Binnenkort in uw leidingwater: Propranolol.

Waarde lezers,

Het volgende onderzoek moet u maar met een korrel zout nemen. Het is overigens ook toegestaan dat u hiervoor Pools strooizout gebruikt. (Jazeker, de Polen komen ons eten op smaak brengen!)

Zeg, houdt u eens op met dat gegrinnik en doe eens even serieus, want er is een nieuw medicijn tegen racisme gevonden! Het sleutelwoord ‘racisme’. U weet wel, dat woord dat bij aankomst op Schiphol meteen aangeleerd wordt. Maar ook de woorden ‘discriminatie’ en ‘Sociale Dienst’ openen deuren die voor Henk & Ingrid gesloten blijven.

Een vrij veel gebruikt medicijn tegen hartklachten blijkt een opvallende bijwerking te hebben. Patiënten die het middel gebruiken, worden minder racistisch.

Oh, dus men gaat er al vanuit dat wij sowieso racistisch zijn. Oké. Apart. Maar ook hilarisch!

Wie het middel propranolol slikt, voelt zich minder angstig. De betablokker houdt niet alleen de hartslag laag, maar werkt ook op de delen in de hersenen die angst en paniek registreren. Het middel wordt ook voorgeschreven aan patiënten die aan paniekaanvallen lijden.

Wij domrechtsen worden middels dit onderzoek op één lijn gesteld met mensen die aan paniekaanvallen lijden. Je moet maar durven.
De volgende alinea vind ik persoonlijk geweldig:

De onderzoekers testten dit door positieve woorden als zonneschijn en negatieve woorden als verdriet aan gezichten te koppelen. Blanke proefpersonen bleken er langer over te doen de combinatie van een zwart gezicht met een positief woord te onthouden dan wanneer er een blank gezicht bij het woord hoorde. Propranolol verminderde dit onbewuste effect.

LOL! Logische uitkomst, want mij lukt het ook niet om een zwart gezicht te onthouden, terwijl daar een positieve term aanhangt. ‘Dikke Portemonnee’ bijvoorbeeld. Zwartgezichten kosten nu eenmaal bakken vol geld. Of ze nu in Nederland neergestreken zijn, of dat die enkeling nog in eigen land woont, ze kosten ons geld. Wat een ronduit racistisch standpunt van mij, zeg. Maar gelukkig is daar het medicijn Propranolol! Eigenlijk zou ik acuut aan het infuus moeten. En u ook, want u zit hier ook altijd maar af te geven op menschen met een kleurtje!

Is de Linkse Goedmenschenkerk al op de hoogte van dit onderzoek? Ik hoop van niet, want voor dat u het weet, geven haatzaaiers als A. Pechtold waterleidingbedrijven de opdracht dit medicijn toe te voegen aan ons drinkwater. We moeten er toch niet aan denken, want dit medicijn neemt alle angsten weg. Iemand schreef op Elsevier: Als je dit middel in je lijf hebt, ga je volkomen kalm gevaarlijke krokodillen aaien … O, my fucking God. We’re doomed!

Ik vermoed dat leden van de Linkse Goedmenschenkerk dit tovermiddel allang tot zich genomen hebben, want men ziet niet in dat menschen uit den vreemde een uiterst gevaarlijke ‘religie’ van Dood en Verderf meebrengen. Men ziet de koran als een educatief verhaal dat verbindt en bruggen bouwt, maar de realiteit is natuurlijk anders. Daarom stel ik voor om hele scheepsladingen Propranolol te verplaatsen naar landen als Saoedi Arabië, Marokko, Turkije, Irak en aanpalende gebieden, want daar zitten de grootste racisten! Joden moeten sowieso dood en iedere vijf minuten wordt er ergens op de wereld een Christen vermoord. Dat is de islam en het antwoord is Propranolol. Bijkomend voordeel is dat de meeste moslims toch al gebukt zitten, dus die injectienaald is zó ingebracht.

Als u op termijn een uiterst vriendelijke moslim tegenkomt en hij biedt u aan even te helpen met de boodschappen, hij even voor u de hond zal uitlaten en hij nog even snel bij de slager wat karbonaatjes zal kopen, omdat u die vergeten bent, wees dan niet achterdochtig of bevreesd.

Meneer heeft zojuist een inenting gekregen.

Advertenties

20 Reacties to “Binnenkort in uw leidingwater: Propranolol.”

 1. leefbarbaar Says:

  Lol, ik vrees dat dit middel al heel lang in ons leidingwater zit, het zou een hoop verklaren.Geef de innemers daarbij nog een roze bril en zie de linksche mensch is er helemaal klaar voor. Aan de andere kant bestaat het gevaar tegenwoordig ook dat het gehele onderzoek verzonnen is. Ieder onderzoek toont altijd aan dat de PVV slecht is en de rest van de wereld lief, kan toch echt niet kloppen, riekt naar een Stapelonderzoek. U weet wel, die linxe professort die de Nederlandse wetenschap om zeep hielp met leugens en verzonnen resultaten. Verder loop ik zelf weinig risico; ik drink bier, met water spoelen wij hier de plee door.

  Like

 2. G.Deckzeijl Says:

  Nieuwe NSB ook weer actief…!!!
  http://www.amsterdampost.nl/de-nieuwe-nsb-johan-van-der-knijff-en-vriendjes-blootveld-haatsnee/

  Like

 3. G.Deckzeijl Says:

  Binnenkort in iedere stad, dorp of GAT, zeker? Nieuw stadium mbt TOTALE CONTROLE? 1984 in optima forma?
  Ik moet er waarlijk niet aan denken dat die zgn plucheplakkers gaan bepalen waar je heen moet mailen, dat maak ik altijd nog zelf uit!
  http://www.ad.nl/ad/nl/1041/Amsterdam/article/detail/3224968/2012/03/13/Amsterdammers-krijgen-gratis-webadres.dhtml

  Like

 4. horatius Says:

  Al dergelijke onderzoeken kunnen we gerust bij het oud vuil deponeren want het is toch allemaal tegen de PVV gericht.

  Racisme is zo oud als de mensheid en dat komt door het verschil in mentaliteit tussen de beschaafde mens en de al of niet nobele wilde.
  Volgens Prof. Dr. Ing. W.A. Jongerius, een autoriteit op het gebied van de antropologie, zal de primitieve mens altijd naar de bijl, speer of in moderne tijden naar het bomvest grijpen als hij in aanraking komt met de moderne verlichte mens.
  Racisme is de Oude Nederlander volkomen vreemd anders is het niet te verklaren dat hier in ons kleine landje 225 verschillende culturen en nationaliteiten verblijven die liefderijk worden verzorgd door onze Verzorgingsstaat. Een situatie die in b.v. een Islamitisch land volkomen ondenkbaar zou zijn. Daarmee bewijst Jongerius dat echt racisme alleen voorkomt in Afrika en Azië.

  Intussen valt heel Europa over ons land heen vanwege het PVV-meldpunt inzake de structurele overlast veroorzaakt door Oost-Europeanen. Zonder zich echter te concentreren op de inhoud van die klachten die een beeld laten zien van verloedering, verpaupering, oplichting, afpersing, intimidatie, roof, moord, doodslag, inbraak, skimming, zakkenrollen, landloperij, prostitutie, mensenhandel, burengerucht, spiritusdrinken en diefstal van edele metalen. Die landen zien Nederland als het afvoerputje van Europa zodat ze er zelf nog relatief goed vanaf komen wat betreft die overlast. Ons milde strafklimaat en de Linkse kerk die iedere allochtoon zien als slachtoffer maakt ons land de ideale verblijfplaats voor criminelen, economische vluchtelingen, oorlogsmisdadigers en andere gelukszoekers.
  De realiteit is dat tal van Oost-Europese landen zelf maar al te graag af willen van hun niet welgevallige etnische minderheden zoals zigeuners, criminelen, politieke onruststokers en andere inproductieven.

  Rutte houdt echter zijn poot stijf want hij heeft Wilders nodig i.v.m. de komende ombuigingen en bezuinigingen.
  De PVV nu laten vallen is niet in het belang van Nederland want we moeten de buikriem stevig aanhalen anders moeten we binnenkort weer suikerbieten en bloembollen eten net zoals in de Hongerwinter.

  Like

 5. G.Deckzeijl Says:

  WAARSCHUWING! In dit land krijg je een bon, zelfs als je door de schuld van anderen komt te vallen en een MISKRAAM krijgt..!!! Wat zijn dat voor handhaafFASCISTEN die in dit land alleen maar schrijven zonder geldige reden, lees: zonder tussenkomst van de wetgever de -in dit geval- ID-wet OPREKKEN..???
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11712679/__Vrouw_krijgt_miskraam_en_boete__.html
  Alles over de ausweis-WAANZIN op http://www.vrijbit.nl
  Zie ook deze pagina: http://tinyurl.com/89s736j

  Like

 6. G.Deckzeijl Says:

  Onze driekleur wordt na de onderhandelingen in het Catshuis gewijzigd!
  http://tinyurl.com7xy7eh4
  Oproep:print ‘m uit en hang ‘m achter je raam, of plak ‘m achter de achterruit van je auto.

  Like

 7. G.Deckzeijl Says:

  Ben benieuwd naar het verbruik… 1 op 4? 1 op 12…?? Wie het weet mag het zeggen.
  ’t Is te hopen dat de stroomverdeler ook goed werkt…
  http://www.telegraaf.nl/video/video_opmerkelijk/11717873/__Meisje_verslaafd_aan_benzine_drinken__.html

  Like

 8. leefbarbaar Says:

  Besten,
  vandaag kiezen de rode criminelen van de PvdA een nieuwer leider. Nog steeds ontbreekt de moslim in dit verhaal. Geen journalist is de mening gaan peilen in een haathut. De PvdA wil blijkbaar niet gezien worden als een moslimpartij en de media spelen maar wat graag mee. Maar ze zijn natuurlijk wel afhankelijk geworden van de islam, in de grote steden overheerst de islam en om daar te kunnen blijven graaien heb je de haatstem nodig. Bij het laatste ik-roep-maar-wat-debat kondigde Plasterk aan dat openbare scholen een gebedsruimte moeten hebben voor haters, dus spreekt de haatmensch toch nog mee in deze verkiezing. En wordt Plassert nu gekozen, dan weten we allemaal hoe het zit. De moslim wil het en krijgt er weer een stuk Nederland bij. We gaan het zien??

  Like

 9. André - BP Says:

  At LB,

  Wie het ook zal worden, diegene wordt kompleet gefileerd door een zekere Wilders … Word vuurwerk! 😉

  Maar Plasterk heeft inderdaad gezegd dat er gebedsruimtes op openbare scholen moeten komen? Ik heb het zelf niet gezien, namelijk.
  Als hij dat gezegd heeft, zijn we ver van huis! WEG MET ONS!

  Like

 10. G.Deckzeijl Says:

  @André: nu kun je als je wilt terugkijken wat Plasterk over die gebedsruimtes(ja, en óók over hoofddoeken) zei.
  http://pauwenwitteman.vara.nl/Uitzending-detail.113.0.html?&tx_ttnews%5Btt_news%5D=25569&tx_ttnews%5BbackPid%5D=1546&cHash=1107262e64d92933937354bcb078d57a
  Voor alle duidelijkheid: de hoofddoek is een VLAG..!!!
  http://tinyurl.com/3k6a3qn

  Like

 11. G.Deckzeijl Says:

  Correctie: m’n link was ok, het gaat om de P&W-uitzending van 13-3-2012.

  Like

 12. G.Deckzeijl Says:

  Let op! Spies totaal van de pot gerukt..!!!
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3225975/2012/03/16/Spies-negeert-advies-Raad-van-State-en-voert-verbod-op-dubbel-paspoort-door.dhtml

  Like

 13. G.Deckzeijl Says:

  @André: ‘ns kijken of het nou wel lukt…
  http://pauwenwitteman.vara.nl/Fragment-detail.1548.0.html?&tx_ttnews%5Btt_news%5D=25800&tx_ttnews%5BbackPid%5D=116&cHash=f5f143384f7dfc8a193fe16754309f5c
  Dat gezeik van moslims over gebedsruimtes heeft slechts één doel: de ZICHTBAARHEID van de islam in ons openbare leven.

  Like

 14. André - BP Says:

  At GD,

  Bedankt voor de link. Ik zal kijken, maar ik moet wel eerst even een strippie valium opduikelen, want ik trek die Goedmenschen momenteel heel slecht 😉

  Like

 15. G.Deckzeijl Says:

  @André: sorry, maar die laatste link doet het ook niet. Door te kiezen op datum(13-3)op pauwenwitteman.nl kun je de debatten apart aanklikken. Dus niet zoals ik deed, helaas.

  Dan nog een mededeling voor degenen op de route van Bea in Rhenen en Veenendaal, 30 april 2012 a.s.
  Beste mensen: de politie gaat niet lukraak aanbellen, O nee. Ze OVERVALLEN u ONAANGEKONDIGD.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11730477/__Man_wil_huis_doorzoeken__.html
  Zie alle andere info op deze site mbt deze ONWETTIGE huiszoekingen.

  Like

 16. leefbarbaar Says:

  Besten,
  klopt, die oproep van Plassert vond plaats bij P+W, tijdens reclamezendtijd / debat van de aspirant grote leidert. Ik kijk normaal never nooit naar die rode rotzooi, maar nu wel, want ik wilde zien hoe de moslim de PvdA overneemt. Ik wilde zien wie van de vijf ineens met opmerkelijke islamidioterie komt. Wie heeft de stem van de haatmensch gekocht? Enwatdenkkie? Ome Roon vindt ineens dat openbare scholen een ruimte moeten hebben voor biddende theologisch gehandicapten. Dus is de kans groot dat ome Roon gaat winnen. En dus is bewezen dat de PvdA een moslimpartij is. Wie weet. Voor de lol: de PvdA is juist opgericht om politiek te kunnen voeren zonder geloof!. Losers.
  Die van Dam is in ieder geval volkomen achterlijk: hij vindt dat het gegraai bij woningbouw afgelopen moet zijn, terwijl de hele PvdA daar alle pluche heeft ingepikt en zich kapot graait. Maar ja, weet hij veel; blijkbaar niet.

  Like

 17. leefbarbaar Says:

  En de grote winnaar is Samsom, de milieuterrorist. Ik zit er dus naast, maar niet wat Plassert aangaat. Deze Oom Roon moet zich helemaal kapot schamen om te pleiten voor gebedsruimten op openbare scholen.

  Like

 18. leefbarbaar Says:

  Blijft de hamvraag: was de haatmensch uitgesloten van deelname of was er een reden voor hem om ook op Samsom te stemmen? Wie het weet mag het zeggen.

  Like

 19. G.Deckzeijl Says:

  @Leefbarbaar: klik op AP links in je scherm op de berichtgeving over Samsom: ik ben blij dat zijn clubje niet in Vak K zit.
  Glukkig is ook de aanhang van die gecamoufleerde Turkse nationalist Albayrak klein.

  Like

 20. multidifficulti Says:

  Men kan, Cohen op zeker eens een kopje ayahuasca-thee drinken.
  Je wordt er uiterst relaxed van en U bent minimaal de nodige uren high.
  Groot voordeel zit hem in het gegeven dat er een MAO-blokker in zit, prima om de maoisten grondig aan te pakken.
  Ik beveel een ieder die aan de ayahuasca wil eens op bezoek te gaan bij de Santo Daime kerk langs te gaan want die schenken ayahuasca en is er enige vorm van toezicht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: