Politie liegt onder ede in rechtbank.

Heeft u nog vertrouwen in onze handhavers? Justitie: NEE. Politie: NEE, die zeker niet, want wat lezen we nu weer:

De rechtbank in Amsterdam heeft een strafzaak tegen een beboet stel geschrapt, omdat twee agenten hebben gelogen over een uit de hand gelopen arrestatie.

Waakzaam & Dienstbaar. Die pet past ons allemaal. De politie is je beste vriend. En meer van dergelijke onzin, om zodoende het imago van de politie op te vijzelen.

De agenten wilden in november 2009 een parkeerboete uitdelen vanwege een verkeerd geparkeerde auto. Volgens de agenten werd één van hen bedreigd, beledigd en op zijn helm geslagen. De ander zou in het gezicht zijn geslagen en zijn gekrabd.

Jammer voor dit Blauwpet-tuig! Want de beveiligingscamera draaide gewoon mee en dat wisten deze ‘agenten’ niet. Op de beelden was NIETS te zien. Er is niet geslagen, niet gekrabd, niet bedreigd, niets dus!
De bewuste ‘agenten’ hebben glashard – en onder ede! – staan liegen. Liegen dat het gedrukt staat, maar dankzij de camerabeelden vielen deze leugenaars door de mand.

Als we de reacties op Elsevier doornemen, dan staat dit ‘incident’ niet op zichzelf. Veel lezers hebben dergelijke rechtszaken meegemaakt. De politie liegt, verzint overtredingen en dat alles om aan de bonnenquota te voldoen.
Wat een smeerlappen, wat een gefrustreerde viezeriken. Na dit gelezen te hebben, vertrouw ik geen één agent meer. Die 0,83 procent respect is als sneeuw voor de zon verdwenen.

Typisch gevalletje ‘topje van de ijsberg’. Volgens mij zijn deze smerige praktijken eerder regel dan uitzondering. Zorg dus dat u bewijsmateriaal heeft, want heeft u dat niet, dan telt het woord van de agent zwaarder dan het woord van de burger. Zonder bewijsmateriaal heeft de (liegende) agent in de rechtszaal altijd gelijk!

Worden deze ‘agenten’ oneervol ontslagen? Vraagt de inmiddels murw gebeukte Nederlander.
Vast niet, die kunnen waarschijnlijk zó bij een ander korps aan de slag! Opgelost!

Advertenties

32 Reacties to “Politie liegt onder ede in rechtbank.”

 1. G.Deckzeijl Says:

  Waarschuwing voor de toekomst: hou deze WETVERRUIMERS goed in de smiezen…!!!!! Ze speculeren er continu op dat u niet op de hoogte bent van de werkelijke situatie(bv. dat wetten nog niet door 1e en 2e Kamer werden aangenomen), ze zoeken voortdurend naar wegen om u te kunnen PROVOCEREN. Dat en meer op:
  http://tinyurl.com/3m5wfmg

  Like

 2. leefbarbaar Says:

  Tja, de politie. Ze kosten meer dan ooit en doen minder dan ooit. En dat liegen, dat is heel gewoon bij ambtenaren. Als hier de gemeente een rapport nodig heeft om aan te tonen dat allochtonen lief zijn, dan komt er een dergelijk rapport. Ze liegen er op los, maken hun eigen cijfers en statistieken en dan ligt er in eens een rapport en is iedereen blij. Waarom doen ze dit? Ze komt op papier te staan dat bijvoorbeeld de 8 miljoen, die een bepaald kansenjongerenproject kostte, goed besteed was. Het is gelogen, maar het geld is binnen, dus wat maakt het uit. Kassa!. Op dit moment gaan veel ambtenaren liegen over de gulden. Omdat de PVV komt met argumenten om de gulden her in te voeren, gaat de hele maffia verklaren dat dit niet kan. Onmogelijk is, enz. enz. Ze hebben ons ook de euro in gelogen. Zo liegen ze ook dat de euro niet tot prijsstijgingen heeft geleid. Enz. Liegen is boterhammen voor de ambtenaar, de meesten weten niet beter.
  Neemt allemaal niet weg dat wanneer oom agent staat te liegen in een rechtbank, dat een zware aantasting van onze democratie is. Je zou de de dienst uit moeten trappen en hun commissaris erbij.

  Like

 3. G.Deckzeijl Says:

  Hamvraag: wat is een licht vergrijp?
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11649043/__Geen_boetes_in_drie_regio_s__.html
  Nou deden ze toch al niks tegen bv. het bespugen of voor hoer uitmaken van willekeurige vrouwen door die verdomde cultuurverrijkers, het lastigvallen/molesteren van homo’s cq het wegpesten ervan,
  so, what’s new..???
  http://tinyurl.com/3pmtnol

  Like

 4. Diender Says:

  Sorry, maar hier moet ik, als agent zijnde, toch even op reageren…

  Tja, wat wil je dan? De politici hebben de politie bijna alle macht uit handen genomen. Echt repressieve ordehandhaving is er niet meer bij. Als ze eens een hand opheffen naar een burger, en zeker als het een ‘nieuwe’ burger betreft, dan is het hek van de dam. De politie dient dus niet meer om de burger te beschermen, want dat kost immers alleen maar geld. Waar konden we ze dan wel nog voor gebruiken? Ohja! Bonnen schrijven! Geld in het laatje brengen! Uiteraard iets waar iedere agent apetrots op is en DE reden dat hij bij de politie is gekomen. Ik dacht ut nie…

  Ook zoiets fraais: bonnenquota… per dag X aantal bonnen schrijven of je hebt je werk niet goed gedaan! Nee, dan zijn we lekker bezig! Agenten voelen zich ook totaal niet meer gesteund door het openbaar ministerie, dat almaar meer van hen eist en almaar meer op hen neerkijkt. Krijgen ze slaag, dan is dat maar zo, dat is de mentaliteit van het OM tegenwoordig. De politie is met andere woorden op een twintigtal jaar getransformeerd naar een gezagdragend instituut naar de pispaal van de maatschappij. Alles is altijd de schuld van de politie, wat ze ook doen.
  Daarom is één van de eerste dingen die iedere nieuwe agent leert dat hij niet alleen zijn werk doet, maar daarenboven er ook nog eens ZEKER voor zorgt dat hem op geen enkele manier een (onterecht) verwijt of klacht kan worden gestuurd die het tegendeel beweert. Want de burger wordt tegenwoordig wel degelijk klakkeloos geloofd. Dat zoiets een hoop extra werk en dus arbeidstijd kost zal wel duidelijk wezen, maar het is absoluut noodzakelijk want het woord van een burger gaat tegenwoordig wel degelijk boven dat van een agent, geloof mij vrij. Vroeger moesten ze daar nog moeite voor doen, maar tegenwoordig lezen ze tijdens een interventie de naam van de agent op zijn borst af en sturen ze thuis een email met een fictieve klacht naar de korpschef, de burgemeester, de ombudsdienst (kies maar: er zijn er nog!) en hoppaa: oom agent mag weer op de stoute stoel! Als je dan voor de zoveelste keer weer eens onterecht op het matje geroepen wordt gewoon omdat je je werk gedaan hebt ; omdat de burger die uiteindelijk nog de oorzaak van de problemen was het niet kon verkroppen dat hij op zijn vingers werd getikt en een dusdanig slechte verliezer is dat hij je nog persoonlijk gaat aanvallen ook – EN daarin gehoord wordt ! – dan moet je niet raar gaan opkijken dat er vele agenten tegenwoordig de andere kant gaan opkijken. Wij zijn uiteindelijk ook maar mensen en als wij niet worden gesteund door onze overheid dan zorgen wij voor onszelf, ook al gaat dat ten kosten van de brave burger dan. Jammer, maar diezelfde brave burger heeft dat dan wel de danken aan zijn crapuleuze medeburgers en onze ‘heilige’ leiders die dergelijk pest-de-politiegedrag mogelijk hebben gemaakt omdat ze zelf toch o zo graag hun handen in onschuld wassen.

  Geloof mij vrij dat er duizenden goedmenende agenten zijn die niets liever zouden willen dan een “grote schoonmaak” te houden. Want als u denkt dat u een goed idee hebt hoe ‘verrijkend’ de multicul is, wees er maar zeker van dat oom agent dat zeker weet. Zij staan er immers elke dag met beide voeten in en ondervinden de verrijking dagelijks aan den lijve. Daarenboven mogen zij zoals reeds gezegd er niets meer tegen uitvoeren. Als frustratie kan dat tellen. Het probleem zit dus niet bij de agent op de straat,die krijgen hun orders ook maar van bovenhand. Het probleem zit hem in het beleid, een beleid dat nu na jaren van wanbeleid eindelijk eens wat kans heeft op kantelen sinds de PVV ook iets in de pap te brokken heeft. Ik kan het maar hopen.

  Natuurlijk zitten er tussen de agenten ook rotte appels. Dat is op eender welke arbeidsplaats zo, waarom zouden ze dan bij de politie allemaal heilig zijn? Het is onrealistisch zoiets te denken. Wat niet wil zeggen dat het moet getolereerd worden, in geen enkel bedrijf en dus ook niet bij de politie. Deze probleemgevallen moeten worden aangepakt en ter order geroepen, desnoods vriendelijk of minder vriendelijk bedankt voor (niet) bewezen diensten. Het is echter overdreven ze allemaal over één kam te gaan scheren en te stellen dat ze allemaal niet deugen, want dat is de waarheid geweld aandoen.

  Waarom blijven we het dan allemaal doen? Ik zal eerlijk zijn: sommige dagen vraag ik het mij ook af. Het lijkt erop alsof het almaar erger wordt en dat de politie almaar minder te zeggen heeft (dat is zelfs geen illusie, dat is 100% zeker zo!) Maar heel af en toe kan je echt nog eens iemand helpen, en de reactie die je dan van deze burger verkrijgt, daarvoor doe je het allemaal. Iets met eergevoel, vak en liefde voor.

  Vriendelijke groeten van een trouwe diender, ook al gelooft u het niet.

  Like

 5. G.Deckzeijl Says:

  Beste diender, Heb met belangstelling uw bijdrage gelezen. Met uitzondering van een klein foutje(zie één na laatste alinea, het moet TOT DE ORDE roepen zijn en NIET anders) kan ik me niet alleen uw onmacht goed voorstellen. Echter, als het steeds vaker voorkomt dat collega’s van u de boel besodemieteren, valse PB’s samenstellen, moet u niet gek opkijken als dat openbaar wordt gemaakt. Hetzelfde laken en pak geldt het zonder tussenkomst van de wetgever OPREKKEN van bestaande wetgeving cq het op dezelfde manier OPREKKEN van opsporingsbevoegheden dmv nieuwe speeltjes e.d. Maw: die speekseltest is bewijsbaar zo onbetrouwbaar als de pest en dat weet u verdomt goed. Alleen het idee al(zie link van 1)dat je strafbaar bent na het eten van een maanzaadbroodje in Duitsland(en wat derhalve in theorie ook hier tot “wet” gebombardeerd zou kunnen worden), is te krom om woorden aan vuil te maken. Dat soort wetgeving kan me als belastingbetaler gestolen worden, dat draagt pertinent niet bij aan een veiliger verkeer.
  Veel zaken kunnen veranderd worden door ze aan te kaarten en dat te BLIJVEN doen. Persoonlijk vind ik onze huidige min.v. veiligheid geen doortastend type.Dit land verdient beter. En jullie beloning mag van mij ook beter. Tot slot nog wat gratis lesmateriaal mbt de aanpak van aan cultuurverrijking gerelateerd crimineel gedrag, dit omdat ik vind dat de politie JAREN ACHTERLOOPT! Tip tot slot: accepteer dat er nog andere specialisten rondlopen, ga nooit denken dat u alles weet.
  http://tinyurl.com/3mepfoc
  Succes!

  Like

 6. Ouwe Knoest Says:

  De politie is met andere woorden op een twintigtal jaar getransformeerd van een gezagdragend instituut naar de pispaal van de maatschappij. Alles is altijd de schuld van de politie, wat ze ook doen.

  Brave Tuut,
  OK gelooft je graag, dat er Tuten zijn met goede bedoelingen en rechtvaardigheidsgevoel.
  Ik kan me echter niet onttrekken aan het gevoel bij hen van een risicoanalyse vooraf.
  Daar waar het “veilig” is kan risicoloos het “gezagdragend instituut” (van weleer??) worden getoond.
  De wijze waarop is niet altijd sympathiek.
  Alles is NU de schuld van. . . . . . Wilders (de laatste jaren).

  Proost Tuut! Op betere tijden!!
  OK

  Like

 7. leefbarbaar Says:

  at Diendert
  Allemaal leuk en aardig, maar ik ben geregeld van baan veranderd omdat ik niet goed mijn werk kon doen. Of omdat ik geacht werd mensen een wanproduct aan te smeren. Mij niet gezien. En dat is de indruk die ik heb van de politie, er zitten veel dienders onder die het goed bedoelen, maar ze blijven allemaal hangen, kijken de andere kant op, zijn braaf lid van foute vakbonden en proberen niet eens hun eigen vak te saneren. Ja toch, jullie leveren met z’n allen wanprestaties, niet in de laatste plaats door de meeste aangiften zo maar weg te gooien. En wij maar betalen. Voor je vak en je geloofwaardigheid: geef je vakbonden op hun lazer, trap corrupte agenten er uit (ook de commissarissen die onterecht diensten krijgen uitbetaald), klap uit de school, ga protesteren, ga in gesprek met de politiek, doe wat. Een klokkenluider zullen ze de nek omdraaien, met honderd gaat dat niet lukken. Jullie zijn nu een onderdeel van der PvdA en je hebt het zelf zo ver laten komen. De PvdA is aan het zinken, tijd voor verandering.

  Like

 8. G.Deckzeijl Says:

  Ook zo’n leuke en dat speelt al sedert 1-1-2005:: steeds vaker zonder wettige aanleiding om dat verdomde “ausweis” zeuren, met dit als afschrikwekkend voorbeeld:
  http://www.hpdetijd.nl/2012-02-19/je-bent-een-gehaktbal-en-een-smerige-hond
  Tip: alle info over de ID-waanzin in casu aanhoudingen zonder wettige aanleiding te vinden
  op http://www.vrijbit.nl

  Like

 9. horatius Says:

  @Diender,

  De mentaliteitsverandering bij de politie is begonnen in de jaren 70 toen de politieagent op bevel van de toen al zeer machtige Linkse kerk werd getransformeerd tot ‘oom agent.’

  Met de komst van veel allochtonen door o.a. de gezinshereniging veranderde de samenstelling van onze bevolking aanzienlijk. Met als gevolg een sterk stijgende verloedering, verpaupering en criminaliteit in een groot aantal stadswijken. Hier streng tegen optreden werd beschouwd als zijnde een vorm van discriminatie en vuistdikke rapporten van veronruste criminilogen werden haastig weggefrommeld omdat dit stigmatiserend zou kunnen werken.

  Tot op de dag van vandaag is het niet politiek-correct om met name Marokkanen en Antillianen als dé oorzaak te beschouwen van het gevoel van onveiligheid waar veel autochtonen én goedwillende allochtonen dagelijks last van hebben. Van de korpsleiding krijgt de agent geen rugdekking als hij streng en preventief wil optreden tegen deze Nieuwe Nederlanders. Het lijkt wel of er een (al of niet geheim) parool is uitgegeven om tot iedere prijs te voorkomen dat er grootschalige rellen uitbreken met allochtonen van moslimsignatuur.
  Dit wordt gezien als een mentale zwakheid en uiteraard flink uitgebuit door de jongeren die als het ware onaantastbaar zijn geworden.

  De huidige positie van de straatagent is niet bijzonder rooskleurig: zwaar onderbetaald, pispaal van de samenleving, moet een deel van zijn bevoegdheden afstaan aan een leger van buurtvaders, straatcoaches, wijkregisseurs etc. en wordt bovendien structureel mishandeld door z.g. kansenjongeren. De gevestigde politiek weigert in te grijpen omdat er moet worden bezuinigd en men wil vooral niet toegeven aan de onderbuikgevoelens van de PVV.

  Met de komst van de Oost-Europeanen wordt de problematiek nog vele malen groter en eigenlijk is ons politieapparaat niet opgewassen tegen deze zware criminelen die slim gebruik weten te maken van het vrije verkeer binnen de Schengenzone. De dienstwapens zijn óf verouderd of niet handig in het gebruik. Als men wordt gedwongen gebruik te maken van het wapen moet men zich door een eindeloze procedure worstelen om zichzelf vrij te pleiten.

  Kortom: ‘oom’ agent wacht op een verandering van mentaliteit van onze politici en bestuurders om haar taken effectief te kunnen uivoeren tegen een behoorlijk salaris. Ik weet dat er onder de agenten veel aanhangers zijn van de PVV. Het is echter niet handig om dit openlijk te ventileren om reden dat dit niet goed zal vallen bij de overwegend Linkse korpsleiding.

  Maar we leven nu in een volkomen andere tijdgeest dan in de jaren 70 van de vorige eeuw.
  De macht van de PvdA brokkelt langzaam maar zeker af en dat zal in de nabije toekomst betekenen dat de geitenwollensokken, buurtvaders, hulpimams, stadsmariniers en andere bruggenbouwers worden vervangen door goedbetaalde bromsnorren die respect afdwingen door nieuwe uniformen, goede uitrusting en die niet meer hele dagen bezig zijn met nutteloos papierwerk.

  Daar is echter wel een sterke PVV voor nodig en geen moslimparij in vermomming zoals de PvdA.

  Like

 10. Diender Says:

  @Horatius: Proficiat! Inderdaad, U heeft het 100% volledig juist begrepen. Uw samenvatting van het probleem EN de oplossing ervan is ook volledig correct. Alles is inderdaad begonnen met de ‘mei ’68’ generatie voor wie elke vorm van gezag, en dus zeker de politie -want welk apparaat vertegenwoordigt nog meer het gezag dan de politie?- not done was en dus flink ingedijkt moest worden. Zelf gingen ze zich vrolijk volvreten aan de vetpotten van de macht, conform de beste rode traditie. Het resultaat daarvan is wat wij elke dag op straat tegenkomen, en de maatschappij waar wij nu met zijn allen in moeten leven. Ik dank ze hartelijk daarvoor… maar niet heus!

  Ik hoop met u dat de door u vermelde ‘kentering’ er zeer snel zal komen, maar volgens mij is deze onvermijdelijk. Het zal OF dat zijn, OF een burgeroorlog. (niet dat ik dat laatste wens, maar ik vrees er echt wel voor) Iedereen met nog een beetje vaderlandsliefde of rechtvaardigheidsgevoel in zijn lijf zou alleszins op dergelijke kentering moeten hopen.

  Ik steun Wilders en zijn PVV exact om deze redenen, omdat ik geloof dat hij daarvoor kan zorgen. Omdat hij staat voor het gezond verstand en de terugkeer van het goed fatsoen. Maar inderdaad, zoals u reeds aanhaalt moet ik dit verdoken doen want anders komt dit niet goed. En ik niet alleen: u zou ervan verbaasd staan wellicht hoeveel collegae, toch zeker de lagere kaders (zij die dus het straatwerk doen en daarom ook echt voeling hebben met de problematiek, niet de hoge pieten die nooit uit hun bureel komen), Wilders steunen.

  Het is niet mogelijk om meer dan 40 jaar afbraak en profitariaat terug op te bouwen op 1 jaar. Maar Wilders doet dit goed. We kunnen die man niet genoeg prijzen om zijn moed, want je moet het toch maar doen.

  Like

 11. André - BP Says:

  At Diender,

  U bent van Vlaanderen?

  Like

 12. Diender Says:

  Beste BP, inderdaad, dat is zo. Uiteraard betekent dit dan ook dat ik de heer Wilders niet rechtstreeks kan steunen, maar ik volg zijn doen en laten wel. Wij hebben bij ons ook een soortgelijke, ook door de andere ‘correcte partijen’ verfoeide partij, die net hetzelfde poogt te doen als wat Wilders doet bij jullie. Helaas is ons land een stuk ondemocratischer dan het uwe en honoreren ze hier zelfs een verkiezingsuitslag niet, hetgeen er na meer dan 500 dagen ‘onderhandelen’ toe geleid heeft dat de klassieke partijen hier nog steeds de lakens uitdelen, in een minderheidsregering, en dat de kiezer dus met andere woorden niet heeft gekregen waarvoor hij heeft gekozen maar gewoon meer van hetzelfde (die het probleem al die jaren heeft veroorzaakt).

  Daarom kijk ik met argusogen en -toegegeven- best wel jaloerse blikken naar onze Noorderburen waar Wilders hier wél in geslaagd is en zo stelselmatig zijn stempel weet te drukken op het beleid. Jullie komen er wel! Nu wij nog…

  Like

 13. André - BP Says:

  At Diender,

  Ah, u bent van Vlaanderen! 😉 Ik zag onder de motorkap van deze site dat uw provider Telenet is, vandaar.
  Verder niet belangrijk, het is puur interesse. Ben altijd heel blij met Vlaamse lezers/commenters 😉

  Enfin, uw zin; Jullie komen er wel, moet ik toch even op mij in laten werken, want vergis u niet: in allerlei bestuurlijke lagen, waaronder provincies, grote steden, maar ook binnen politiekorpsen, justitie, instanties e.d. huizen die verdomde linksen die elkaar baantjes toeschuiven. Deze ‘idealisten’ helpen Nederland naar de verdoemenis.
  Een kraakverbod? Er zijn korpschefs die dit verbod niet willen handhaven… Zomaar een voorbeeld.

  Maar wat u zegt: Wilders heeft een behoorlijke vinger in de pap! Maar ook: zijn leven staat dagelijks op het spel, heeft 24/7 persoonsbeveiliging nodig, moet een kogelwerend vest dragen en wordt via de publieke omroep verdacht gemaakt, zwart gemaakt, verguist en verkettert. De daders komen voornamelijk uit de PvdA/Groenlinks/D’66 – hoek.

  En waarom? Wilders is slechts een boodschapper. Hij signaleert, ageert en waarschuwt ons tegen de sterk oprukkende islam. En dat moet je niet doen, in Nederland. Je loopt dan het risico uitgemaakt te worden voor racist, fascist enz.

  We weten allemaal hoe het de heer Fortuyn vergaan is!

  Like

 14. leefbarbaar Says:

  Bij de weg: in Frankrijk wordt met veel sympathie en respect over Wilders gesproken. Daar heb je dan ook onafhankelijke media, in tegenstelling tot hier, waar iedereen zijn brood verdient met tegen de PVV zijn. Vive la France (en Vlaanderen natuurlijk).

  Like

 15. leefbarbaar Says:

  Voor liefhebbers van smerige politiek van de linksche kerk hier nog twee actuele zaken.
  Ieder kind op de basisschool loopt de kans een levenslang stempel te krijgen: ADHD,achterstandig en onderontwikkeld, autist. De zorgmaffia bestempelt graag een kind als autist om vervolgens het rugzakje van het kind leeg te kunnen roven. Scholen werken er aan mee, vaak werkt de therapeut, die junior gaat begeleiden, ook op school. Kassa. Had zelf een kind op een Jena-planschool in 010 en kreeg iedere keer de boodschap dat X nu toch wel erg achterbleef in zijn …….. (vul maar wat in) maar hulp was nabij en niet duur. Om te kotsen. Want Nederlands leren en rekenen was er niet bij. Zodoende plaatste ik mijn zoon over op een oude gedegen lagere school en watdenkkie? Kind had nergens last van, ging als een tierelier en had er een fijne tijd en kreeg advies havo/vwo mee. Nu wil het kabinet bezuinigen op deze praktijken. Terecht. Harde cijfers ontbreken, maar het zou me niets verbazen als sommige klassen voor de helft uit autisten bestaan. De rest van je leven een stempel, omdat de zorgmaffia graag een nieuwere audi wil rijden en drie keer per jaar op vakantie wil.
  Nu gaan dus deze oplichters staken. Doen ze dit voor het kind? Ik betwijfel het ten zeerste. De vakbonden verdraaien de kabinetsplannen totaal en de intelligente juf trapt er met twee benen in en gaat lopen krijsen met een kek sjaaltje om en voor wie goed kijkt zie dat de linksche kerk achter de demonstratie zit. Heeft niets te maken met onderwijs en kinderen. maar alles te maken met stemmen winnen voor de rode maffia. Stemmingmakerij over de rug van de “zwakkere” kinderen, hoe diep kun je zinken?

  Like

 16. Ouwe Knoest Says:

  hebben met de problematiek, niet de hoge pieten die nooit uit hun bureel komen.

  Aan het woord bureel was de zuiderbuur van te herkennen. Amay.
  Awel BP voor OK onmogelijk om van te kijken onder de motorkap.
  De zinsopbouw van Diender is meer Nederlands dan Vlaams (Brabants kan ook nog)
  Maar awel ij ist met ons eens en dat is juust! De plon staat ook bij hem van te ploffen.
  En dan ook Hoetverdoeme dien dikken nek bij de Linksen en nie bij de Ollanders althans bij hen, die hier hun positieve bijdrage leveren.
  OK hroet ook Michel W. en José de C. nu hij het toch over onze zuiderburen heb.

  Like

 17. leefbarbaar Says:

  Ik wil niet drammen, maar toevallig wordt in de Kopvoddenbode hetzelfde beweerd over kinderen onrechtmatig als autistisch te bestempelen: http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3220421/2012/03/06/Laten-we-niet-elk-opvoedingsprobleem-bij-een-kind-uitvergroten-tot-een-ziekte.dhtml
  Laat het even inzinken: het onderwijs verklaart kinderen debiel of wat anders om er geld uit te kunnen slaan. Hoe het kind en zijn/haar ouders dat vinden maakt niet uit; het is kassa. De ene dag ben je happy en kind, de volgende dag heb je een enge ziekte en krijg je begeleiding, wanneer je vriendjes buiten spelen. En piloot worden of chirurg kun je wel schudden, want er staat een heel groot stempel in je dossier. En geloof het of niet; je hebt nog steeds smeerlappen, die dit systeem verdedigen. Zie de reacties. Linksch is volkomen rot.

  Like

 18. G.Deckzeijl Says:

  Brekend nieuws!! OM gaat in beroep. Die agenten(zie onderwerp) hebben in 2009 niet gelogen, de camera’s zelf hebben de beelden gemanipuleerd…
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11668089/__Beroep_in_zaak_liegende_agenten__.html
  Tsjongejonge, dit land begint echt op Noord-Korea te lijken.
  Zie ook 148 en andere info van http://tinyurl.com/7dxeayl

  Like

 19. G.Deckzeijl Says:

  Voor lezers in een huurwoning: zie 148, 149 en 150 van http://tinyurl.com/7dxeayl

  Like

 20. G.Deckzeijl Says:

  Brekend nieuws! Als het aan de politie ligt wordt Opsporing Verzocht slechts één keer per maand uitgezonden, want ze gaan nu ECHT werk maken van het aanpakken van de criminaliteit.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11671964/__Agenten_mogen_weer_scheuren__.html
  Ben dan ook benieuwd hoe snel ze al die allahschreeuwende scooterpiloten te pakken krijgen die het niet kunnen laten om degenen die in de detailhandel werken, te overvallen(en niet zelden met een grijpstuiver aan de haal gaan).
  Mopje: Marokkanen hadden bij de Avro geklaagd dat ze vanwege de multiculturele samenleving zo weinig op tv waren.
  De directie zegde toe dat binnen enkele weken Opsporing Verzocht in plaats van één keer per week voortaan dagelijks een aflevering zal gaan uitzenden.

  Like

 21. G.Deckzeijl Says:

  Neu, het is geen ramp, túúrlijk niet, zelfs niet als je daarna bergen spam, wormen en de eventuele trojans in je “postbus” krijgt!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11672511/__Politieflater_met_mailadressen__.html

  Like

 22. G.Deckzeijl Says:

  Héé diender uit België: lees je even mee? Ze worden steeds slimmer, die boeven daro bij jullie.
  Kijk maar: http://www.telegraaf.nl/buitenland/11672843/__Inbrekers_pakken_het_ov__.html
  Vraag me alleen af hoe ze snel willen wegkomen ivm de dienstregeling. Extra bussen inzetten gaat niet op stel en sprong, lijkt me. Maar allez, wellicht dat ge een oogke kunt toeknijpen, hè?

  Like

 23. G.Deckzeijl Says:

  Heel iets anders nu…
  http://www.ad.nl/ad/nl/1014/Bizar/article/detail/3221789/2012/03/07/Ik-masturbeerde-niet-ik-speelde-luchtbanjo.dhtml

  Like

 24. leefbarbaar Says:

  Besten
  je blijft lachen met de PvdA. Nu blijkt dat Oom Geert ook weer de verkiezing van de grote rooie leider domineert. Je zou zeggen dat de nazaten van NSDAP nu eindelijk wel weten wat ze willen en waar ze voor staan, maar niets is minder waar. Ze zoeken iemand, die de PVV te woord kan staan. En aangezien de PVV de spreekbuis is van werkend Nederland, gaat de rode maffia dus weer de strijd aan met hun eigen, oude achterban. De VARA promoot meneer Samson, die is hartstikke tegen alles en vooral de PVV, die moet het gaan worden. Leuk een milieuterrorist aan het roer .Manneke Peggold krijgt concurrentie.
  Bij de weg: is het jullie al opgevallen dat de moslim buitenspel staat in deze verkiezing? Geen enkel interview gezien met de haatmensch. Geen haatbaard die even komt vertellen wie zijn voorkeur heeft. Geen hoofddoekkie, imam, draaideurcrimineel, helemaal niks. Albayrak (zonder doekkie maar 100% moslim) staat dan wel op de lijst, maar de allochtoon mag niet meedoen. Dat is dan wel weer knap van die Rooien, dat wel.

  Like

 25. leefbarbaar Says:

  Drammend: toppunt van liegende ambtenaren: Rotterdam kent geen onveilige wijken meer. Je wordt hier beroofd, overvallen en bestolen. maar omdat de PvdA hier de baas is, publiceren ze deze keiharde leugens. Volgend week: Vestia verlaagt alle huren tot het niveau van 2002? Liegen is een gave en de oude media nemen toch alles over zonder iets te controleren, want ja, ook allemaal PvdA.

  Like

 26. G.Deckzeijl Says:

  Ik heb GEEN vertrouwen meer in de PVV. Zonder dat er een wet voor is(..!!!) hebben alle 24 leden meegestemd met de regeling dat de fiscus alle inkomensgegevens van huurders aan verhuurders mag doorgeven..!!!
  Zie verder de site van Karin Spaink: http://tinyurl.com/7jqx4su
  ZUM KOTZEN, dat bestuur van ons land en dan hebben we ook nog een BZK-minister die niet eens uit haar woorden kan komen en GVD ook nog pogingen in het werk stelt om het gegraai van die Vestia-baas te bagatelliseren met vaag gelul over een forensisch onderzoek.

  Like

 27. G.Deckzeijl Says:

  Ik heb ’t nog maar even opgezocht, dat GENEUZEL van Spies…
  http://nos.nl/video/349428-spies-wil-vertrekpremie-vestiabaas-terughalen.html

  Like

 28. G.Deckzeijl Says:

  Tip voor ondernemers: hier is het bewijs dat een STEVIGER en HOGER hek alle ellende had kunnen voorkomen:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11684156/__Primera_zet_inbrekersbeelden_online__.html

  Like

 29. G.Deckzeijl Says:

  Je kunt de klok er bijna op gelijkzetten: wéér zo’n DONKERE overlastveroorzaker. Dames, zorg dat u nooit alleen bent of koop een Rottweiler, Mechelaar of Duitse herder.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3222875/2012/03/09/Gewelddadige-tasjesrover-kiest-jonge-vrouwen-uit.dhtml

  Like

 30. G.Deckzeijl Says:

  Aanvulling van 10:42(9-3): WIJVENPOLITIEK…!!!http://tinyurl.com/6t89dnq

  Like

 31. G.Deckzeijl Says:

  Binnen afzienbare tijd zie je “ze” niet meer op straat, dan zitten ze de godganse dag naar een beeldschem te GAPEN,
  aambeien te kweken en flaters te maken(zie 8-3, 09:32):
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11688766/___Justitie_hackt_computers___.html
  (en dat ze volgens eigen zeggen buitenlandse computers hacken, beschouw ik zelf als GELUL..!!!)

  Like

 32. Politie liegt onder ede in rechtbank | Politie liegt Says:

  […] Boilingpoints […]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: