Hiddema spreekt!

Landgenoten,

Ik heb deze week geen tijd voor BP, maar gelukkig meldde medewerker Horatius zich in het BP-Café. Ik plaats daarom zijn commentaar inzake Theo Hiddema op de hoofdpagina:

HIDDEMA: KOOP EEN PISTOOL!

De Maastrichtse advocaat Mr. Theo Hiddema raadt mensen die een beetje leuk wonen aan een pistool te kopen om zich te wapenen tegen overvallers.

“Oost-Europese bendes stropen de regio af om woningen te overvallen. Die mensen zien een leuke vrijstaande woning en denken dat er een kluis aanwezig is. En ze gaan niet bepaald zachtzinnig te werk. Als u ook nog een leuke dochter heeft pas dan maar op.
Mijn advies: koop een pistool!”

(Bron: De Telegraaf).

Wij hebben een bruin vermoeden dat Hiddema hier de z.g. kennismigranten op de korrel heeft die vanuit Roemenië, Polen en Bulgarije ons land bezoeken om onze noodlijdende economie op poten te zetten. Onze brave dienders zijn helaas niet opgewassen tegen dergelijke individuen omdat het hier om zware criminaliteit gaat en hard optreden ook in strijd zou zijn met de regelgeving van de EU en de onvermijdelijke Mensenrechten. Voorts zou hiermee het gelijk van de PVV worden bevestigd die niet helemaal voor niets een meldpunt hebben opgericht i.v.m. de overlast van voormalige Oostblokkers.

Aanbevolen vuurwapens zijn: de Smith & Wesson type 22S en de 10686 Browning. Betrouwbare wapens en goedgekeurd door de Nederlandse Verenigingen van Huisvrouwen en Woningbezitters. Het partijbureau van de PvdA staat echter afwijzend tegen dergelijke preventieve maatregelen. Het zou ons land een slechte naam bezorgen en onze export van tulpen en bloembollen zou gevaar kunnen lopen. De PVV is echter wél voorstander; een goed gericht knieschot verdient uiteraard de voorkeur want anders dreigen er rechtszaken en het geeft zo’n rommel met de boel opruimen en de tuin zomerklaar maken.

Die Hiddema zou overigens een prima minister van Justitie zijn in een kabinet Wilders.

Er is nog hoop voor de Wilderiaan…

Horatius.

Advertenties

14 Reacties to “Hiddema spreekt!”

 1. leefbarbaar Says:

  Voorkomen is toch beter dan genezen? Dus de grenzen dicht is veel beter. Niet alleen in Limbabwe maar in heel Nederland worden woningen overvallen. En die ellende neemt enorm toe. Logisch want iedere crimineel kan vrij reizen en de pakkans in Nederland is vrijwel 0. Je kunt een rovende Moelander overhoop schieten, wanneer die in je slaapkamer staat, maar dan krijg je echt te maken met onze overheid en loop je kans voor jaren de bak in te moeten en moet je Ivan ook nog een schadevergoeding betalen. Het is het oude probleem; we betalen ons scheel aan belastingen en onze regering doet geen pest voor ons. Hoe heeft het ooit zo ver kunnen komen in ons landje?

  Like

 2. G.Deckzeijl Says:

  S&W 22s, BP…???? Speelgoed voor kinderen, lijkt me. Nee, dit is veel effectiever.
  http://tinyurl.com/65kxyv9 (kost wat aan brandstof maar dan heb je ook wat.)
  Verder raad ik iedereen die afgelegen woont en derhalve de ruimte heeft aan een paar Dobermann’s of Duitse herders aan te schaffen. En niet alleen omdat hun oren STUKKEN BETER zijn dan die van de mens.
  Rottweilers schijnen ook uitstekende erfhonden te zijn.

  Like

 3. Ouwe Knoest Says:

  Wel wel wel GD!!!
  Ga jij maar ’s een eindje fietsen met je Dobermans

  Gr. van OK 🙂

  Like

 4. jager Says:

  Heb ik al maar geen kogels, hahaha

  Like

 5. G.Deckzeijl Says:

  @OK: slecht afgericht, die Dobermann’s van jou, zèg…! Hier is nog een leuke oplossing voor de meeste problemen in de EU, pracht acteur en regisseur ook nog, beste film in zijn soort van de vorige eeuw!
  http://tinyurl.com/lqecxy

  Like

 6. leefbarbaar Says:

  Een beetje het rooie debat gevolgd? Hoe de aspirant fractievoorzittert van de PvdA staat te liegen? Leuk toch, vooral die malloot Samson, die staat te brullen dat hij onmogelijk met de PVV kan samenwerken, omdat deze partij mensen uitsluit. Zodoende wordt ik als PVV-er buitengesloten. Vind ik niet erg, want samen met de PvdA gaan zit er niet echt in omdat ik eerlijk ben, autochtoon en geen ambtenaar, maar flexwerkert. Maar hoe krijgt iemand dergelijke waanzin uit z’n strot? Dat blijft me verbazen..
  @Allen.
  Er is verder iets zorgelijks aan de gang. Journalisten, die lastig zijn moeten worden aangepakt. De hetze tegen zuigert Rutger door de VARA en de Dode Bomen is zeer zorgelijk. Ineens is niet Oom Geert de boeman, maar een journalist. Een zeer foute ontwikkeling, die natuurlijk niemand opvalt in de linksche kerk, waar daar hebben ze allemaal dezelfde policorre mening en verdienen ze hun brood met af te lezen wat er in koeienletters staat geschreven op het bord-voor-hun-kop. Linksch kopieertuig moet wel goed beseffen dat hinderlijke journalisten ook nodig zijn. Hoe anders worden liegende en corrupte politici anders aangepakt. De totaal onbekwame excuustruus, de knuffelallochtoon met talibanneigingen. Ga je dergelijke rotzooi aan de schandpaal nagelen, wanneer je braafjes hun persberichten blijft overtikken en HINDERLIJKE vragen angstvallig vermijdt, zoals nu gebeurt. Policor is de dood van de vrije pers, de islam ook trouwens, dat is vast geen toeval.

  Like

 7. G.Deckzeijl Says:

  Kijk ook eens op amsterdampost.nl, Leefbarbaar, daar vind je nog meer info over Tahir en Kinneging.
  De vraag die ik elders op het net stelde is nog niet beantwoord, maar ik denk dat de meeste kranten in dit politiek correcte landje pro-islam zijn. http://tinyurl.com/7qpod8r

  Like

 8. Ouwe Knoest Says:

  Amay Amay GD, mijn Dobermans slecht afgericht?
  Welnee weer op het rechte spoorgezet. Gereset. De kwaadaardigheid omgezet in goedaardigheid (met grenzen).
  Lopen horden vele horden rond die ook nodig gereset moeten worden. Dat virus is ca. 1400 jaar geleden ingevoerd en via de geest over de eeuwen verder gegeven. Het adequate antivirus wordt tegengehouden door een andere kerk. Die ligt op de goede weg aan de linker kant.

  Voor mij altijd nog Rowdy Yates the second man in Rawhide, Rolling Rolling Rawhide. and the herd stampede. De eerste voorman is tijdens opnamen in Zuid Amerika verdronken. Mijn eerste kennismaking met deze klasseman. Later gevolgd door vele vele eveneens klasse vertolkingen. Dirty Harry, Blondie e.v.

  Een andere acteur, die in een film in een trein schurken overhoop schoot en van het bioscoop publiek applaus kreeg. Vergelijkbare films komen nu niet door de keuring. Die acteur niet CE maar CB. Raad maar :-).

  Gr. van OK

  Like

 9. leefbarbaar Says:

  at GDz,
  zojuist gelezen op de AP. Vreemd dat je ook daar nog malloten tegenkomt die het fijn vinden dat Rutger wordt belaagd. Ik heb niks met RC, zeer weinig met Geenstijl of Pownews, maar wel met de vrije pers.
  at OK,
  zeer on topic uw bijdrage; CB is dat manneke van “Deathwish”, Een Hiddema in het kwadraat. De man met de snor en de zeis, als het ware. De Doberman des doods.

  Like

 10. Ouwe Knoest Says:

  Leefbarbaar. :-).
  Wij trillen synchroon (van woede). Anders gezegd: Wij zitten op dezelfde golflengte.
  De boeven in DWI en DWII zouden in DWIII een lichtgetinte huidskleur aangemeten kunnen krijgen/hebben met mister Tie Eetsj als regisseur??

  Like

 11. G.Deckzeijl Says:

  Aan allen: update mbt het onderwerp van deze draad. Was ook te verwachten: Hiddema door Orde op het matje geroepen. http://tinyurl.com/7plkx7z
  Zie tevens http://www.elsevier.nl : aanslag op EU-parlement door allahschreeuwer + companen op tijd verijdeld.
  PVV-er Madlener in alle staten.
  Zie ook tekst en alle links van DEZE pagina: http://tinyurl.com/7dxeayl

  Like

 12. E.Eliveld Says:

  Hiddema weet het, CZ rules. En Ruger en Colt.

  Like

 13. G.Deckzeijl Says:

  Waarom dit overigens goede blog zo weinig bezocht wordt weet ik niet. Maar de eventuele lezers(ook degenen die niet posten) verzoek ik wel om mijn bijdragen van vandaag te lezen op:
  http://tinyurl.com/7dxeayl

  Like

 14. leefbarbaar Says:

  at OK,
  zeker. Maar voor CB was het overduidelijk wie de boeven waren en wie niet, in onze maatschappij ligt dat anders. Het lijkt zo simpel, kijk drie keer naar Opsporing Verzocht en je weet genoeg, Om vervolgens er achter te komen dat de grootste boeven in je eigen regering zitten en onder de ambtenaren van justitie en politie. De Neo-NSB, die op jouw kosten de boef importeert, beschermt en er zelf rijk van wordt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: