Waarde lezers,

Onderstaande video wilde ik even met u delen. De woede omtrent die Islamitische Haatboeken die plotseling vlamvatten, is nog steeds niet geluwd. In Prachtland Libië slopen razende moslims een begraafplaats waar Britse geallieerden liggen. Hier de beelden:

Zo, u zag weer even de Religie van Tolerantie & Verdraagzaamheid aan het werk!
Het zijn video’s die de Linkse Goedmensenkerk u liever niet laat zien. Men houdt angstvallig de melige mond dicht, want moslims zijn lief en u bent misschien wel zo’n infame PVV-stemmer, dus racist.

De enige juiste plaats voor de koran – het Islamitische Handboek Soldaat – is op de brandstapel!
Weg ermee, dit boek heeft al 270 miljoen doden veroorzaakt en staat vol haat jegens Joden, Christenen en andersdenkenden.
Ondertussen stelt Roofdier Ahmed Marcouch dat HvA-studenten RECHT HEBBEN op een gebedsruimte. Past u op met deze Moslimbroeder! Zoals gezegd, het is een roofdier die al jaren bezig is het Islamitische Haatsysteem te implementeren in openbare scholen! Laat u zich derhalve niet misleiden door zijn gladde praatjes, want zijn enige missie is: de Islamisering van Ons Land een flinke boost geven.

In 2008 kwam Marcouch in opspraak:

Om een brug te slaan tussen moslims en Amsterdammers heeft Ahmed Marcouch (PvdA) enkele maanden na de moord op Theo van Gogh subsidie aangevraagd om de omstreden sjeik Yousouf al Qaradawi naar Nederland te halen.

Middels 150.000 euro zuurverdiend belastinggeld wilde Marcouch deze Foutbaard naar Nederland halen…
Nogmaals, opgepast met deze moslim-trojaan, met deze Wolf in Schaapskleren!