Landgenoten,

We hebben het hier al eerder gemeld: wie tijdens aankomende Koninginnedag niet meewerkt aan een huiszoeking (!) wordt gearresteerd.
De burgervader van Rhenen zette de burgers nog even verder onder druk. Dit gebeurt er als u niet meewerkt:

Ik snap uw emotie, maar ik raad u aan zich daar niet tegen te verzetten. Want als u dat doet, dan denk ik dat u met Koninginnedag niet in Rhenen bent, maar in het arrestantencomplex van de gemeente Utrecht, te Houten.

Welkom in de DDR! U bent bij voorbaat verdacht en als u niet van plan bent mee te werken op deze ‘feestdag’, kan u zonder pardon in de cel geflikkerd worden. Water en brood en zo. Een SWAT-team komt u als een zware crimineel uit uw huis halen. Omdat een ongekozen Staatshoofd zo nodig de straat op moet. Omdat een ongekozen Staatshoofd zo nodig een tekening van een kind in ontvangst moet nemen, die zij waarschijnlijk twee straten verder in de  vuilnisbak flikkert.

Van deze DDR-praktijken moet mevrouw van Amsberg toch ook op de hoogte zijn? Dat moet ze toch niet willen? Als blijkt dat haar bezoek arrestaties teweeg kan brengen, als blijkt dat haar bezoek grove schendingen van de privacy van onschuldige burgers kan veroorzaken, dan moet ze toch de eer aan zichzelf houden en die hele fucking poppenkast afblazen?

Niets van dit alles. De rode loper moet en zal uitgerold worden en achter de dranghekken staan onnozele onderdanen met een Hollandsch vlaggetje te zwaaien. Het is goed mogelijk dat op hetzelfde moment een volkomen onschuldige burger in een arrestantenbusje wordt gepropt. Omdat diegene helemaal geen zin had in een huiszoeking, omdat diegene net een oranje-tompouce aan het verorberen was. Leve de Koningin! Hoera!

Er zit nu al een niet schoon te poetsen smet op deze ‘feestdag’. Kappen met dit circus. Van onschuldige burgers blijf je af. Correct Nederland heeft altijd de mond vol als het gaat om privacy. Behalve als Prins Pils moet koekhappen. Dan mag het, dan zwijgt men. Stelletje hypocrieten.

Er lopen honderden, zo niet duizenden veroordeelden vrij rond, omdat zij zich ‘niet hebben gemeld bij de gevangenis …’

Ga daar eens aanbellen.