Alvast de groeten uit Marokko.

Nationalisten,

Ik ben vandaag mild gestemd. Volgens Heupen Helga van Leur is de de langverwachte Lente in aantocht. En als Heupen Helga dat zegt, is het ook zo!
Mensen gaan met het mooie weer lekker wandelen in Ons Mooie Nederland, of krijgen zin om een vakantie te boeken. Ondergetekende blijft natuurlijk in eigen land en hij gaat met zijn gezin naar het land van Michiel de Ruyter: Vlissingen. (HIER een bewerkte foto van mijner hand. Houdt u overigens die site in de gaten. Ik schiet natuur-foto’s, bewerkt ze in Photoshop Lightroom en plaats ze HIER!)

Enfin, je hebt natuurlijk ook hardleerse entiteiten die zo nodig naar het buitenland moeten! Na twee dagen al ernstige vorm van buikloop en kotsen dat het een lieve lust is, maar het hotel is fantastisch!

Sommige mensen gaan naar Marokko. Om een moskeet te bezoeken, bijvoorbeeld, want een moskeet bezoeken in eigen land, is altijd lastig. ‘Slegs vir moslims’. Het staat er niet, maar men bedoelt het wel. En voor Job Cohen. Die wachtgeldzitter is altijd welkom. Afijn, hieronder alvast een idyllisch plaatje van een gebedsruimte, ergens in Marrakesh:

Mooie hè, landgenoten. Je krijgt toch meteen zin in fakansie! Lekker een beetje stofzuigen, daaro .. Want je wilt tóch wat terugdoen. Want de Marokkanen hebben ons bevrijd van de Duitschers en ook de moslima’s van tegenwoordig verdienen een pluim, vanwege de goede werken die zij verrichten in diverse verpleegtehuizen. *kuch*

NEEN, landgenoten! Bovenstaande foto is genomen in de Erasmus Universiteit te Rotterdam! De bruggenbouwende site ‘Wij blijven hier!’ heeft een hele fotocollage omtrent dit alsmaar toenemende verschijnsel. Check de diverse gebedsruimtes in ons (hoger) onderwijs. HIER.

Ik kan mij goed voorstellen dat figuren als Markoek en Plasterk nu de broek losknopen, want dit is hun natte droom. Wij zeggen: Fok jou, met je haat-systeem van Dood en Verderf! Geen islam op openbare scholen!

Ik wens u een prettige werkweek!

Advertenties

10 Reacties to “Alvast de groeten uit Marokko.”

 1. horatius Says:

  Eindelijk de Lente in aantocht!

  Na een strenge winter vol van griep, aankomende bezuinigingen, de val van Job en de komst van oostblokkers is nu de tijd van jolijt en ontspanning aangebroken. In Zeeland is het goed toeven evenals op de Waddeneilanden waar nog geen moskeeën het landschap ontsieren en waar de burka (voorlopig) een onbekend fenomeen is.

  Er zijn ook Nederlanders die op vakantie gaan naar Turkije en Marokko om nader kennis te maken met onbekende culturen en exotische gebruiken zoals het vervolgen van christenen, joden en andere ongelovigen. Hier zijn deze volksvermaken buiten de Vogelaarwijken nog vrij onbekend want de hier aanwezige moslims zijn stuk voor stuk bruggenbouwers en zijn zonder enige uitzondering zéér actief op de arbeidsmarkt. Geen werk wordt geschuwd: of het nu gaat om het beroven van ouden van dagen of het afpersen en intimideren van blonde meiden, homo’s, winkeliers etc. Achmed kent zijn plicht met de ene hand op de Koran en de andere in uw portemonnee.

