DDR-praktijken tijdens Koninginnedag.

Landgenoten,

We hebben het hier al eerder gemeld: wie tijdens aankomende Koninginnedag niet meewerkt aan een huiszoeking (!) wordt gearresteerd.
De burgervader van Rhenen zette de burgers nog even verder onder druk. Dit gebeurt er als u niet meewerkt:

Ik snap uw emotie, maar ik raad u aan zich daar niet tegen te verzetten. Want als u dat doet, dan denk ik dat u met Koninginnedag niet in Rhenen bent, maar in het arrestantencomplex van de gemeente Utrecht, te Houten.

Welkom in de DDR! U bent bij voorbaat verdacht en als u niet van plan bent mee te werken op deze ‘feestdag’, kan u zonder pardon in de cel geflikkerd worden. Water en brood en zo. Een SWAT-team komt u als een zware crimineel uit uw huis halen. Omdat een ongekozen Staatshoofd zo nodig de straat op moet. Omdat een ongekozen Staatshoofd zo nodig een tekening van een kind in ontvangst moet nemen, die zij waarschijnlijk twee straten verder in de  vuilnisbak flikkert.

Van deze DDR-praktijken moet mevrouw van Amsberg toch ook op de hoogte zijn? Dat moet ze toch niet willen? Als blijkt dat haar bezoek arrestaties teweeg kan brengen, als blijkt dat haar bezoek grove schendingen van de privacy van onschuldige burgers kan veroorzaken, dan moet ze toch de eer aan zichzelf houden en die hele fucking poppenkast afblazen?

Niets van dit alles. De rode loper moet en zal uitgerold worden en achter de dranghekken staan onnozele onderdanen met een Hollandsch vlaggetje te zwaaien. Het is goed mogelijk dat op hetzelfde moment een volkomen onschuldige burger in een arrestantenbusje wordt gepropt. Omdat diegene helemaal geen zin had in een huiszoeking, omdat diegene net een oranje-tompouce aan het verorberen was. Leve de Koningin! Hoera!

Er zit nu al een niet schoon te poetsen smet op deze ‘feestdag’. Kappen met dit circus. Van onschuldige burgers blijf je af. Correct Nederland heeft altijd de mond vol als het gaat om privacy. Behalve als Prins Pils moet koekhappen. Dan mag het, dan zwijgt men. Stelletje hypocrieten.

Er lopen honderden, zo niet duizenden veroordeelden vrij rond, omdat zij zich ‘niet hebben gemeld bij de gevangenis …’

Ga daar eens aanbellen.

Advertenties

6 Reacties to “DDR-praktijken tijdens Koninginnedag.”

 1. G.Deckzeijl Says:

  Aan alle inwoners van Rhenen,wonende op de route van Bea en gevolg:
  Laat ze NIET binnen, en al helemaal NIET zonder enige vorm van aanklacht of verdenking, denk aan UW HUISRECHT..!!!
  En waar blijven de juristen in dit land..???
  http://tinyurl.com/83avx4w
  Nog meer juristenvoer:
  http://ejbron.wordpress.com/2012/03/11/britse-man-veroordeeld-tot-jaar-gevangenisstraf-voor-het-ophangen-van-anti-islam-posters-voor-zijn-raam/#comment-10415

  Like

 2. G.Deckzeijl Says:

  @BP: wat dat laatste betreft heb ik nog een hele leuke voor jou, de lezers en al die zgn “machthebbers” in dit land, Optelten en Teeven voorop: http://tinyurl.com/7arde56
  En dan wil dat Haagse ZOOITJE op 1 juli 2012 a.s. óók nog het griffierecht EXCESSIEF verhogen..!!! Bekijk de uitzending van Nieuwsuur van 9-3-2012 http://www.nieuwsuur.nl
  MISSELIJK word ik van sommige van de inwoners van dit land.

  Like

 3. horatius Says:

  Op deze manier is Koninginnedag niet leuk meer.

  Want het gewone volk wil onbezorgd koekhappen, zaklopen, comazuipen, volksdansen, kat- of homoknuppelen en ander plat vermaak. Wat denkt men eigenlijk aan te treffen bij deze huiszoekingen? Bivakmutsen, rookbommen, plattegronden van de Koninklijke paleizen, bomvesten, bomschoenen of een bomauto in de garage?
  Het zal allemaal wel meevallen want ons volk heeft wel andere dingen aan het hoofd. Er staan stevige bezuinigingen en een groot aantal vluchtelingen vanuit Syrië voor de deur en die moeten wij onbeperkt toelaten op bevel van de EU.
  En die kunnen niet allemaal worden opgeborgen in de Koninklijke paleizen zodat het gewone volk weer de pineut is.

  Intussen lopen de echte criminelen en terroristen vrij rond en zijn ze van allochtone (moslim)signatuur dan mogen ze van de EU niet worden uitgezet naar de landen van herkomst. En wij maar gaan stemmen in de ijdele hoop dat we nog enige invloed hebben op de gang van zaken in dit land.
  De verworvenheden van de Democratie zijn verkwanseld in het kader van een verenigd Europa waarin de economisch sterke landen de zwakkere landen structureel op de been moeten blijven helpen. Via Turkije komen er straks grote aantallen Somaliërs en andere asielzoekers vanuit de Arabische landen Europa binnenstromen met als eindbestemming het afvoerputje Nederland.

  En wij maar Koninginnedag vieren terwijl de Verzorgingsstaat wordt afgebroken en Geert Wilders wordt vergeleken met een zekere Adolf Hitler.

  KLOOTJESVOLK!

  Like

 4. einhornchen Says:

  Ja, weet niet hoe dat moet maar dit verzenden naar anderen en het liefst naar het buitenland.
  Slaan we een goed figuur in het buitenland.Wat een land. Nog erger dan de DDR.
  Opzouten die man die dat bedacht heeft.En bellen ze ook bij U weet wel aan of durven ze dat niet?

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  Knettergek. Koningshuis afschaffen, zo gauw mogelijk. Wij worden onbeperkt bestolen en bedreigd zonder dat er iemand voor gepakt wordt, maar als je een kaarsje naar hare Graaietrix gooit zit je een jaar vast. En dan nu huiszoeking omdat het Oranjeopvreterscollectief langs je deur komt paraderen? Het moet niet gekker worden. Dat de straten onveilig zijn ligt niet aan ons. Daar moet je toch niet aan denken: een lawine van ambtenaren, die door je priveespullen lopen te grasduinen voor een dagje koekhappen en volksdansen door de duurste allochtonen ooit? Nee, bedankt, dan maar geen koninginnendag.

  Like

 6. G.Deckzeijl Says:

  Het volgende ideetje* komt van meneer de Krom, noemt zich liberaal, heeft vrijheid in z’n vaandel staan, maar veegt z’n REET ermee af…!!! http://tinyurl.com/6pv94bs
  De Deense politie zegt: verzet u niet tegen hen… Dat gaat dus ook hier gebeuren als we niet oppassen. En dat WATJE van de NTCb blijft de kat maar uit de boom kijken.
  http://tinyurl.com/883dpur
  *alleen nog hulp als je niks meer in huis hebt+ een LEGE bankrekening.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: