Nationalisten,

Ik ben vandaag mild gestemd. Volgens Heupen Helga van Leur is de de langverwachte Lente in aantocht. En als Heupen Helga dat zegt, is het ook zo!
Mensen gaan met het mooie weer lekker wandelen in Ons Mooie Nederland, of krijgen zin om een vakantie te boeken. Ondergetekende blijft natuurlijk in eigen land en hij gaat met zijn gezin naar het land van Michiel de Ruyter: Vlissingen. (HIER een bewerkte foto van mijner hand. Houdt u overigens die site in de gaten. Ik schiet natuur-foto’s, bewerkt ze in Photoshop Lightroom en plaats ze HIER!)

Enfin, je hebt natuurlijk ook hardleerse entiteiten die zo nodig naar het buitenland moeten! Na twee dagen al ernstige vorm van buikloop en kotsen dat het een lieve lust is, maar het hotel is fantastisch!

Sommige mensen gaan naar Marokko. Om een moskeet te bezoeken, bijvoorbeeld, want een moskeet bezoeken in eigen land, is altijd lastig. ‘Slegs vir moslims’. Het staat er niet, maar men bedoelt het wel. En voor Job Cohen. Die wachtgeldzitter is altijd welkom. Afijn, hieronder alvast een idyllisch plaatje van een gebedsruimte, ergens in Marrakesh:

Mooie hè, landgenoten. Je krijgt toch meteen zin in fakansie! Lekker een beetje stofzuigen, daaro .. Want je wilt tóch wat terugdoen. Want de Marokkanen hebben ons bevrijd van de Duitschers en ook de moslima’s van tegenwoordig verdienen een pluim, vanwege de goede werken die zij verrichten in diverse verpleegtehuizen. *kuch*

NEEN, landgenoten! Bovenstaande foto is genomen in de Erasmus Universiteit te Rotterdam! De bruggenbouwende site ‘Wij blijven hier!’ heeft een hele fotocollage omtrent dit alsmaar toenemende verschijnsel. Check de diverse gebedsruimtes in ons (hoger) onderwijs. HIER.

Ik kan mij goed voorstellen dat figuren als Markoek en Plasterk nu de broek losknopen, want dit is hun natte droom. Wij zeggen: Fok jou, met je haat-systeem van Dood en Verderf! Geen islam op openbare scholen!

Ik wens u een prettige werkweek!