  Zoals te zien is op de foto is het geriefelijk ontspannen in de moskee. Overal zachte kussentjes voor moslims met structurele rugklachten opgedaan tijdens het zware werk bij het invullen van formulieren die recht geven op Bijstand, WW, WAO, AOW, Kinderbijslag, Zorgtoeslag, Huurtoeslag en andere uitkeringen en subsidies. De moslim komt niets tekort in ons land en dat is volkomen terecht want dank zij hun tomeloze inzet genieten wij allemaal de voordelen van de Verzorgingsstaat. Ali B. zorgt voor luchtige ontspanning via vrolijke rap, Mohammed B. geniet stiekem van zijn proefverlof evenals Volkert die volgens onbevestigde geruchten politiek asiel heeft aangevraagd bij de religieuze baardmannen in Iran.

  Intussen is het feest bij de PvdA want een zekere Diederik Samson – vrede zij met hem! – is op het rode schild gehesen om de leiding te nemen in de strijd tegen Geert Wilders en zijn PVV. Een zware job want het is kwaad kersen eten met Oom Geert als het gaat over de vrijheid van meningsuiting, discutabele meldpunten, controversiële documentaires, de bouw van nog meer moskeeën, ontwikkelingssamenwerking en andere nutteloze charitas. Met open vizier en jaren 70-politiek (een dik gevulde subsidiebuidel) gaat Samson de PVV bestrijden. Dus meer invloed voor de imams en de buurtvaders. Meer subsidie voor de criminele bontkraagjes, mauro’s en ex-kindsoldaten die nu een karig bestaan genieten via regelmatige gastoptredens in “Opsporing Verzocht.”

  De PvdA stijgt weer in de peilingen want Achmed en Fatima weten dat hun belangen veilig zijn bij deze moslimpartij na het gestuntel van Job Cohen de afgelopen jaren. We gaan overigens zware tijden tegemoet want heel Europa is boos op ons vanwege het PVV-meldpunt inzake criminele Oostblokkers, waaronder Polen, Roemenen en Bulgaren. Dit gaat op korte termijn ernstige gevolgen hebben zoals het boycotten van onze suikerbieten, tulpen, ontwikkelingsgelden, subsidies, ons Koningshuis, onze hoerenbuurten en zelfs onze asielcentra door de mensensmokkelaars. Geen kennismigrant wil hier nog komen werken en de gezinshereniging komt ook onder druk want wie wil hier nog komen wonen? Onze goede naam staat op het spel in Donker-Afrika, Afghanistan, Somalië en andere leveranciers van economische vluchtelingen, oorlogsmisdadigers, radicale moslims en andere cultuurverrijkers.

  Nederland zal zwaar worden getroffen door dit onheil. We zullen onder deze externe druk weer terug moeten naar die oude Gulden. Ons aardgas raken we niet meer kwijt en we zullen voortaan weer zelf onze toiletten moeten schoonmaken want Achmed en Fatima dreigen hun koffers te pakken als Rutte niet publiekelijk afstand wil nemen van de PVV betreffende dit vuistdikke dossier.

  Ik wens u een prettige en zonnige lente!

  Like

 2. Maci Says:

  Mooie foto’s BP. Ken je Pixdaus.com ? Zeer aan te raden voor uren kijkplezier en steeds nieuwe foto’s.

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  at H.
  Kostelijk verhaal, niet helemaal policor misschien, maar heel herkenbaar. Hoop dat je het volgende boekenweekgeschenk mag schrijven. Dan kan intellectueel verheven linksch Nederland een dosis realiteit en literatuur tegelijk innemen.
  at BP
  Droevig. De neo-NSB geeft ons land weg, dus gebedsruimten op openbare scholen worden op onze kosten gebouwd om de haat te kunnen voeden. Dit kan echt niet. Neem daarbij dat islamitische scholen doorgaans zo corrupt zijn, dat ze gesloten worden wegens “allegeldop” en dan komt de haatmensch zijn gebroed op openbare scholen plaatsen. Genoeg is genoeg: in Syrië is het goed toeven, daar zijn ze heel tolerant, helemaal halal, hoog opgeleid en steeds bezig de islam te verspreiden, dus laat het hele spul daar heen trekken: zij geen last van ons en wij geen last van hen. Alleen nog een bijltjesdag plannen voor al die verraders, die ons land weggeven.
  Zeeland is best leuk, redelijk schoon en niet zo crimineel als de randstad, maar het sterft er van het groenslinksche tuig: overal galerieën en andere subsidiesponzen. Zo ook: http://www.nieuwekerkzierikzee.nl/
  Tal van kerken worden op onze kosten verbouwd en onderhouden om de teringzooi van GsL te herbergen. Soort van Ikea’s, maar dan zonder klanten. Beseft GsL wel dat “kunst” in een kerk heel gewoon is, maar in een moskeet onmogelijk? Helaas, muntjes vallen zo slecht wanneer betaald met soepsidie.

  Like

 4. André - BP Says:

  At Maci,

  Gaat het weer? Weer uit de lappenmand?

  Wat Pixdaus betreft … Die ken ik , ja. Het is een soort bijbel voor mij 😉
  Tip: http://500px.com/

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  sorry ff heel erg off-topic
  Brinkman stapt op. Persoonlijk ben ik het daar helemaal mee eens. Deze smeris en PvdA-er heeft alle eigenschappen van een mol. Wat doet hij eigenlijk bij de PVV, wanneer er niets van de partij deugt? Te hoog, te smal en morgen weer te kort: ga dan ergens anders heen. Besef wel dat je je zetel, je inkomen, je wachtgeld en je pensioen te danken hebt aan oom Geert. Voor mij hoeft de PVV niet democratischer te zijn. Je stemt er op of niet. Basta. Met leden zet je de deur naar corruptie wagenwijd open. Bovendien haal je ongetwijfeld volk naar binnen met een tweede agenda, zo hebben ze de LPF ook opgeruimd. En Hero, al die jaren ben je smeris geweest. Het hele korps zien vervallen tot een nutteloze zijtak van de PvdA, jij was erbij en verdiende er je brood, wat deed jij om het tij te keren? ATV-dagen opnemen? Wegkijken, je ziek melden? Nu had je een kans om een vuist te maken, maar struikel je over je ijdelheid en je gedroomde jeugdbeweging. Daar hebben we niks aan, je stalen vuist is een zwerende vinger geworden, koop een pot vaseline en meldt je bij Samsom, succes.

  Like

 6. Lebuïnus Says:

  @leefbarbaar,

  Geheel mee eens.

  Kan me ook nog wat varianten voorstellen, georkestreerd door “linkse krachten”.
  Geld doet wonderen vooral als het een hoop is.

  Like

 7. jager Says:

  Mooie kleedjes op de grond van de universiteit hoor. Het mag wat kosten.

  Maar eeh. die eerste HIER link werkt bij mij niet, ik weet niet of dat bij anderen ook zo is….

  Like

 8. G.Deckzeijl Says:

  Laatste nieuws uit Toulouse:http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3228763/2012/03/21/Franse-politie-belegert-woning-Toulouse.dhtml

  Like

 9. G.Deckzeijl Says:

  Waarom ik die agent tot de orde zou hebben geroepen!
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/6263/Aleid-Truijens/article/detail/3228410/2012/03/21/Aleid-Truijens-Nationaliteit-Mag-ik-effe-jullie-ID-zien-ja.dhtml
  En een islamitische gebedsruimte, ongeacht waar dan ook, zoals in een openbare school, in een gemeentehuis, in een ziekenhuis, in een fabriek, is net als de moskee bedoeld om de ZICHTBAARHEID van de islam in ons openbare leven op te voeren. De “drang te moeten bidden op vaste tijden” op andere plaatsen dan die moskee omdat allah dat zou willen, is de grootst mogelijke taqiyya. Laat iedereen onthouden dat moslims een moskee in de wijk van de kafir als een overwinning beschouwen.

  Like

 10. G.Deckzeijl Says:

  Laatste nieuws uit Toulouse: Mo Merah naar z’n 72 maagden geschoten door de politie.
  Zie de Sjuulbode, Azijnbode en AD van vandaag.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/11766164/___Bezoekers_haatsites_straffen___.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: