Landgenoten,

Ik heb deze week geen tijd voor BP, maar gelukkig meldde medewerker Horatius zich in het BP-Café. Ik plaats daarom zijn commentaar inzake Theo Hiddema op de hoofdpagina:

HIDDEMA: KOOP EEN PISTOOL!

De Maastrichtse advocaat Mr. Theo Hiddema raadt mensen die een beetje leuk wonen aan een pistool te kopen om zich te wapenen tegen overvallers.

“Oost-Europese bendes stropen de regio af om woningen te overvallen. Die mensen zien een leuke vrijstaande woning en denken dat er een kluis aanwezig is. En ze gaan niet bepaald zachtzinnig te werk. Als u ook nog een leuke dochter heeft pas dan maar op.
Mijn advies: koop een pistool!”

(Bron: De Telegraaf).

Wij hebben een bruin vermoeden dat Hiddema hier de z.g. kennismigranten op de korrel heeft die vanuit Roemenië, Polen en Bulgarije ons land bezoeken om onze noodlijdende economie op poten te zetten. Onze brave dienders zijn helaas niet opgewassen tegen dergelijke individuen omdat het hier om zware criminaliteit gaat en hard optreden ook in strijd zou zijn met de regelgeving van de EU en de onvermijdelijke Mensenrechten. Voorts zou hiermee het gelijk van de PVV worden bevestigd die niet helemaal voor niets een meldpunt hebben opgericht i.v.m. de overlast van voormalige Oostblokkers.

Aanbevolen vuurwapens zijn: de Smith & Wesson type 22S en de 10686 Browning. Betrouwbare wapens en goedgekeurd door de Nederlandse Verenigingen van Huisvrouwen en Woningbezitters. Het partijbureau van de PvdA staat echter afwijzend tegen dergelijke preventieve maatregelen. Het zou ons land een slechte naam bezorgen en onze export van tulpen en bloembollen zou gevaar kunnen lopen. De PVV is echter wél voorstander; een goed gericht knieschot verdient uiteraard de voorkeur want anders dreigen er rechtszaken en het geeft zo’n rommel met de boel opruimen en de tuin zomerklaar maken.

Die Hiddema zou overigens een prima minister van Justitie zijn in een kabinet Wilders.

Er is nog hoop voor de Wilderiaan…

Horatius.