee gespoeld, met zo’n uitspraak.
  En natuurlijk is het hek van de dam met een miljoen haatbaarden in ons land.
  Maar rechters zijn toch al jaren de weg kwijt. Niet alleen krijg je voor zware vergrijpen een taakstrafje maar krijg je ook nog vermindering vanwege de allochtone schaamtecultuur, waarmee je bij de vraagstelling bent aangeland; ” kunnen autochtonen zich schamen?”. Zo ja, dan hebben wij ook recht op strafvermindering, zo nee, eigen schuld, dikke bult. Rechters zijn geheel van god los. En zo hoort het ook. Helaas hebben ze geen enkele binding met onze maatschappij, alleen met D66. En dat kan nooit de bedoeling zijn.

  Like

 11. G.Deckzeijl Says:

  Deze al gezien, Leefbarbaar..??? http://tinyurl.com/75zqept
  (met die paar uurtjes komen die LWB-ers* er nog genadig af)
  *lelijke winterjassenbrigade

  Like

 12. horatius Says:

  Hans Janmaat was inderdaad de eerste politicus die de gevaren van de massa-immigratie van moslims en andere profiteurs aan de kaak stelde. In zijn beste jaren, begin jaren 80, had hij nog gevoel voor humor en was hij in én buiten het parlement bijzonder welbespraakt en uiterst spitsvondig. Wij kennen allemaal de beelden dat hij het parlement toesprak voor een praktisch lege zaal. Maar hij had het wél over tot Nederlanders genaturaliseerde Turken die geen woord Nederlands spraken. De goede man werd genegeerd omdat hij de waarheid sprak en dat viel niet goed bij de toenmalige en oppermachtige Linkse kerk. In het topjaar 1984 was de Centrumpartij in de peilingen goed voor zo’n 15 tot 20 kamerzetels. Helaas vond er toen een scheuring plaats in de partij door toedoen van o.a. Henk de Wijer en Nico Konst, leden van het Dagelijks Bestuur die het nodig vonden om Janmaat via een intervieuw in de NRC een beentje te lichten. Janmaat richtte toen de CD op en dat was in feite het einde verhaal. Na het drama in Kedichem (1986) waar een bijeenkomst werd verstoord door z.g. anti-fascisten gewapend met brandbommen werd Janmaat uiterst wantrouwig en verloor (niet geheel onbegrijpelijk) zijn gevoel voor humor.
  Maar hem komt de eer toe, dat hij dwars tegen de toenmalige tijdgeest in, protest aantekende tegen de toen al uit de hand gelopen multiculturele samenleving.

  Ik ben in de zomer van 1984 enige malen bij hem thuis op visite geweest in de Haagse Schilderswijk waar hij zijn woning had ingericht als partijbureau. Een TV was niet aanwezig dus om een bepaald, voor hem belangrijk onderwerp te bekijken moesten we verkassen naar zijn benedenbuurvrouw; een lieve oude dame. In zijn straat woonden toen al veel allochtonen waar hij overigens uiterst vriendelijk en correct mee omging. Janmaat was naar mijn mening zeker géén racist maar een realist die voorzag dat 225 verschillende nationaliteiten en culturen in een klein land als Nederland wel moest gaan leiden tot grote spanningen, verloedering en criminaliteit.

  Over onze ouderen hoeven we ons echt geen zorgen te maken. Achmed en Fatima ontfermen zich, ondanks hun structurele rugklachten over onze zieken, junks, zwakzinnigen, psychopaten, mauro’s, kwetsbare alleenstaanden, daklozen, zigeuners, bedelaars, spiritusdrinkers en andere voormalige oostblokkers. Op dit gebied hebben zeker de Marokkanen een reputatie hoog te houden waarbij ze zelfs de Antillianen dreigen voorbij te streven. Een onbezorgde oude dag, daar dromen we allemaal van, met een behoorlijk pensioen en af en toe een uitje naar de dierentuin of een (opgeschoonde) Vogelaarwijk. Maar die Grieken dreigen roet in het eten te gooien om over het schrikbewind vanuit Brussel maar te zwijgen. Om het kwartaal moet er heel veel geld worden overgemaakt naar die bodemloze put en als dank mag er niet worden gepraat over het selecteren van gastarbeiders, kennismigranten en andere geluksbeproevers. Onze tulpen worden nu geboycot door de (ar)Moelanden en Geert Wilders is niet langer welkom in Warschau, Budapest en Boekarest.

  Er is nu zelfs een meldpunt opgericht voor foute PVVers. Niets is de Linkse kerk te dol om deze Verzetsbeweging in een kwaad daglicht te stellen. Natuurlijk zijn er PVVers die ook wel eens een biertje drinken, op zondag niet naar de kerk gaan en een stiekem oogje wagen aan een mooie buurvrouw. Maar over het algemeen genomen zijn het brave hardwerkende Oude Nederlanders die de nachtdienst niet schuwen en zelfs op tijd hun belasting betalen. Niks geen vlucht in de Wajongregeling via een fors strafblad en ze grijpen nimmer naar hun rug om eerlijke en gezonde arbeid te ontlopen. Ze slaan nooit hun vrouwen (hooguit als onderdeel van een verder onschuldig SM-spel) en die vrouwen zijn baas in eigen buik en portemonnee. Kom daar maar eens om bij die foute baardman die op bezoek is gekomen om ons de les te lezen over de sharia, homoknuppelen, stenigen van overspelige vrouwen en andere religieuze praktijken.
  Hopelijk vraagt hij geen politiek asiel aan en krijgt hij geen baan bij de VU in Amsterdam op voorspraak van Job Cohen of Peter Breedveld, want dan zijn de rapen goed gaar en dreigen Achmed en Fatima te radicaliseren, mét of zonder bomvest.

  Tot slot de volgende goede raad en tevens een waarschuwing:

  Iedereen die gemene zaak maakt met de politieke – dus radicale Islam – is een collaborateur met de hier prominent aanwezige vijfde moslimcolonne.

  Like

 13. leefbarbaar Says:

  @GDz. Yep hetzelfde artikel en als de partijkrant van de PvdA, het AD, al vermeldt dat het om honderden allochtone vrouwen gaat, kun je er wel vanuit gaan dat het niet om roomblanke fraudeuses gaat. Want ook het AD is een walgelijk linksche krant.
  Bij de weg: Geert heeft de VK Azijnbode heerlijk te pakken. Hij plaatste in deze krant een advertentie voor het Meldpunt Overlast Moelanders en nu zeggen enkele linksche holbewoners hun lijfkrant op. Kostelijk!
  Bij nog een weg: Die haatsik zat gisteren dus zijn zieke boodschap te spuien in de Balie. Het viel me op toen Boerkatrix een maandje geleden voor eigen gerief een moskeet bezocht in een haatland, dat de linksche kerk stond te krijsen dat het heel normaal is als je aanpast aan de zeden en gewoonte van een ander land. Nu Haatsik hier komt, in de stad van hoeren en wiet, moet een vrouw van tafel omdat het een vrouw is. En passen wij ons aan?? Smerig l;inksch doe eens uitleggen?

  Like

 14. Ouwe Knoest Says:

  Captain Horatio.
  In één adem uw inzending van 16:25 uitgelezen.

  Eén minus puntje van HJ vond ik (toen) zijn uitspraak, dat mw. HAJAvS-D van de NSB was geweest.
  Maar misschien was dat “a slip of the tongue” van deze “helderziende”.

  Like

 15. G.Deckzeijl Says:

  Omdat ik het niet laten kan op deze toch wel erg grijze dag….
  http://tinyurl.com/lsvuda

  Like

 16. Ouwe Knoest Says:

  Kan dit nog wel heden ten dage?

  http://www.youtube.com/watch?v=k0ABYsBTNGU

  Like

 17. horatius Says:

  @Heer Knoest,

  De ouders van mw. Haya van Someren waren sympathisanten van de NSB.

  Een ongelukkige uitspraak van Janmaat die wel meer op een slecht tijdstip (vlak voor verkiezingen) dergelijke uitglijders had.

  Like

 18. Ouwe Knoest Says:

  (&)Captain Horatio.
  Haya heeft HJ die opmerking bijzonder kwalijk genomen heb ik toen in een interview gelezen.
  Zij had als 1e generatie – net als al haar “lotgenoten” – het er begrijpelijk heel moeilijk mee.
  Ik ken persoonlijk een aantal van deze “lotgenoten”. Zij hebben zich er uiteindelijk bij neergelegd – het zij zo – voor hun eigen generatie. Zij hebben er wel voor gestreden, dat niet de 2e generatie e.v. ook nog daaronder te lijden heeft.

  Like

 19. G.Deckzeijl Says:

  Aan allen: lees 23 van http://tinyurl.com/7nry7sv
  Onthoud: accepteer geen onwettige handelingen van de politie. Geef meteen commentaar, zorg dat er getuigen aanwezig zijn, zet deze intriganten in het zonnetje. Deze takke-mentaliteit kan alleen gestopt worden als eea openbaar wordt gemaakt.

  Like

 20. G.Deckzeijl Says:

  Update. Klik de link van 14:15 opnieuw aan en lees m’n laatste bijdragen + ruwe beelden v.d.aanhouding.

  Like

 21. leefbarbaar Says:

  At Allen,
  we krijgen weer een dikke vinger van de oude politiek:
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2824/Politiek/article/detail/3189460/2012/02/20/PvdA-Kamerlid-Sharon-Dijksma-voorkeurskandidaat-Nijmegen.dhtml
  De Partij van de Allochtonen heeft de schaamteloze brutaliteit hun boegbeeld van de nutteloosheid naar voren te schuiven als nieuwe burgemeestert van Nijmegen. En dat van de PvdA. Erger kan toch niet? Blijven ze alle pluche bezetten, is dit was ze bedoelen met “eerlijk”. Want deze mevrouw Dijkstra is als kleuter bij de partij gekomen, heeft nimmer wat geleerd en nooit een echte baan gehad en zou nu beloond worden met de godstatus van een rode burgemeestert. Ik ben benieuwd of de oude, even rotte politiek hier aan meewerkt.

  Like

 22. G.Deckzeijl Says:

  Las het net in andere kranten, Leefbarbaar, dat ze die Dijksma naar voren hebben geschoven. De partij zelf is al niet veel bijzonders meer(was ten tijde van Den Uyl al zo) en om er nog iets van te redden geven ze de overgebleven leden luxe-baantjes met een prima pensioen, waar wij overigens naar kunnen fluiten.

  Like

 23. G.Deckzeijl Says:

  Nog gèkker: we leven te lang…!!! http://tinyurl.com/7bq6wfr

  Like

 24. leefbarbaar Says:

  O ja, die kostbare totale mislukking gastouderopvang kwam trouwens uit de koker van dezelfde Sharon Dijksma. Het was natuurlijk een vorm van subsidie om stemmen te kopen en als zodanig geen mislukking. Maar zo zie je maar weer hoe de grootste knoeiers in de draaimolen van het leven slagen wanneer ze maar van de PvdA zijn.
  Cohen pleurt trouwens op. Meneer kan niet functioneren in het huidige klimaat, dus eigenlijk heeft de PVV het weer gedaan. Je vraagt je wel af wat dan de bijdrage was aan het maatschappelijk klimaat van de PvdA al die jaren. In tien jaar tijd alle huren verdubbelen? Een miljoen moslims importeren? Alles eerlijk verdelen tussen het rode graaituig? 100 vogelaarwijken? Criminaliteit iedere vijf jaar verdubbelen? Lastig, zo niet onmogelijk om iets goeds te vermelden dat de PvdA ons bracht. En daar gaat het nu ook om: ze kunnen Job wel vervangen, maar het netwerk van graaiers staat op islamitische fundamenten en zal hoe dan in elkaar zakken, want de haatmensch heeft niks met socialisme. De haatmensch wil haat. De ezels haalden het paard van Troje naar binnen.

  Like

 25. G.Deckzeijl Says:

  Héé Leefbarbaar: persconferentie van JC nog gezien? Wat denk je? JC streeft SD voorbij als kandidaat burgemeester van Nijmegen..??? Nou? Zie verder Martien Pennings op AP.
  Tussen haakjes: DWDD was vanavond retegoed…!!!

  Like

 26. leefbarbaar Says:

  @GDz,
  Lachen. Zowel DWDD en alle ondervraagde PvdA-zakkenvullers verklaren nu allemaal dat Cohen zo fatsoenlijk is, zo oprecht en zo eerlijk. Slachtoffer van de media (die overigens geheel op de loonlijst staan van de PvdA, met onbeperkte zendtijd in foute praatprogramma’s) Wanhopig blijven ze dat sprookje spuien. T’ is allemaal de schuld van Pownews.Maar hoe kun je fatsoenlijk zijn wanneer de PvdA, waar je de leider van bent en het gezicht in de media, niks anders doet dan graaien en knoeien? Ik zou me kapot schamen om bij die club te horen. Cohen mag dan wel aardig zijn, de partij is volkomen rot en wat zegt dat over Job? Heeft hij niet door dat hij godfather is van de rode maffia? Erg onwaarschijnlijk, onmogelijk. Hij weet donders goed wat hij doet en vult evenzeer zijn zakken als iedereen bij de PvdA. En nu de bijstand? Ik denk het niet, de maffia zorgt goed voor zijn pionnen. Burgemeester van Nijmegen? Ik denk dat hij Utrecht krijgt, zodat godfather Faalheid iets vaags kan gaan doen in Brussel.

  Like

 27. G.Deckzeijl Says:

  @Leefbarbaar en ook BP: ik laat die salonsocialisten nu voor wat ze zijn. Ze bekijken ’t maar. Belangrijkere ontwikkelingen nu. Oproep aan huurders en huurdersverenigingen de volgende info GOED te lezen en er werk van te maken. Oud VROM-min. S.Dekker was al compleet gestoord, maar L.Spies van BKZ(waar ook huisvesting onder valt) is nog gekker dan het paard van christus*. Lees 99 van http://tinyurl.com/6pkgytr
  Vergeet niet dat de Woonbond alleen maar als roeptoeter fungeert en veelal aan het handje van de Aedes & Co loopt..!!
  *was een ezel.

  Like

 28. G.Deckzeijl Says:

  Oproep: Op 1 maart 2012 a.s. gaat de 2e (slaap)Kamer een beslissing nemen over de ratificatie van het ESM-verdrag.
  Dat mag onder geen beding doorgang vinden…!!!
  Alle info op de site van E.J.Bron.
  Degenen die actie willen voeren hebben de volgende lijst nodig:
  http://tinyurl.com/84r2jh7

  Like

 29. leefbarbaar Says:

  at Besten
  het haatvolk ten top: http://www.telegraaf.nl/binnenland/11568735/__Toezicht_op_foetus__.html
  Ook een ongeboren kind is niet veilig voor eerwraak. Mogen de wajongprinsjes alles uitvreten wat god verboden heeft, voor meisjes gelden wel normen en waarden. En eerwraak is de spil van het bestaan van de PvdA-achterban. Vanavond bij Pauw + W: vijftien haatbaarden die eerwraak gaan uitvoeren op foetus? Ik denk het niet, want de waarheid moet verborgen blijven. Maar subsidie voor een Blijf-van-mijn-foetus-huis, zit er natuurlijk wel in, want dat levert natuurlijk weer vette banen op.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: