Moslims slopen Britse begraafplaats.

Waarde lezers,

Onderstaande video wilde ik even met u delen. De woede omtrent die Islamitische Haatboeken die plotseling vlamvatten, is nog steeds niet geluwd. In Prachtland Libië slopen razende moslims een begraafplaats waar Britse geallieerden liggen. Hier de beelden:

Zo, u zag weer even de Religie van Tolerantie & Verdraagzaamheid aan het werk!
Het zijn video’s die de Linkse Goedmensenkerk u liever niet laat zien. Men houdt angstvallig de melige mond dicht, want moslims zijn lief en u bent misschien wel zo’n infame PVV-stemmer, dus racist.

De enige juiste plaats voor de koran – het Islamitische Handboek Soldaat – is op de brandstapel!
Weg ermee, dit boek heeft al 270 miljoen doden veroorzaakt en staat vol haat jegens Joden, Christenen en andersdenkenden.
Ondertussen stelt Roofdier Ahmed Marcouch dat HvA-studenten RECHT HEBBEN op een gebedsruimte. Past u op met deze Moslimbroeder! Zoals gezegd, het is een roofdier die al jaren bezig is het Islamitische Haatsysteem te implementeren in openbare scholen! Laat u zich derhalve niet misleiden door zijn gladde praatjes, want zijn enige missie is: de Islamisering van Ons Land een flinke boost geven.

In 2008 kwam Marcouch in opspraak:

Om een brug te slaan tussen moslims en Amsterdammers heeft Ahmed Marcouch (PvdA) enkele maanden na de moord op Theo van Gogh subsidie aangevraagd om de omstreden sjeik Yousouf al Qaradawi naar Nederland te halen.

Middels 150.000 euro zuurverdiend belastinggeld wilde Marcouch deze Foutbaard naar Nederland halen…
Nogmaals, opgepast met deze moslim-trojaan, met deze Wolf in Schaapskleren!

Advertenties

19 Reacties to “Moslims slopen Britse begraafplaats.”

 1. Fee Says:

  Het is toch gedomme altijd maar weer hetzelfde. Ik vraag mij stellig af of ik nu medelijden moet hebben met die achterlijke onwetende islamieten of dat ik ze eerder met een kwaad oog moet bekijken. Ik neig naar het eerste, volgens mij zijn al die Alla-volgers domme ongelukkigen die helaas niet beter weten. Zelfde verhaal met die Marcouch, die man is te dom om een plan of agenda te volgen, die weet gewoon ook niet beter. Dat maakt deze individuen en de grote kudde moslims natuurlijk niet minder gevaarlijk, ze zijn en blijven in hun achterlijke volgzaamheid aan een boek vol haat en afgrijzen een gevaar voor de gehele beschaafde wereld.

  Like

 2. horatius Says:

  Dit zijn inderdaad uiterst schokkende beelden die laten zien dat deze primitieve individuen werkelijk nergens geen respect voor hebben.
  Het is verder opvallend dat deze beelden ons niet bereiken via het Staatsjournaal. Het zou natuurlijk niet passen bij het Linkse sprookje van de vredelievende en tolerante moslim.

  Dit is blijkbaar onze dank voor het verdrijven van Khadaffi die de wind er wél onder had bij dit woestijnvolk. De Arabische Lente dreigt te ontsporen in tomeloze haat tegen ongelovigen en de opkomst van de Moslimbroederschap in tal van Arabische landen. En in Iran zitten ze zelfs te knutselen met atomen en raketten om Israël te intimideren. Eerstdaags volgen er onvermijdelijk preventieve maatregelen om hier voorgoed een einde aan te maken en de huidige machthebbers hun plaats te wijzen. Dan zal tevens blijken dat veel van onze Iraanse asielzoekers in feite leden zijn van militante cellen die hier dood en verderf gaan zaaien.

  Maar dat is van later zorg want de Islamisering ligt hier op ramkoers o.l.v. de familie Albayrak, Ahmed Marcouch en andere ‘verlichte’ moslims. Het zijn zogenaamde bruggenbouwers die via (s)linkse praatjes in dialoog gaan met de goedgelovige Linkse kerk. Overal moeten er maar gebedsruimtes worden geïnstalleerd: op de werkplek, hangplek, universiteit, in de kazerne, het bordeel, de koffieshop, de duistere krochten van de darkroom en zelfs in de penitentiaire inrichtingen. En dat terwijl in tal van moslimlanden de christenen en de joden hun leven niet zeker zijn.

  We moeten overigens niet gek opkijken als die Nebahat Albayrak de opvolger wordt van Job Cohen. Wilders moet hier terdege rekening mee houden en enige stevige oneliners paraat houden als hij de degens gaat kruisen met deze ongetemde feeks met een dubbeldikke agenda. Dergelijke figuren zijn subsidieslurpers waar menige politicus en bestuurder nog een voorbeeld aan kan nemen. En als de subsidiebuidel onder druk van de komende ombuigingen leeg dreigt te raken gaan ze op dienstreis naar Ankara of Mekka om daar hun nood te klagen over die ongelovige kaaskoppen en dan zal er altijd wel een of andere oliesheik in de geldbuidel tasten om de Islamisering van de Lage Landen weer op het juiste spoor te krijgen.

  En wij maar bezuinigen… Laten ze ZELF maar bezuinigen!!

  Straks liggen we allemaal aan de geeuwhonger voor de ingang van de voedselbank of de gaarkeuken terwijl Achmed en Fatima worden ontzien en een schaap of een geit illegaal kunnen gaan slachten. Huurtoeslag, Zorgtoeslag, Kinderbijslag en andere voorzieningen voor deze kwetsbare groep in de samenleving staan garant voor de gezinshereniging, de komst van nog meer mauro’s, oostblokkers en het wrakhout van de Arabische Lente. En oom Geert maar gedogen.
  In ruil voor een stop op de massa-immigratie van kansloze geluksbeproevers en radicale moslims.

  De statistieken willen ons wijs maken dat er veel minder moslims ons land binnenkomen terwijl de straten in Rotterdam zwart zien van de bontkragen, hoofddoeken en soepjurken. Vanmiddag is het weer het wekelijkse middaggebed. Hele colonnes spoeden zich naar de moskeeën. Allemaal een snipperdag opgenomen om hun religieuze plichten te kunnen vervullen en die domme Hollanders maar zwoegen en zweten in ploegendienst om het tolerante hoofd boven water te houden.

  Bij mij viel deze week een brief van de gemeente Rotterdam in de bus. Of ik maar even 317,52 euro wil betalen i.v.m. de Gemeentelijke Heffingen 2012. En de volgende aanslag is alweer op komst. Dit jaar dus géén trip naar de Waddeneilanden om even te ontspannen en van de vrije natuur te genieten. En dan praten we nog niet eens over de verplichte eigen bijdrage in de Zorgverzekering. 220 harde euro’s voor de Oude Nederlanders die zo dom zijn hun Zorgpremie te betalen terwijl iedere zichzelf respecterende Nieuwe Nederlander het eenvoudig vertikt om die premie te betalen.

  Iets klopt er niet in dit land…

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  WTF?? BP, een gruwelijk filmpje. Zie daar de haatmensch in bedrijf, in hun eigen habitat, de libische Markoeks in hun vrije tijd. Schenden van oorlogsgraven, hoe diep kun je zinken? Nou de moslim zinkt iedere dag nog dieper, het blijkt een diepzeegeloof. Blijkbaar richten ze vooral hun woede op de grafstenen van Joodse, Engelse soldaten. Intussen natuurlijk alles slopen en verkopen wat los en vast zit. Walgelijk volk en een grove schending van de conventie van Geneve, die in die landen trouwens toch geen drol waard is.
  Overigens zijn de graven van onze voorouders allang niet meer veilig in eigen land. Moelanders jatten alle koperwerk eraf en verpatsen dat. Komt veel vaker voor dan je in de oude media leest. Want daders aanwijzen is discriminatie en Moelanders zijn behoeftig, dus lief. Ik stel dus voor dat alle moslims naar het Oostblok te verhuizen, zodat ze daar elkaars cultuur kunnen verrijken. Het is dan natuurlijk wel zaak de muur in ere te herstellen. Win / win.

  Like

 4. André - BP Says:

  At LB en anderen,

  Ik heb 10 hele seconden naar het filmpje gekeken. Dat was weer genoeg voor mij en bovendien wil ik mijn beeldscherm heel houden.
  Inderdaad een Walgelijk Volk!

  Een stel pre-historische analfabeten die zich hysterisch opwinden om een verbrand sprookjesboek, dat zijzelf amper kunnen lezen…

  Begrijpen jullie het nog?

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  In ons land houdt de linksche kerk hardnekkig de mythe in stand dat de Fin ons land heeft helpen bevrijden met de bedoeling dat het Fingebroed de kransen en bloemen op oorlogsmonumenten niet gebruikt om mee te voetballen. Waanzin. Het spul wil respect voor hun verzonnen oorlogshelden, maar gedragen zich als beesten. Toen en nu. Hier en daar. De goede niet te na gesproken, wie dat dan ook mag zijn.
  at Mister H.
  De gemeente Rotterdam eist 825,- euri van mij aan heffingen en de waarde van mijn huis is nu ongeveer een ton te hoog getaxeerd. Het zijn en blijven dieven, dat tuig van de PvdA. De gemeente is bijna failliet omdat ze dachten dat ze duizend werklozen uit de bijstand zouden krijgen (echt waar!), maar ze kregen tienduizend moelanders erbij.

  Like

 6. G.Deckzeijl Says:

  Zag het gisteren, dat filmpje over de vernielingen op die Commonwealth-begraafplaats, waar al degenen liggen die de nazi’s uit Noord-Afrika hebben verdreven. Dat islamitische UITSCHOT weet niet wat dankbaarheid en respect in werkelijkheid betekenen en die vernielingen schijnen te maken te hebben met het verbranden van koran’s in Afghanistan. So, what the hell is wrong with that? Dan drukken ze er toch een paar islamitische VODDEN bij, of zie ik dat soms verkeerd? Over het afslachten van christenen in islamitische bolwerken hoor je nauwelijks iets, verbieden van bijbels(dat boek is trouwens net als de koran gewoon verzonnen) in Saudi-Arabirië(satire) idem dito.
  MOSLIM= Met Ons Leven Is Moorddadig.

  Like

 7. G.Deckzeijl Says:

  Aan allen: volledige info over die grafVERNIELERS in comment van E.J.Bron, 2-3, 21:00 via deze link:
  http://tinyurl.com/7sj73dl
  Ik hoop dat onze volksvertegenwoordigers dit ook lezen, dan kunnen ze er nog eens aan denken hoeveel belastinggeld het heeft gekost om dat pedofiel-AANBIDDENDE TUIG te bevrijden van Ghadaffi en consorten die in feite geen klap beter waren.

  Like

 8. horatius Says:

  In Rotterdam zijn twee 13-jarige jongens opgepakt die van plan waren een supermarkt te overvallen.
  Ze bleken in het bezit van drie vuurwapens!
  Worden hun ouders hier op aangesproken of wordt dit weer afgedaan met een stevige reprimande en een aai over de bol?

  Het wordt met de dag gekker en gevaarlijker in dit land.

  En dit gebeurt allemaal onder de meest Rechtse regering ooit. Maar ja, Rotterdam zucht onder een PvdA-bewind.
  Een zekerheid (zie o.a. Amsterdam, Utrecht en Gouda) voor grote criminaliteit, harde intimidatie, verloedering en verpaupering.

  Dit land is bij ongewijzigd beleid reddeloos verloren.

  Like

 9. André - BP Says:

  At Horatius,

  Al heb je 150 klonen van wijlen Hans Janmaat in het Parlement zitten … Zolang allerlei bestuurlijke (graai) lagen de dienst uitmaken in de provincies en grote steden, zal er niets veranderen! Men heult en dweept met het tuig en ziet hen nog steeds als ‘rotjongens’. Alsof men een appel gestolen heeft …

  De vuurwapens bleken later balletjespistolen te zijn. Deze zogenaamde speelgoedwapens worden regelmatig gebruikt bij overvallen omdat zij vaak niet van echt te onderscheiden zijn en daardoor zeer geschikt zijn om mee te dreigen.

  Dat maakt het niet minder erg. Erger is nog: de strafmaat. Zal wel weer met een sisser aflopen voor deze arme schapen. Ene Ivo Opstelten is met geheel andere zaken bezig, dus reken niet op een wetswijziging, zodat dit tuig voor langere tijd achter de tralies verdwijnt.

  Ik blijf het zeggen; winkeliers dienen een wapen onder de toonbank te hebben. Mocht het uit de hand lopen en de winkelier hangt vervolging boven het hoofd? Geen probleem, dan moeten we MASSAAL de straat op, dan moeten we het Maliveld laten overstromen met demonstranten/symphatisanten. Desnoods leggen we het openbare leven een paar dagen stil.

  Genoeg is genoeg!

  Like

 10. G.Deckzeijl Says:

  @André: voor het bezit van zelfs nep-wapentuig is de strafmaat onlangs dubbel opgeschroefd. Als ik goed ben ingelicht ga je nu ook twee jaar achter de deur als je een nep-wapen hebt.
  Allochtonen die met een nep- dan wel echt wapen betrapt worden, mogen ze van mij TIEN jaar opbergen, daarna denaturaliseren, tot persona non grata verklaren en daarna uitzetten naar het land van herkomst.
  Verwekkers die hun opvoedplicht verzaakt hebben dito.

  Like

 11. G.Deckzeijl Says:

  Hou je vast allemaal, echt, het kan nog gekker…!!! Tip: probeer hoe dan ook ervoor te zorgen dat er getuigen in de buurt zijn in geval van soortgelijke situaties, zet deze PRUTSERS annex MACHTWELLUSTELINGEN op youtube…!!!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11640647/___Belagers__vrijuit_na_gejok_door_agenten__.html

  Like

 12. G.Deckzeijl Says:

  Sarko heeft grote plannen!http://www.telegraaf.nl/buitenland/11642842/___Halal_vlees_aanpakken___.html
  Zie ook: http://tinyurl.com/6xrjyfb

  Like

 13. leefbarbaar Says:

  Tja, jong geleerd is oud gedaan, dat geldt onder de gastarbeiders. Het houdt natuurlijk pas op wanneer je een kind met zijn ouders het land uitzet, wanneer er sprake is van een ernstig vergrijp. Zou onze politie functioneren dan zou ik meteen de gehele familie van dit tuig doorlichten, want de kans is zeer groot dat oudere broers en neven gezocht worden voor andere overvallen. De kleintjes kijken het echt ergens van af. Nu heeft dat weinig zin, omdat het oppakken van bedorven importwerkvolkgebroed alleen ten goede komt aan leden van de PvdA, die er rijk van worden. Vergaderen, onderzoeken, adviseren en evalueren. (zonder ooit iets op te lossen).
  Verder wat Hiddema zegt. Want de tijd dat bij Mohammed en Fatima er 4,5,6, of 7 uitkeringen binnen kwamen is voorbij. Het handophouden levert nu 1 keer bijstand op en dat is alles. Menig kind zal dus met lunchpakketje op een gestolen brommer worden gezet om de autochtoon te gaan beroven. Eigenlijk scheelt dat wel een hoop rompslomp. Velen beroven ons nu ook al dagelijks, omdat ze niets bijdragen aan de maatschappij. Je zou zo honderdduizend ambtenaren van de soos kunnen ontslaan. Gekheid natuurlijk, trap iedere crimineel het land uit en criminele kinderen met hun ouders het land uit, dat is het enige dat helpt en stem nooit meer PvdA.

  Like

 14. G.Deckzeijl Says:

  Waarschuwing aan iedereen met een bankrekening, ook degenen die WORDPRESS gebruiken!
  http://www.security.nl/artikel/40577/1/Trojaans_paard_kan_137_banken_beroven.html

  Like

 15. horatius Says:

  At André – BP,

  Inderdaad moet ons volk overduidelijk laten blijken dat de maat nu definitief vol is. Als de geitenwollensokkenbrigade hardnekkig blijft weigeren om effectief in te grijpen zal onze bevolking die dagelijks te lijden heeft onder de terreur en intimidatie van dit tuig zichzelf noodgedwongen moeten beschermen.
  En dan desnoods met een vuurwapen, want er is recht op gepast noodweer in bepaalde levensbedreigende situaties.
  Men kan op het moment dat er wordt gedreigd met een vuurwapen moeilijk gaan vragen of dit wapen wel echt is.
  De juridische consekwenties zijn van later zorg als men maar op het kritieke moment have en goed kan beschermen en vooral het vege lijf kan redden.

  Ik pleit er niet voor dat letterlijk iedereen een vuurwapen moet aanschaffen maar kwetsbare groepen zoals winkeliers, alleenstaande ouderen etc. zullen hun maatregelen wel moeten nemen om de eenvoudige reden dat het politieapparaat de handdoek al jaren geleden in de ring heeft gegooid. De helft van onze bromsnorren zijn overspannen, getraumatiseerd of krijgen geen rugdekking van hun superieuren als ze wél gebruik maken van hun dienstwapen.
  Het gaat immers, wat betreft de daders om zielige allochtonen, waaronder Marokkanen, Antillianen, Oost-Europeanen, Somaliërs en andere criminelen. Stemvee voor de PvdA en dus genieten zij een onaantastbare status.
  Dat de daders steeds jonger worden is wel zeer onrustbarend en er dreigen hier Amerikaanse toestanden met dit verschil dat de politie daar wél met scherp schiet zonder voorafgaande plichtplegingen.

  Hoe vaak hebben we al niet gehoord dat het straattuig ‘keihard’ zal worden aangepakt?

  Tot vervelens toe en er is intussen helemaal niets van al die plannen terecht gekomen, want er is altijd wel een politicus of een hoogleraar die zal beweren dat strengere straffen niet zullen helpen. Dit moge zo zijn, maar bij een langdurige detentie zijn we intussen wel LANGDURIG verlost van dergelijke zware criminelen en straatterroristen.

  At G. Deckzeijl,

  Uitzetting naar de landen van herkomst, desnoods met de gehele familie, zou een zeer preventieve werking hebben maar zal stuiten op de wet- en regelgeving vanuit Brussel. In Frankrijk schijnt dit wel te gebeuren maar wij zijn zelfs onder Rutte het braafste jongetje van de klas. En als dank mogen wij regelmatig de knip trekken om de Grieken én de Euro te redden.
  Terug naar de Gulden, veilige stadswijken, het spaarvarken, respect voor de agent en de grenzen potdicht.

  Genoeg is genoeg! STEM PVV! (mocht het beraad in het Catshuis mislukken i.v.m. de bezuinigingen en hervormingen).

  Like

 16. G.Deckzeijl Says:

  12 cartoons uit Beieren…
  http://www.pi-news.net/2012/03/polizei-bayern-linke-gdp-noch-rassistischer/

  Like

 17. horatius Says:

  At leefbarbaar,

  Ook Achmed en Fatima moeten nu de broekriem aanhalen. Één uitkering per gezin en niet meer een Bijstandsuitkering, Wajonguitkering, AOW, WAO en andere sociale voorzieningen – dus grootschalig misbruik – voor moslims die 1 huis (uit)wonen.

  De PvdA schreeuwt nu al moord en brand!

  Die moslims zullen toch niet krijsend de straat oprennen met rollende ogen en vervolgens poppen gaan verbranden die een zekere gelijkenis vertonen met Wilders en Rutte?
  Een Hollandse Lente o.l.v. de hier aanwezige Moslim Broederschap.

  Gelukkig hebben we hier Kobus Kuch (oom agent) die onverbiddelijk orde op zaken zal gaan stellen.

  Like

 18. leefbarbaar Says:

  at Horatius (Hornblower?)
  dit somt het wel aardig op: http://www.leefbaarrotterdam.nl/index.php/new/comments/verschil_tussen_werken_en_uitkeringen_moet_groter/
  Een stukje van iemand die hier dagelijks mee bezig is.
  Neem daarbij dat er een woud van toeslagen bestaat voor allochtonen, hier moet ook de fik in. En dat de Polen het werk lopen te doen waar de allochtoon geen zin in heeft, dit besef moet nog groeien
  Terecht merk je op dat de rode maffia nu al loopt te bleren dat het stout is van Rutte I om uitkeringen af te pakken en dat straks al die audi’s en mercedessen staan te roesten voor de deur. Nog een week of wat en dan kun je iedere dag in VK (Kopvoddenbode) lezen hoe de arme haatmensch gedwongen werd diefstal en fraude te plegen omdat hij nog maar 1 uitkering krijgt.
  We gaan het zien, je kunt er op wachten. De NOS is al begonnen: die lieten op het journaal een achterlijk roomblank wijf zien dat haar zoon dwong op kamers te gaan wonen, omdat hij een baan heeft en zij een deeltijdbaan met aanvulling van de soos. Hilarisch, hoe dom kan je zijn? Want mevrouw heeft werk dus een beperkt inkomen, zoonlief heeft werk dus een inkomen. Als hij nou gewoon kostgeld betaalt dan heeft mevrouw ongetwijfeld meer dan nu: aangevulde bijstand. Nee, hij moet op kamers, zodat hij waarschijnlijk zijn gehele inkomen kwijt is aan vaste lasten en onderhoud en zij blijft 2/3 dagen op de bank hangen om haar bijstand te kunnen innen. Het is natuurlijk zo dat werkende jeugd aan een huishouden zal moeten bijdragen, maar iedereen snapt wel dat het vooral gaat om gezinnen waar het werkwoord werken niet halal is. Maar ja, je moet het wel willen zien.

  Like

 19. c Says:

  Respectloze haatdragende hersenloze apen zijn het

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: