Waarde lezers,

Het volgende onderzoek moet u maar met een korrel zout nemen. Het is overigens ook toegestaan dat u hiervoor Pools strooizout gebruikt. (Jazeker, de Polen komen ons eten op smaak brengen!)

Zeg, houdt u eens op met dat gegrinnik en doe eens even serieus, want er is een nieuw medicijn tegen racisme gevonden! Het sleutelwoord ‘racisme’. U weet wel, dat woord dat bij aankomst op Schiphol meteen aangeleerd wordt. Maar ook de woorden ‘discriminatie’ en ‘Sociale Dienst’ openen deuren die voor Henk & Ingrid gesloten blijven.

Een vrij veel gebruikt medicijn tegen hartklachten blijkt een opvallende bijwerking te hebben. Patiënten die het middel gebruiken, worden minder racistisch.

Oh, dus men gaat er al vanuit dat wij sowieso racistisch zijn. Oké. Apart. Maar ook hilarisch!

Wie het middel propranolol slikt, voelt zich minder angstig. De betablokker houdt niet alleen de hartslag laag, maar werkt ook op de delen in de hersenen die angst en paniek registreren. Het middel wordt ook voorgeschreven aan patiënten die aan paniekaanvallen lijden.

Wij domrechtsen worden middels dit onderzoek op één lijn gesteld met mensen die aan paniekaanvallen lijden. Je moet maar durven.
De volgende alinea vind ik persoonlijk geweldig:

De onderzoekers testten dit door positieve woorden als zonneschijn en negatieve woorden als verdriet aan gezichten te koppelen. Blanke proefpersonen bleken er langer over te doen de combinatie van een zwart gezicht met een positief woord te onthouden dan wanneer er een blank gezicht bij het woord hoorde. Propranolol verminderde dit onbewuste effect.

LOL! Logische uitkomst, want mij lukt het ook niet om een zwart gezicht te onthouden, terwijl daar een positieve term aanhangt. ‘Dikke Portemonnee’ bijvoorbeeld. Zwartgezichten kosten nu eenmaal bakken vol geld. Of ze nu in Nederland neergestreken zijn, of dat die enkeling nog in eigen land woont, ze kosten ons geld. Wat een ronduit racistisch standpunt van mij, zeg. Maar gelukkig is daar het medicijn Propranolol! Eigenlijk zou ik acuut aan het infuus moeten. En u ook, want u zit hier ook altijd maar af te geven op menschen met een kleurtje!

Is de Linkse Goedmenschenkerk al op de hoogte van dit onderzoek? Ik hoop van niet, want voor dat u het weet, geven haatzaaiers als A. Pechtold waterleidingbedrijven de opdracht dit medicijn toe te voegen aan ons drinkwater. We moeten er toch niet aan denken, want dit medicijn neemt alle angsten weg. Iemand schreef op Elsevier: Als je dit middel in je lijf hebt, ga je volkomen kalm gevaarlijke krokodillen aaien … O, my fucking God. We’re doomed!

Ik vermoed dat leden van de Linkse Goedmenschenkerk dit tovermiddel allang tot zich genomen hebben, want men ziet niet in dat menschen uit den vreemde een uiterst gevaarlijke ‘religie’ van Dood en Verderf meebrengen. Men ziet de koran als een educatief verhaal dat verbindt en bruggen bouwt, maar de realiteit is natuurlijk anders. Daarom stel ik voor om hele scheepsladingen Propranolol te verplaatsen naar landen als Saoedi Arabië, Marokko, Turkije, Irak en aanpalende gebieden, want daar zitten de grootste racisten! Joden moeten sowieso dood en iedere vijf minuten wordt er ergens op de wereld een Christen vermoord. Dat is de islam en het antwoord is Propranolol. Bijkomend voordeel is dat de meeste moslims toch al gebukt zitten, dus die injectienaald is zó ingebracht.

Als u op termijn een uiterst vriendelijke moslim tegenkomt en hij biedt u aan even te helpen met de boodschappen, hij even voor u de hond zal uitlaten en hij nog even snel bij de slager wat karbonaatjes zal kopen, omdat u die vergeten bent, wees dan niet achterdochtig of bevreesd.

Meneer heeft zojuist een inenting gekregen.